-
kuddel64
připomínáš mě ty všechny vlezlé a neodbytné zoufalce z Badoo-seznamky, co jse vkradli, co se vplížili do mé e-mailové schránky a hledají mě tam. A našli tam jen ty ,,ptáky" (vrabce) poštáky. Mám hrozný hlad od té doby, co v Kauflandu nemají v cenové akci ten Bratislavský salám (4,5o,-1OO g). Od tý doby jsem bez snídaně, bez svačiny a bez večeře, a k tomu ještě zdražili v Kauflandu ty fazole!! Co budu jíst zítra vubec nevím!! ..ale od tý doby snídám, svačím, obědvám a večeřím chvíli před spaním, jinak bych neusnul. *13* *13* *4* .. to je furt samí ,,Buh tvé utrpení vysliší (budeš li dost trpět)" a já na to odpovídám ,,Jo, ale to už tady nebudu!!" ..a pokud, tak se do nebe (pak) jistě dostanu. *4* -
upozornění
Vydíte.. tak na Uřadě Práce se nám stmívá. Je šero. Nevyděl bych na to, rozsvítili. Mám tu na diskusi už jen 3O minut. Budu je muset myslím řádně využít. Jdu si prostě raději hledat práci. Tady to je beznadějný. Tady se od nikoho odpovědi už nedočkám. To dříve myslím umřu na naši sociální podpoře (s našemi sociálními reformami) hlady. Jak vubec už mužete bít ke druhým lidem osobně tak lhostejný. Tak zlhostejnělí. Tak apatický. Že vás netrápí svědomí. Však na vás v životě dojde. Dočkáte se. Stejně jako Kuddel64.. pak vás tu ani nenechám hold známkovat mé příspěvky. To by to dopadlo. To by byla katastrofa. Samí intelektuál v diskusi a pravopisné dostatky k (..v) diskusi. To víte že jo!!.. na to tady nikdo přece není už zvědaví. Sem chodí (řádně) bud jen slušný pankáči anebo znamenitý punkrockeři, anebo už rockeři a vubec už rockový fandové do Rolling Stones, přívrženci hudebních protestsongu Boba Dylana a nesmlouvavé politiky Che Guevary. Sem chodí z naší čtenářské obce nanejvýše pak přece čtenáři Alberta Camuse, Dostojevského anebo Chucka Palahniuka.. anebo vášnivý čtenáři už nedoceněných poetu a nedoceněných geniu tvurčího psaní a tvurčích eposu... *3* -
S tím rádiem Beat jsem to otevřeně dost přehnal, jenže zeptejme se sebe správně: Proč je na rádiu BEAT každých 25 minut REKLAMA. A proč tu REKLAMU dělají i sami sobě, vždyt přece každého skutečně náročného rockového fandu, co má vytříbený hudební vkus musí překvapit anebo být z toho alespon na rozpacích, že každou pouze a jen angloamerickou písen narozdíl od kritické recenze v časopise rock a pop (které naštěstí nečtu, protože rock and pop naštěstí nekupuji) hodnotí vždy kladně, a vždy nekriticky prostě bez jakkýchkoliv osobních výhrad. To je přece REKLAMA sama o sobě. To dá rozum. Z angloamerického prumyslu (z angloamerické výroby) rockové hudby se stal nanejvýše velký KŠEFT. Proto jsem to rád přehnal a napsal jsem, že to je největší HNUS rockové hudby, jelikož německy zpívajicí rockové skupiny se na BEATU rádi opomíjejí. A výjimkou jsou samozřejmě jen Rammstein.
-
Jak říkal Marlon Brando ve filmovém dramatu Elia Kazana "V Přístavu": "Mohl jsem být někdo!...mohl, kdybych měl příležitost, ale jsem nula!" (ps. cituji dost nepřesně)
-
k věci
Jestli to tu náhodou po mě čte muj otec, chci mu (tímto, touto cestou) ještě občas v životě připomenout, že byl už poctivě vychováván v řádném křestanském duchu k tomu vždy bez výhrad pomáhat (a odpouštět) svým bližním a druhým lidem v životě.. a ted se muže konečně opět (jednou za čas) cítit užitečným a potřebným druhým lidem v životě. Potřeboval bych si totiž od něj vypujčit (ale či lépe darovat) alespon 5,-OOO kč. Podrobnosti mu rád upřesním pokud se toho kdy dožiju, jelikož mám v patách chudobu, bídu a nouzi. Žiju v otřesných hygienických podmínkách. Beru 2,-OOO kč měsíčně a kuddel64 nepřispívá na charitu, že bych si to (jeho případný dar) u ,,Matky Boženy (..Němcové)"... ehhmm tedy vlastně u ,,Matky (královny) Alžběty" či už u ,,Matky Kristovy", vlastně u ,,Matky Terezy" kdy v Hradci Králové vyzvedl. *7* *15* *9* *9* *9* *4* -
věcně
čtu raději Camuse, protože Kafka se ztratil v Americe. Byl přece ,,nezvěstný". Má e-mailovka platí, tak se konečně už rozhoupejte. Věčně tu taky nebudu.. *15* *4* ..to dříve si tyhle stránky vytisknu a pošlu je na naše Ministerstvo Práce a Sociálních Věcí. Vubec nežertuju. To jen aby naši poslanci vyděli tu mou pracovní morálku po 11 letech nezaměstnanosti v evidenci Uřadu Práce. *15* *3* -
Pařánek
Podle nejnovějších udaju by se evidentně sám Pařánek mohl před českými uřady, (to aby se nejspíše uspěšně vyhnul právě trestnímu stíhání) skrývat se svým týraným psem na Kubě. Je stíhán policií ČR pro fyzické napadení, pro těžkou ujmu na zdraví a následně i pro pokus o vraždu. Nesnažte se v žádném případě však tuto osobu už pak sami zadržet a v případě že ho naopak osobně už právě potkáte s jeho nechutně líným a s ošklivým psím plemenem na jednom z koncertních turné německých Die Toten Hosen kontaktujte už laskavě pak policii ČR. *15* -
Fortsetzung folgt...
-
Dotaz druhých lidí na muj zdravotní stav tu rád zodpovím, zní takto: Z dlouhodobě neléčené deprese s nadměrnou spotřebou těch nejlevnějších (polských) energetických nápoju (Crazy Wolf) namísto pravydelné stravy muže být schýza!...tady máte návod! Doporučuju několikaletou depresi, vypít na 31 litru polského energetáku Crazy Wolf za měsíc, více pohybu (ujít na několik desítek kilometru) a zhubnout z 68/9 na 55 kg.,(přibližně), méně jídla, finanční krizi 2000,-kč měsíčně a žádná společnost ani kultura, na 5! nedokončených učnáku a dlouhodobá evidence na UP a brigáda na černo, umrtí blízké osoby v rodině atd...
-
mému otci
Jeho žena už mu nestačí.. má s ní svých otřesných zážitku ze života, v životě už (nejspíše) málo, a psa si nepořídí, protože by ho zanedbával a neuživil, a navíc jeho žena ho drží zkrátka a nepřeje si (doma) žádnou konkurenci. A chce se se mnou najednou sejít. To tak.. na štedrý den mě vydět už nepotřeboval, a ted se chce s druhými lidmi najednou pak sejít. To je skutečně křestan, který ze své rutinny, v které je po uši, ze svého workoholismu, z něhož je fyzicky vyčerpaný a jeho žena, ze které je prozměnu už emočně vyčerpaný, nejspíše už pak z toho svého přepracování a z toho svého fyzického vyčerpání ze své ženy zapomíná anebo kašle na tradice, protože na ně nemá chut, ani už čas.. jistě přijd. Mužeš mě darovat něco méně osobního, něco formálního jak si na to v životě zvyklí..třeba tvé danové přiznání, anebo se se mnou podělit o ty tvé přebytečné finance na duchod. Na vrátnici ubytovny pak si pak mužeš vyzvednout.. ti přenechám knížečku "Workoholismus a jiná morálka" a v knížečce "Nežádané Neštěstí" rakušana Petera Handkeho je povídka o muži, kterému se rozpadá v životě manželstvý.. to se tě přece týká osobně. *15*