Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádný Goethe nebude, sem by se to nevešlo, a krom toho zas tak vášnivý čtenář a knihomol nejsem! Jak dopadl Vilem Meister a jeho mučedničká... (to by jistě uvítali v islámské mešitě) ale (překlep) učednická léta nevím, a proč bych měl? Goethe moc mluvý, ten hubou drnčí v jednom kuse a nepustí mě ke slovu... Jestli má být tohle jeden z počátku klasického vývojového románu, tak at je... tak by mě pak zajímalo kam se to společensky výchovně vlastně vyvýjí či posune... jinými slovy jistě četba Goetha má nějaký ten společensky výchovný dusledek, který má klasický vývojový román mít, o tom to je a o tom v nejmenším nepochybuji, jenže nešlo by to pro příště zkrátit a zestručnit! Vždyt "Zelený Jindřich" od G. Kellera na tom není o mnoho líp, ale to bych nechal posoudit druhým lidem, já čtu nerad a jen vyjímečně. Jinými slovy mě čtení vubec nebavý a nudí, snad i pro to nemám ted tolik toho za potřebí citovat druhé lidi z nějaké té četby, i když jsem tu citoval a neuváděl zdroj, ze kterého mám ty které informace. Bez toho se citovat druhé lidi skutečně (do slova) nedá!
  • Prosím vás mě nikde necitujte, nečtěte a opět necitujte a nečtěte. Děkuji bez tak za pochopení. Z mé přítelkyně se stala jeptiška a ze mě osamělí smutný, vyděšený a obezřetný noční lišáček... at jdu kam jdu mé srdíčko bije bimbá a plane pro ztracené kachny... upřímně mám ted problémy a konflikty a zase opět problémy se slepicemi. Vubec nežertuji, řeknu vám to na rovinu: hejno či stádo slepic bych ještě toleroval, pokud si ty námluvy nechají sami pro sebe, zvláště když po ránu na ně nejsem zvědaví a zvláště když je mám kousek za oknem, zvláště (když) několik metru za oknem, ale kokrhání kohouta v 4:30 hod. ráno za oknem, skutečně pár metru za oknem se skutečně tolerovat nedá, jsou ty sousedi vubec normální?... je to kokrhání ve 4:30 ráno vubec normální? Slepice ještě spí, já ještě spím, a v nejmenším vubec na to nejsem zvědaví!! A doufám že vám to nepřijde vtipný, protože se o vtip nejedná! Co k tomu dodat nevím, zajímalo by mě kde ted vlastně vegetují kachny, když je v Rychnově nad Kněžnou nevydím.
  • Cituji: Přátelství je ctnost, a pro život je velmi potřebné. Bez přátel by si nikdo nepřál žít, byt by měl i jiné ctnosti... v nouzi se za jediné utočiště pokládají přátelé. Mládeži přátelství pomáhá k bezuhonnému životu, a mužum v plné síle přispívá ke krásným činum... - skutečně? No vida! ...Síla přátelství je nejen něco nutného, nýbrž i něco krásného, nebot si ceníme těch (druhých lidí), kteří milují své přátele, a má-li někdo mnoho přátel, zdá se to být jednou z nejkrásnějších a z největších ctností života. Tito totiž si stejně přejí dobra proto, že jsou dobří, dobří pak jsou sami v sobě, a ti, kdo přejí dobra svým přátelum pro jejich osobu, bývají pravými přáteli, nebot tak smýšlejí sami od sebe, nikoli nahodile, ctnost pak je v nich stálá, každý z nich je dobrý sám v sobě i dobrý k příteli... Takové přátelství je pak stálé... Ovšem takových přátelství je málo, nebot je málo lidí takové povahy... ani nelze jednomu oblíbit si druhého a být mu přítelem, dokud jeden druhému nedokáže, že je hoden lásky a duvěry!... nebot přání přátelství uzavírat dostavuje se rychle, ale pravá přátelství nikoli. (Etika Nikomachova 8, kap. 1 a 4) To jsem byl nucený zkrátit a zestručnit, ale jsem přesvědčený, že mu v tomhle rozumím. Ovšem že by Aristoteles dokázal být věcný je výjimka hodné pozornosti. Jeho filozofické kecy jdou mimo mě! (Aristotela jsem musel zestručnit, jelikož mě příliš štval svou filosofickou rétorikou a přílišnou ukecaností. Vybral jsem jen to, co osobně považuji za praktické a za nezbytné pro rockové fanoušky Die Toten Hosen. Příště to bude Goethe)
  • Ukecaný romský chudák a ubožák Stanislav Dobai a Veronika Dyntarová (sehraná dvojice) čelí již několika trestním oznámením za podvod při prodeji (nefunkčních) věcí přes internet!! Takže nic přes internet od nich nekupujte!! Naletělo jim hodně lidí!! Více k tomu (si prosím sami ověřte) na Bazoš.cz.. ps. pomocte druhým lidem, kterým právě tato dvojice dluží peníze... stanislavdobai@email.cz, dyntarovaveronika@email.cz, tel. kontakt 702 566 502, 739 953 558.
  • Hledám někoho s sebou na 2, 3 dny do PRAHY! Dle zájmu termín ještě upřesním! 604 891 787, mail: dyntarelli@seznam.cz
  • Mám se dobře, nemám práci, partnerský vztah, a ani domov nebo tím spíše místo, kam bych se rád vracel! Ale navzdory tomu mám nezlomnou vuli (kterou mě nikdo nevezme) k tomu nemít ve svém srdci žádné obavy ani strach z agresivity druhých lidí! A víš jak se k tomu dojde? Přemýšlej! Mě litovat nemusíš, já nijak nelituji ani toho co máš v životě (dle tebe) kvuli mě za sebou! To proto že není jedné jediné příčiny ani jednoho jediného viníka (nějaké situace), takže si nadále manipuluj druhými lidmi, kterým to ještě nedošlo! (věnováno Pétovi Matuškovy)
  • Mrzí mě, že z tebe vyrostl pěkný hajzl, na kterému nemám sebemenší duvod se mstít za to co bylo, tak si to konečně už uvědom! Naopak jsem měl jen zájem na tom jak se máš! Já více potrestaný v životě už být nemužu, ale druhý lidi ano! Až pak se (teprve) ke druhým lidem budou chovat lépe, bez jakkýchkoliv předsudku! Zapamatuj si jediné: Já umím či spíše jsem toho schopný jednat s uctou s druhými lidmi, když vím že mají dobré srdce, takže vím, že mám u nich ,dveře otevřené', ale na každého z nás jednoho dne dojde stejným (rovným) dílem! Takže není duvod se na druhých lidech mstít ohledně toho co bylo, ale tobě by to evidentně pomohlo vid?! ...když se se mnou nechceš vidět, je fakt že i (tvá sestra) Monika a druhý lidi kolem tebe jsou o proti tobě mnohem více chápavější! Tak hodně štestí a měj se fajn, už ti psát raději nebudu, kašlu na to, (protože) nestojíš mě za to! (naše problematické vztahy by bylo dobré mediálně řešit v pořadu Pošta pro tebe nemyslíš?!) ...věnováno Pétovi.
  • Mám tu jeden dotaz na citlivé téma, a cejtím potřebu a zodpovědnost za to ho (tu) správně zodpovědět, tak tedy: Ne, pedofilii samozřejmě neschvaluji, to už je deviací a jako takové to vede k rozpadu osobnosti a jako takové je (to) nejen právní, ale především i mravní vinou! Za to je takové, co se toho druhý lidé dopouštějí zabít málo! A co k tomu vubec druhé lidi vede?!.... ryzí prožitek (jaký to je pro obět pedofila, kdy je to poprvé), stud a nevinost! (především) Děti jsou totiž ke všemu více vnímavější než dospělí lidé! To - tahle schopnost - se s dospíváním u lidí (postupně) ztrácí! Bohužel dětská obět pedofila je psychicky i osobnostně poznamenána na celí svuj život!!
  • Měl jsem rád od Puškina jednu básen, bohužel jsem ji zapoměl, ale byla tak nesmírně krásná, jak by ji nenapsal ani Goethe, ani Rilke... jak by se na ni nezmohl ani Goethe, ani Rilke... proč? Protože byla srozumitelná, a to v poezii vždy chybělo a chýbí nejvíce!
  • lištičku mezi 20 až 39 let narozenou nejlépe ve znamení LVA, ŠTIRA, RAKA, nebo VAHY.
  • 604 891 787 ... e-mail: dyntarelli@seznam.cz
  • Hledám si kinematograficky vzdělanou nezakotvenou sympatickou / empatickou rockovou fanynku s případnými zájmy o bojové umění, psychologii s cinefilskou vášní k vážnému partnerskému vztahu, která nevyžaduje jednoznačnou závyslost na 2 osobě (na partnerovy) mezi 20 až 39 let, která ráda cestuje a ještě sama neví kde se usadit. A pokud ví, je to jedině dobře. Toho bych si upřímně vážil jako ničeho jiného v životě!
  • Mám neuropsychiatr. profíka v Hradci Králové, který je nejlepší ve svém oboru a kterého si nesmírně vážím, a nemužu si ho vynachválit (beru ty nejmodernější léky co jsou na trhu), a díky němu jsem zařazený do Projektu na 8 měsícu pro farmaceutickou firmu, která má vyrábět ty nejmodernější léky na schizofrenii pokud možno s minimem nežádoucích vedlejších učinku. Na chronickou schízu mám vynikající výsledky v psychotestech navržených arizonskou univerzitou, takže se překládají do angličtiny! Takovýhle přístup se nedá vynachválit! Jsem s takovým přístupem s nadstandartní péči nanejvýše spokojený!
  • V mém případě šlo o dlouhodobě neléčenou (chronickou) depresi a špatný metabolismus po nadměrné konzumaci energetických napoju (doporučenou denní dávku jsem překročil o polovinu!) k nadměrné fyzické aktivitě namísto pravydelné stravy jsem byl schopný vydržet a snášet celí 1 měsíc (což odpovídá 31 litrum energetického nápoje). Možná, že i svuj vliv na to měli prodělané urazy hlavy... sám přesně nevím, každopádně k překročení stresového prahu je vždy příčin několik... se najde příčin více. Já jsem byl díky energetickým nápojum alespon když už nic jiného schopný podávat nadměrnou fyzickou aktivitu, a té jsem si vážil. A dopadlo to blbě!
