Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co se týče mého zdravotního stavu, mé schýzi, tak mám udajně na 30/40% šanci na uzdravení. Ničeho nelituji, i to je těžká, ale dobrá zkušenost v životě, která člověka posune dál. Takže asi tak.
  • ty co potřebují naši lásku

Já tě klidně k tomu s radostí dokopu, aby ses za něj, za Kuddela64 a za Pařánka poctivě pomodlil.. *13* *4*
  • dobré umysli jsem si usmyslel

Pak se pomodli laskavě za mě, protože si potřebuju najít práci.. až to uděláš, pomodli se za mého psa, at mu je zem lehká. Pomodli se prosímtě za slabou baterii v mém mobilu, at prosímtě déle vydrží. Pomodli se za naši ekonomiku v tomhle státě, a pomodli se za všechny ty naše české zkorumpované poslance co rádi přijímají uplatky, až pujdou někam do společnosti mezi druhé lidi, skutečně (už konečně) obyčejné pracovité lidi.. aby je hned někdo prosimtě v afektu nezabil.. a pomodli se prosímtě ještě za naše hladové, vyhladlé romské spoluobčany, co jsou na podpoře.. at alespon (jednu malou) chvíli po mě nic v životě nechtějí. Za to se raději pomodli ještě jednou. *13* *4*
  • rockovým fandum do Hosen

Nazdar Kudell64,koukni se prosimtě pokud chceš na návštěvní knihu web stránek dietotenhosen.ic.cz,je tám delší příspěvek,který rozhodně stojí za pozornost a za přečtení.Je to tak trochu má esejistická stat i prosba zároven.
  • Badoo

Bohužel vy liščata, já se na odkaz té osoby, které si chce se mnou ,,popovídat" z Uřadu Práce nedoklikám a prostě nedostanu, protože to správce této sítě dle všeho nepovolil.. to není vubec vtip, teda alespon mě to nepřijde vubec vtipný, protože.. prostě ty stránky nemužu v e-mailové schránce vubec otevřít. Nedoklikám se hold na odkaz k té osobě, která si chce se mnou popovídat, ale nechcete Kuddela64? Je to pohledný chlap.. vypadá přece solidně, trochu jako Al Pacino. Já jsem (taky) osamělí, zoufalí, neštastný a chudý v životě přece jak kostelní myš. Se mnou si zábavy v životě moc neužijete, leda by se vám už nezamlouvalo spíše nějaké to milostné sblížení či milostné soužití jakoby na zpusob všech těch filmovýh snímku, všech těch filmových dramat jihokorejce Kim Ki-duka, pak klidně napište.. Ano, přesně tak jsem nesmělí, zamyšlený a tichý. Já toho moc v životě s druhými lidmi totiž nenamluvým.. zeptejte se Jardy, ten přece taky málo s druhými lidmi v životě komunikoval, a (právě) proto je zavřený dnes v Sociálním Ustavě - v Domečkách, protože se s druhými lidmi kolem sebe nedomluvý a nepřistoupí na žádný jiný kompromis kromě ,,honění si". To je přece smutný.. Nechápu, co chcete a čeho se dožadujete, a proč mě nepíšete raději na e-mail.. bláznivý pubescentní liščata, jak jeden den vynecháte menstruaci, tak to pak dopadá přesně nějak takhle.. otravujete kvuli tomu druhé slušné nezaměstnané bezuhonné lidi. Myslíte si snad, že jsem tu na dovolené? To vás zklamu.. nejsem. Jsem tu svým zpusobem z nouze. Taky se tu potřebuju přece ,,někomu" vypovídat a bít druhými lidmi občas ještě vyslišen a pochopen, ..a doceněn. Uznán a milován stejně jako vy. (pište mě prostě na e-mail ok?) *15*
  • rockovým fandum do hosen

kdo to tu poctivě oznámkuje??.No jo..jasně nenamáhejte se tím příliš,at se moc neunavíte!Nebo se vám zamatá šiška!!!Jo jo jo šetřete si své síli na zítřek a nezapomínejte..bude huř!!! Kdo mě dá za 5,tak si poctivě najmu ukrajinskou mafii na jeho unos (ta je nejlevnější) a pak ho mafiáni rozčtvrí a kurýrní donáškovou službou pošlou do restaurace v Africe anebo v Afghanistánu,kde je stále velký hlad.Tak mě neserte a známkujte mé diskusní příspěvky poctivě!!! Nebo...
  • upřímná rada nad zlato

Trocha cynismu k sarkasmu nikomu myslím neuškodí.. *15*
  • Adios

Vítejte v blogu cynického vtipálka a nedoceněného génia.. a stejně jako ostatní geniové i já mám osobně obavy z toho, že umřu nedoceněn druhými lidmi. Mužete tomu ještě včas zabránit. *13* *15*
  • věcně

Oni to nejlíp vědí. Proto za mnou taky furt chodí, abych se nakonec z jejich chyb v životě přece poučil. *15*
  • tel.604 891 787, e-mail: dyntarelli@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit