Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klausovy

Jediná životní perspektiva pana Klause dnes (přece) je, že ,,Žádné peníze mu přece nesmrdí!!" *13* *15*
  • Ježíš o Klausovy

Včera za mnou v noci přišel Ježíš a pověděl mě: ,,Martine, ten Klaus je lucifer!! Nic mu není svaté!! Žádné peníze mu nesmrdí.. je to obyčejný kapitalisticky zavšivený (kapitalistický) parchant, který nemá žádnou naději na spokojený život v životě.. který nemá žádnou světlou budoucnost, a jen se snaží stuj co stuj co nejdéle si udržet své místo na Hradě." *13* *4*
  • Klaus Raus

Šel bych totiž za to pak nejspíše už do nebe.. a já v nejmenším nejsem věřící. Jsem ten největší ateista pod sluncem.. byl bych teprve pak v životě skutečně myslím už překvapený.. *4*
  • vzkaz Klausovy na Hrad

Doufám, že se toho alespon nedožiješ..!! *4* *13* *4*
  • vzkaz Klausovy na Hrad

Ty jeden hnusný zavšivený kapitalistický zmrde!!.. ty jeden zavšivený kapitalistický zmetku!!.. ty si skutečně nezasloužíš to, aby obraz tebe sama byl pověšený někde na zdi ve školních třídách!! Ty zavšivený zmetku.. nakopal bych ti nejraději ten tvuj přepichově pohodlný na Hradě si vyhřátý tlustý zadek, kdybych tě kdy osobně potkal. *13*
  • uspěšně sociálně vyloučená osoba

Tak co po mě sakra chcete?!!.. o poctivém a řádně chráněném sexu si zatím mohu nechat zdát. Na podpoře nemám na kondomy peníze ani na zakoupení si vstupenek na zdejší kulturní akce. Ale to vás přece už trápit nemusí. Proč by mělo? pro vaši informaci jsem opuštěnou, či lépe řečeno osamělou sociálně vyloučenou osobou. Jsem opuštěnou osamělou politovánihodnou životní troskou. Jsem politovánihodným naprostým životním outsiderem, co z celého svého srdce nenávydí celou tu dnešní kapitalistickou konzumní společnost, žije a přežívá léta uspěšně bez sledování Tv a co má v oblibě rockovou hudbu. Od německých Rammstein, od zesnulého rakušana Falca, opět německých Die Toten Hosen po ruské Korol I Shut.. citoval bych na závěr příspěvku slavnou větu The Velvet Underground o tom, že právě Rock and Roll plně zajistil a zabezpečil život podle mého.. puvodně to v angličtině nějak alespon přibližně (co vím) jak tuším přece zní "Rock and Roll ... Saved My Life"!! *13* *15*
  • liščatum z Badoo

a neodbytným pubescentním liščatum z Badoo tu vzkazuji jediné.. chováte se a mluvýte občas(něji).. častěji, jako kdybych vás měl v nejlbižší době adoptovat či co vubec.. jistě, přece z těch našich vládních finančních uspor.. jistě, přece z těch našich vládních finančních škrtu.. jistě, z těch našich vládních sociálních reforem bych už neuživil ani (svého) psa!! *13* *15*
  • diskutovaná islamizace evropské společnosti

A s nějakou islamizací evropské společnosti, které se tolik děje ve Francii a v Německu mužou jít ty jejich pánbičkáři všichni do jednoho k čertu.. To totiž k multikulturnímu soužití příliš nepřispívá.. příliš neprospívá. je z politického hlediska ta největší pitomost pod sluncem. Žádnou mešitu u nás mit nikdy nebudou.. o to se osobně postarám. Nepotřebuju na ulici potkávat jejich utlačené ženy zahalené arafatkou.. šátkem. Tomu říkají demokracie? Ucta k jejich a právě k takovým tradicím za cenu či na učet bezpráví druhých lidí (a zvláště ohledně postavení žen v ,,jejich" společnosti) je (pak) ten největší hřích a ten největší omyl v celích světových dějinách. Je to pitomost. To samo o sobě odporuje demokratické ustavě a nijak kladně už přece nepřispívá (právě) k dnešnímu multikulturnímu soužití lidí ve společnosti. Nějací islamští fundamentalisté a radikálové všichni se svou.. s tou svou přehnanou fanatickou uctou (a s respektem) ke svým tradicím mužou jít všichni do jednoho k čertu.. mužou mě tu všichni do jednoho políbit ,,zadeček"!! Já to se zdravým rozumem podporovat a (v žádném případě) tolerovat příliš rozhodně už nebudu. Co jsme to za lidi?!! Týká se to přece nás všech, vzpamatujme se konečně!! *13* *15* *4* *4*
  • romští spoluobčané

Ještě jsem skutečně nevyděl žádného psa obsluhovat invalidní vozík.. jo máte pravdu. To bylo skutečně navýsost trapný. Jsem tady prostě ta největší a ta nejubožejší trapka pod sluncem na Uřadě Práce, ale jinak s tou sovou to bylo (myslím) naopak výstižný a trefný. Většina našich českých ctěných romských spoluobčanu nikdy řádně a poctivě pracovat nebudou.. Protože všichni do jednoho jsme přece u nich jen samí rasisti a nic (jiného) než už rasisti, a proto přece vyjít do české společnosti pak mezi nás.. mezi druhé skutečně običejné pracovité lidi je pro ně samé ,,prý" nanejvýše nepříjemné, už pak přece nemohou.. Vždyt oni neví, co to vlastně pro ně samé obnáší. Oni prostě vubec neví, co to je. Žijou si ještě v ghettu a to občas častěji běhají ty naši romský vyvedové na městský uřad pro podporu.. pro sociální dávky, aby ho měli z čeho dotovat.. Vždyt přece taky jak jinak? *13* *15*
  • věcně

Oni to nejlíp vědí. Proto za mnou taky furt chodí, abych se nakonec z jejich chyb v životě přece poučil. *15*
  • chráněný sex a kulturní menšina

myslím kvalitní prezervativ je pro mě cenově ještě stále nedostupný. Přece nebudu v sexu riskovat. Na nějaké dětské ratolesti se přece mužou jít občas podívat našim romským spoluobčanum na ubytovnu, aby si to s tím svým ženským udělem raději ještě jednou lépe rozmysleli.. prostě jen aby vyděli, jak by jejich ,,radosti" mohli dopadnout a mít s nimi ze života pak své hotové peklo. Jinými slovy, naši romští spoluobčané nám tu jsou v životě alespon pro odstrašující příklad v životě, když už pro nic jiného. Ano jistě, naši romští spoluobčané nám jsou užitečný už jen jako odstrašující příklad v našem životě. Bez toho jsou uplně nepotřebný. A říkám to tu na rovinu, jak se věci mají. Jak se to s tou naší kulturní menšinou u nás ve společnosti má. Říkám to tu otevřeně. *13* *15*
  • Jarda a liščata z Badoo

Mužou mě ty výchovou v rodině a rodinou zanedbaná a kamarády opuštěná osamělá liščata přece písnout e-mailík.. a jám jim rád odpovím, ale takhle, abych se k tomu odkazu nakonec nedoklikal, když to naléhavě nutně potřebuju. At si laskvě dělají legraci pak z někoho jiného a né z osamělé, z chudé životní trosky, která je ke druhým lidem, a zvláště k našim romským spoluobčanum vysazené vysoko na naši sociální podpoře solidární, že přece mě to šlechtí, i když vubec netuším.. i když ještě vubec nevím, kdo vlastně nakonec pomuže v životě pak mě? Ještě že tu jsou svými rodiči zanedbaná opuštěná osamělá pubescentní, dospívající liščata z Badoo.. třetina z nich jsou ukřivděný kverulanti, co si zase potřebují druhým lidem furt na něco v životě anebo právě na druhé osoby ve svém životě postěžovat. Jardo, dej si pozor na ženský. To jsou mrchy!! Ještě že tu mají na netu k dohledání někde to svý diskuzní forum. Ty potřebují o druhých lidech prostě vědět uplně vše.. uplně všechno a potřebují dostatek svého času po práci už jen k tomu.. už jen na to, aby mohli o mužských za jejich zády neustále drbat, jinak se nám mužským pak mstí Jardo.. jim to totiž zvyšuje v práci jejich výkonnost. Proto k nim musíme bít obezřetní, aby jsme nakonec pak v jejich společnosti sami náhodou nepřišli o své místo v práci. *13* *15*
  • Jarda

To víš no, ale zrovna mě před chvíli otravovali nějaký osamělí liščata z Badoo. Třeba by ti alespon mohli pomoci s těmi tvými ulevami.. Já jsem Kuddelovy 64 napsal o pomoc, at jim dá vědět. At je za mě pozdravuje, protože se tu právě na ten inkriminovaný odkaz k těm liščatum, co si se mnou chctějí ,,popovídat" už prostě z UP nedoklikám.. prostě se mě ten odkaz neotevře. Kuddel64 ví, že jsem chudý a že bych nemohl za nimi přijet, pokud nejsou přímo z Hradce Králové, a i kdyby byli, tak jsem stejně chudý jak kostelní myš a není už vubec v mích silách.. není už prostě v mích finančních možnostech zajistit nám pak poctivě chráněný sex.. prezervativ je pro mě ještě stále cenově nedostupný. *15* *13*
  • Jarda

Akoj Mato, tymás tu alehodne przvěku..
  • Adios

Vítejte v blogu cynického vtipálka a nedoceněného génia.. a stejně jako ostatní geniové i já mám osobně obavy z toho, že umřu nedoceněn druhými lidmi. Mužete tomu ještě včas zabránit. *13* *15*
  • došli mě slova

Vydíte, už tu chýbí jenom 2 poslední příspěvky a mě vubec nic nenapadá.. *13*
  • plošina

anebo tu mají plošinu, který jsem si vubec nevšiml, anebo jiný vchod do uřadu práce.. to ho oproti mě našel v tom případě rychle. Až to dopíšu, pujdu se po něm podívat.. po té plošině, anebo případně pak po jiném vchodu do Uřadu Práce.. nikoliv po tom invalidovy na vozíčku. ten je ještě evidentně v kondici, pokud tu tu plošinu ani jiný vchod do Uřadu Práce už nenajdu.. ten ty schody zvládne sejít jistě přece i beze mě. *15* Já tu nejsem už vubec od toho, abych tu přece pomáhal každýmu. Hledám si tu práci a nemám na to vubec čas!! *15*
  • invalida na vozíčku na UP

On to byl dle všeho nejspíše nějaký invalida na vozíčku.. Vypadal trochu jak koště, tak jsem si ho omylem zaměnil se.. prostě jsem si ho spletl se.. ale to ted není vubec duležité. Něvěděl jsem, že se jsem dostane po těch schodech.. to je dobrej atlet.. to je ještě v kondici. *4*
  • stížnost neznámého a nerozpoznaného plemene psa

Měli by jsme to tu.. ty mé příspěvky.. tu debatu.. už konečně zaokrouhlit ještě před tím než odejdu. Nemyslíte? Já nevím, tohle ošklivé plemeno psa, které je tu jen na návštěvě má štěstí, že není uvázané venku a že nemrzne venku.. pěkně se tam ochladilo.. si ,,svým zpusobem" tady na Uřadě Práce právě postěžovalo na to, že je to tu (prý) málo čtivý. *15*
  • upřímná rada nad zlato

Trocha cynismu k sarkasmu nikomu myslím neuškodí.. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit