-
upozornění
Ty nechutný prase!! -
sazka
raději nesázejte, aby vám pak vubec kdy sazka něco (vaši výhru) vyplatila. Raději si vsadte na kapacitu těhle stránek, jestli vubec (kdy) bude stačit právě na mé ,,věcné" příspěvky. *3* -
spammy
Furt mě do schránky lezou nějací zaoufalci z Badoo s tím, že se jím prý některé moje ,,diskusní" příspěvky, co tu po mě zustali na věčné časy tady líbí, tak jim pokaždé na to odpovídám ,,...Jo aha, mě se taky většinou líbí jen ,,kulturní" menšina z nich, a ta většína těch příspěvku mě prostě sere, ale ani s registrací nemám ty pravomoce si je tu po sobě smazat, a i kdybych je kdy měl, tak bych stejně nevěděl jak.." ,,..a ted mě omluvte, mám tu ve schránce zas tolik jiných exotických k nám migrujících lemplu, že jim kdy sotva stačím tou jejich anglickou hatmatilkou odepsat". To není vtip, už mě ty afričani u nás serou. Mě ty jejich problémy vubec nezajímají, já nejsem žádná charita a vubec nechápu, proč píšou zrovna mě. Nejsem žádný konzulát. Že to je ovšem nedorozumění oni nepochopí. Nejsem žádný Johny, vubec nevím, s kým si mě furt neustále pletou. Furt nějaký spammy.. tohle není vubec žádný vtip. Odepisuju jim ,,Sorry, No understand you. No speak english" ...bud, anebo v opačném případě jim pak odepisuju: ,,Ok!, Yahweeh!!!" *4* -
žert
Jenom žertuju, tak to hned neberte tak doslova. Jinak jsem celkem rád, že mě píšete, ale já hledám v životě jen vážnou známost, žádný flirt. Takže pokud něco, mě pište na muj e-mail. *3* -
zduvodnění
Ale no jo, to byl jen vtip. *7* *3* *4* -
rada
Přeju Kuddelovy64 hodně štěstí a zdraví v novém roce, hodně sexu a spokojenosti do jeho života.. at si liščata užívají, dokud jsou mladá, protože pak zestárnou a budou tu druhé lidi prosit o trochu jejich pozornosti. Vím to přece z vlastní zkušenosti. To je hrozně beznadějné a deprimující. To se přece nedá dlouho vydržet. Už tu budu mit přece s nezbytnou pomocí, s bezmeznou tolerancí správce těchto web stránek taky (přece) nějaké to výročí založení mého blogu v diskusním foru Die Toten Hosen. *4* *3* -
Kuddel64
Styd se kuddele64!! ...takhle zmást nejen mě, ale Jardu z Domečku. Styd se!!! ..jaktože jsem nedávno čirou náhodou našel na cooglu jeden z mích poetických eposu, co jsem ti zaslal e-mailem. Jak si ho přece vubec mohla uveřejnit bez mého autorského svolení? Tys tím přece poškodila autorské práva mé osoby, které mím ,,blábolum" přísluší!! Styd se Kuddele 64!! *9* *9* *13* *13* *9* *9* -
kuddel64
na 11 ofic fandu tu diskuse skutečně kvete. No co by na to řekl Campino? ..třeba něco jako ,,Oh (mein gott)!!!.. hhmmm hhmmm.. Tschechischen freunde hhmmm?!!" ..a pak bych třeba dodal ,,hhmmm Campino hhmmm Bertol Brecht und Wenders ,,Palermo Shooting" besten act!!" *3* -
Osobně mám díky ruštině v životě krásné motto (ruština je moje srdeční a duševní záležitost, kam němčina zpoloviny nesahá!): "Láska ke svobodě... Ucta ke svobodě". To v Česku nikdo nezná, neví, co to je. Nepřemýšlí o tom. Rusové a Němci to však nejlépe znají, a to jsem podrobně studoval Dějiny Číny, politika mě nijak nezajímala, jen odlišné kulturní tradice. Hlavně filosofie. Nechalo to ve mě stopu. Nic více."
-
-
Stejně tak Russel Wong z melodramatu (z filmu i ze serialu) pod názvem "Vanishing Son" ("Ztracený Syn") mé osobní myšlenky v mnohem inspiroval a motivoval mě, abych chudobu a bídu druhých lidí bral i z té lepší strany, to se nedá popsat ani verbálně vyjádřit, to se musí naopak vydět a prožít a myslím že k tomu nenajdu ty vhodná slova, jak bych ted potřeboval! Asi tak.
-
-
výročí
Víte co, dotáhnem to tu na 2OO příspěvku, at tu máme ...at tu mám.. výročí. Už jenom 6 příspěvku. Myslím, že budou stručný. Klížej se mě tu totiž z toho oči a spěchám, musím si odskočit do své e-mailové schránky napsat Jardovy z Domečku a pak už to sem asi nejspíše nestihnu.