Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Pro tu její dobrotu cítil se skutečně hrozně a spatřoval ctnost v jejím (krásném) zjevu" (citát z filmu režiséra Alexe Proyase "The Crow" ("Vrána") Krásná myšlenka...moc krásná myšlenka!
  • Kuddel64

Kuddel64 jinak to nešlo.. občas toi jde.
  • Pro Dostojevského bylo jednoznačným smyslem života obětovat se pro druhé. To (tento vyšší mravní princip) jsem pochopil z jeho četby "Zločinu a Trestu". Krom toho nicméně každý člověk, tedy každý z nás bez rozdílu se tak jedině vyrovná se svou mravní či právní vinou! Na to by se nemělo zapomínat!
  • Ted momentálně čtu od Dostojevského "Zločin a Trest",a to přitom čtu jen výjimečně a nerad! Nejsem vášnivý čtenář ani žádný knihomol. Přesto o Dostojevském,o jeho "Zločinu a Trestu" tu časem rád poreferuji blíže,obsáhleji a přesněji než kdy jindy,než kdy dříve. Doufám že tu někdo z mích příspěvku pochopí a každý musí vlastně pochopit že dobře chápu "Zločin a Trest" Dostojevského,protože nad ničím jiným a nad ničím více jsem se tolik ještě v životě nikdy netrápi-otázky odpuštění těch největších mravních prohřešku (vraždy),odčinění mravní,nikoliv právní viny svým sebeobětováním se pro své bližní,otázka víry v Boha zustává nadále u Dostojevského nejasná a řekl bych i zpochybněná. Možná to byl utopista,ale já osobně mám k některým jeho myšlenkám blízko,zvláště ty týkající se zločinu a trestu! Ale o tom až příště,ale upřímně tolik chuti do toho zase nemám tak jako tomu bylo dříve! Zajímá mě otevřeně sado-masochismus,o tom kde se v lidech sklony k sadismu a k masochismu, resp. k sado-masochismu a resp. k agresivitě berou!! Zajímá mě to, protože jsem si prošel sám v životě nefungující,rozpadlou a rozvrácenou rodinou,kde lásky a uznání vůbec ani trochu nebylo,jen vzájemné hádky a vzájemné ponižování vulgárníma uražkama. Proč...to jsem si kladl celí život,a dneska je na místě se spíše ptát nejen proč tomu tak bylo,ale zda-li jsem schopný druhé lidi vůbec ještě milovat,uznávat a podporovat. Kdo neví,tomu rád upřesním že jsem spolu se sourozenci vyrustal v prostředí plného domácího násilí za zdmi domu,kdy nikdo o ničem nic nevědí a každý se tváří,přetvařuje jako by se nechumelilo. Tahle lhostejnost a nezájem druhých lidí o pocity druhých lidí kolem nich bolí v srdci ze všeho nejvíce. Máme pověst,že jsme pracovitý,ale k sobě svin.!"
  • rockovým fandum do hosen

Jinak souhlasím s tebou..žádného fandu do Hosen jsem ještě osobně v životě nepotkal a pochybuju,že se toho vubec dožiju,jsem z toho poměrně dost zklamaný a naštvaný.
  • Přeju ti, aby tě ve všem podpořili druhý lidí a doufám, že v nejblyžší době si najdeš někoho, kdo ti bude nejen osobně rozumět, ale bude tě milovat takovou jakou jsi. Já se musím sám sebe ptát, jestli si ty krásné okamžiky strávené s tebou v životě zasloužím, v tom mě asi nejspíše nebudeš rozumět, ale budu se snažit být ti alespon tím nejlepším přítelem, jak jen to pujde. Jen potřebuju čas a mám okamžiky, kdy potřebuji být raději alespon na chvíli sám. Tak nezapomen a doufej v to se mnou, že všechno v životě má svuj čas, ten nejde nikdy uspěchat, ale nechtěl bych ho na druhou stranu ztrácet a promarnit jako druhý lidi. Mě občas stačí vědět, že nerad se sem vracím (ubytovna HELPion), ale všechno, co si náhodou (či náhodnou shodou okolností) prožiju přes den je tu v životě jen pro mě! Tím chci říct, že nic v životě prostě není a ani nemuže být (jen) náhoda..., pro mě náhodná shoda okolností v životě není, nevím jak to vydíš ty..., v tom je ta skutečná krása. V tom je to krásné prožívat... (věnováno in memmorial Veronice)
  • Mé osobní hodnocení některých či nejlepších alb ruských Korol i Shut: "Akustické Album" (100%), "Bunt Na Korable" (90%), "Mit Sebou Pušku" (100%), "Jako Ve Staré Pohádce" (80%) a "Prodavač Košmarov" (70/80%). Samozřejmě hodnocení je pouze a jen orientační, jelikož mám problémy sehnat přes net české překlady jejich písní! Je to problém!
  • Myslím, že nebýt toho že mé monologické příspěvky tu čtou po mě mojí blízcí přátelé, které tímto zdravím, tak by nemělo a nemá smysl jsem do fora vubec psát. Ty mé příspěvky ve foru tu nebudou věčně, jsem zoufalí a hledám si sympatickou empatickou rockovou fanynku podobnou ,,Michelle Williamsové" (nejlépe ve znamení štíra, lva nebo váhy mezi 20 až 34 let, na vzhledu mě nezáleží) , kterou tu doufám jednoho dne snad i najdu, a pokud ne, tak tohle forum je tu zbytečně a zbytečné jsou tady i mé příspěvky, všechny ty mé monologické vsuvky! Tak prosím pište email, volejte nebo posílejte sms zprávy. Nejde mě jen o přítelkyni, já potřebuji více nezávyslí partnerský vztah. Nevím, co je to žárlivost, nikdy jsem ji nepoznal, protože, jak už jsem tu před chvílí zmínil, potřebuji (více) nezávyslí partnerský vztah, který bude vyhovovat oboum dvoum. Takže e-mail je: Dyntarelli@seznam.cz, a mobil: 604 891 787.
  • a já se už naštěstí mylně domníval že tohle bude pro mě už uplný konec, prostě konec, že už jsem psát vůbec nebudu! Doufám že jsem tu krizi z jedné poloviny překonal, i když vím a rozumím tomu že ještě není zdaleka za mnou.
  • Momentálně ted z punk/folk/hard core a hard rockové hudby poslouchám krom Die Toten Hosen ruské Korol i Shut a TV Smith. Já jsem se u těhle (3) interpretu v téhle multižánrové rockové hudbě našel a nic dalšího už nehledám, jsem nanejvýše spokojený se svým hudebním vkusem, a nemám potřebu ohlížet se dál o další rockové interprety, snad jen Nick Cave, němečtí Einsterzunde Ne(o)ubaten a belgičtí Front 242, od kterých bych si poslechl jen (jejich) album "Evil Up"...takže asi tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit