Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • najdu tu pořádnou rockovou fanynku

Jsem v koncích,je to zoufalí!!..štěkám a vylívám si tu druhým zároven své srdíčko.Takový ten pocit,jaký máte..anebo jaký vás přepadne při poslechu mám dojem 12.písně z alba "Achtung Beby!" od irských U2.Ta písen se jmenuje "Akrobat" a pojednává nejlíp přesně o zhroucení životní naděje,o zhroucení své osobní víry.(o následující závěrečné "Love Is Blindess" nemluvě) Jinak "Red Hill Minning Town" je od U2 skvělá písen,skutečný klenot od U2 je pro mě pak "Unchained Melody" pocházející z období vyčerpávajícího amerického koncertního turné U2 krátce po fenomenálním uspěchu jejich "Joshua Tree".To je nedoceněná puvodně elvisovská písen předělaná U2.Dnes jsem si nechal od U2 pouze 2 alba "All That You Cant Leave Behind" a "How To Dismantle An Atomic Bomb".Jsem takový ten postdepešácký stále "světem" toulaví romantik co se týče poslechu rockové hudby.Jinak mě dost dostává občas taky Bob Dylan krom ruských Korol I šut.Od Dylana mám jeho nejlepší 2 alba "Oh Mercy" a "Time Out Of Mind" a jednu výběrovku jeho nej písní "The Collection".To sem vubec nepatří,ale co ??..
  • k Die Toten Hosen

Ale opravdu nejradši mám ze všech písní právě již zminovanou písen "Liebeslied", "Fallen", "Wort Zum Sonntag", "Nur zu Besuch" a "Paradies".. pak teprve ty další písně jako "2O Kleine Jagermaister", "Friss oder Stirb" a "Tauschen Gegen Dich", "Ich Bin Die Sehnsucht in Dir" a další.. mám za to, že jsem u nás jejich největší a nejvěrnější rockový fanda co muže být.. i když u nás mnohem větší ohlas mají (,,doufám měli") kontroverzní rammstein. Jsem rád, že jsem díky Die Toten Hosen s poslechem jejich "AuswartsSpiel" s poslechem rammstein dnes konečně skončil. Till Lindeman je totiž ten největší zlí cynik od dob Dostojevského co muže být.
  • Toten Hosen

Rád se s nějakým rockovým fandou/ raději s rockovou fanynkou do Die Toten Hosen prostě rád seznámím. Co mě písnout e-mail. Skuteční rockeři mě tu mé příspěvky jistě rádi prominou. Najdu v Hradci Králové doufám jednoho dne dost rockových fandu do Die TOTEN HOSEN a budu mit jejich poslech alespon pro začátek vztahu s kým sdílet. Pak bych byl za to prostě vděčný a časem třeba i štastný (..nebo alespon s jednou jejich rockovou fanynkou). Kdo se tu chce (prozatím v Hradci Králové) seznámit s rockovým fandou? ..v krizi s bydlením. Pařánek doufám né, protože jsem mu otevřeně řekl že jejich "In Aller Stille" je u mě jejich pruměr co kdy nahráli (u mě ještě s kompilací "Crashlanding" a s "La Hermandad") a pro něj evidentně český překlad jejich písní není žádný problém narozdíl o de mě,takže.. i když po 3O letech hudební změnu potřebovali a respektuji to, ale mrzí mě to. John Caffery se udajně na zvuku.. na producentské práci alba "In Aller Stille" jak vím nepodílel (a je to sakra znát) a kdyby Die Toten Hosen jako poslední album nahráli "Curruck zum Gluck" byl bych spokojený,protože dle mého v něm si dosáhli svých mezí. Die Toten Hosen se vždy dle mého přikláněli k hard rocku (už od 9O. let již s albem "Kauf Mich!") anebo dle některých k hard core punku anebo dokonce ke gotic rocku. Není to snad ten pojem jen vtip, anebo ten pojem gotic rock je narážkou na jejich melodický zvuk.. narážkou jen na vyjímečnou (orchestrálně) melodickou linku jejich písní.. To by mě mohl doufám někdo tu objasnit. Kuddel zas nechápe, o čem všechny ty e-mailové eposy, které jsem mu poslal vlastně jsou (je to hold dospívající liščina). Nevím to ani já.. (to byl samozřejmě jenom vtip). Doufám...
  • Dost lidí by na ubytovně Helpion zajímalo proč neposlouchám hip-hop a jaký mám na něj názor. To je těžký, já se snažím být bez názoru, a jen vyhledávám pořádně adrenalinový poslech k tomu, jak správně a intenzivně prožívat své emoce (proto neodsuzuju Rammstein-pro mě pouze "Mutter", poslouchám DTH a ruské Korol i shut)...čas vypršel! NEDOPSANO
    • DOKONČENO...jak už bylo řečeno, jak už jsem tu zmínil že se snažím být bez osobního názoru, protože nemám rád pokrytectvý a chci být ke každé rockové hudbě a k druhým lidem bez jakkýchkoliv předsudku, a to jde jen v případě, že dříve než o osobních názorech by se mělo dříve a se smí mluvyt jen o svých osobních pocitech a svých osobních zkušenostech v životě, to je mím jediným názorem, a právě k tomu si vyhledávám i interprety rockové hudby. Néní to však příliš jednoduché, jak bych potřeboval a chtěl. Takže asi tak, tím však žádná diskuse nekončí!...
  • neserte mě s prozváněním,zvedá se mě z toho krevní tlak

Pozor na kuddela64..je to 16-ti letá dospívající lištička,což jsem nevěděl a když jsem se to akutně dozvěděl,tak ji od té doby náhle naléhavě píšu milostné vzkazy s tím,že 1O let které ji nebudou už stačit k aktivnímu mentálnímu vývoji aby mě k mým myšlenkovým dedukcím v životě dohnala k obtížně řešitelným filozofickým premisám nad životem,se kterými se po smrti "Johana Sebastiana" Goetha a Benedikta "De Les Chura" Spinozi s poslechem Hosen a ruských Korol I shut potýkám sám..tak to vydíte jak říkám tak mě neserte.Dík za pochopení.Né že bych se ho kdy od druhých lidí dočkal (to si raději vyhoním). *4* *4* *4*
  • 6O4 183 97O

Složil jsem tu obtížně řešitelnou hádanku..(zabouchání z nenadání) "tuk,tuk,tuk".. "Kdo je tam?" (ozve se).."to sem já správce internetové sítě,nemáte placeny ani registrované vaše webové diskusní stránky,musíme vám je na dobu než bude řádně placeno pozastavit".."Co vy na to??" ozve se..(druhá strana) "Ale to vubec nejsou mé webové stránky,já jsem jen "a jen" uměrně k dnešní době k potřebám stále chýbějícího (neuspokojivého) počtu dnešních rockových fanoušku do Die Toten Hosen v Česku zvýšil a dohnal morálku k diskusi".."Nic víc" ..(druhá strana) "Jak to vubec myslíte?" a??..a line se již z reproduktoru náhle písen "Prominentpsychose" a cinkají láhve kvalitní lihoviny.. "Nedáte si??.." (druhá strana) "Ale já nepiju děkuju!!" ..(druhá strana) "Ani nemusíte,jenom ochutnejte"..(druhá strana) "Ale jenom skleničku".(6O4 183 97O) *4* *4* *4*
  • Řekl bych že neposlouchám hip-hop, protože nemám smysl pro slangové výrazy a pro ritmus. Víceméně jsem slišel jen ten vulgární hip-hop či jinými slovy jsem slišel pěknou mizérii hip-hopu, která mě přišla vulgární až na pudu až to třískalo o podlahu těma vulgaritama. Nicméně proti téhle hudbě nic nemám, neodsuzoval bych ji předem, jak to tu o de mě možná i vyznělo. Takže RnB nemusím vubec, snad jen Coolia "Gangster Paradise" a jeho výborný rap. Určitě ta skladba, kterou jsem přeložil (jen) zpoloviny má až dokonce má krásný text. *3*
  • prosba o smazání příspěvku...

smažte je, má e-mailovka tu platí, i z toho duvodu mám tu ostudu. Nechápu jak Buh muže vubec dál snášet to mé utrpení, takové utrpení, takovou přemíru utrpení, že se z toho (natažený na křížku) sám občas neposadí. jistě až bude ke mě milostiv tak mě jistě zasáhne blesk. To (jen) aby ukončil mé trápení se. *9* *4* *9* ..jen tu sakra konečně smažte mé příspěvky.
  • Věnováno Wimmu Wendersovy!
  • Tak jsem to tu dotáhl na 408 mých příspěvku, to je dost slušné score, ačkloliv dopředu počítám s tím že tu mé příspěvky nebudou věčně, tak snad alespon někoho napadne mé příspěvky tu ohodnotit anebo na ně odpovědět dříve než budou smazány, a snad někoho napadne smazat alespon jen ty příspěvky, které se nijak netýkají diskusního fora. Proto bych měl pochopení. Musím tu pozdravovat mého přítele Vaška, těžce handicepovaného mamlase Jaye Jayeho, Kuddela64 a Pařánka za ty své forky, které jsem v nejmenším nemyslel vážně... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit