-
k věci
Bohužel, česká povaha je tu od toho ,,Držet v životě vždy ,,už" svou hubu a krok a jen zvedat ruce na povel a nechat si srát jinými na hlavu.." Pak se u nás najdou nepracující společenský neřádi a výjimky.. ty jediní jsou výjimky. *3* *4* *15* -
politika
,,Zabít je málo" a zabít hlavně takový, co berou a přijímají v naši vládě uplatky bez výčitek a bez lítosti. Jediné, co umí je tvářit se v médiích před druhými lidmi duležitě a dělat se před veřejností duležitými a mluvyt jen vysoce intelektuálně věděcky odborně, že jim laik (a običejný pracující člověk) prostě vubec nerozumí.. takový mají svými advokáty u soudu pak vyšlapanou cestičku... vyšlapané cestičky, pokud se svým bankovním kontem (a se zlatem) ve Štrasburku nestráví po celí život přijemně svou dovolenou na Bahamách a duchodové reformy se jich už netýkají.., a proč ne třeba raději v Káhiře, v Egyptě anebo v Tunisku..? Ty se v tomhle státě obávat nemusejí. *4* *3* *13* -
OSV
Jsem v životě odkázaný sám na sebe.. s našimi vládními usporamy a s našimi vládními škrty mě to v životě na optimismu nijak (příliš) nepřidá.. to naši poslanci jistě nepochopí, a na OSV při vypočítavání životního minima a výše sociálních dávek u lidí mají nejspíše po ruce staré statistiky a staré tabulky.. Jednou na vás dojde.. jako tomu bylo při občanských nepokojích v Tunisku, v Egyptě a v Káhiře. *3* *4* *15* -
vzkaz a rada našim poslancum
Tož zavolej, kdybys o něčem věděl.. o nějaké slušné a fyzicky nenamáhavé práci. Já přece přes telefon nekoušu, navíc jsem bez kreditu. Nabídky práce ehhmm nemám, a když ehhmm mám, stejně si pak nikam už na dávkách (s těmi vládními škrty, se všemi vládními škrty a uspory) nezavolám.. Nikam si nezavolám, ale to naše zkorumpované bezcharakterní poslance vubec v politice trápit nemusí, protože to s jejich nehorázně vysokými platy vypadá dnes na to, že právě jejich zákony a prosazené legilativní změny v zákonech jsou tu pak jen pro bohaté a pro majetné, a naopak z druhých lidí, který osobně nevezmou už jakkoukoliv práci pak přece z nich rádi dělají nepracující (a) společenské neřády, přestože si už sami opasek ve veřejném zájmu (nikdy pak) neutáhnou.. to s naší českou náturou ,,Pracovitý, ale svině" mužou. Na to jsem si v tomhle státě zvykl. Na to jsme všichni zvyklí, a hlavně na to jsme přece všichni zvědaví.. *13* *15* ..beru 2,-OOO kč měsíčně vy svině a nemám už sebemenší chut ani náladu na to, bít ke druhým lidem milý, příjemný a slušný. *3* *4* *15* -
Martas
Jsem chlap. -
rada
Psal jsem přes dobrý 3 hodky v jednom kuse (!) Pepovy obsáhlí epos a o no se to pak z mého e-mailu v jednu chvíli prostě ztratilo. Vubec nežertuju, ale ted už mu nemužu napsat vubec nic, (jak) jsem z toho nasraný a vyčerpaný.. tak at se případně nezlobí. Napíšu mu raději v uředních dnech z Uřadu Práce (pondělí a středa), tady mají ty své ,,veřejné" internetové kiosky uplně k ničemu.. nanejvýše už k tomu, aby se mě v nich ztráceli rozepsané a nedoručené e-maily. *13* -
k věci
Kde mám vubec dnes tu maringotku odstavenou někde v lesíku, jak jsi mě slíbyl.. mohl jsi přece za Rychnovem nad Kněžnou si koupit (či odkoupit) k tomu pozemek, když jsem nedědil.. *7* .. nebít jeho ženy muj otec je dnes jistě milionář, ale v její přítomnosti furt ze sebe dělá v životě chudého a zadluženého. V její přítomnosti dělá furt ze sebe zadluženého chudáčka.. dělal to tak dlouho, až se jím stal. Dělal ze sebe zadluženého chudáčka tak dlouho, až se jím stal.. až tomu uvěřil, že jím v životě (skutečně) je. Tak hlavně uspěšně Pepo, každý by to na tvém místě nevydržel. Každý by na to neměl v životě nervy. Na takovou obscesi.. zabývat se furt jen svou ženou. Já jsem nikdy nevěřil v léčbu Placebo učinkem, dokud s ním nepřišel muj otec. *7* *15* *3* *4* -
věcně mému otci
Tyhle jedovatá evangelia (mému otci) mě po ránu vždy pěkně pak v životě (skutečně) optimisticky povzbudí jako nic jiného.. našel jsem v tom své zalíbení, ted už zbývá jen pořídit si panenku a špendlíky, anebo raději pletecí jehli na (všechny) ty přiblblé jamajské voodou rituáli, a mužu se konečně pak líp odreagovat (od své frustrace), až budu svého otce do nebeských výšin poeticky, básnicky proklínat. Už Sigmund Freud mě to navrhl a doporučil jako terapii.. *15* *3* *4* -
K věci
Neměj obavy. Já mám svých starostí a problému dost. Píše mě nějaký esembák anebo StBák, který po návštěvě těhle webových stránek, (tohoto fora) už nejen nemá smysl pro humor, který už nejen pozbyl smyslu pro humor, ale ještě se ke všemu (pak) vydává za mého otce..to nestrpím. Nepřijde mě to vubec vtipný. *15* *13* -
mému otci
Staré křivdy si mužeš nechat pro svoji ženu, ta jich nikdy nemá v osobním životě dost, a pak se přece mužete před druhými lidmi tvářit duležitě.. dělat se před druhými lidmi pro ně slušnými a duležitými v životě.. s tou svou morální bezuhonností jsi (přece) nejdál se svou ženou v životě došel.. s ní tě přece Buh vysliší, protože já už to nebudu. *13* *15* -
mému otci
Jeho žena už mu nestačí.. má s ní svých otřesných zážitku ze života, v životě už (nejspíše) málo, a psa si nepořídí, protože by ho zanedbával a neuživil, a navíc jeho žena ho drží zkrátka a nepřeje si (doma) žádnou konkurenci. A chce se se mnou najednou sejít. To tak.. na štedrý den mě vydět už nepotřeboval, a ted se chce s druhými lidmi najednou pak sejít. To je skutečně křestan, který ze své rutinny, v které je po uši, ze svého workoholismu, z něhož je fyzicky vyčerpaný a jeho žena, ze které je prozměnu už emočně vyčerpaný, nejspíše už pak z toho svého přepracování a z toho svého fyzického vyčerpání ze své ženy zapomíná anebo kašle na tradice, protože na ně nemá chut, ani už čas.. jistě přijd. Mužeš mě darovat něco méně osobního, něco formálního jak si na to v životě zvyklí..třeba tvé danové přiznání, anebo se se mnou podělit o ty tvé přebytečné finance na duchod. Na vrátnici ubytovny pak si pak mužeš vyzvednout.. ti přenechám knížečku "Workoholismus a jiná morálka" a v knížečce "Nežádané Neštěstí" rakušana Petera Handkeho je povídka o muži, kterému se rozpadá v životě manželstvý.. to se tě přece týká osobně. *15* -
Pařánek
Pařánek mě poslal e-mail, že je v Bueno Aires. ..tak jsem mu odepsal.. ,,To jsem od začátku tušil. To mě vubec nepřekvapuje. Pěkně si to tam všechno vyfotografuj, abych věděl v jaké městské noblese tam vlastně Hosen koncertují. Řekni jim tam (fandum do hosen), že přátelská (vý)pomoc při skrývání celostátně hledané osoby je však dle zákona jejich spolupodílem na zločinu. To už pak nejsou Pařánku žádní přátelé, ale tvý kumpáni. Daleko neutečeš.." *13* *15* -
k zamyšlení se
Díky takovým by pak Sigmund Freud pracoval přes čas.. a vy je tu chcete kritizovat? To skutečně nechápu! *13* *9* -
sociální dávky a životní perspektiva nezaměstnaných
Mou jedinou životní snahou a mou jedinou perspektivou v životě je (poctivě) zbohatnout na sociálních dávkách po všech vládních škrtech a reformách. A to říkám na rovinu a otevřeně. To říkám rád otevřeně, protože až pošlu galerku téhle nedoceněné tvurčí geniality na MPSV v tomhle státě, jistě ocení mé případné, ano mé eventuelní případné pracovní nasazení (pak ještě) v jiné ,,pracovní" činnosti (..než je mé tvurčí psaní) a právě mou rozhodně vysokou pracovní morálku ve svém životě.. kterou se svým intelektem na wikipedii už pak nenajdou. *13* *3* *4* -
liščata
Takový pěkný liščata tu jsou na Uřadě Práce.. a zrovna sedí a vrtí se nadšením a radostí vedle mě, že mě tu vydí. Taky bych na ně hned hopnul. Rozptylují mě tu, nemužu se vubec soustředit na psaní, na diskusi ani pak na hledání pracovních nabídek. Sexuální akt možná není stálá pracovní činnost, ale možná mě (alespon) povznese moji pracovní morálku. Dle mého otce žádnou nemám. Jak to muže vědět? Od někoho, kdo se chlubí uniformou StB to sedí!! To říkám otevřeně. *13* *5* *4* *3* -
rada k věci
Nesnáším vlezlé a dotěrné kverulanty v e-mailové schránce, a to poslední, co v životě potřebuju jsou nad míru (..tedy nad zdravou míru) vlezlí a dotěrný kverulanti v uniformě StB.. Varuji vás!! Ještě jednou, tak příště padne (první) pozdření na mého otce.. anebo na jeho čestvě adoptovaného psa. (O něj si muže říct přece Pařánkovy) *13* *15* *4* -
věcná rada
Až k ni omylem (kdy) dojdu, pak tu taky nebudu. *4* *3* -
StB
StBák mě tu vytýká, že už tu mé příspěvky nemuže známkovat a diskusi ohodnotit, protože tu dle něj žádná není. At si tvrdí co chce, já mu to neberu. Ale at mě s tím laskavě už furt (kverulantsky) nezatěžuje. A asi chce druhé kritizovat, muže nejdříve začít s věcnou (s věcnější) kritikou sám u sebe. *13* -
věcná rada
Možná by si měl mou ,,diagnozu" raději najít přes Google.. pod heslem opuštěný, nezaměstnaný, společensky vykořeněný a zklamaný. Dělá jako by nikdy nevyděl road movie filmový snímek "Paříž, Texas" Wimma wenderse. Kde byl v 83.. nevím, ale není to muj problém. Já jsem ještě nebyl na světě.. pokud se ke mě však svým otcovstvím hlásí. A hlásí?? *13* -
nedorozumění
Před chvíli zabloudil do mé e-mailové schránky nějaký StBák nejspíše s tím, že už po návštěvě těchto diskusních stránek, tohoto diskusního fora (už) nemá vubec smysl pro humor.. nevím, asi to nebyl muj otec. Ale napsal jsem mu, že vubec nevím s kým mám tu čest, a že tohle proto už bude.. mělo by bít doufám jen další nedorozumění. Toho mám kolem sebe spoustu. Třeba s mím otcem. Nevěděl jsem, že byl v StB. (to mě nějak zatajil..pokud však, tomu dokud budu živ rozhodně už neodpustím!!) *13* *3* *15*