Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebudu vám nic namlouvat a lhát. Jsem absurdní a díky tomu vtipný!! Nechtěl jsem to tu říkat, ale své příspěvky mám rád a jsem upřímně až na výjimky na ně hrdý.
    • To jsou tak trochu samé kecy, těch příspěvku ve foru na kterých bych byl skutečně hrdý je upřímně málo než méně. Jsou to tu výjimky.
  • 64 stehu

Pařánek mě přidal (včera) v obličeji 64 stehu.. Co by na to řekl Fincher (režisér věhlasného "Klubu Rváču) nevím.. ale Palahniuk by měl z toho myslím radost. Možná i ..sakra Hitchcock. Vypadám ted trochu jako Frankenstein z nějakých těch z německých ponurých temných z klasických expresionistických filmových děl. sešívali mě na operačním sále právě včera večer kvuli Pařánkovy dobrý 2 hodiny!! ..A to všechno (mám za trest) myslím jen kvuli tomu blbému psovy!! *9*
  • Greenpeace

Už se angažovat pro práva zvířat nikdy nebudu. A to mě ke všemu kdysi chtěli nějací študáci k sobě do Greenpeace.. Zbláznili si. Ale mohli by mě myslím pomoci najít dnes tu klisnu, co mě téhdy mrcha ze sebe schodila a utratit ji.. dostat ji konečně k servirování konského salámu v nějaké té naší zdejší české hospudce. *3* *4* *15*
  • Osobní omluva tu patří Kuddelovy64, který tvrdí že je chlap, a já tvrdím, že to nevím. Totiž já to nevím, ale nebejt něj (na kterého jsem tolik naléhal, aby tu mé příspěvky smazal) tak tu mé příspěvky už nezustanou. Díky Kuddele64...na muj pravopis zapomen, žádný nemám. Dík!!!
  • vemte si to k srdci!!

Já tu nejsem na dovolené. Raději sami přispějte občas něco na dobročinné učeli, než budete kritizovat druhé lidi za jejich nevěcné příspěvky k Hosen.. to jsou už jen a neustále jen v Punku a v punkrocku vubec samé bláboli a silné slova jak v hip-hopu o vytváření přátelstvý a komunity mezi mladými lidmi v životě, a kde ji tady pak najdu by mě tedy zajímalo. Už tady nakonec o tom nejsou žádné bláboli, žádné silné slova. Tady totiž už žádná diskuse není. Žádná diskuse mezi lidmi, no prostě vubec nic. Na to asi už není u druhých lidí čas, kdo chce tady koho pak případně za jeho ,,případné" případně nevěcné příspěvky ve foru už pak (osobně) kritizovat by mě dnes občas (ještě) zajímalo. Už tady o tom nejsou ani ty všechny bláboli. *13* *15*
  • Já kdybych si našel nějakou pěknou ,,lištičku" jako Campino ve filmovém snímku "Palermo Shooting" (po ničem jiném tolik netoužím), taky by mě to nejen změnilo život, ale taky bych nejspíše přestal trpět depresemy a vrátil by se mě i smysl života. Mám diagnostikovanou apatii (ztráta smyslu života) a anhedonii (neschopnost prožívat radost). To je deprese, a neříkám že to tu bude někoho zajímat, stejně mám pocit že to tu píšu uplně zbytečně.
  • Pařánek

Co ted dělá Kuddel64 jiného než stojí s make-upem před zrcadlem? ..Co kdy dělá Pařánek v životě ještě jiného než už jen stále už jen ..a jen a jen.. tlačí před sebou kočárek? Ten dle mého zajde na koncert Die Toten Hosen 2 krát do roka spíše z donucení, když se u nich doma už objeví, ukáže jeho manželka anebo tchýně. *13*
  • Freud

A vubec proč mě (to) tu všechny ty stránky vlastně nechcete svázat do knížečky. Že by si občas Freud vzal se mnou přes čas. *3*
  • Jinak co se týče Die Toten Hosen, němčinu miluji více než tuhle kapelu, málokdo si uvědomí, že to je melodický jazyk (kupř. v případě rammstein mě to tak nepřijde) Je to pro mě krásný jazyk, který pro mě vyzní nejlíp v písni "Wort zum Sonntag" (z pruměrného alba Damenwahl), miluju u téhle písně její melodii i intonaci (zabarvení i duraz jazyka) při jejím zpěvu,i když je pravdou, že na živo z rock am ring 2004/8 zní teprve nejlépe (a mám s ní shodné, naprosto stejné pocity Jako Andreas Frege),i když v mém srdci má místo ruština, ta je mnohem více melodičtější. A proč o tom mluvým? Protože v poslední době, co trpím stále těžkými depresemi (beru ted antidepresiva Asentra 3 rokem) jsem si oblíbyl russian rock, miluju kupř. Zveri (které jsou dostupné stáhnout na Mp3 z Ulož to.cz, vřele je doporučuji) anebo od Korol i Shut "Akustické Album". Jen jsem tu chtěl podotknout,že Campino se narodil 22.6 (pokud si to ovšem ještě dobře pamatuji),zatímco já 25.6, takže oba dva jsme raci a máme snad alespon některé shodné povahové rysi, vzhledem k tomu, že horoskop nám vychází stejně, a v tom jsem ke druhým lidem upřímný, v tom nelžu. Muže tohle být vubec náhoda, jen náhodná shoda okolností? Anebo to pro mě bylo osudový je poslouchat? Taky se stále sám sebe na to ptám. Raci bývají samotáři a archiváři, rádi prostě archivují vše, co je napadne a co mají na srdci a na jazyku. Mám štěstí, že jsem na Die Toten Hosen v jednom CD Bazaru na Václavském náměstí v Praze narazil jen náhodou, prostě jen náhodná shoda okolností. Došel jsem k jejich albu jen náhodnou shodou okolností, ale v té době jsem si téhdy vzpoměl jsem si, že jsem kdysi četl o nich (o Die Toten Hosen) shodou okolností v jednom rozhovoru v Rock and Popu, to bylo to jediný, jak jsem se k jejich poslechu dostal. Pokud by to někdo chtěl vědět, tak současně 1 a jediný cd (album), které se mě téhdy dostalo do rukou bylo to jedno z nejlepších, co kdy Die Toten Hosen nahráli a nic lepšího jsem pak od nich neslišel, nic jiného mě pak už vubec (tolik) nepřekvapilo ani mě nevyvedlo z míry. Byla to jejich nejvyšší hudební meta, co nahráli s albem "Auswartsspiel". A proč tak douhé věty a plno čárek? Protože tím pro mě diskuse pro mě nekončí, ale na těhle stránkách ano! Budu schopný udělat výjimku, pokud mě někdo na muj příspěvek rád odpoví. Třeba Kuddel 64 anebo Pařánek, pokud jsou schopný druhýl lidem jejich nejen pravopisné chybi odpouštět. A to poslední o de mě k Die Toten Hosen. Já od nich považuji za pruměrná (a někdy i podpruměrná) tyto alba (předem se omlouvám za případné jazykové nedostatky, jelikož si jejich názvy alb už tolik dobře nepamatuji jako dříve: "Unter Flashe Flage", "Damenwahl", "Love, Peace and Money", "Crashlanding", "Eine Kleine Bischen Horrorschau" "Never Mind Die Toten Hosen", je zvláští, že právě jejich debut "Opel Gang" je pro mě něčím vyjímečný.... jelikož to mužu porovnat s jinou, s naprosto odlišnou hudbou (russian rock) tak se dnes k poslechu Die Toten Hosen stavím kriticky. A upřímně, z poslechu (a z žánrového přesahu) prozatím 2 posledních alb "In Aler Stille" a "Balast The Republic" jsem upřímně na rozpacích, i když k albu "Ballast The Republic" jsem si svým zpusobem našel jako rockový posluchač cestu. Myslím, že je o něco málo vydařenější než "In Aler Stille" (Budu jedině rád, když mě tu někdo, kdokoliv odepíše na e-mail Dyntarelli@seznam.cz) Všem lidičkám do nového roku vše nejlepší! Hodně štěstí, lásky, zdraví a osobní spokojenosti. *9*
  • věcná rada

Kdyby nevěděl, že je sazka v insolvenci, tady si na mě muže přece vsadit (na to), jak dlouho tu mé (,,diskusní") příspěvky (v oblibě editoru těchto webových stránek a vubec fandu do Hosen) vlastně budou a.. vydrží by mě taky zajímalo. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit