Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kuddel64

Copak Kuddel64 ty se snad nechceš dostat do nebe? A nejlíp se mnou. A zvláště po tom, co Campino o nás 2 složil přece tak skvělou písen "Bonnye a Clide". Zvaž to.. *15* *4* *4*
  • věcně

čtu raději Camuse, protože Kafka se ztratil v Americe. Byl přece ,,nezvěstný". Má e-mailovka platí, tak se konečně už rozhoupejte. Věčně tu taky nebudu.. *15* *4* ..to dříve si tyhle stránky vytisknu a pošlu je na naše Ministerstvo Práce a Sociálních Věcí. Vubec nežertuju. To jen aby naši poslanci vyděli tu mou pracovní morálku po 11 letech nezaměstnanosti v evidenci Uřadu Práce. *15* *3*
  • Pařánek

Copak Pařánku ty se snad (už) nechceš dostat do nebe? ..Tomu nevěřím. Tohle tě snad při troše štěstí i možná vzpruží.. kdo to je? *4* ..kdo to je? *4* ..kdo to je? *4* ..před spaním totiž počítám andělíčky místo ovcí, abych usnul. Není jich tolik jako ovcí, a usínám pak s klidným svědomím. *15* *15* *4*
  • k věci

Jestli to tu náhodou po mě čte muj otec, chci mu (tímto, touto cestou) ještě občas v životě připomenout, že byl už poctivě vychováván v řádném křestanském duchu k tomu vždy bez výhrad pomáhat (a odpouštět) svým bližním a druhým lidem v životě.. a ted se muže konečně opět (jednou za čas) cítit užitečným a potřebným druhým lidem v životě. Potřeboval bych si totiž od něj vypujčit (ale či lépe darovat) alespon 5,-OOO kč. Podrobnosti mu rád upřesním pokud se toho kdy dožiju, jelikož mám v patách chudobu, bídu a nouzi. Žiju v otřesných hygienických podmínkách. Beru 2,-OOO kč měsíčně a kuddel64 nepřispívá na charitu, že bych si to (jeho případný dar) u ,,Matky Boženy (..Němcové)"... ehhmm tedy vlastně u ,,Matky (královny) Alžběty" či už u ,,Matky Kristovy", vlastně u ,,Matky Terezy" kdy v Hradci Králové vyzvedl. *7* *15* *9* *9* *9* *4*
  • k věci

Tož nejsem negramot, jen jsem už neměl hold už ke zvířatum tak silný vztah jako třeba (nakonec) takový Robert Redford ve snímku "Zaříkávač Koní" anebo ten rebelující pubescent k té kosatce v tom filmu "Zachrante Willyho". Jak jsme vubec na takové filmy mohli jít kdy se školou do kina dnes nechápu. Takový nudný a zpoloviny vědecko fantastický hovadiny o lásce k něčemu, co bych mnohem raději vyděl před sebou na talíři než (už vydět) pobýhat volně na svobodě a zvídavě na to čučet někde pak v Zoo.. na to mě neužije, na to (už) nemám vubec trpělivost. *15* *13* *15*
  • klisna

Jelikož píšu prostě rychleji než rychle, měl jsem v textu nepřesnosti...Klisna mě málem 2 nakopla a z koně jsem z 6 pádu 4 improvizovaně a statečně spadnul (celkem rád), protože jsem si častěji nedbale uvázal sedlo na klisnu a vlastně taky i proto, abych si nakonec taky vyzkoušel jaké to je vlastně ohromné vzrušo.. sledovat všechny ty americké westerny..,,íííííhááá" ....,,jééééé!!!" ....íííííháááá" ....,,jééééé!!!" Vřele doporučuju. *15* *3*
  • věcně

To bylo naštěstí ještě předtím, než se kun poklusem rozběhl a padal jsem naštěstí improvizovaně a statečně. Jsem na to (přes své studijní neuspěchy v oboru) hrdý. Dodnes se koukám v Tv občas na westerny a říkám si: ,,ehhmm, to bude zase nějaký vizuální trik. Jako s těma všema ovcema ve "Zkrocené Hoře". To byl optický trik a divák nic nepoznal. Ty byli počítačově simulovaný. No jo tchajwáci!!" *15* *3* *15*
  • věcně

V Guinessově knize světových rekordu na mě zapoměli, že jsem 11 let nezaměstnaný!! ..Děcka z Badoo si už nejspíše myslí, že jsem tu na dovolený anebo co.. furt mě lezou do e-mailu, jsem z nich emočně vyčerpaný a tohle je toho jasný doklad. Oni si snad myslí, že když ne už jejich rodiče, tak že snad já vydržím v životě všechno. Na to nejsem vubec zvědaví. Být ve styku s nimi je pro mě mnohem horší než už strávyt těch 11 let v evidenci Uřadu Práce poté, co jsem nedokončil v Kroměříži studia oboru Jezdectví a Chovatel koní, protože mě 2 krát kopl kun a 6 krát jsem spadl z koně, z klisny a to bych nikomu v životě nepřál.. to víte, na trhu práce se s tímhle uplatněním hledá dnes práce těžko. Pařánku pust občas svému psovy do sluchátek do ušisek jinou muziku než Toten Hosen. To se nedá u psu dlouho vydržet a zvláště u tohoto ošklivého (a) líného plemene. *13*
  • věcně

Kdosi mě říkal, že se svou morální bezuhoností tu dál už dojít nemužu, a tak bych měl těch svých příspěvku tu zanechat a já jsem mu na to odvětil, že mě to vubec nepřijde vtipný a at si laskavě dělá legraci z někoho jiného. *9* *9* *15* *9* *3*
  • smajlík

Ty vole já jsem se vyděsil. Proboha vždyt on se ten smajlík tu hýbe, vrtí se a natěšeně se na mě natřásá. Klepe a hází a třese sebou jak při nějakém epileptickém záchvatu. Na to nemám nervy a už vubec ne trpělivost se tu dívat!! ..řeknu to Jardovy, bude mit z toho radost. Taky občas trpí epilepsií z prasklého bubínku ve svém pravém uchu (samozřejmě to není vtip), pak sebou třese a stěžuje si, že mu svítí ostré světlo do očí. Nevnímá a nevydí...šilhají mu oči. Klíží se mu oči a vypadá na to, že by mohl hrát.. že by hravě zvládl hlavní hereckou roli (anebo alespon konkurz do castingu) ve slavném thrilleru "Psycho" věhlasného Alfreda Hitchkoka. *15* *3*
  • věcně

Anebo třeba (už) čtenáři Franze Kafky.
  • věcně

Sakra, tak to vypadá že už vubec nestihnu si tu hledat práci. To mě skutečně mrzí. A já myslel, že jsem (tu) na Uřadě Práce. *7* *9*
  • upozornění

Vydíte.. tak na Uřadě Práce se nám stmívá. Je šero. Nevyděl bych na to, rozsvítili. Mám tu na diskusi už jen 3O minut. Budu je muset myslím řádně využít. Jdu si prostě raději hledat práci. Tady to je beznadějný. Tady se od nikoho odpovědi už nedočkám. To dříve myslím umřu na naši sociální podpoře (s našemi sociálními reformami) hlady. Jak vubec už mužete bít ke druhým lidem osobně tak lhostejný. Tak zlhostejnělí. Tak apatický. Že vás netrápí svědomí. Však na vás v životě dojde. Dočkáte se. Stejně jako Kuddel64.. pak vás tu ani nenechám hold známkovat mé příspěvky. To by to dopadlo. To by byla katastrofa. Samí intelektuál v diskusi a pravopisné dostatky k (..v) diskusi. To víte že jo!!.. na to tady nikdo přece není už zvědaví. Sem chodí (řádně) bud jen slušný pankáči anebo znamenitý punkrockeři, anebo už rockeři a vubec už rockový fandové do Rolling Stones, přívrženci hudebních protestsongu Boba Dylana a nesmlouvavé politiky Che Guevary. Sem chodí z naší čtenářské obce nanejvýše pak přece čtenáři Alberta Camuse, Dostojevského anebo Chucka Palahniuka.. anebo vášnivý čtenáři už nedoceněných poetu a nedoceněných geniu tvurčího psaní a tvurčích eposu... *3*
  • Jarda

On totiž už vubec neví, zkrátka už vubec netuší, že tu ,,diskuse" (zase) ,,jen" kvete. To je prostě mé tajemství. On má občas tolik otázek, že ho sem raději nepouštím. To by to dopadlo. To by bylo furt, stále jen samé ,,..a jak se vubec jmenuje ta písen? (od hosen)" (chce to po mě slišet pak s pravým německým přízvukem), ,,..a kolik vubec má minut už právě ta písen?" (od hosen)" ,,..a v kolikátém pořadí se nachází právě ta jejich písen na tom (kterém jejich) albu?" ,,..a kde se vubec bere semínko?", ,,..tak Kuddel64 je chlap anebo baba?" ... *15* *9* *9* *13* *14* *7* *9*
  • upozornění

Zase žádné vzkazy k přečtení tu nemám. Jen tak dál, a brzo ze mě tu uděláte horlivého a neodbytného (..spíše neodbytně) zoufalého kverulanta!!! Musím bít stručný, psal mě před chvílí Jarda že je právě ted na netu. *3* *4*
  • věcně

Die Toten Hosen "2O Kleine Jagermaister" či "Friss Oder Stirb", "Madelaine", S "Liebeslied", "Weihnachtsmann vom Dach"... anebo "Wort Zum Sonntag", "Kein Alkohol", "Sascha ..", "All Die Ganze Jahre", "Biss Zum Bitteren Ende"... a další. To je přece už dnes klasika německé rockové hudby. *3*
  • Pařánek

už jenom chýbí 3 příspěvky. Takováhle pestrá galerka se jinde nenajde. Pařánek o tom pak muže napsat (poreferovat ve svém blogu). Ten chudák pes co má na uších sluchátka a poslouchá pravděpodobně Die Toten Hosen. Za to bych (..za takové týrání zvířat) bych Pařánka zavřel. To je týrání zvířat!! ..vít to ze své zkušenosti. Taky jsem měl psa.. a poslouchat se mnou rammstein mu nečinilo žádné potíže, jenže dusseldorfské punkáče?!! ..Pařánku zbláznil ses?!! ..víš ty vubec, kolik psu na to (v Argentině už) umřelo?!! ..tak si prosímtě (krom mích pravopisných nedostatku) ověř statistiky, od toho tady (už) nejsem. *13* *13*
  • věcně (a stručně)

Mám štestí (máte štestí), že je právě dnes uřední den. Jinak bych tu už nebyl!! *3* *4* *3*
  • věcně

Die Toten Hosen und Einsterzende Neubauten (jak se tohle dopr.... píše?) kdysi společně vystoupili v Plzni 1987 ve znamení hesla ,,..Freihait und Solidaritet" ("Friss Oder Stirb"), kdy Campino se tam rozzuřil s výtkou ,,Tohle je policejní stát!!" Byl tam i Michal David, ale ten myslím z toho příliš nadšený nebyl. Toho chudáka tam všichni pankeři z koncertního podia vypískali... bud anebo to byl rocker a o tom se do dnešní doby neví.. *3* *9* *13* *9*
  • věcně

Die Toten Hosen "Fallen" *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit