Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • k Toten Hosen

prostě fenomenální album "AuswartsSpiell" zachycuje jejich nejlepší léta.
  • věcně

Nechám si v nejbližší době tyhle stránky vytisknout (,,..a svázat do knihy")
  • nej písen Hosen

takže nej písen Hosen je pro mě Wort Zum Sonntag živě z Rock Am Ring ....?, kde Campino se nechá při zpěvu (či spíše recitaci) unášet na lehátku rozvášněným davem jeho (rockových) fanoušku a posléze bez lehátka. The end
  • vyčerpanost

lituju, ale tolik síli už mit nebudu, abych tu své příspěvky zaokrouhlil na 4OO.
  • 4OO

4OO..
  • 369

369..
  • věcně a stručně

Je perfektní se projít ve městě v Pardubicích s mp3 ve sluchátkách. Až na to, že se mě tu nelíbí. Chci si raději hledat sympatické lištičky po Hradci Králové.
  • trochu zájmu o druhé

6O4 891 787.. .. .. ... .. . .. ... .....
  • věcně k Hosen

tady je to s návštěvností těhle stránek skutečně zoufalí..
  • k věci

tady je to marný.. tyhle stránky dle všeho evidentně zvednou ze židle jenom mě.. k čemu tady vubec jsou..? ..zajímalo by mě.
  • k věci

end na druhou.. jestli jse sem dostane náhodou nějaký pořádný rockový fanda do Hosen tak at doufám odpoví na mé příspěvky anebo je alespon trochu okomentuje. Tyhle stránky si to zaslouží a já myslím taky. Co se to dnes děje s těmi lidmi, že jsou tak netečný a lhostejný ke druhým lidem na netu bud, anebo nemají čas zajímalo by mě.. čím to je.
  • end

..a mám dlouhou chvíli.
  • The End

Trápí mě že nevím co více napsat. 6O4891787
  • věcněji

6O4891787.. rád se seznámím. Děkuju všem liščatum za snahu o seznamku přes Badoo, jenže já nejsem natolik počítačově gramotný, abych nějak se přes Badoo doklikal k odpovědi jak pak potřebuju.Od tud doserfuju momentálně na you-tube (a pak do internetové kavárny, kde si to zkopíruju do Worldu a kde si to pak nechám vytisknout přes World a nevím si s tím rady jak odpovědět právě prostřednictvím nějaké Badoo seznamky.. Mám raději bezprostřední seznámnení se, když mužu mluvyt s druhými lidmi tváří v tvář z očí do očí, moc nevím, co o sobě napsat, ale jedno vím jistě.. že si o mě uděláte (pak) takhle lepší a prostě jiný usudek. O to mě jde. Tady jsem nic nebral doslova a vážně. Ten první dojem je pak zavádějící. Děkuju předem za pochopení. 6O4891787
  • K věci

Chtěl jsem tu vždycky psát něco mezi věcným pojednáním, a z druhé poloviny lyrikou a esejí. Tak vypadá stilistika mého pravopisu.. tomu se pak i přizpusobuje právě stilistika mého pravopisu.
  • K Die Toten Hosen

Musím tu přiznat.. doznat, že po tolika letech poslechu Die Toten Hosen ještě stále (prozatímně) nemám jejich alba z 8O. let pořádně oposlouchané. Pro mě upřímný vztah k Hosen začal až teprve s prvním poslechem jejich alba "AuswartsSpiel" a s "Unsterblich", s "Curruck zum Gluck", s "Opium furs Volk" a s "Kauf Mich!".. a předtím ještě s jejich živákem "Im Aufrag des Herrn" a nakonec později s akustickým živákem "Nur zu Besuch - In Wienner Burgheather Hall" (pro MTV Unplugged). Jednou bych si rád zazpíval.., tedy až omluvýte muj mizerný pravopis (to byl samozřejmě jenom vtip.. ale mám ho jinak rád)od Hosen ty nejsmutnější písně jakými je písen "Fallen", "Wort zum Sonntag","Nur zu Besuch", "Ich Bin Die Sehnsucht in Dir" a "Alles ist Eine".. miluju je z celého srdce natolik že bych si je jednou prostě rád odrecitoval, protože (pro mě) přesně vím o čem jsou.
  • Toten Hosen

Rád se s nějakým rockovým fandou/ raději s rockovou fanynkou do Die Toten Hosen prostě rád seznámím. Co mě písnout e-mail. Skuteční rockeři mě tu mé příspěvky jistě rádi prominou. Najdu v Hradci Králové doufám jednoho dne dost rockových fandu do Die TOTEN HOSEN a budu mit jejich poslech alespon pro začátek vztahu s kým sdílet. Pak bych byl za to prostě vděčný a časem třeba i štastný (..nebo alespon s jednou jejich rockovou fanynkou). Kdo se tu chce (prozatím v Hradci Králové) seznámit s rockovým fandou? ..v krizi s bydlením. Pařánek doufám né, protože jsem mu otevřeně řekl že jejich "In Aller Stille" je u mě jejich pruměr co kdy nahráli (u mě ještě s kompilací "Crashlanding" a s "La Hermandad") a pro něj evidentně český překlad jejich písní není žádný problém narozdíl o de mě,takže.. i když po 3O letech hudební změnu potřebovali a respektuji to, ale mrzí mě to. John Caffery se udajně na zvuku.. na producentské práci alba "In Aller Stille" jak vím nepodílel (a je to sakra znát) a kdyby Die Toten Hosen jako poslední album nahráli "Curruck zum Gluck" byl bych spokojený,protože dle mého v něm si dosáhli svých mezí. Die Toten Hosen se vždy dle mého přikláněli k hard rocku (už od 9O. let již s albem "Kauf Mich!") anebo dle některých k hard core punku anebo dokonce ke gotic rocku. Není to snad ten pojem jen vtip, anebo ten pojem gotic rock je narážkou na jejich melodický zvuk.. narážkou jen na vyjímečnou (orchestrálně) melodickou linku jejich písní.. To by mě mohl doufám někdo tu objasnit. Kuddel zas nechápe, o čem všechny ty e-mailové eposy, které jsem mu poslal vlastně jsou (je to hold dospívající liščina). Nevím to ani já.. (to byl samozřejmě jenom vtip). Doufám...
  • k Die Toten Hosen

Ale opravdu nejradši mám ze všech písní právě již zminovanou písen "Liebeslied", "Fallen", "Wort Zum Sonntag", "Nur zu Besuch" a "Paradies".. pak teprve ty další písně jako "2O Kleine Jagermaister", "Friss oder Stirb" a "Tauschen Gegen Dich", "Ich Bin Die Sehnsucht in Dir" a další.. mám za to, že jsem u nás jejich největší a nejvěrnější rockový fanda co muže být.. i když u nás mnohem větší ohlas mají (,,doufám měli") kontroverzní rammstein. Jsem rád, že jsem díky Die Toten Hosen s poslechem jejich "AuswartsSpiel" s poslechem rammstein dnes konečně skončil. Till Lindeman je totiž ten největší zlí cynik od dob Dostojevského co muže být.
  • k Die Toten Hosen

Budu tu čekat na odpověd..ps. známkujte tu alespon k Die Toten Hosen prosím mé příspěvky raději vše odznovu a poctivě. Od Hosen mám nejraději písen "Fallen", "Wort zum Sonntag", "Liebeslied", "Madelaine" a "Ich Bin Die Sehnsucht in Dir" , "Nur zu Besuch", "Frohes Fest", "2O Kleine Jagermaister", "Paradies" a "Tauschen Gegen Dich".. "Helden und Diebe" a "Friss oder Stirb", "All Die Ganze Jahre" a "Niemals Einer Meinung"..
  • k Die Toten Hosen

Kdo by měl kuráž k tomu se prostě nepředpojatě po tom všem, co jsem tu napsal se seznámit se sympatákem 28 let a podmínká.. žádné si nekladu? Snad jen trochu skromnosti a trpělivosti pro začátek vztahu a když už píšu sem do tohoto fora.. tak alespon by lištička měla být tou pořádnou a poctivou fanynkou do Die Toten Hosen, která mě v životě chýbí a kterou jsem ještě osobně prozatím vubec nepotkal..Pro začátek alespon to. A to jsem byl v Náchodě, v Rychnově nad Kněžnou, v Žamberku, v Hradci Králové a ted jsem na krátko dočasně v Pardubicích. V horoskopu jsem ve znamení rak (25.6) právě přesně jako Andreas Frege (,,Campino" 22.6), jenže narozdíl od něj jsem apatický a doufám (právě v to) že z té apatie mě poslech Die Toten Hosen časem dostane a že snad nás dle horoskopu spojují v lesčems stejné povahové rysi. Nebylo snad právě jedno z jejich nejlepších alb album "Opium furs Volk" právě o apatii Andrease Fregeho jako žádné jiné album (snad krom ještě alba "Damenwahl") To se ptám a třeba mě tu časem někdo na to odpoví. Narodil jsem se přesně ve stejný den jako polský filmař ,,Kina Morálního Neklidu" Krszistof Kieslowski. Jinak mě přijde že "Opim furs Volk" je třeba právě možná více o citové deprivaci než o apatii ,,Campina".. Andrease Fregeho. Třeba mě tu někdo na to odpoví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit