Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rád se seznámím..

Než se zabiju scháním cedko s písněmi ruských korol i Šut,jinak potřebuju k tomu noví přátelé a "ještě" zaměstnání v oboru prodejce.Nějaké inteligentní psisko,příjemnou a srdceryvně vlídnou lištičku na zpusob Michelle Williams z wendersova "LoP" a k ní nejlépe pak uřady udělit politický azyl v Kanadě z duvodu již neunosně svého nadměrného mentálního vývoje(rozvoje) své osobnosti pod vlivem nějaké té blíže nezjištěné (a nevyzpitatelné) citové deprivace v dusledku své hyperaktivyty a multikulturality,a.. multikulturalismu či snad multikulturního soužití v našem hezkém českém státě..,dík za pochopení.Ze svého pobýrání sociálních dávek v nezaměstnanosti ted všechny případné potřebné terapeuticky léčebné výlohy případně gestalterapeuta momentálně hradit nejsem schopen,a psychoanalitici mě nudí,ale chci si to jinak řádně vynahradit..hledám někoho k poslechu Hosen či ruských Korol i Šut kdo se mnou bude ve volných chvílích bumbat a zacvaká k tomu potřebné výlohy na svou dopravu s lihovinou..a samozřejmě i "tu" lihovinu.Piju Amundsen a Martini Bianco.Tak mě nezklamte.V případě něžného pohlaví již mám v plánu romantické procházky na hřbitov.Hledám někoho,kdo občas se mnou zajde na hřbitov.Je mě tam smutno..a kdo mě bude mít rád,kdo mě bude bezvýhradně milovat takového jaký jsem a křestansky již obětuje svoji práci i svou střechu nad hlavou pro moji lásku,a tím "mě" potvrdí svuj charakter pro příslib našeho společného nějakého toho příštího duševně již spokojeného života (ve slíbeném nanebevzetí),pro lásku "vyšší vule zhora" odpouštět..a oddalovat se mnou cokoliv co bude třeba..smutek, strádání,zoufalství,trápení,starosti a zklamání v životě.. ..třeba i společný orgasmus v případě něžného pohlaví ve chvílích naší nespoutané vášně. 6O4 183 97O *4* (já),a (ty) *4*
  • prosím o radu a tipy,jak mám..

Prostě mě chýbí pes,práce,vztahy,soužití s druhými lidmi,bydlení,uspěch,uznání,a respekt..přece toho nechci zase tolik!!.. a komu se zdá že je toho najednou na jednoho člověka či na něj samotného příliš moc,tak at se mnou zajde na hřbitov si "tam" od toho odpočnout.Muže mě pomoci vybrat pěkně urostlí a vytrvale urostlí strom a přidržet pak stoličku,až se oběsím..až se budu houpat na provaze.Potřebuju si to nejdříve předem nacvičit,aby nedošlo pak k nějaké chybě..to jako aby náhodou pak nepraskla pode mnou větev,jinak nevážím rozhodně tolik.. ..ale jistota je jistota.Některé větve jsou zrádný,a navíc některý návštěvnící hřbitova jsou zase prozměnu neodbytně zvídaví až nepříjemně dotěrný v takových situacích. Tolerance a solidarita druhých lidí taky něco stojí.
  • tak 6O4 183 97O pa!!!

*4*
  • seznamka

heledte,já jsem se chtěl kdysi skutečně seriozně seznámit přes annonce,a našel jsem tam ovšem (k seznamce jako takové) častěji jen obscénní nabídky skutečných primitivu a skutečných prasat..(takže když to shrnu) ..skutečně primitivních prasat.Tak jsem to hold vzdal.Takovéto (natolik již) "se.isticky" zaměřené inzerce jsou pod mojí uroven.Hledám a postrádám v životě (jako spousta jiných lidí) kvalitní vztah.
  • Už nemužu!!!

už nemužu..brzo to vzdám...a budete to mit pak na svědomí,že jste tomu nezabránili ohodnocením mích příspěvku.Pujdu na hřbitov si vyhlédnout nějaký ten krásný vytrvalí strom,.."co umírá klidně a poctivě" (citován Lev Nikolajevič Tolstý),na kterém se dustojně oběsím.Na služby pohřebního ustavu k dustojnému (hhmm tedy k dustojnějšímu) pohřbení nemám peníze.Jediný majetek co po sobě zanechám zdědí muj handicepovaný přítel se spokojeností využívající služeb Sociálního Ustavu Domečky v Rychnově nad Kněžnou.Jediný skutečný muj přítel,je na něj spoleh.Vyděli jste "Rain Mana"??..to nebyl špatný film.Já jsem taky pro lištičky jaksi nějak podobně fotogenický a sympaticky velmi charizmaticky přitažlivý jako Tom Cruise,jen už to otevřeně nepřiznají.Jeden lektor jednoho kurzu ohledně UP finančně dotovaného z fondu EU si mě příjemným nedorozuměním pro změnu spletl s Davidem Duchovnym.Takže lištičky (ještě) než skončím na nějakém tom sezení se.oholiku (pro ty co jinak neví,tak se svým životem dopadl Duchovny) volejte mě na 6O4 183 87O,a na něco užitečnějšího při troše štěstí v životě jistě společně přijdeme..mužeme se společně jít přece (občas) podívat na hřbitov..Klidné zatíší,a v něm planoucí svíčky,květiny,a spousta svěží zeleně,a k tomu právě kolem sebe čerstvý vzduch,a hlavně klid..a k tomu ještě všichni ty malí ptáčci nad námi si pěkně melodicky cvrlikají..no není to "přece" romantický.Posudte to sami.Kde jinde se najde tak tichá společnost druhých lidí a skutečně "wagnerovsky" kvalitní ptačí pěvecký sbor v plném nasazení..na nějakou vstupenku do divadla v současné době a vubec prostě už na jiný (a vubec kvalitnější) kulturní program ted hold postrádám finance.Dík za pochopení.
  • To chce!!!!

heledte..mám za sebou slabou chvilku,špatný den,a špatný život.Tak mě neserte,a laskavě tu alespon ohodnotte mé příspěvky,když už tu nechcete diskutovat..vy rockeři!!!..to je ta ndnešní chlouba národa..nemakají,vysedávají po hospudkách a čumí s chlapama v hospudkách na fotbal,aby je stará na chvíli neotravovala.Aby jim dala pokoj,jdou do hospody,a z ní rovnou do práce.Tak přibližně vypadají dneska dnešní partnerský vztahy,a velmi líní či osamělí lidé co již emočně vyčerpaní a morálně na dně,na něž občas pak poctivě doléhá (i nějaká ta) krize středního věku pak občas chodí na hřbitov si prohlídnout zasmušilé bdící andílky nad lidskými dušičkami,a rozjímají nad lidským udělem a nad smyslem života celkově.Jsou přičemž v dobré společnosti,nikdo po nich nic nechce,nikdo je neotravuje,nic nepotřebuje..na hřbitově jde to se znovuzačleněním se do společnosti poctivých lidí zvláště u staršího člověka snáze.Jinak v dnešní době,kdy prostě (neu)stále šroubujete poctivě od rána do večera od nevydím do nevydím,a právě z téhle pracovní morálky brzo bud nevyhnutelně skončíte již u stálích návštěv svého lékaře anebo s invalidním duchodem na psychiatrii v předčasném duchodu,avšak duchodu jako takového poctivě pracovitou cestou se hold už dnes nedočkáte a když,tak v něm pak nejste uspokojivě finančně zajištění jak byste dnes očekávali.A jak to vím..potkávám občas na ulici opuštěný starý seniory,který nikdo nechce a o který nikdo nemá zájem,jak se akutně a neodbytně domáhájí neustále něčí pozornosti.Proto chodí k lékaři.Ten má pak s nimi soucit.Má to jediný eticky daný v náplni (a v popisu) své práce.Zajištuje jim přece přísun léčiv nanejvýše k tomu,aby na tu svou současnou životní situaci (zase) příliš tolik nemysleli,a nezabývali se jí (neu) stále.Škodí to zdraví.Honění pro někoho funguje podobně..na stejném principu.Ale jděte..nebudu si to brát osobně,to nebylo vtipný!! *13* *13* *13* *4* *4*
  • Jaký titulek??

Aby bylo jasno..tady diktuju ke kvalitě vzájemného soužití podmínky já,a druhá strana (jako že opozice) se nepřipouští.Dík za pochopení.Jsem nadmíru solidární a tolerantní člověk s dobrým srdcem.
  • Hledám rockovou fanynku!!

Heledte se..mám ted poněkud žízen..co naplat kur..,jsem trochulinko osamělí trápí mě větry vzduch řídne,je to k uzoufání a těžce se dýchá..na hřbitově bdí(cí) zasmušilí andílci,psí utulek kde vegetí smetácí,bud zestárli anebo to jsou hnusný psí plemena,na které se nedá (vydržet) dívat..muj voříšek byl sympatickou fotogenickou lištičkou.chýbi mě..ty procházky s ním,a všechny ty večery s ním strávené u Tv a poslechem Hosen..jsem osamělí bez psa je mě (pak poněkud) smutno,proto hledám někoho na bumbání,kdo zacváká výlohy..tj.. vodku amundsen,Martini Bianco..zelené olivy (Franz Josef z Penny) a prezervativy k dámské společnosti.Jsem ve finanční nouzi a nechci bumbat sám.Kdo bumbá sám je většinou notorický alkoholik,tomuhle (riziku) se chci právě vyhnout.Dík za pochopení.Vemte pití,mám k němu cedka Hosen.6O4 183 97O.Nebo vemte psa..ale nějakýho pohlednýho,už fotogenického a nadmíru inteligentního.Nežné pohlaví muže dát vědět nanejvýše ve steelkách v arafatce kolem krku.6O4 183 97O.
  • 6O4"183"97O

Včera jsem si otevřel vychlazeného staráče 1O a uvelebil se,sluníčko pěkně hřálo a poslechl jsi po dlouhé době Cafe del Mar a rozplýval se při pohledu ven z okna do okolí,a pak Johny Cash s American Recording 3..no jo..copak o to,před ním mě čekali všechny ty kočující cikánské lištičky na Ibize tančících v rytmu flamenga,jazzu, klasiky i opery při vších těch ineligentních počítačových mašinkách Deejayuu .. sluníčko,klídek..nikdo vás nehoní..dejte si drink,dívejte se celí den na lištičky a nemít nic jiného (už pak) na práci..prostě žádný spěch,žádný stres..to není jako s tím naším nepřívětivým podnebím chcípajícím neuprosnou pracovní morálkou v tomhle každodenní politikou zkurveném státě, víte co ještě??..samozřejmě jeden orgasmus za druhým sdílet s druhými a jste spokojení..ted mě trápí větry,mám co dělat abych vubec zadržel bobek!!!..ooou uffffff áááááá..na záchod ted nemužu,musím to dopsat.
  • Kde tu najdu lištičku??

Heledte..jsem ted poněkud sám,osamělí již smutný již i trochu k uzoufání..víte jak mě je? Vzduch kolem mě ted poněkud řídne a dýchá se fakt těžce jako kdybych vyčerpaný snad vystoupal na nějaký vrcholek či co,a měl pak téměř skoro transcendentní stavy z prožitého orgasmu jednoho za druhým..ehhhmmm...hhhhmmmm...ehhmm m a ted ještě z té nezakotvenosti k tomu se mě unavou zadumaným bloumámáním okolím podlamují nohy..a jsou i tací co s oddálením orgasmu druhým lidem nepomužou,takže kurva je to zoufalí a vím nejlíp,že by z toho při troše štěstí snad pak i možná byla dobrá japonská haijka.Ale básnický debut nebývá nikdy valný. *4* *4* *4* *4*6O4-183-97O
  • Máme tu stý příspěvek!!!

Máme výročí..tohle bude "stý" příspěvek.A mou zásluhou.Ostatní jsou líní,zjevně bez zájmu o diskusi,bez zájmu o druhé,bez času na druhé,eehhmm..
  • Scháním lištičku!!! ..i cedka písní Korol I Šul

"vzlik" kap kap kap "vzlik" kap kap kap "Vzlik".. kde je tu sakra ta lištička!!! -volej 6O4 183 97O- "Please Stay With Me and Love Rescue Me" -6O4 183 97O- ..dneska andílek nebude,byl jsem dnes se podívat na hřbitově a všichni ty překrásní "andílci" bdící nad hrobem,bdící "tam" nad lidskou dušičkou měli tak zasmušile skloněnou hlavu,až mě to skutečně deprimovalo..a k optimismu v životě nijak nepovzbudilo.
  • na vysvětlenou

tak jo.. 98 příspěvek,ufffff!!!..to by bylo.Máte slovo!!!!Zkuste diskutovat třeba alespon já nevím o počasí,o učesu,o studiu anebo o práci,o přátelích anebo o rodině..zkuste to,svěřte se.A jinak víte kam musíte jít,když konečně chcete mít od druhých lidí klid?...Na Hřbitov!Tam jste v dobré společnosti!!Nikdo si nestěžuje,nikdo nic nepotřebuje.Jen občas s sebou něco donést..a zapálit svíčku,a zasmušile vzpomínat na staré časy.."vzlik" "vzlik" kap kap kap "vzlik" "vzlik"..tesknit po tom,co s jinými lidmi nebude!!!..tak a..a vubec???..který ..... (to zas nebude tak těžký domyslet) mě zas prozvání,když jsem bez kreditu!At laskavě zavolá když něco chce..neserte mě,nebo si koupím novou simku.Jen nevím,kde na ni z "podpory" 2OOO,-kč měsíčně vubec kdy vezmu!!!Proto mě prosíííím laskavě neserte..dík za pochopení.Kdo je inteligentní,ten to snad pochopí.A kdo není,at mu "Buh" zlomí jednu nohu,at toho "blbce" poznám (rozeznám) na ulici podle kulhání.(a až ho potkám,tak mu zlomím tu druhou nohu)Tím netvrdím,že "Buh" e.istuje,já jen případně,kdyby e.istoval.A vubec,no jistě..tyhle staré samsungy!!! ..netiskne "iks".To ke správnému pravopisu nepřidá.To ke správné gramatice nepovzbudí.Co třeba slovo se"ks"..víte jak často ho mám na jazyku.A co na jazyku,to na srdci.
  • Sem tu!!!!!!

Není vždy dobré a nutné toho vědět o mém osobním životě zas až tolik..příliš moc.
  • mé psisko "Filip"

Heledte se,ted mám na net ještě hodinu!.Třeba tu něco při troše štěstí hodné pozornosti vyplodím.Budu se tu snažit přesně popsat své rozpoložení..ale né..profil a nálady a duševní rozpoložení svého psa.Nebyl čistokrevný,takže..no..ehhmm..e hhhmm no e hmmm..tak jinak popojedem..představte si malého šikovného a inteligentního voříška kříženého záhy,dosud nevysvětlitelně někde mezi německým ovčákem a nejspíše (tedy pravděpodobně) krátkosrstým jezevčíkem.Má takovou tu postavu hodnou bystré lištičky,a vždy v pozoru odstáté špičaté uši přesně jak netopír,a rád ze strany na stranu,zprava doleva a zleva doprava zběsile mává a zběsile bimbá svým ocasem.Představte si k tomu ty nejupřímnější oči,a v nich skutečná vděčnost,zvídavost a nesmírná trpělivost.Vzlik kap kap kap..vzlik kap kap kap..vzlik kap kap kap..to nic!!!..chýbí mě,mám jeho fotku.Pamatuju si na všechny procházky s ním,jak trpělivě vysedával přede dveřma a trochu zadumaně bloumal a čuměl a čekal..až bude vpuštěný dovnitř.A když kolem branky procházel pes,rozeběhl se občas nečekaně výbušně jak doga k brance připraven se o svou čest,za svou čest porvat.I kdyby měl položit život.Tak se občas rval se silnějšími a s všemožnými plemeny,i když coby voříšek měl malou a mizivou naději na to vyhrát každou psí potyčku..vzlik kap kap kap..vzlik kap kap kap..to niiiic..ale rval se "alespon" do konce svých sil za svou čest.."vzlik" kap kap kap.."vzlik" kap kap kap.."vzlik" kap kap kap.."vzlik" kap kap kap.."vzlik" kap kap kap..a proto jsem ho měl tak rád."Vzlik" kap kap.."vzlik" kap kap.."vzlik" kap kap.Žádný pes už nikdy nebude jako on.Nikdy.."vzlik".."vzlik"..kap kap kap..žádný.."vzlik" kap kap "vzlik".. kap kap kap..kap kap kap..kap kap kap... *4* *4* *4*
  • jak oddálit svuj orgasmus

S tím honěním je to složitý..nechcetě někdo se mnou pracovat na oddálení orgasmu?..a pokud ne,nevadí.Budu vděčný za vypalené cedko s písněmi ruských korol i šul..to doufám snad pro mě mužete udělat.Jinak na nezaměstnaného intelektuála v pravopisné krizi v krizi se zaměstnáním a ve finanční krizi v krizi se svým bydlením,a v krizi s partnerským vztahem,a v životní krizi a v krizi duchovní,v krizi se sebou a v krizi s druhými,se současnou společností v krizi je na mě té "vší" krize přece nějak přespříliš,přece nějak moc...nesu si s dustojně se zdvyženou hlavou svuj kříž na zádech.Nevadí.Zatlučte si další hřebíček do mé rakve.Nevadí.Nestydte se a zatlučte si další hřebíček..moc jich nezbývá.*4* *4* *4* *4* *4*
  • Dneska jsem nepotkal žádné kachny

