-
Prosba
alespon od té 4 strany by se ty (mé) příspěvky tady mohli konečně smazat. -
.....
Mrzí mě většina těch mích příspěvku tady, co tu po mě zustali. *9* -
"Palermo Shooting"
Takže rockovým fandum to doporučuju k poslechu stejně jako shlédnout zmíněný filmový snímek "Palermo Shooting" Wimma Wenderse a třebe mě i pak poslat nějaký ten e-mailík svých osobních postřehu a vubec dojmu z filmu. Ps. udaje jsou pravdivé, tentokrát žádné vtipkování. Právě s tím jsem tady skončil. Dokud se tu nezačne rozumně a vubec k hosen (už) konečně diskutovat, tak na těchto stránkách jsem se svými příspěvky uplně skončil. To zní myslím, doufám rozumně. Hodnotte upřímně. Ahojky, "Tohle je konec". -
konečně projednou k hosen
Mám od hosen orig cedka právě těchto alb - v závorce vždy uvedu své jejich osobní kritické hodnocení. No prostě taková malá recenze po všech těch svých příspěvkách bude dle mého tady alespon doufám k dobru. Několik let jejich prověřeného poslechu je nakonec i snahou o mou objektivitu. O jejich správné posouzení, i když zustane jen u osobního hodnocení - takže.. : jejich debut "Opel Gang" (6O%), "Damenwahl" (3O%), "Auf Dem Kreuzzugs in Gluck" (4O%), vyjímečný "Kauf Mich!" (1OO%), nesmlouvavé "Opium furs Volk" (8O%), "Roten Rosen - Wir Warten auf Christkind" (6O%), "Unsterblich" (7O%), vyjímečný a fenomenální "Auswartsspiell" (1OO%), vynikající "Curruck Zum Gluck" (9O%), pruměrné "In Aller Stille" (4O%) a k tomu výběrovka "Die Fetten Jahre" právě s dosud téhdy ještě nevydanými jejich písněmi (7O%) a 2 živáky: vynikající "Im Aufrag Des Herrn" (7O%) a prozměnu v akustickém provedení i vubec vyjímečné, anebo alespon právě jeden z těch vubec nejlepších živých koncertních vystoupení Die Toten Hosen při "Nur Zu Besuch- In Wiener Burgheather Halle MTV Unplugged" (1OO%) vyřazené cedka: "Crash-landing" (3O%) a "La hermandad" (4O%). A nej písen od hosen..: "Friss Oder Stirb", "Fallen", "Das Madchein Aus Rottwail", "Nur Zu Besuch", "Das Wort Zum Sonntag", "Niemals Einer Meinung", "Warum Werde Ich Nicht Satt" (výborný klip v režii Wimma Wenderse, který s Andreasem Fregem natočil filmový snímek "Palermo Shooting"), "Helden Und Diebe", "Ich Bin Die Sehnsucht In Dir", "Freunde", "Madelaine" a "All Die Ganze Jahre".. samozřejmě výčet není uplný, spíše jen na ukázku. Dost mě mrzí, že jsem Fregeho herecký výkon v "Palermo Shooting" ještě neshlédl stejně jako filmový snímek samotný, zvlášt když oblíbencem (jistou obětí) mé cinefilské vášně je právě Wim Wenders. Děkuju Kuddelovy 69 za takové malé divácké zasvěcení do filmového děje tohoto snímku. Ps. ten tvuj e-mail jsem nesmazal. (dík, lepší recenzi na tento film jsem prozatím nečetl, a číst komerční měsíčník cinema mě poměrně nudí) -
fans hosen
Já jsem vlastně opuštěný a osamělí vlk samotář, co se snaží přes net vzbudit a získat si trochu pozornosti. Takový zakomplexovaný intelektuál, však to znáte, vyděli jste "Rain Mana" ne? To nebyl špatný film a vubec tohhle není vtip. Vubec nežertuju. Já mám přítele v Sociálním Ustavu Domečky v Rychnově Nad Kněžnou, takže tenhle zakomplexovaný anonymní "magor" přece jen v životě někomu (alespon jedné osobě) pomohl. *4* -
ehhhmmm
Jo a když už, omluvte mé pravopisné chybi. Při vyučování českého jazyka ve škole jsem chyběl, a při výchově taky (proto jsem nevychovaný a nezaměstnaný), stejně jako při odevzdání danového přiznání. Chybím i u zaměstnavatele. Chýbím i zaměstnavatelovi. A chýbí mě muj pes i chýbí mě liščata. Jistě se stýská po mě mému psovy i nějaké té pěkné lištičce, nejste jediní, taky o tom vubec nepochybuji. *3* -
Poděkování
Musím poděkovat editoringu těchto webových stránek, že tu ponechal mé příspěvky. Myslím, že kdyby se nad nimi nikdo neusmál, tak by je bez milosti smazal. Nic z toho samozřejmě nebylo v dusledku mysleno vážně ani doslova tak jak to bylo dětinsky, pubescentně, nevkusně a nemístně, ve snaze nakonec o sarkastický humor podáno. Je snadné dělat ze sebe přes net magora, nakonec pak těžší je dát těm svým příspěvkum skutečně vtipnou pointu, která by druhé lidi pak oslovila. Některé příspěvky jsou trapné, jiné si protiřečí, jsou rozporuplné, jsou pubescentní, dětinské, ale místy mají své kouzlo sebeironických a sarkastických výtek a občas nějaké té i vtipné pointy. Takže asi je zbytečné říkat, že kdo se nad tím neusměje, ten nemá (už) ani pubescentní, (už) ani dětinský, nakonec ani sarkastický smysl pro humor. (a to by byla dle mého škoda) A když už známkujte tu někdo sakra poctivě. (Pak z druhých lidí tu děláte ukřivděné kverulanty) -
Budliky budliky
budliky budliky. Stastného jezíska a stastný nový rok přeje czech rock fans furs hosen *7* *9* *3* -
mcseig rhgby jgio
dsmaiofe msrejhei f aiwejog gnrgúa ůawuergha grhgé weaghae iorehg aeiůgh awohge -
Re: Kudddel64
ty jsi idiot. 64 je rok Kuddelova narození ty debile! -
Re: Kuddellovy64
demente -
"Titulovaný"
Jo díky za jedničku.Ten příspěvek byl muj.Jsem rád,že je to tu konečně doceněny. -
No Jo No
to jsou ošklivý psí plemena..nevím přesně jaký,ale vím s jistotou,že se na ně nedá vydržet dívat.."koštata",ale co..Tulí se to jak malá kotata,jsou zhýčkaný přítulný a rozmazlený nedisciplinovaný.Jsou jenom na obtíž,takový ostříhaný načinčaný koštata s pedikurou vás na ulici neobrání.Je to mrnavý.Nevím,co je to za plemeno,ale je to šeredný a pletu si to s.. ..jenže už jste někdy vyděli "blízkého známého" či "příbuzného" či jak to vubec říct ..... na provázku. -
Hu hu hu
Heledse Pavlo já tam zajdu rád s tebou.Už dlouho hledám... ... ... nějakou pohlednou lištičku.Ale jinak.. .. sakra to snad... .. Rock Am Ring,Rock am...ale Rock Am See?? Hmmm.. ?? .. Hmmm.. .. Hmm.. ?? .. To sliším poprvé.Kdo mě dal "5",ten mě skutečně nasral!!! ..stydte se.Dneska jsem se spálil,nejen sluníčko,ale i kolem procházející lištičky mě na dlouho oslnili zrak!! .. .. ..měl jsem temno před očima a nemohl se hnout.Stál jsem tam jako solný sloup .. "Just Like a Rolling Stone" .. "stál jsem tam jako solný sloup..(just a like Rolling Stone") ..ted už víš,jaká je to píd.. (stát po celí den v Hradci Králové na Masarykově Náměstí jak solný sloup a nabízet k prodeji "Nový Prostor")..sem tam,tak tam přijdte si ho koupit.. ..a mezitím známkujte mé příspěvky alespon poctivě sakra.. ..nebo vám nic neprodám. *9* *7* *9* -
Rock am See
Jedete někdo v srpnu na Rock am See, kde DTH budou hrát? -
Že by titulek..??
¨Sakra!!,sakra!! uffff!!!!..ale to nic,jen..sakra!,sakra! to snad..uffff!!! ááááááááá!!!!!! -
Zas nemá co na práci!!
Ano máme tady z toho muzeum. -
Mé rozpoložení
vlastně takhle je to správně,když jsem občas u Tv.Totiž já u ní moc často nejsem.Protože mě sere konzumní společnost. *9* *8* *9* *7* *9* *9* *8* *9* *7* *9* *9* *8* *10* *8* ..to víte snažím se přece zoufale moc druhým lidem popsat a přesně zachytit všechny ty temně romantické depešácké stavy co mě v životě přepadají,a nenechají mě na pokoji. -
titulek bych vám předal raději osobně
Jsem rád že z těch stránek máme pestrou galerku. -
No já ho tu určitě nevymyslím..
To jsem já vždy když stávám po ránu.. *7* ..pak občas u Tv *9* *4* *9* *9* *9* *8* *9* *7* *9* *9* ..a pak když usínám sexuálně frustrovaný a probouzím se opět a opět sám *7* *8* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*