Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smajlíky

No jen se tu dole pod mím předešlím příspěvkem na ty smajlípy skutečně lépe podívejte.. co vydíte??.. jeden druhému vyčítá, druhý se nad tím spokojeně usmívá, třetí kouří myrihuanu jak fabrika, čtvrtému se z toho všeho (z těch mích diskusních příspěvku tady) pomalu klíží oči a zbytek smajlíku jsou (samí) hotový kverulanti. *15*
  • Jarda

řekněte Jardovy, že tam nebudu. Že se už (chuligánu) nemusí právě obávat. To víte, on poslouchá trance Poul Van Dyka a na tohle némá trpělivost ani nervy.. a to ještě ke všemu naštěstí neslišel mě zpívat v sebeobraně. Jarda je stálí a věrný klient Sociálního Ustavu Domečky v Rychnově nad Kněžnou.. líbí se mu tam, v nejmenším netouží po své osobní samostanosti a po své soběstačnosti v (e svém) životě.. po své osobní volnosti a nezávyslosti. Ne, Jarda není z těch, co touží po své osobní svobodě. Klasickou rockovou hudbu z éteru rádia Beat by myslím raději zakázal. Dle něj samotné klienty Domečku morálně degraduje. *13* *3* *13* *5* *13* *9* *5* *9* *13*
  • Hudba Praha

Jarda mě psal. Má starosti, do Rychnova nad kněžnou totiž v březnu přijede koncertovat Hudba Praha a on se v ulicích (a na koncertě) obává rockových chuligánu a výtržníku.. *4* ..No to dá přece rozum. Už jejich písen "Mama Tata" rockové fandy pěkně prudí hezkou řádku let. Zeptejte se Davida Kollera. Nebít Hudby Praha, Koller s Lucií by neměl u nás (pak) žádnou pořádnou hudební konkurenci. Ale upřímně, právě tuhle písen "Mama Tata" mám od srde rád a vlastně už vubec nejraději od Hudby Praha, prostě protože má v sobě ty pravé trochu už skoro stoneovské grády a předčí dle mého všechno co kdy náhrála s Davidem Kollerem pak Lucie. *13*
  • věcná rada

Kdyby nevěděl, že je sazka v insolvenci, tady si na mě muže přece vsadit (na to), jak dlouho tu mé (,,diskusní") příspěvky (v oblibě editoru těchto webových stránek a vubec fandu do Hosen) vlastně budou a.. vydrží by mě taky zajímalo. *15*
  • mému otci

Možná si měl pořídit psa místo mě. Měl by to v životě s ním jistě (pak přece) mnohem jednodušší, nic bych mu pak osobně nevyčítal, a vlastně nic by mu pak nikdo v životě nevyčítal.. nanejvýše jen ten pes. Ještě muže svou manželku, svou družku přece za psa vyměnit. Pepo spěchej, dokud máš na to ještě síli.. v životě ještě dost svých sil. Jednou taky zestárneš a to už tady pak (pro tebe) nebudu. Zvaž to prosímtě. S láskou a s uctou tvuj syn. *15* *5*
  • morálka

Nikdy jsem o ni přece v nejmenším nepochyboval, jen bych ji musel občas znát. *3* *15*
  • připomínka

Udivuje mě dnes stále, že muj otec ještě vubec o mě neví, že jsem byl Dostojevskému předlohou pro Raskolnikova ze "Zločinu a Trestu" a pro jeho "Idiota". Jenže on čte nejspíše svuj workoholismus, své vlastní ("morální?") přepracování (už pak) jen v sedě za volantem.. skutečně mě z celého srdce mrzí to naše nedorozumění v životě. (tohle ho jistě povzbudí) *4* .. to mu zvedne jistě jeho morálku.
  • rada (mému otci)

Literární líhen (a přehlídka) lidské hlouposti, finanční negramotnosti, nuzoty, chudoby a bídy, a otřesných hygienických podmínek a společenské vykořeněnosti. A muj otec se mě ke všemu (jako by toho snad nebylo málo) ještě občas zeptá, asi jsem jeho. Co jsem komu špatného udělal nevím, ale do nebe se snad jednou dostanu. Nedotknutelnou (a svatou) povinností každého křestana je druhým lidem a svým bližním v životě odpouštět. Kdo to nedokáže, pujde s největší pravděpodobností přece do pekla. *13*
  • Freud

A vubec proč mě (to) tu všechny ty stránky vlastně nechcete svázat do knížečky. Že by si občas Freud vzal se mnou přes čas. *3*
  • otázka

Na takový ,,ad absurdum" člověk musí mít trpělivost a nervy jak Campino při svém nahrávání nesmlouvavě rockových předělávek křestanských vánočních koled a písní na "Roten Rosen - Wir Warten Auf Christkind" nemyslíte..? *7* *4* *3* *4*
  • Pařánek

Co ted dělá Kuddel64 jiného než stojí s make-upem před zrcadlem? ..Co kdy dělá Pařánek v životě ještě jiného než už jen stále už jen ..a jen a jen.. tlačí před sebou kočárek? Ten dle mého zajde na koncert Die Toten Hosen 2 krát do roka spíše z donucení, když se u nich doma už objeví, ukáže jeho manželka anebo tchýně. *13*
  • vemte si to k srdci!!

Já tu nejsem na dovolené. Raději sami přispějte občas něco na dobročinné učeli, než budete kritizovat druhé lidi za jejich nevěcné příspěvky k Hosen.. to jsou už jen a neustále jen v Punku a v punkrocku vubec samé bláboli a silné slova jak v hip-hopu o vytváření přátelstvý a komunity mezi mladými lidmi v životě, a kde ji tady pak najdu by mě tedy zajímalo. Už tady nakonec o tom nejsou žádné bláboli, žádné silné slova. Tady totiž už žádná diskuse není. Žádná diskuse mezi lidmi, no prostě vubec nic. Na to asi už není u druhých lidí čas, kdo chce tady koho pak případně za jeho ,,případné" případně nevěcné příspěvky ve foru už pak (osobně) kritizovat by mě dnes občas (ještě) zajímalo. Už tady o tom nejsou ani ty všechny bláboli. *13* *15*
  • věcná otázka

Mám hlad!!.. mají v Kauflandu konský salám? ..a Willyho tam vycpaného přitlučeného pověšeného na zdi čirou náhodou nemají? *9*
  • Greenpeace

Už se angažovat pro práva zvířat nikdy nebudu. A to mě ke všemu kdysi chtěli nějací študáci k sobě do Greenpeace.. Zbláznili si. Ale mohli by mě myslím pomoci najít dnes tu klisnu, co mě téhdy mrcha ze sebe schodila a utratit ji.. dostat ji konečně k servirování konského salámu v nějaké té naší zdejší české hospudce. *3* *4* *15*
  • 64 stehu

Pařánek mě přidal (včera) v obličeji 64 stehu.. Co by na to řekl Fincher (režisér věhlasného "Klubu Rváču) nevím.. ale Palahniuk by měl z toho myslím radost. Možná i ..sakra Hitchcock. Vypadám ted trochu jako Frankenstein z nějakých těch z německých ponurých temných z klasických expresionistických filmových děl. sešívali mě na operačním sále právě včera večer kvuli Pařánkovy dobrý 2 hodiny!! ..A to všechno (mám za trest) myslím jen kvuli tomu blbému psovy!! *9*
  • Ad absurdum

,,Ad absurdum.." Sem se rád vracím.. ,,Ad Absurdum" Sem se rád vracím. ,,Ad Absurdum" Tady mě to prostě hřeje.. ,,Ad Absurdum" *15*
  • Jarda z Domečku

Včera jsem Jardovy odepsal že je pitomí jak Lenin (anebo Kuddel64) s mím pravopisem dohromady a po 1O minutách jsem mu napsal, že to byl vtip.. že je naopak.. ,,Prostě chytrý jak velšský básník", že je naopak.. ,,Chytrý jak Pařánek a Bob Dylan oba dva dohromady." Zeptel se mě nejdříve ,,Kuddel64 je baba, anebo chlap?", ,,Kdo je Pařánek?" a..,,Kdo je vubec Bob Dylan?" Lenina už nejspíše zná. *7* *9* *9* *9* *9* *15* *3* *15*
  • Pařánek

Podle nejnovějších udaju by se evidentně sám Pařánek mohl před českými uřady, (to aby se nejspíše uspěšně vyhnul právě trestnímu stíhání) skrývat se svým týraným psem na Kubě. Je stíhán policií ČR pro fyzické napadení, pro těžkou ujmu na zdraví a následně i pro pokus o vraždu. Nesnažte se v žádném případě však tuto osobu už pak sami zadržet a v případě že ho naopak osobně už právě potkáte s jeho nechutně líným a s ošklivým psím plemenem na jednom z koncertních turné německých Die Toten Hosen kontaktujte už laskavě pak policii ČR. *15*
  • Pařánek

Já jsem byl Dostojevskému přece předlohou pro Raskolnikova a pro "Idiota". A Pařánku číst po tobě ty tvé reportáže už skoro nějakého fakultního děkana k Toten Hosen je skutečně neskonalá nuda, kližili se mě z toho oči a usnul jsem u toho.. měl bys myslím prostě se svým znamenitým iq už raději kandidovat někam do poslanecké sněmovny, jít prostě raději politiky.. Nechci ti radit, je to přece ve tvém vlastním zájmu v životě, ale byla by myslím přece škoda alespon to nezkusit.. Jo a Palahniuk..? Já jsem u nás v Česku přece první založil ilegální boxerský klub chlubící a honosící se pod názvem "Klub Rváču", proto dnes nemužu už poslat svou fotku Kuddelovy64 a všem těm pubescentním osamělím zoufalcum z Badoo seznamky, protože mám přelomený nos a vyraženy (..a zpřerážený) už všechny zuby. Jsem bezzubý, nikoliv už však kvuli všem těm rvačkám, ale včera jsem potkal Pařánka, s tím psem jsi to vzal zřejmě osobně a očividně už k srdci, počíhal jsi na mě.. *9* *13*
  • Che Guevara

Che Guevara byl moc hodný a štedrý člověk!! Vždyt přece homosexuálum už osobně zajistil komfort a takový přebytek pohodlí, jaký už jsi nakonec sami nemohli v životě dovolit!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit