-
Mám rád russian rock, ve kterém se bez obav otevřeně zpívá o smrti, což jediné člověka donutí k tomu se teprve nad sebou a nad svým životem zamyslet. Nejsou to však Zveri apod... je to naprosto srdcerivná odlišná hudba (či lépe řečeno kultura). V Rusku se totiž za své životní přesvědčení platí životem, to si nikdo (tak odlišnou kulturu) nedokáže ani představyt, nejen kvuli neonacistum v Rusku, jejich počet stoupa, podobné je to mu v německu, kde jsou však na to zákony mnohem přísnější. A kdo ještě neví, tak ruští neonacisté mají dobré vazby na české neonacisty. Nevím, jak aktuálně, každopádně v rusku je oblíbený hip-hop, ale chtěl jsem puvodně mluvyt uplně o ničem jiném. O tom, že ruští neonacisté zavraždili (na 7 či 8) několik frontmanu punkrocku. Nepřekvapilo by mě, kdyby to stejné riziko hrozilo Goršanovy (frontmana ruských Korol i Shut). Kdo má dobrý srdce, ten neposlouchá Rammstein, protože jak se v jednom rozhovoru vyjádřil Andreas Frege ("Campino") k tomu, že Till Lindenman (zpěvák rammstein) je ..... Navíc, tedy krom toho mě Die Toten Hosen přijdou mnohem více agresivnější než samotní Rammstein. To nemluvě o ruských Korol i Shut, jenže aby člověk k tomuto přesvědčení došel (nikoliv jenom k názoru na věc), musí to mít prostě dost dobře naposlouchaný, a dá mě jak doufám za pravdu.
-
Po tak dlouhé době nevím, co tu s mím mizerným pravopisem napsat. Snad jen, komu se Die Toten Hosen líbý a schází mu české překlady, tak at klikne na karaoke texty.cz, kde najde několik málo českých překladu jejich písní. Jsem rád, že právě tyhle stránky dostali nový a lepší vzhled, jaký si zaslouží, ale je škoda, že tu (krom diskuse) chýbí aktualizace alb Die Toten Hosen. Zapoměl jsem uplně na druhé lidi a to mě dost mrzí, tady to člověk nedožene, (a to mě zase mrzí) a nicméně v dusledku toho jsem si prožil téhdy těžké časi (i se vším tím žertováním), k čemuž se tu nechci vyjadřovat a proto jsem tu (sebekriticky s mím egoismem) snahu o diskusi nakonec uplně vzdal. Nevím, jaké mají tyhle webové stránky návštěvnost, ale pochybuji, že diskuse tu neprobýhá kvuli mím příspěvkum, a kdo je stejného názoru, tak jsem ,rád' že tu mé (sebekriticky egoistické) příspěvky zustali, mě překvapuje. Tak proč tu na ně neodpovídat? K Die Toten Hosen bych jen dodal, že jsou dnes (s albem Ballast der Republik) hudebně uplně někde jinde, než kdysi, kdy jejich alba ještě téhdy produkoval John Caffery. Mě osobně se popovější album Ballast der Republik líbý mnohem více než předchozí album In Aler Stille. Neměl bych zapomínat na to, že právě raci rádi archivují vše, co je napadne. A já, jsem stejně jako Andreas Frege narozen ve znamení raka 25.6. (zatímco Campino je narozen 22.6., a jak doufám jistě taky rád archivuje a snad i máme trochu společné povahové rysi raku) Raci jsou osamělí archiváři. Nakonec, dost mě překvapuje, že tu mé příspěvky ještě zustali, tak přemýšlím, jak se vyjádřit stručně a jasně k věci a neodbíhat od tématu.*3*
-
věcně
Anebo třeba (už) čtenáři Franze Kafky. -
věcně
Kdosi mě říkal, že se svou morální bezuhoností tu dál už dojít nemužu, a tak bych měl těch svých příspěvku tu zanechat a já jsem mu na to odvětil, že mě to vubec nepřijde vtipný a at si laskavě dělá legraci z někoho jiného. *9* *9* *15* *9* *3* -
Přemýšlel jsem nad tím tolik, až jsem se z toho zbláznil!! Doslova. Myšlenek na mě bylo moc a zapoměl jsem (intenzivně) prožívat své osobní (dlouhodobě potlačené) emoce. Přesně...proto mám schýzu a flákám se. Jen anarchista, co nemá k ničemu uctu a ze všeho si dělá legraci, a žádal neuspěšně v Česku o eutanázii, aby zemřel bezbolestně a dustojně!!. A to musím dodat, že mě tu mé dřívější... starší rozesmáli na plných 10 minut!!. To se mě v životě ještě nikdy nestalo!! Díky, že tu mé diskuzní příspěvky zustali...stále hledám správná slova.
-
věcně
To bylo naštěstí ještě předtím, než se kun poklusem rozběhl a padal jsem naštěstí improvizovaně a statečně. Jsem na to (přes své studijní neuspěchy v oboru) hrdý. Dodnes se koukám v Tv občas na westerny a říkám si: ,,ehhmm, to bude zase nějaký vizuální trik. Jako s těma všema ovcema ve "Zkrocené Hoře". To byl optický trik a divák nic nepoznal. Ty byli počítačově simulovaný. No jo tchajwáci!!" *15* *3* *15* -
k věci
Tož nejsem negramot, jen jsem už neměl hold už ke zvířatum tak silný vztah jako třeba (nakonec) takový Robert Redford ve snímku "Zaříkávač Koní" anebo ten rebelující pubescent k té kosatce v tom filmu "Zachrante Willyho". Jak jsme vubec na takové filmy mohli jít kdy se školou do kina dnes nechápu. Takový nudný a zpoloviny vědecko fantastický hovadiny o lásce k něčemu, co bych mnohem raději vyděl před sebou na talíři než (už vydět) pobýhat volně na svobodě a zvídavě na to čučet někde pak v Zoo.. na to mě neužije, na to (už) nemám vubec trpělivost. *15* *13* *15* -
Pařánek
Copak Pařánku ty se snad (už) nechceš dostat do nebe? ..Tomu nevěřím. Tohle tě snad při troše štěstí i možná vzpruží.. kdo to je? *4* ..kdo to je? *4* ..kdo to je? *4* ..před spaním totiž počítám andělíčky místo ovcí, abych usnul. Není jich tolik jako ovcí, a usínám pak s klidným svědomím. *15* *15* *4* -
Kuddel64
Copak Kuddel64 ty se snad nechceš dostat do nebe? A nejlíp se mnou. A zvláště po tom, co Campino o nás 2 složil přece tak skvělou písen "Bonnye a Clide". Zvaž to.. *15* *4* *4* -
Pařánek
Já jsem byl Dostojevskému přece předlohou pro Raskolnikova a pro "Idiota". A Pařánku číst po tobě ty tvé reportáže už skoro nějakého fakultního děkana k Toten Hosen je skutečně neskonalá nuda, kližili se mě z toho oči a usnul jsem u toho.. měl bys myslím prostě se svým znamenitým iq už raději kandidovat někam do poslanecké sněmovny, jít prostě raději politiky.. Nechci ti radit, je to přece ve tvém vlastním zájmu v životě, ale byla by myslím přece škoda alespon to nezkusit.. Jo a Palahniuk..? Já jsem u nás v Česku přece první založil ilegální boxerský klub chlubící a honosící se pod názvem "Klub Rváču", proto dnes nemužu už poslat svou fotku Kuddelovy64 a všem těm pubescentním osamělím zoufalcum z Badoo seznamky, protože mám přelomený nos a vyraženy (..a zpřerážený) už všechny zuby. Jsem bezzubý, nikoliv už však kvuli všem těm rvačkám, ale včera jsem potkal Pařánka, s tím psem jsi to vzal zřejmě osobně a očividně už k srdci, počíhal jsi na mě.. *9* *13*