Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neserte mě s tou nediskusí

Tomu říkáte diskusní forum kurva!!!!!! to snad..alespon jednou rád bych v životě potkal skutečného fandu do Die Toten Hosen,a pokecal s ním řádně o svých osobních zkušenostech s..v životě!!!!..dobrých českých lidiček je dnes málo,na který je ještě spoleh a kterým se dá vubec věřit!!!!..takže raději sám,osamělí a nezakotvený..a jinak co???..jinak nic..smutno,prázdno a zase smutno,a sháním cedka ruských korol i šut.Trochu naděje neuškodí..kdo ji tu má na rozdávání.To nebylo vtipný!!!..Kdo kdy už kurva konečně pochopí,že nejedu při poslechu hudby ve formátu MP 3,ale v klasických cedkách..takže otázka zní,kde bych jejich cedko sehnal.Kdo jednou za čas udělá výjimku a "omylem" druhým lidem pomuže.Kurva už se tu rozčilovat nebudu a nehodlám,motá se mě z toho akorát šiška a začínám mit z všech těch lištiček na netu nějaký přetlak dole...no...ono..to..zdaleka není uplně ono..když..ale víte co???..zhodnotte si to a jděte laskavě do prdele!!!..kdo má mit na tohle zkurvený nediskusní forum náladu???!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • vzkaz Klausovy na Hrad

Doufám, že se toho alespon nedožiješ..!! *4* *13* *4*
  • Ohhhh!!!!!

tak jsem plel 1-hod a pul záhonek..pak jsem se šel naobědvat-včera,dnes,a zítra..a pozítří opět mě čekají ke snídani,ke svačině,k obědu a k večeři fazole a rýže anebo fazole a těstoviny,co dorazili z prosluněné Itálie až k nám do Penny atd..pak jsem si lehnul a koukal na lištičky na....a poslouchal Hosen a rádio Beat..občas mě na beatu pěkně serou,že Hosen přes mojí prosbu dosud ještě stále nehrajou,tož mě došla trpělivost,a od tý doby tam nevolám.Ted jsem v knihovně,a kousek o de mě je nějaká pohledná mladá vášnivá čtenářka..knihomolka..bylo by fajn ji zaujmout v diskusi zmínkou..návrhem na annonymní milostná setkání,ze kterých se třeba napříště vyklube kvalitní partnerský vztah jak řemen.Pozvat ji na oběd,mé chutové bunky jsou zabity,tak by třeba občas oběd za mě mohla ochutnat.. nemužu přece za to,že když Bernardo Bertolucci v 7O.letech natáčel své "Poslední Tango v Paříži",tak jsem ještě nebyl na světě.Té role bych se zhostil kurva mnohem líp než samotný Marlon Brando.Intimita Poula Chercau taky nebyla tak špatná...hmmmm...bud sem něco pište anebo jděte do...každý vul "umí" a muže druhým něco vytýkat a přitom sám už ničím do fora k diskusi nepřispět.Bez toho tenhle příspěvek laskavě nehodnotte..
  • politika/ zkorumpovaní poslanci

Mrzí mě a štve mě a nechápu, že v tomhle českém státě je bohužel už bežné a samozřejmé, že se u nás právě na schvalování mnoha legilativních změn v zákonech bohužel podílejí i zkorumpovaní poslanci.. černé ovce v politice.. takže s jakým zájmem o společnost a s jakým osobním přesvědčením to pak vlastně už sami činí - prosazují a schvalují už ,,řádně" nové zákony- by mě teprve pak nakonec skutečně zajímalo. To jsou evidentně dle všeho lidé bez jakkéhokoliv svého osobního přesvědčení a bez jakkéhokoliv svědomí, kteří už v politice samé nemají co dělat.. co pohledávat. Co se tam na druhých lidech, v té které politické straně už jenom přiživují. Už na politické straně jenom parazitují. To jsou prostě bezpáteřní, naprosto bezcharakterní lidé, které je ,,Zabít Málo". Právě zkorumpovaní poslanci co přijímají ulatky a rádi otevřeně v médiích lžou (rádi manipulují veřejným míněním) a tváří se ještě ke všemu (pak stále) duležitě, dělají se před druhými lidmi ke všemu ještě (pak stále) duležitými.. na ně platí jediné. Vyřizovat si s nimi učty osobně. Ty mají svými advokáty právními kličky u soudu pak vyšlapanou cestičku.. kdy už tomu bude u nás konec. *7* *13*
  • Ohhhh!!!!!!

Tak to vydíte jak nám tu diskuse kvete.. jděte a vzkvétejte..na co čekáte???.. pište a literárně vzkvétejte..nestydte se o svém životě poučovat druhé!!!..vemte si příklad ze mě!!!!..čekám až vykoukne sluníčko,ptáčci nad albertinem pěkně zpívají,veverky si honí..ale né..veverky se navzájem honí a škodolibě vřeští.Občas potkám psa,a ptám se přitom zvídavě sám sebe,co je to vubec kurva za plemeno,jestli je to vubec ještě pes..z dálky to vypadá jako smeták,co někdo odhodil.A pak pozoruju to hejno kachen v řece pod mostem..studuju jejich chování,jejich kulturní zvyky a mentalitu.Evidentně jsou stále hladový,líný odletět do teplích krajin a jedna kachna očumuje druhou,a čeká kdy vzlétne.Pak se ostatní kachny přidají a letí s ní..s tou předešlou.To je lepší než vysedávat u tv a sledovat discovery anebo dokumenty na ct2.Dneska se kouknu na Kima..na Samaritána..to je o mě!!! A né kurva!!!..já jsem si vzal psa od romu sebou na ubytovnu,když šli chudáci do azyláku a pak si ho,jak mě ještě přitom přislíbili,po delší době zpátky už nevzali a skončil "chudák" v utulku v Lukavicích!!!!..tak to vydíte,jaký mám dobrý srdíčko!!!!.."pro dobrotu,na žebrotu!". *4* *4* *4*
  • děkuji všem co tu mé příspěvky přes veškerou mou ochuzenou řeč přece jen rádi čtou a ohodnotí je tu, nesmírně děkuji, bez tohoto pomyšlení bych jsem vůbec nepsal, nepíšu jsem vubec pro sebe samého přece. Děkuji všem, a mějte se všichni v životě fajn, protože já toho schopný už nejsem - být štastný ve svém osobním životě. A jak jsem se už zmínil - zase někdy příště.
  • Připadám si tak trochu jako Edward Norton v "Klubu Rváču", jak bez sebemenšího hnutí léží u Tv a nemuže usnout...proto beru (antidepresiva) Asentru a Oxazepam, abych sám taky usnul! Néní to příjemné usínat kolem 00:00 a probouzet se ve 4:00 hod. ráno! A pak ty psychoterapeutické skupiny, na kterých se seznámí s Marlou...no jo, kde jinde hledat empatickou lištičku trpící depresemi nebo schýzou či buh ví čím, jen ne pro změnu rakovinou varlat...to mě pravděpodobně čeká taky! Ne rakovina varlat, ale doufám podobná lištička, pro kterou prozře, jak byl absurdní. Asi tak jako David Fincher, který sám natáčel REKLAMY a ted chce protestovat proti americké masové konzumní společnosti???!!! Néní absurdní. Takže zkusím zhodnotit jeho filmové snímky, samozřejmě jen ty, které jsem osobně vyděl....jsem Martinova deprese..."Vetřelec 3" (60%), "Sedm" (100%), "Hra" (70%), "Klub Rváču" (80%), "Ukryt" (90%), "Zodiac" (60%), "Podivuhodný příběh Banjamina Buttona" (opět pravopis i název komolím, 30/40%)...Jsem Martinova cinefilie...
  • Scháním cedko korol i šut

Vy parchanti!!!!!..ha ha ha éééééééhhhhh ha ha ha ééééééééhhhhhh ha ha ha ufffff éééééééhéhhéhéh..ufffff "Ach muj bože"!!! ééééééééhhhh ufffff Ach muj bože!!!!!!!!! kurva moje šiška!!!!!.. scháním práci,nejlépe na post instruktora kulturalistiky k posilování předloktí ke zdvyhání a k bumbání vodky amundsen,pak scháním cedka korol i šut,a scháním nové a příjemnější klimatické podnebí v žamberku,pak scháním invalidní duchod k řádnému a k včasnému placení daní,a scháním nové přátelé,usměv na tváři,a lištičku k partnerskému vztahu..a scháním instrukce k tomu,jak vyváznout živý z festáku a z koncertu (punk) rockové hudby,scháním řidičák a kimovy filmové snímky na dvd a trochu naděje v životě.Přál bych si od ježíška bezplatný učet u komerčky ve štrasburku,a alternatyvní trest na výběr ze zákona,abych se dlouhodobě vyhnul soudním přelíčením.Nutně potřebuju potvrdit od Odboru Sociálních Věcí osvobození od regulačních poplatku ve zdravotnictví a osvobození od placení koncesionářských poplatku za příjem radio-signálu,jionak se v tomhle zkurveném státě za doktora,za výdej receptu a dlouhpodobý a za pravidelný poslech rádia beat a za sledování tv nedoplatím,a ek.ekutor nebude mit kde brát,a zbyde jen žádat o udělení pobytu v kulturně i ve společenskypoliticky rozvojově zajímavém prostředí,kde se člověk navíc nikdy nenudí a kde se neustále něco společenského,velmi revolučního doslova děje,vyděl bych to na v zápalu občanských idejí a lidské vášně nezkrotným žárem planoucí předměstí Francie,které oplívá příjemnou multikulturalitou stejně jako Německo a Anglie,Kanada td..proto taky usuzuju a nejspíše předpokládám,že je v těhle zemích jistě dostatek a třeba i nadbytek rockových fandu,mezi kterými bych se jistě cítil mnohem líp a třeba i neodcházel v polovině filmu,pokud (a třeba) se tam i najdou kinematograficky vzdělaný kinoartově směrovaný cinefilové. *4* *4* *4*
  • vášnivé debaty

Doufám, že až přijdu, že se to hned začne řádně komentovat, co jsem tu vlastně vubec napsal, jak jsem na to už (ted) zvyklí.. to by mě přece jinak zklamalo. *13* *15*
  • Uvedu na pravou míru své předešlé chyby...od "Coolia" je písen (no vlastně to není typická písen v pravém slova smyslu) "Gangster Paradise"...ted mě napadlo...je skutečně nesmírně trapný, jak Campino rapuje v předělávce Falca "Amadeus"...pokud se nemýlím néní hip-hop, ale rap. Polovina ubytovny se zajímá o muj hudební vkus, a to prosím chodím na obědy do restaurace, kam snad chodí polovina Rychnova n.Kn., protože ve školní jídelně je to bída se najíst, mají nedovařené tvrdé maso i rýži, a to samozřejmě vubec nežertuju! Takže asi tak, je to chudoba a bída mladých i duchodcu až to tříská o podlahu, a 62 nebo 69, kdy máme jít do duchodu, ačkoliv v něm sem (je mě přiznán, ale není mě invalidní duchod vyplácen, protože nemám započítaná odpracovaná léta!, jak absurdní jak celí muj život) se nedožiju...chci umřít mladý jako James Dean...jen ne při autonehodě, ale o něco málo dustojněji! Nežertuji, ale to sem skutečně nepatří, jako celé tohle diskusní forum je "Nur Zu Besuch"...je bez náštěvy!...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit