-
To jsou tak trochu samé kecy, těch příspěvku ve foru na kterých bych byl skutečně hrdý je upřímně málo než méně. Jsou to tu výjimky.
-
Fortsetzung folgt...
-
Zustat mladý a žít už jen tady a ted, zde a nyní, jako kdyby už neexistovala pro nás žádná budoucnost! To je ted jediná má myšlenka k Die Toten Hosen, kteří prostě nejlépe zužitkovali to nejlepší (z odkazu) Ramones, Sex Pistols, The Clash a Igyho Popa s The Stooges...Myslím, že k tomu není (jiného) co dodat.
-
Chtěl jsem říct ruskou povahu bez uvozovek, asi tak.
-
Putin je nebezpečný ubožák, který narušuje a neuznává dustojnost a lidská práva, svobodu druhých lidí a měli by ho ,diplomaticky' sesadit, a pokud to nejde diplomatickou cestou...tak... bez komentáře!
-
Zapoměl jsem tu dodat, že zachránce židu byl němec Oscar Schindler, takže ne všichni němci jsou za vyhlazení židu zodpovědni! O čem se otevřeně nemluvý je to, že Adolf Hiler se učastnil filozofických přednášek...tady ovšem už moje vědomosti končí...nevěřím, že je absance svědomí dána v lidech, ale zlo je naopak ve vzdálenosti mezi lidmy.
-
Mé osobní hodnocení jen některých alb Die Toten Hosen, které jsem tu téhdy před tím nenapsal, neohodnotil nejlépe: "Damenwahl" (40/50%), "Eine Kleine Bisschen Horrorschau""...(60%), "Auf Dem Kreuzze ins Gluck" (70%) "Kauf Mich!" (100%), "Opium furs Volk" (70/80%), "Unsterblich" (90%), "Auswartsspiel" (100%), "Curruck zum Gluck" (80/90%), "In Aller Stile" (60%), "Ballast der Republik" (70/80%), "Die Roten Rosen - Wir Wartem Aus Chriskind" (70%), "Crashlanding" (60%), "La Hermandad" (60/70%), "Love, Peace and Money" (60%) a jejich debut "Opel Gang" (70%)... a živáky vynechám, protože samozřejmě patří k tomu nejlepšímu, protože melodické zabarvení a durazem (německého jazyka) hlasu Andrease Fregeho vždy vyzní mnohem lépe než na jejich albech, tedy alespon pro mě.
-
Podle ruského filmaře Andreje Tarkovského je... ,Krása je znamením pravdy', asi jak pro koho, pozměnil bych to na ,Krásná osobnost je vždy znamením PRAVDY'.
-
já nemám strach ze smrti, jsem s ní svým zpusobem smířený, žádal jsem o eutanázii! Skutečně to není vtip! Každý z nás má (nebo by měl mit) přece právo se rozhodnout pro bezbolestnou a dustojnou smrt, pokud je ve složité anebo v bezvýchodné životní situaci. Ale největší obavy a strach mám z toho že stárnu a ubývají mě síly a možnosti. S tím se nedokážu smířit, takže asi tak... NEDOKONČENO
-
Přeju ti, aby tě ve všem podpořili druhý lidí a doufám, že v nejblyžší době si najdeš někoho, kdo ti bude nejen osobně rozumět, ale bude tě milovat takovou jakou jsi. Já se musím sám sebe ptát, jestli si ty krásné okamžiky strávené s tebou v životě zasloužím, v tom mě asi nejspíše nebudeš rozumět, ale budu se snažit být ti alespon tím nejlepším přítelem, jak jen to pujde. Jen potřebuju čas a mám okamžiky, kdy potřebuji být raději alespon na chvíli sám. Tak nezapomen a doufej v to se mnou, že všechno v životě má svuj čas, ten nejde nikdy uspěchat, ale nechtěl bych ho na druhou stranu ztrácet a promarnit jako druhý lidi. Mě občas stačí vědět, že nerad se sem vracím (ubytovna HELPion), ale všechno, co si náhodou (či náhodnou shodou okolností) prožiju přes den je tu v životě jen pro mě! Tím chci říct, že nic v životě prostě není a ani nemuže být (jen) náhoda..., pro mě náhodná shoda okolností v životě není, nevím jak to vydíš ty..., v tom je ta skutečná krása. V tom je to krásné prožívat... (věnováno in memmorial Veronice)
-
Náboženství se nikdy nesmí stát politikou, jinak to skončí fanatismem!
-
Doufal jsem v to, že mám Ruskou ,duši', že jako Rusové vydržím všechno. Zmýlil jsem se, přecenil jsem svoje schopnosti!
-
Vyměnil bych anarchii za upřímné city (druhých lidí). Už mám dost příliš té svobody bez jakkýchkoliv závazku. To není život, skutečný život je příliš krátký na to, aby jsme byli stále (jen) naštvaný!
-
Myslím, že nebýt toho že mé monologické příspěvky tu čtou po mě mojí blízcí přátelé, které tímto zdravím, tak by nemělo a nemá smysl jsem do fora vubec psát. Ty mé příspěvky ve foru tu nebudou věčně, jsem zoufalí a hledám si sympatickou empatickou rockovou fanynku podobnou ,,Michelle Williamsové" (nejlépe ve znamení štíra, lva nebo váhy mezi 20 až 34 let, na vzhledu mě nezáleží) , kterou tu doufám jednoho dne snad i najdu, a pokud ne, tak tohle forum je tu zbytečně a zbytečné jsou tady i mé příspěvky, všechny ty mé monologické vsuvky! Tak prosím pište email, volejte nebo posílejte sms zprávy. Nejde mě jen o přítelkyni, já potřebuji více nezávyslí partnerský vztah. Nevím, co je to žárlivost, nikdy jsem ji nepoznal, protože, jak už jsem tu před chvílí zmínil, potřebuji (více) nezávyslí partnerský vztah, který bude vyhovovat oboum dvoum. Takže e-mail je: Dyntarelli@seznam.cz, a mobil: 604 891 787.
-
Já jsem díky nedokončeným učnákum navštívyl Jeseník, Nové Město nad Metují, Kroměříž, Hradec Králové a díky Dpcéčku pak Náchod a Žamberk. Takže jako Travell jsem se nikam daleko nedostal, snad jen z Náchoda nanejvýše tak pěšky do Polska, přesněji do Kudowa Zdroj. No, jako cinefil Kieslowského jsem tam nikde nepotkal....ted mě došlo, že to nebylo vtipný...ten zemřel...ten je po smrti. Vlastně se narodil přesně ve stejný den co já, tedy 25.6., ani to nemuže být náhoda. Jako filmovému divákovy je mě souzen. Na otázku, jestli znám jeho filmy bych mohl odpovědět jediné, jen jeho milostné drama z trylogie Tři Barvy-"Modrá"...no, příliš mě to nezaujalo.
-
S tím rádiem Beat jsem to otevřeně dost přehnal, jenže zeptejme se sebe správně: Proč je na rádiu BEAT každých 25 minut REKLAMA. A proč tu REKLAMU dělají i sami sobě, vždyt přece každého skutečně náročného rockového fandu, co má vytříbený hudební vkus musí překvapit anebo být z toho alespon na rozpacích, že každou pouze a jen angloamerickou písen narozdíl od kritické recenze v časopise rock a pop (které naštěstí nečtu, protože rock and pop naštěstí nekupuji) hodnotí vždy kladně, a vždy nekriticky prostě bez jakkýchkoliv osobních výhrad. To je přece REKLAMA sama o sobě. To dá rozum. Z angloamerického prumyslu (z angloamerické výroby) rockové hudby se stal nanejvýše velký KŠEFT. Proto jsem to rád přehnal a napsal jsem, že to je největší HNUS rockové hudby, jelikož německy zpívajicí rockové skupiny se na BEATU rádi opomíjejí. A výjimkou jsou samozřejmě jen Rammstein.
-
Tak jsem to tu dotáhl na 408 mých příspěvku, to je dost slušné score, ačkloliv dopředu počítám s tím že tu mé příspěvky nebudou věčně, tak snad alespon někoho napadne mé příspěvky tu ohodnotit anebo na ně odpovědět dříve než budou smazány, a snad někoho napadne smazat alespon jen ty příspěvky, které se nijak netýkají diskusního fora. Proto bych měl pochopení. Musím tu pozdravovat mého přítele Vaška, těžce handicepovaného mamlase Jaye Jayeho, Kuddela64 a Pařánka za ty své forky, které jsem v nejmenším nemyslel vážně... *3*
-
Řekl bych že neposlouchám hip-hop, protože nemám smysl pro slangové výrazy a pro ritmus. Víceméně jsem slišel jen ten vulgární hip-hop či jinými slovy jsem slišel pěknou mizérii hip-hopu, která mě přišla vulgární až na pudu až to třískalo o podlahu těma vulgaritama. Nicméně proti téhle hudbě nic nemám, neodsuzoval bych ji předem, jak to tu o de mě možná i vyznělo. Takže RnB nemusím vubec, snad jen Coolia "Gangster Paradise" a jeho výborný rap. Určitě ta skladba, kterou jsem přeložil (jen) zpoloviny má až dokonce má krásný text. *3*
-
Dost lidí by na ubytovně Helpion zajímalo proč neposlouchám hip-hop a jaký mám na něj názor. To je těžký, já se snažím být bez názoru, a jen vyhledávám pořádně adrenalinový poslech k tomu, jak správně a intenzivně prožívat své emoce (proto neodsuzuju Rammstein-pro mě pouze "Mutter", poslouchám DTH a ruské Korol i shut)...čas vypršel! NEDOPSANO
-
Kdybych měl psa, žilo by se mě o něco lépe. Měl jsem pěknou sympatickou a empatickou, jen dost neposlušnou lištičku s věčně nastraženýma ušima mávající na mě ocasem (samozřejmě ocasem, ne penisem! Prasata!) s lítostivě prosícíma očima, které mě neskutečně vždy hluboce dojímali. Na procházku chodil sám, protože jsem byl nejspíše na něj asi moc pomalí (Oh!), a nerad se se mnou procházel v mělké řece...bál se vody...a ryby ani kachny chytat neuměl. Vlastně ho kachny vubec nezajímali, mě osobně dojímali. To bylo. ted se v Rychnově nad Kněžnou přemnožili a jsou hlučný. To jejich kvákání se rozléhá do dálky, až mě leze na nervy. Nežertuju. Kachny jsou trapný...stejně jako sovy čumí stále jen vyděšeně. Já prostě mentalitu některých zvířat nikdy nepochopím.