  • Jo a když už chcete diskutovat o schizofrenii, tak vám na rovinu řeknu, že překročení stresového prahu se projeví nevyrovnanými, nevyváženými biochemickými pochody v mozku! Tedy konkrétně nadbytkem dopaminu a nedostatkem serotoninu, noradrenalinu apod. ... ... Nejsem psychiatr, abych měl odpověd na všechno co se týče lidského zdraví!
  • To mělo být míněno ke SCHIZOFRENII, nikoliv k RAMMSTEIN!! Tady v tomhle foru, jak jsem poznal je děsná cenzura, až to se mnou tříská o podlahu kolikrát mé příspěvky zde nejsou zveřejněny. SVINS.. CENZURA!!
  • Já se bohužel neuspěšně a marně snažím intelektem dohnat emoční qocient, který mě anhedonií a apatií k empatii (tolik) chybí! Dneska je na schizofrenii vědecky pohlíženo uplně jinak než dříve... schíza muže být geneticky daná, muže být zpusobena urazem hlavy, kterých jsem já měl v minulosti nespočet, a stejně tak muže být zpusobena špatným metabolismem nebo dlouhodobě neléčenou depresí, kdy člověk přecení své osobní schopnosti! Její příčina není dnes tak neznámá jak tomu bylo kdysi, dnes se mluvý o překročení stresového prahu. Jinými slovy každý z nás máme svuj vlastní stresový práh, který je u každého z nás jiný! Takže jděte se svými narážkamy na rozdvojenou osobnost do prde..!! Idioti!! Vy vlastně mluvýte o mnohočetné poruše osobnosti, nikoliv o schizofrenii. Idioti!! Deviantem nebo vrahem muže být i naprosto zdravý člověk, tedy každý z nás!
  • To mělo být konkrétně k RAMMSTEIN!!
  • Copak zpěvák německých RAMMSTEIN Till Lindeman je rasista?! Ale kdepak... to je básník a umělec! Já měl puvodně k němu taky své výhrady, ale s poslechem skvělého alba "MUTTER" jsem je byl nucený přehodnotit. Dejte mu pokoj. Každý se s těžkými okamžiky dějin své země - NĚMECKA - vyrovnává po svém, a to že na to otevřeně poukazuje - myslím na vliv nacistické PROPAGANDY a na dnešní převažující vliv MASMEDII, která dokáže ZMANIPULOVAT neuvěřitelné masy lidí je nicméně smutné, ale pravdivé. Jenže i dle mého MULTIKULTURNI SPOLEČNOST je jen UTOPIE, nemá nic společného s realitou, před kterou zavýráme oči... před sebevražednými atentáty islámských fanatiku až po nerovnoprávné postavení žen v islámské společnosti! To jsou jejich kulturní tradice?! At jdou s nimy laskavě do prde.!! At mě s nimy (se svými kulturnímy tradicemy) políbý prd..!!
  • ,,Žij tak, abys ničeho v životě nelitoval." Jen bych ještě chtěl k tomu dodat pro mě jediné, a to je že nepotřebuji aby mě druhý lidi litovali. Bez toho se obejdu, bez toho jsem spokojený! Sado-masochistické praktiky (v případě Rammstein) patří k odchylce od morálních norem ve společnosti, nikoliv k psychopatologii jak jsem tu špatně napsal. S ohledem na to, že sado-masochistické praktiky jsou dnes, v dnešní době (zvláště v Rusku a v Německu) hodně frekventovaný nejen v rockové hudbě, ale i v kinematografii, která nejlépe odráží dnešní stav společnosti, a na to by se myslím nemělo zapomínat. Najdete podstatu sado-masochistických praktik v rockové hudbě u Rammstein, u Metaliky, u Rage Against The Machine, u Ministry, u Die Toten Hosen, i u Korol I Shut apod... a u filmových snímku Davida Lynche (vizuálně vytříbené "Lost Highway"), u jihokorejce Kim Ki-duka a Park Chan-wooka (vynikající "OldBoy")...takových skutečně dobrých nezávyslích filmařu je dnes nedostatek! Takže k sado-masochistickým praktikám je dobré a doslova nutné nemít žádné své osobní předsudky, které jsou svým vlastním pokrytectvím! Nejsem žádný uchylá. uchylný, zkuste strávyt chvilku svého volného času ve společnosti kachen a dojde vám to, protože kachny neznají v sebemenším soucit a sounáležitost s ostatnímy, hodíte jim rohlík a jedna kachna se snaží předběhnout dříve jinou, tak kde to jsme?! Vyřešení právní viny ve společnosti nestačí, je nedostačující, (protože) člověk, který se něčím proviní vůči ostatním (mluvým o morální vině) musí být schopný se potrestat v životě sám, a pokud toho není schopný, měli by na to přistoupit - tím spíše ho potrestat (pak) druhý lidi!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit