-
osamělost a smutek
V Pardubicích.. a stále mě e-mailem píšou nějaká liščata z Badoo, to je zklamu. Ja jsem takový ten osamělí vlk samotář, i když.. nějaká pěkná lištička by si mě musela zasloužit, mělo by to být ovšem vzájemné jak (ted) vím, hodně jsem si toho v poslední době prožil a takhle se příliš seznamovat nechci (přes net). Raději při procházce ve městě to pro mě pak stojí teprve za to, ale stýská se mě příliš po Hradci Králové a po Kroměříži, a ted jsem jak jsem zmínil v Pardubicích a potřeboval bych alespon nějakého toho psa.. Proč?.. protože pěkné lištičky mě míjí, ale psa nepřehlédnou. -
Na vysvětlenou
Stal se ze mě trochu cynik, a tyhle stránky jsou toho prostě dokladem. Jediný, co mě tu přijde (skutečně) vtipný je to, že leckteré příspěvky jsou tu prostě absurdní. Jsem absurdní, spíše než sarkastický. A to je napováženou. Albert Camus byl v mnoha směrech taky absurdní, ale mě se to za poslední 2 měsíce prostě vymstilo schýzou.. takže nevím, co více k tomu dodat.. nevím, co více bych měl k tomu dodat, mé příspěvky už jsou tu přece ohodnocené bez jakkékoliv odpovědi druhých lidí na ně. (Já vím, sem nepatří). A to mě trochu mrzí. Je mě z toho jen smutno.. žádná radost, žádné nadšení. Žádné odhodlání. Jsem apatický.. to je k tomu vše. -
dík!!!
Děkuji správci těchto web stránek za to, že tu ponechal mé příspěvky. Díky!!! -
vzkaz
Rád bych začal žít znovu.. vše nově. Nic už nebude stejné jako dříve. Tyhle stránky jsou mou upomínkou na staré časi,jsem rád že tu jsou. Díky. -
APPO\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\
Nebudete tu nikdo věřit tomu, kde jsem předešlé 2 měsíce byl a kde jsem ted.. -
omluva
Omlouvám se panu Janu Horákovy za své předešlé příspěvky, které se ho osobně dotýkali. Je to rozumný člověk, který si to jistě nebude brát jakkoliv osobně. U mě je to správný chlap, který (jediný) tu muže mé příspěvky mě tu oznámkovat. Zaslouží si to. *3* -
prosba liščatum
Heledte vy svobodná nezadaná liščata z Hradce Králové, přijdte.. dojedte si 12 na Skladištní oblast a přijdte ke mě na pokoj ... do 3 patra. Vemte sebou prosím perspektivní práci, finanční blahobyt, prací prášek, kondomy, second-hand, parfumérii, svého psa, smysl pro humor a dobrou náladu.. uvařím hrachovku, kupte svíčky a bude romantika.. budu nesmělí, něžný, milí, příjemný, vstřícný a romantický. *15* *3* -
na vysvětlenou
Tyto příspěvky jsou tu pro mě tím nejkrutějším rozčarováním, je to trochu jako když čtete nedopsanou knihu odzadu dopředu portlandského recesisty Chucka Palahniuka, a náhodou nějakým nedopatřením.. nějakým nedorozuměním narazíte na mě, pak se to (myslím) dá teprve číst. No co.. Franz Kafka by takhle věcně, stručně a srozumitelně určitě nepsal. A měl na to času dost. Ale on o sobě ,,rád" tvrdil, že je nezvěstný žid. S ním je to těžký. Dostojevskij prozměnu uvěřil v existenci nějaké mravní viny či co, protože se prostě narodil dříve než Jan Payne, který by mu to s tou jeho mravní vinou jistě rád vysvětlil. Dostojevskij si prý usmyslel, že je ježíšek či co. S ním je to pak těžký. Takových uměleckých podivínu v literatuře a v rockové hudbě bylo.. Nietzsche, Rainer Maria Rilke.. Elvis Presley.. Bob Dylan.. David Bowie.. zpěvák Bono Vox z irských U2.. Bruce Springsteen.. Martin Dyntar. *3* *15* -
346-sté dilema
možná tématicky, ale nikoliv stručně ani (už) věcně.. -
dilema
Vubec nevím, asi lze obsáhlost (tu) obnažit.. *15* -
344
Já mu ten příspěvek nechám samozřejmě ohodnotit.. ačkoliv vzal jsem si k srdci, co již řekl američan Carl Ransom Rogers o potřebě svého kladného sebehodnocení.. a právě pro to tu jsou po mě mím přičiněním přece samé jedničky za všechnu tu tématickou obsáhlost obsáhlého obsahu obsaženého (lyricky) obnaženého sdělení, ono totiž.. no však víte, že já v žádném případě svuj pravopis vubec neznámkuju. To bych sem totiž vubec nepsal, a myslím, že by to tu leckoho trochu mrzelo. *3* *15* -
Jan Horák
Omlouvám se tu panu Janu Horákovy za všechno nedopatření a nedorozumění. Jsem naopak po diskusi s ním již přesvědčený o tom, že je to upřímný, poctivý, milí, vstřícný a přívětivý sympatický člověk a naopak tu už prosím.. žádám editora těchto web stránek tohoto (ne)diskusního fora o to, aby všechny mé příspěvky, které se ho týkají tu rozhodně byli v nejbližší době smazány.. a byl tu při té příležitosti už také opravený muj pravopis, anebo přepsány mé předešlé příspěvky. Doufám že editorem těchto webovek je alespon mladá, svobodná a nezadaná ,,editorka".. *3* *4* -
hip-hop
Myslím, že v Hradci Králové jsou příjemný, vstřícný a sympatický lidičky, který jsou smutný z toho, že nemají kam zajít na pořádný rockový koncert. Rockeři jsou u mě poslední správný lidičky ve společnosti.. Hradec Králové vubec není špatné místo pro to, se tu trvale usadit, jsou tu vstřícný, příjemný a skutečně sympatický lidičky, které potkávám málo kde jinde!! K hip-hopu bych mohl říct jen jediné.. je to dnes pro mladé lidi duležitá hudba, jenže mě u nás nějak, vlastně v nejmenším mě vubec neoslovuje. Nenacházím v této hudbě tak silné vášně a tak silný prožitek, jako v agresyvní rockové hudbě, která je dle mého mnohem více o vnímání melodie než ritmu a o silném (o nejsilnějším) prožitku emocí.. které se mění ve vášně, ne v afekty. To však vubec ještě nevylučuje krajní agresivitu. Možná bych řekl, že je (už) mnohem duležitější prožitek toho, co chci sdělit než (pak) samotný obsah sdělení. V hip-hopu to myslím tolik neplatí. Téhle hudbě nerozumím, ale s odlišným akcentem a prostě s melodickým zabarvením hlasu v ruštině anebo v němčině bych si skutečně hip-hop nakonec rád poslechl. Takže z mé strany je to tu malá omluva. Nebylo to samozřejmě brané tak doslova.. a už vubec ne vážně.. *4* *3* -
lištička
Na ubytovně je jedna moc pěkná lištička, která se doufám vubec netrápí kvuli tomu, co jsem říkal. Co jsem řekl, mě mrzí z duvodu, že jsem nikdy nebyl rasista, byla to z mé strany jen provokace a byl bych raději, kdyby si to vubec nebrala osobně. přehnal jsem to z jiného duvodu.. *15* -
Jan Horák je impotent
Jan Horák je impotent. *3* -
dilema
Doufám, že ty hipáky nepotkám cestou. Musel bych si (totiž) odložit. *4* -
hip-hop a hipáci v Česku
Já hip-hop a hipáky nesnáším. Až hip-hop usliším, tak jim tam na té zavšivené ubytovně vyhodím pojistky a ty pubescentně přiblblé hipáky vyházím z okna, at je (tam) od těch zmrdu konečně pokoj. *3* ..mnohem raději bych si skutečně poslechl "Mutter" od Rammstein. *3* *4* -
perverzní sklony Jana Horáka a Matušky
Co furt dělá ta čubka (Jan) Horák..?!! Ten si ho při mém odposlechu s Matuškou honí. Prý je to nesmírně vzrušuje a na žhavou linku, na sex po telefonu (už) nemají oba dva totiž peníze. Tak to ty chudáci pak řeší takhle. To mě vubec nepřekvapuje. *4* *3* *4* -
.....
O tomhle vubec nežertuju.. -
Jan Horák
Vzkazuju tu Janu Horákovy, že to je parchant a nějaké tajné odposlechy nepromíjím!! Je to protizákonné, a on to moc dobře ví. Narušuje soukromí druhým lidem. Tak snadno mu to neprojde. *13* *15*