-
Bohužel nejsem jediný, koho zaujali němečtí Rammstein s albem "Mutter", je to smutný, jenže nebýt nich, tak o německé hudební scéně vubec nic nevím a rockovou hudbu bych (nikdy) neposlouchal. Umělecky mě album Rammstein "Mutter" fascinovalo, je to adrenalinový poslech, i když to předem odsuzujeme.
-
Popírání Holocaustu neonacisty, především německými a ruskými, je trestný čin! Já bych dal za to trest smrti!! Protože narozdíl od druhým lidí (či spíše od nácku) jsem vyděl necenzurované záběry z koncentračního tábora v Osvětimy rozkládajících (hnijících) se živých těl (vyděl jsem to i u mé matky, která zemřela na rakovinu plic). Vyděl jsem logicky nepochopitelné zvěrstva genocidy...logicky nepochopitelné záběry rozkládajících se a hnijících lidských těl (za živa!!) naházené na sebe do masového hrobu, záběry ostnatého drátu, Na to nikdy nezapomenu!! Ten prožitý strach, když náckové u toho žertujou o tom, že jediná cesta ven je komínem skrze spalovací pece a plynové komory a s tím se nedá duševně vyrovnat. A říkal jsem si, to nemuže být pravda. Taková absence (nepřítomnost) svědomí. Kde máte Boha!! Co dělal Buh!! Nic platný...řeknu vám dobrý vtip. "Ježíš přijde do hotelu a zeptá se recepčního...mužu se tu na noc někam upíchnout!!" Kdo muže být tak naivní a věřit v boha?!! Jen hloupé dítě.(Proto neposlouchám irské U2, jejichž některé písně dobře znám...) Věřím, že multikulturní soužití není utopie. Ano, věřím a jsem přesvědčený v multikulturní soužití! A také jsem osobně slovně zasahoval proti Národní Straně v Rychnově nad Kněžnou. Hezky si mě ty náckové vyfotili a těch výhružek bylo na mě osobně dost...moc.
-
Byl jsem na ulici jen 2 týdny (to už je dost dávno), a ničeho jsem nelitoval, protože jsem dnem i nocí šel po silnici a stopoval na trase Praha, pak Vrchlabí a Horní malá Upa. A pak zpět pěšky a stopem do Rychnova nad Kněžnou. Mám ted schýzu a věřím v to, že se vyléčit dá (pravděpodobnost tak na 60,70 procent).
-
Dostojevským se inspiroval duševně nemocný Nietzsche (viz. okultní věda, která je nesmírně složitá) a jím pak rakušan Adolf Hitler, který přežil na 5,6... atentátu spáchané němci! (Náhoda je tu vyloučena!) Takže ne všichni němci jsou Holocaustem vini! Zamyslete se nad tím! Dnes se spekuluje o tom, že sám Adolf Hitler měl židovské kořeny! Néní to snad absurdní?! A co k tomu dodat... jen to, že kdyby Adolf Hitler občas chodil na návštěvu do židovským rodin, žádný Holocaust by v dějinách německého národa nebyl!!!
-
Pravda je v prožívání svých emocí, kdo je trochu empatický, tak bude moc dobře vědět o čem to mluvým. Jenže proto si musí v životě hodně, co nejvíce vytrpět, aby poznal, o čem mluvým. Jak říkal Dostojevský "Pravda je (obsažena) v nás samích, v každém z nás (nikoliv venku), v tom je rovnost mezi lidmy, kterou je třeba respektovat!
-
Antidepresiva beru sotva 1 rokem, takže nevím, co tu idiotsky plácám za nesmysli. Fakt k tomu nemám co jiného říct, o mém pravopisu nemluvě. Sorry!
-
a kdo říká že né?!
-
Já kdybych si našel nějakou pěknou ,,lištičku" jako Campino ve filmovém snímku "Palermo Shooting" (po ničem jiném tolik netoužím), taky by mě to nejen změnilo život, ale taky bych nejspíše přestal trpět depresemy a vrátil by se mě i smysl života. Mám diagnostikovanou apatii (ztráta smyslu života) a anhedonii (neschopnost prožívat radost). To je deprese, a neříkám že to tu bude někoho zajímat, stejně mám pocit že to tu píšu uplně zbytečně.
-
Mám rád russian rock, ve kterém se bez obav otevřeně zpívá o smrti, což jediné člověka donutí k tomu se teprve nad sebou a nad svým životem zamyslet. Nejsou to však Zveri apod... je to naprosto srdcerivná odlišná hudba (či lépe řečeno kultura). V Rusku se totiž za své životní přesvědčení platí životem, to si nikdo (tak odlišnou kulturu) nedokáže ani představyt, nejen kvuli neonacistum v Rusku, jejich počet stoupa, podobné je to mu v německu, kde jsou však na to zákony mnohem přísnější. A kdo ještě neví, tak ruští neonacisté mají dobré vazby na české neonacisty. Nevím, jak aktuálně, každopádně v rusku je oblíbený hip-hop, ale chtěl jsem puvodně mluvyt uplně o ničem jiném. O tom, že ruští neonacisté zavraždili (na 7 či 8) několik frontmanu punkrocku. Nepřekvapilo by mě, kdyby to stejné riziko hrozilo Goršanovy (frontmana ruských Korol i Shut). Kdo má dobrý srdce, ten neposlouchá Rammstein, protože jak se v jednom rozhovoru vyjádřil Andreas Frege ("Campino") k tomu, že Till Lindenman (zpěvák rammstein) je ..... Navíc, tedy krom toho mě Die Toten Hosen přijdou mnohem více agresivnější než samotní Rammstein. To nemluvě o ruských Korol i Shut, jenže aby člověk k tomuto přesvědčení došel (nikoliv jenom k názoru na věc), musí to mít prostě dost dobře naposlouchaný, a dá mě jak doufám za pravdu.
-
Samozřejmě nejsem staromodní ani pověrčivý natolik, abych nevěděl, že z jedné strany je osobnost člověka určována jeho povahovými rysi (podle znamení v horoskopu), z té druhé strany je ovlivněna jeho geny. Campino rozhodně samotářský není, tak jsem to chtěl uvést na správnou míru. A co se týče mysteriozního filmu "Palrmo Shooting", tak málo kdo bude vědět o čem to je. Ani já nejsem v tomhle výjimkou. Ale poté, co jsem ho vyděl vícekrát mě osobně přijde, že to je film o dnešní uspěchané, hektické době, kdy člověk už dnes nepřemýšlí nad smrtí, dokud je čas, aby mohl některé věci ve svém životě změnit (k lepšímu). Campino si uvědomuje, že svuj čas jako modní fotograf v životě promarnil. Krom toho je to však film o hledání skutečné a upřímné lásky ke druhému člověku, aby (Campino) smysl života opět našel až v partnerském vztahu. Zatím učelem však musel odcestovat pryč a být chvíli o samotě, aby poznal, co mu skutečně schází. Vím, že to nehodnotím nejlépe, ale ještě jsem nad tím filmem včas nepřemýšlel. S depresí je to těžky, kterýkoliv (zvláště natolik mysteriozní film) film správně posuzovat. To se však (tenhle filmový snímek) týká každýho z nás. Nemáte někdo dojem (kdo vyděl tenhle film) že jeho režisér se dle mého snaží zodpovědět či vyřešit otázky po smyslu života (tedy filozofické problémy) čistě psychologicky?
-
Jinak co se týče Die Toten Hosen, němčinu miluji více než tuhle kapelu, málokdo si uvědomí, že to je melodický jazyk (kupř. v případě rammstein mě to tak nepřijde) Je to pro mě krásný jazyk, který pro mě vyzní nejlíp v písni "Wort zum Sonntag" (z pruměrného alba Damenwahl), miluju u téhle písně její melodii i intonaci (zabarvení i duraz jazyka) při jejím zpěvu,i když je pravdou, že na živo z rock am ring 2004/8 zní teprve nejlépe (a mám s ní shodné, naprosto stejné pocity Jako Andreas Frege),i když v mém srdci má místo ruština, ta je mnohem více melodičtější. A proč o tom mluvým? Protože v poslední době, co trpím stále těžkými depresemi (beru ted antidepresiva Asentra 3 rokem) jsem si oblíbyl russian rock, miluju kupř. Zveri (které jsou dostupné stáhnout na Mp3 z Ulož to.cz, vřele je doporučuji) anebo od Korol i Shut "Akustické Album". Jen jsem tu chtěl podotknout,že Campino se narodil 22.6 (pokud si to ovšem ještě dobře pamatuji),zatímco já 25.6, takže oba dva jsme raci a máme snad alespon některé shodné povahové rysi, vzhledem k tomu, že horoskop nám vychází stejně, a v tom jsem ke druhým lidem upřímný, v tom nelžu. Muže tohle být vubec náhoda, jen náhodná shoda okolností? Anebo to pro mě bylo osudový je poslouchat? Taky se stále sám sebe na to ptám. Raci bývají samotáři a archiváři, rádi prostě archivují vše, co je napadne a co mají na srdci a na jazyku. Mám štěstí, že jsem na Die Toten Hosen v jednom CD Bazaru na Václavském náměstí v Praze narazil jen náhodou, prostě jen náhodná shoda okolností. Došel jsem k jejich albu jen náhodnou shodou okolností, ale v té době jsem si téhdy vzpoměl jsem si, že jsem kdysi četl o nich (o Die Toten Hosen) shodou okolností v jednom rozhovoru v Rock and Popu, to bylo to jediný, jak jsem se k jejich poslechu dostal. Pokud by to někdo chtěl vědět, tak současně 1 a jediný cd (album), které se mě téhdy dostalo do rukou bylo to jedno z nejlepších, co kdy Die Toten Hosen nahráli a nic lepšího jsem pak od nich neslišel, nic jiného mě pak už vubec (tolik) nepřekvapilo ani mě nevyvedlo z míry. Byla to jejich nejvyšší hudební meta, co nahráli s albem "Auswartsspiel". A proč tak douhé věty a plno čárek? Protože tím pro mě diskuse pro mě nekončí, ale na těhle stránkách ano! Budu schopný udělat výjimku, pokud mě někdo na muj příspěvek rád odpoví. Třeba Kuddel 64 anebo Pařánek, pokud jsou schopný druhýl lidem jejich nejen pravopisné chybi odpouštět. A to poslední o de mě k Die Toten Hosen. Já od nich považuji za pruměrná (a někdy i podpruměrná) tyto alba (předem se omlouvám za případné jazykové nedostatky, jelikož si jejich názvy alb už tolik dobře nepamatuji jako dříve: "Unter Flashe Flage", "Damenwahl", "Love, Peace and Money", "Crashlanding", "Eine Kleine Bischen Horrorschau" "Never Mind Die Toten Hosen", je zvláští, že právě jejich debut "Opel Gang" je pro mě něčím vyjímečný.... jelikož to mužu porovnat s jinou, s naprosto odlišnou hudbou (russian rock) tak se dnes k poslechu Die Toten Hosen stavím kriticky. A upřímně, z poslechu (a z žánrového přesahu) prozatím 2 posledních alb "In Aler Stille" a "Balast The Republic" jsem upřímně na rozpacích, i když k albu "Ballast The Republic" jsem si svým zpusobem našel jako rockový posluchač cestu. Myslím, že je o něco málo vydařenější než "In Aler Stille" (Budu jedině rád, když mě tu někdo, kdokoliv odepíše na e-mail Dyntarelli@seznam.cz) Všem lidičkám do nového roku vše nejlepší! Hodně štěstí, lásky, zdraví a osobní spokojenosti. *9*
-
Prosím tu o smazání mých přispěvku, jak už jsem se zmínil, které se nijak netýkají diskusního fora Die Toten Hosen. Postupem času jsem byl nucený své příspěvky kriticky přehodnotit a nechci je tu, ani nemám zájem o to, aby je četli druhý lidé. Vím že své příspěvky tím nijak neomluvým, ale jsem tu dlužný (či povinný) říci, že Dlouhodobě jsem se neléčil s depresí (ted již antidepresiva beru, i když mě příliš nepomáhají) a poslední ránou pod pás pro mě bylo, když má matka v roce 2009 zemřela na rakovinu plic, náhoda či náhodné okolnosti v tom však nebyli, což jsem nerozeznal včas. Víte někdo... tedy dokážete si představit, jaký to je pocit zemřít pro druhého člověka, nebo spíše kvuli druhému člověku? Ptám se stále sám sebe, proč to tak bylo, a pravdu už se nedozvím. Je mě z toho mizerně i po všech těch letech, a nejradši bych si podřezal žíli u jejího hrobu, a to nejmenší, co tu pro mě mužete udělat, je nechat tu mé příspěvky, které se týkají pouze diskuzního fora Die Toten Hosen, moc o to žádám, aby ostatní příspěvky tu byli smazány, nechci je tu (kromě Die Toten Hosen) nechat jako in memmorial. Tak se někdo nad tím zamyslete, děkuji.
-
Tohle nejsou mé webové stránky, prosím tu o smazání všech mích přispěvku, který se nijak netýkají tohoto diskuzního fora Die Toten Hosen. Psal jsem je, protože trpím depresemi!!! Za smazání mích příspěvku předem dík!
-
Byl bych raději, kdyby tu mé příspěvky, které se nijak netýkají diskuzního fora Die Toten Hosen byli raději smazány!
-
Žádám správce těchto stránek, aby smazal všechny mé příspěvky, které se nijak netýkají diskusního fora Die Toten Hosen. Nemužu uvěřit tomu, že tu stále ještě jsou. *9*
-
Prosím (tu) o smazání všech mích příspěvku, které se nijak netýkají Die Toten Hosen. Za pochopení díky, myslím to vážně. *3*
-
Jakým zázrakem tu mé příspěvky zustali?! Komu za to vděčím?! Upřímně, já některé po sobě nečtu už vubec. Jsou vtipné jedině tím, že (a nakolik) jsou absurdní, a některé jsou... (na to by mě mohli odpovědět druhý) a krom toho nic jiného! To je asi vše. *9*
-
Mrzí mě, že tu zustali i mé příspěvky, které jsem fakt přehnal. Rád bych je smazal, jenže... mám prosbu: co tu nechat jen mé příspěvky k tématu diskuse Die Toten Hosen! Jsem z toho smutný *9* , tak jsem tu na sebe nechal telefonní kontakt, bud aby jste mě to mohli pořádně spočítat anebo... *3* abych tu s někým o Die Toten Hosen mohl konečně trochu podiskutovat, anebo abych se při troše štěstí s někým seznámil. Jen abych připoměl, mysteriozní filmový snímek "Palermo Shooting" ("Přestřelka v Palermu) němce Wimma Wenderse bych doporučil ke shlédnutí. Campino (Andreas Frege) mě svým výkonem (ne)překvapil. My raci jsme archiváři, tak měl spíše sepsat k filmu raději scénář. Tím chci říct...no vlastně...nic. Docházejí mě tu slova. Dobře, překvapil mě nejen svým hudebním vkusem. Čekal bych, že ve filmu, když se ujme hlavní herecké role, bych očekával že... nechte se mile překvapit. Taky bych měl slabost pro tak krásnou lištičku. Pišu trochu z nouze, protože venku je hrozná zima, a sedět je pohodlnější než stát...a bít v teple je vstřícnější než mrznout venku... a je dobré být ke druhým lidem velkorysejší, když už...tu jsem...tu jsme...my... tak k Hosen...odepište mě. Tady je to krize, a stejně jako druhý lidi i já jsi prožívám ted životní krizi, co jsem naznačil v příspěvkách je ted pro mě passé. Jsem smutný a zoufalý, a nejspíše hledám někoho z okruhu rockových fandu (anebo fanynek) do Die Toten Hosen, kdo je ted v podobné životní situaci, protože to lidi sbližuje více než cokoliv jiného! K tomu není co dodat, krom toho že očekávám, že takový lidi (fanoušci Die Toten Hosen) jsou přátelský, velkorysí a otevřený (všem) druhým lidem bez rozdílu. Takový lidi vás nepodrazí, protože právě většina textu písní Die Toten Hosen je o (společném) přátelstvý i o (společném) zoufalstvý, o tom, (umět...dokázat) podat druhým lidem ruku, když jsou v krizi...v nouzi...to pak přece teprve druhý lidi sbližuje. *3*
-
604 891 787 *9*
-
Po tak dlouhé době nevím, co tu s mím mizerným pravopisem napsat. Snad jen, komu se Die Toten Hosen líbý a schází mu české překlady, tak at klikne na karaoke texty.cz, kde najde několik málo českých překladu jejich písní. Jsem rád, že právě tyhle stránky dostali nový a lepší vzhled, jaký si zaslouží, ale je škoda, že tu (krom diskuse) chýbí aktualizace alb Die Toten Hosen. Zapoměl jsem uplně na druhé lidi a to mě dost mrzí, tady to člověk nedožene, (a to mě zase mrzí) a nicméně v dusledku toho jsem si prožil téhdy těžké časi (i se vším tím žertováním), k čemuž se tu nechci vyjadřovat a proto jsem tu (sebekriticky s mím egoismem) snahu o diskusi nakonec uplně vzdal. Nevím, jaké mají tyhle webové stránky návštěvnost, ale pochybuji, že diskuse tu neprobýhá kvuli mím příspěvkum, a kdo je stejného názoru, tak jsem ,rád' že tu mé (sebekriticky egoistické) příspěvky zustali, mě překvapuje. Tak proč tu na ně neodpovídat? K Die Toten Hosen bych jen dodal, že jsou dnes (s albem Ballast der Republik) hudebně uplně někde jinde, než kdysi, kdy jejich alba ještě téhdy produkoval John Caffery. Mě osobně se popovější album Ballast der Republik líbý mnohem více než předchozí album In Aler Stille. Neměl bych zapomínat na to, že právě raci rádi archivují vše, co je napadne. A já, jsem stejně jako Andreas Frege narozen ve znamení raka 25.6. (zatímco Campino je narozen 22.6., a jak doufám jistě taky rád archivuje a snad i máme trochu společné povahové rysi raku) Raci jsou osamělí archiváři. Nakonec, dost mě překvapuje, že tu mé příspěvky ještě zustali, tak přemýšlím, jak se vyjádřit stručně a jasně k věci a neodbíhat od tématu.*3*