-
Sem se titulek nevejde!!
Jistě,i graf..(to se blbě píše a ještě huře čte) dokážou bít stručný. -
titulek bych vám předal raději osobně
to jsem já po ránu.. *7* ..pak u Tv *9* ..a pak když usínám a probouzím se (opět) sám *5* *8* -
No jistěéé!!!
Ale jinak jsem rád že tu diskuse skutečně kvete..ta by "jistě" nakopla i slepého.Myslíte že ne??!!..Tak co tu tedy dělám..??. *4* tohle jsem já (zasloužím si v tomhle světě jaký je jednou taky lepší veget). *7* tohle je Kuddel64.. a tohle je taky on *9* *13* -
Ahááá..cožééé jaký zase titulek..??
Tak tu v řece máme u nás prozatím 2 kachny co vím.."Kačera" a "Kachnu"..to je neuvěřitelný kolik hodin z hladu raději naspí,než aby něčemu konečně pořádně věnovali pozornost ve svém okolí,třeba jako už mé přítomnosti když už..Né ještě jsem je nenakrmil,nebudu přece zasahovat do běhu přírody,tak jak to příroda sema chtěla..ale přemýšlím,že když kousek od mostu sídlí že je pojmenuju.Bude to "Chip" a "Dayle".Nejsou tak čiperný jako veverky,ale drží při sobě.Jo to nejspíše bude prostě už "Láska až za Hrob".Kdyby se vám po ní náhodou v životě stýskalo,jsem tu pro vás.Ale né zase tak doslova.Kachny nebývají k sobě empatický,budu váš psychoterapeut."Mužu bít váš psychoterapeut".Hledám dobrovolníka na psychoterapeutické pokusy.Nebojte se,slunko hřeje,ptáčci zpívají do taktu kroku..v Albertině je všechno v pořádku.Občas návštěva..Specializuju se na těžké traumatické stavy z dětstvý k pozdní sexuální frustraci mladých osob.Zajímá mě i truchlení a příznaky (možného) strachu ze sexu,a ze strachu z konzumace jídla před druhými lidmi a strach z mluvení. -
O Šakalech
Tak co nenajde se tu jiná,pohlednější a sexuálně frustrovaná lištička.Ptá se po ní Šakal.Budeme...a bude to..spolu se...bez obav.Koukal jsem dnes odpoledne na čt2 na nějaký dokument o šakalech,moc pěkný..záběry nám pořídila z vesmírného satelitu NASA!!!.Tyhle lištičky jsou jak neskutečně milý a pohledný a k tomu fotogenicky a sympatický.Mají charizma..přesně to kouzlo osobnosti,jaké měl muj pes.Jmenoval se Filip,za to tyhle krásné lištičky nikdo nepojmenoval.A ještě se do výzkumu jejich přirozeného chování serou nejen reportéři National Geographic Society,ale ještě k tomu pak NASA..a stejně o nich nakonec ví (hovno) jen to..že rádi neustále překvapeně a udiveně čumí do okolí na hejno líně se převalujících škaredých tulenu kde se v okolí vubec berou a jak nad tím stále přemítají a přemítají a nejde jim to stejně do hlavy,čekají trpělivě kdy kde co v okolí už konečně pochcípá a žerou mršiny,at se konečně taky jednou bez spěchu a bez stresu v klidu nažerou...a celá ta evoluce v přírodě stejně jako nějaké globální oteplování ve světě je ani v nejmenším už nezajímá...protože jim nejde do hlavy,a oni potřebují prostě jen mít a chránit své vlastní teritorium.Jenže když jim kousek opodál sídlí či kamsi nad váma pak migruje hejno hladového bezohledně hlučného ptactva a čumí na vás (a dukladně vás pozoruje) hejno převalujících se líných neustále si coci stále blábolících tulenu,a do toho ještě po vás slídí fotografové z NGS,nemluvě o zájmu,co o vás projevý NASA taky by jste stále pak zoufale měnili teritorium.Nejen romové rádi kočují,šakalové v blízkém slova smyslu též. -
Martinelli
*10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Martinelli
*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Kuddellovy64
Po tečce se píše malí nebo velkí pýsmeno?? -
Kudddel64
Ted mě nasrala zrovna jedna mladá lišička!!!..která o sobě tvrdí,že není pohledná.Jak tohle muže posoudit a vubec vědět když jsem ji ještě nevyděl by mě upřímně zajímalo.Říká si kuddell 64 (let?)..člověk je přece tak stár nakolik se cítí,anebo ne?.Připomenme ji to občas, má výhrady k mému pravopisu,tak at si přečte třeba tohle.Mě to je "šum a fuk" jak o mě cizí osoba smýšlí,zvláště když se ji přes net se svou sexuální frustrací svěřím a ano o sobě raději přitom tvrdí,že není pohledná,a že má studijní ambice.ohhhh!!!! to já měl kdysi taky..a kde jsem dnes???!!..někdo musí jít k dobru pro druhé lidi přece odstrašujícím příkladem.Ukázat jim,jak občas mužou se životem dopadnout,aby se z chyb druhých lidí poučili a svým chybám se vyvarovali.což je pitomost,ale tady se přece diskutuje! -
Šel jsem do utulku.Tohle je pravda,tohle se skutečně stalo.
Šel jsem do utulku (ve dnech Uterý a Čtvrtek mají utulek otevřený pro veřejnost),jenže se mě to zkomplikovalo.Byla tam přitom na ty psiska (fakt kolem řádily jak utržený ze řetězu) sama nějaká stará protivná čarodejnice,a jak kolem ní běhali ty psiska,tak neměla čas jim všem věnovat svou pozornost a současně mě "ještě" vpustit dovnitř.Tak mě odbyla pak větou (skutečně ojediněle idiotská výmluva) ve smyslu nevím čeho,že "asi" udajně jsem nenašel správný vchod do utulku.Našel jsem dva,a ty nebyli odemknuty tak co "jiného" jsem měl dělat.Jiný vchod tam nebyl.Já se tam vrátím a zabiju ji!! dáte mě k tomu požehnání?? 6O4 183 97O. -
Mám si vyhonit nebo jsem mám psát
Pomocte mě se rozhodnout.Není to snadný.Tady strávím spousty svého času.Ano taková ztráta času,ano tolik promarněného času.Honění mě tolik času nezabere,a pokud by k němu už došlo jak říkám tolik času mě nezabere oddálit svuj orgasmus.Jednou jsem byl v Náchodě na zámečku,měli tam hrozně škaredý starý líný smradlavý medvědy.Od tý doby už bych se tam nikdy nevrátil.Blbě čuměli ..nebylo mě to příjemný.. a smrděli. ..a to mě taky nebylo zvláště příjemný..s kachnama mám ve srovnání s tím lepší zkušenosti.Ty jejich neodbytné námluvy a ten jejich krásný vznešený let.To se nedá popsat ani sdělit(stejně jako "honění").Musíte to osobně prožít.Zítra pujdu nakrmit kachny,mužete někdo dovézt rohlíky.6O4 183 97O. *4* -
muj příspěvek
pokračování předešlého příspěvku.."A jak se má vaše žena" ..(druhá strana) "Jaká žena.Já nemám ženu" ..(druhá strana) "Ale psa máte ne?" ..(druhá strana) "Ano psa mám" ..(druhá strana) "A nechtěl by jste ho někdy navštívit" ..(druhá strana) "O čem to mluvýte,já mu věnuju dost času" ..(druhá strana) "Tak proč ho neberete sebou.Doma se zcela jistě už sám nudí,když se nemazlí s nikým,ani s vaší ženou.Musí tím přece trpět" ..(druhá strana) "A proč myslíte?" ..(druhá strana) "Ve vaší společnosti taky stále trpím "nedorozuměním", stejně jako vy jistě nedorozuměním máte toho psa" .."takže nemáte ženu?".."Budte rád že máte pak v životě alespon perspektivní práci,workoholismus vám jistě není cizí,ale psi si na něj těžko zvykají." ..(sruhá strana) "A co vy?.Vy nematé přitelkyni ani stále zaměstnání?"..(druhá strana) "No jedinou komunikací s okolím a se světem jsou pro mě české diskusní web stránky,kde ovšem komunikace mezi lidmi chybí.To je však v dnešní konzumní společnosti na denním pořádku.Nic zvláštního.Nic neobvyklého" ..(druhá strana) "V jaké že..??" ..(druhá strana) "V jaké co??. Dobře tý!!!" ..(druhá strana) "Je pozdě,budu muset jít" ..(druhá strana) "No samozřejmě určitě vám běží něco zajímavějšího v Tv než je náš rozhovor.O tom nepochybuju. Shodnete se na programu v Tv doufám" (konec diskuse,případně její pokračování na 6O4 183 97O) -
6O4 183 97O
Složil jsem tu obtížně řešitelnou hádanku..(zabouchání z nenadání) "tuk,tuk,tuk".. "Kdo je tam?" (ozve se).."to sem já správce internetové sítě,nemáte placeny ani registrované vaše webové diskusní stránky,musíme vám je na dobu než bude řádně placeno pozastavit".."Co vy na to??" ozve se..(druhá strana) "Ale to vubec nejsou mé webové stránky,já jsem jen "a jen" uměrně k dnešní době k potřebám stále chýbějícího (neuspokojivého) počtu dnešních rockových fanoušku do Die Toten Hosen v Česku zvýšil a dohnal morálku k diskusi".."Nic víc" ..(druhá strana) "Jak to vubec myslíte?" a??..a line se již z reproduktoru náhle písen "Prominentpsychose" a cinkají láhve kvalitní lihoviny.. "Nedáte si??.." (druhá strana) "Ale já nepiju děkuju!!" ..(druhá strana) "Ani nemusíte,jenom ochutnejte"..(druhá strana) "Ale jenom skleničku".(6O4 183 97O) *4* *4* *4* -
6O4 183 97O
Tak na beatu vymoderovali vskutku skutečné zajínmavé zprávyčky ze světa,které všichni jistě už nezbytně o to více akutně potřebujeme ve svém životě k životu vědět.Jedná se o to,že nějaký pošahaný bláznívý ale nejspíše uznáním ověnčený astrofyzik "či co" varuje (nejspíše určené právě NASA) před "našim" kontaktováním mimozemských civilizací,protože to jsou udajně inteligentně prohnaní inteligentní vesmírní nomádi,kterým bohužel došly nerostné surovyny ("kdesi na marsu") na své planetě a chystají se kolonizovat naši zemi.A proč ne,stejně je tu taková nuda v té celé dnešní konzumní společnosti.Mor na ni i na tu dobu.At to všechno osídlí Taliban,at se mnou obědvá a usíná Bin Ládin při poslechu Korol I Shut.K čertu s islamskýma fanatikama s těma fundalistama pod závojem arafatky pochodující už ted proti příštímu mezinárodnímu zasedání měnového fondu ve svých botkách značky steel řádně vyzbrojené dlažební kostkou a ruskýma kalašnikovama k utoku na západní mocnosti kapitalismu..na Santa Clause a rychlé stravování MecCdonald,na všechny ty podvody s akciemi,s cennými papíry na Wall Street a Hollywood,a..především je víc sere celí ten dnešní prumysl britskoamerické rockové hudby namířené jakoby vlastně nevědomky k emancipaci (k rovnoprávnému postavení) jejich žen v zislamizované společnosti "či co všechno"..a slyším.. "hele berou nám mladým lidem a našim dětem naše tradice (všech těch) svých osobních sklonu k sebedestrukci,co by to byl pak za život bez promiskuity,bez sexu drog a rock and rollu"..tohle se opravdu blbě píše a ještě mnohem huře čte.Pak by ovšem sociologové neměli co na práci..alespon zastávám to stanovysko,že filmový prumysl a rocková hudba jsou dnes socilogickým jevem,který si zaslouží naši pozornost.Copak jsem tu jediný?!..6O4 183 97O. *4* *4* -
neserte mě s prozváněním,zvedá se mě z toho krevní tlak
Pozor na kuddela64..je to 16-ti letá dospívající lištička,což jsem nevěděl a když jsem se to akutně dozvěděl,tak ji od té doby náhle naléhavě píšu milostné vzkazy s tím,že 1O let které ji nebudou už stačit k aktivnímu mentálnímu vývoji aby mě k mým myšlenkovým dedukcím v životě dohnala k obtížně řešitelným filozofickým premisám nad životem,se kterými se po smrti "Johana Sebastiana" Goetha a Benedikta "De Les Chura" Spinozi s poslechem Hosen a ruských Korol I shut potýkám sám..tak to vydíte jak říkám tak mě neserte.Dík za pochopení.Né že bych se ho kdy od druhých lidí dočkal (to si raději vyhoním). *4* *4* *4* -
Neprozvánějte,jsem bez kreditu!!!
Ten vyveda kdo mě stále prozvání k tomu ještě občas pod skrytým číslem at mě dlouho nesere,nebo si ho najdu a zabiju!!Mám s druhými lidmi soucit jak ježíšek na křížku,jsem veskrze tolerantní člověk,ale nezatloukejte si laskavě těmihle "krutými" zpusoby komunikace další hřebíček do mé rakve.!!!..bud anebo si vyměním simku,ale nevíte vubec kde na ni z podpory vezmu parchanti!!!..protože to nevím ani já!!!..neserte mě,zvedá se mě z toho krevní tlak,a raději než abych chodil na jeho pravydelné měření k doktorovy,tak raději na you-tube si poslechnu klip ruských bezprizorních anarchistu (možná i disidentu) Korol I Shut.Jak říkám..Ještě jednou pro pomalé.."Rom" již není označení romské národnosti,jak jsem se přitom sám domníval,ale zcela specifické označení dobré lihoviny.Anebo tu chcete galerku?? ..tak otočte o několik stránek zpět,a budete mit z diskusních příspěvku muzeum. *4* *4* *4* *4* *4* -
jaký asi titulek??..
Jak říkám volejte a dám vám k nanebevzetí poslední rozhřešení!!.. *4* -
6O4 183 97O!!
Nepochybuju o tom,že mé příspěvky se tady dají rozhodně snáze číst už spíše,než když nás tu někdo stále jen dokola nudí svými osobnímy dojmy z poslechu Die Toten Hosen.Nemám pravdu??.. to samí pařánek a jeho blog,kupte si denní tisk,a dozvíte se totéž a mnohem víc.Nic subjektyvně podnětného a zajímavého,alespon mě svou přesnou formulací jazyka svých osobních zážitku imponuje Peter Handke..to jakoby právě lépe řečeno tou morálkou,že se smí mluvyt jen o svých osobních zkušenostech.To by mělo bít jedinou "platnou" morálkou.Ale vzhledem k tomu,že jeho starší povídky,které vyšly u odeonu pod názvem "Nežádané Neštěstí" jsou velmi náročné k osobnímu přemýšlení nad svým životem celkově a tak je ze dne na den prostě "pak" už celé nedočtu.Třeba se ze mě po přečtení jeho literárních děl ze mě ještě stane intelektuál..kterým běžně jsem občas(něji) v pravopisné krizi v krizi se svým životem,nezaměstnaný v krizi s bydlením.Nezakotvený a vykořeněný osamělí nesmělí jak James Dean na Hollywoodském filmovém plátně citově zmatený intelektuál.Chodím si jsem vylévat své srdíčko.Dneska jsem vyděl kachny.Ulevylo se mě,měl jsem o ně obavy.Dlouho jsem je nevyděl.dneska byli nějak nevšedně čiperný.Škádlili se a poštuchovali se.A dneska ptáci (vrabci) čiperně dováděli taky,jinak má znalost ptáku je na tom stejně jako pro někoho,kdo se marně snaží rozpoznat nerozpoznatelný létající předmět.(tzv. UFO).A máme tu alespon další téma k diskusi. -
cinefilie
jak jsem vyděl vyjímečný intimní milostný drama "Čas" od jihokorejce kim Ki-duka,řekl jsem si přesně na to,jsem jako cinefil dlouho čekal,kdy konečně něco takového ke své náročné cinefilské spokojenosti uvydím.Vyděl jsem to v kině,ale teprve ted jsem nad tím už mnohem líp přemýšlel.Shlédl jsem "Samaritána" i "3 D Iron" a ve srovnání s tím celá naše současná česká kinematografie nestojí za nic..upřímně stojí za hovno.Jsem z ní jen zklamán.Vydím v ní jen potřebu vyhnout se jakkékoliv otevřené kritice společenských či společensky politických poměru v naší zemi k tomu neurazit naše české kinematograficky nevzdělané diváky a neklást na ně případně vysoké nároky (k přermýšlení),apod..český diváci jsou zmrdi.Vydím jen všudepřítomně cenzorní dosah učelově ke komerčním zájmum dnešní kinematografie,a zvlášt všech těch zmrdu v Barrandově,které až na výjimky to nechtějí nijak měnit a nemají nejspíše potřebu to nijak měnit.Výjimky tu byli..třeba se snímkem "Samotáři" Davida Ondříčka,se debutem "Restart" Juliuse Ševčíka,s "Perníkovou Věží", s "Kanárkem" apod..výjimky se najdou vždycky,ale naše česká kinematografie jich má hold málo.Takže si to tu ohodnotte,oznámkujte a jděte do prdele.Tenhle všechen sarkasmus tu muže bít pro někoho nevhodný,ale pro mě zcela na místě k tomu prolomit ledy k diskusi s druhými,ach ano beru na vědomí že samozřejmě pak mimo tématiku fora.V tom je velká zodpovědnost za diskusi.Ta mnoha lidem chýbí.Už jen ochota a upřímný zájem o ni,takže budme k sobě sarkastický!! 6O4 183 97O *4* *4* *4* -
prosba..
Kdo zaváhá a nezavolá ten se nedostane do nebe!!!..poslední možnost "6O4 183 97O".Dlouho tu na světě už nebudu!! (je mě v něm samotnému chladno u srdce a smutno)