Ahojky,dneska jsem nevyděl žádné kachny..a scháním cedko s písní ruských Korol i šul tak nějak od té doby,co jsem je slišel v pořadu rockové škatule na rádiu beat.Byl jsem skutečně nadšen.Když jsem slišel jejich písen "rom" (nejdříve jsem se domníval,že ten klip bude jistě podporovat soužití s romskou menšinou),a nejdříve jsem si řekl..no to snad není možný,to zní stejně (anebo natolik podobně) jako rammstein,které jsem právě dříve poslouchal.Tolik mě je připomělo jako nic jiného.Nic podobného jsem do tý doby v životě neslišel,co by mě na první poslech tak vzalo.Byli to rammstein, Hosen,a ted Korol i šut.Jinak s těma kachnama je to hold smutný..a nejspíše složitý.Bud chudáci odletěli a vegetují ted hladový jinde,anebo už chcípli hlady.Pozoroval jsem pečlivě jejich chování a jejich mentalitu.Oblíbil jsem si zvídavě sledovat jejich překrásný dustojně vznešený let,jejich námluvy a debaty.Tá srdceryvná sounáležitost jedné kachny s druhou.Jedna vzlétné,druhá ji následuje..3,4,5,6,7..se v houfu mlčky bez jakkéhokoliv odmlouvání přidá.A je z toho hejno.To kdákání a ten jejich vznešený překrásný let mě bude chybět.Házel jsem jim rohlík,krmil jsem je,pečoval a staral se o ně,věnoval jim svou pozornost a svuj všechen zájem v životě..jak jen..jak jen vubec mohly..no jak mě to vubec mohly udělat? Takhle se po tom všem nevděčně vytratit.Čekal bych trochu duvěry,trochu ucty a vděčnosti.Stál jsem celí den na mostě,vyhříval se na sluníčko a se slzami v očích čekal na ně,až se vrátí, vzpomínal na ně..kap kap kap..kap kap kap..kap kap kap.Nepřál bych druhým lidem prožít si v životě takovou bolest z osamění právě téhdy,kdy je opustí kachny.Není to nic příjemného.Ted mě kvuli tomu čeká terapeut.Doporučil mě rybičky..doporučil mě,abych si koupil rybičky.Myslím,že změním terapeuta. *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • o nanebevzetí

S tím honěním to nebylo tak doslova.I když..ale to sem nepatří.A i kdyby tak..to je jedno.Ted se přesvědčte,že mám po svém boku skutečně pěkné andílky se svatozáří,s lunou jak od Rembrandta,nikdo z nás si nepřeje krásnější se"ks" než pod teplem a světlem hřející svatozáře 6 andílku po svém boku.A ten nefalšovaný věčně přívětivý výraz ve tváři jak při čerstvém nanebevzetí. *4* *4* *4* *4* *4*
  • Rytíř Martinelli na bílém koni je opět zpátky

Hele psal jsem ted před chvílí e-mail jedné lištičce,snad dá vědět.A když né.Pokud jsem "nedorozuměním" nějaká lištička zbloudí a najde tu všechny mé příspěvky,a čirou "náhodou" bude ted taktéž momentálně svobodná a nezakotvená bez partnerského vztahu a bude nezaměstnaná,což na druhou stranu i uvítám (ne že bych to však někomu přál),protože ji "pak" zbyde alespon už na druhý lidi kolem sebe konečně nějaká ta chvilka navíc a dá mě třeba snad vědět.Dneska je osobního času na druhý lidi kolem sebe málo.Stále mín a mín.Uděláme s tím spolu něco?.. *4* 6O4 183 97O *4* .. *4* 6O4 *4* 183 *4* 97O *4* ..kdo otočí zpět o 2 stránky,najde tu po mě galerii všemožných obrázku..čertíká s andílkem,i andílka s čertíkem,zabloumaného s otazníkem,rozzuřeného i blekotajicího.I usměvného i gestem vyčitajícího.(Třeba).. takový to krutě nevyzpitatelné šílené depešácké duševní rozpoložení.Tak se v něm neztratte dík,anebo v něm nepotratte dík..anebo..ale to sem nepatří.Anebo??..třeba??.."lítat na křídlech vášně,letět na křídlech lásky,a diskuse rozkvete jak..".Tož se mě už nepodařilo dokončit tuhle hajku.Nechám to raději na vás.Přenechám to někomu jinému.Básnický debut nebývá nikdy valný.
  • uvést věci na pravou míru

Sakra..tam mě chyběl otazník,to byla vlastně otázka.Nikoliv odpověd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit