-
doslov
Nakonec je to tu o de mě věcný a stručný, jak jsem tu (vždy už) dlužil.. *3* -
doslov
Přeju tu všem příjemné čtení.. vždy s odstupem a s nadhledem nad věc, mám tím na mysli už osobní nepředpojatost, nic víc. Protože mnoho lidí dnes vubec neví, co to slovo vlastně znamená a není toho už pak schopných. *13* -
rada
To přece jen znamená nebrat si vždy všechno osobně.. více k tomu říct nemohu. *13* *4* -
rockovým fandum do hosen
kurva tady je to prázdný a mrtvý,dýchám těžce.Je tu nějak těžký vzduch,a je mě nějak smutno.Proč se cejtím tak prázdně..nemám nic,nikam nepatřím.Jsem sám,bez závazku,svobodný,nezaměstnaný a nezakotvený bez partnerského vztahu.Jsem v hajzlu,kurva a tady už žádná řádná diskuse k tomu neprobíhá.Sere mě to!!! kdo máte trochu upřímný zájem o diskusi o lesčems v životě pište mě e-maila,případně se rád seznámím.6O4 183 97O. -
Sova
Nechápu, který blbec roznáší furt drby a hloupé pomluvy o sovách, že jsou moudrý. K tomu už mužu říct jen jediné, kdo je přece skutečně moudrý, ten po druhých lidech přece nekouká furt a stále jen (..a pouze) vyděšeně, aniž by mu kdokoliv (už) skřivil jediný vlas. Sovy už prostě takový jsou a budou.. oni takhle vyděšené ze všeho hold dožijou.. do Zoo nechodím, ale "3 Oříšky Pro Popelku" jsem vyděl, tak se mě nesnažte nic namluvyt. ..Tak mě tu nic nena mlouvejte o tom, že to není u nich (..už vubec) vyděšenost, ale spíše jejich neustálá bdělá obezřetnost, či že to u nich značí jejich bystrý usudek či co.. To máte marný. Mě sovy vubec nezajímají a nic mě po nich není. Já mám svých starostí v životě dost. Jako třeba už dopsat tenhle příspěvek, ..a občas potkám kachny a nenechám si ujít jejich vznešený let. Jsem hold romantik. *15* -
naši romští spoluobčané
Skutečně neznáte rčení ,,Pes který šteká nekouše." ?.. mě tedka naši romští sousedé na ubytovně otravují s tím, že prý reforma sociálních dávek je donutila, spoléhat se s uživením svých několika dětí na pomoc druhých lidí, a tím i přímo na mě.. Že udajně jsou tím odkázani na pomoc cizích druhých lidí.. i tím i přímo na mě. Dle nich, dle té jejich mentlity se mám z lásky a ze solidarity obětovat druhým lidem.. dle rusu jistě svým bližním, a sám umřít v nouzi chudobou a bídou (co mě je v patách) hlady.. Měli by si myslím hledat a konečně najít ,,prozměnu" jiného "Idiota", o kterým jim psal Dostojevskij. Věděli by to z literárky, kdyby vychodili alespon 2 stupen Zvláštní školi a uměli číst. Jenže oni jsou negramotný, nevzdělaný, chudý a hladový a zdravý selský rozum u nich evidentně nefunguje. Pak se diví, že polovina této naší kulturní menšiny je (se mnou..) na dávkách a žije z podpory, ze kterých se neuživí. Tak pak mají ratolesty, aby měli vubec z čeho na ubytovnách žít (z příspěvku na děti) a platit nájem. Je to nemorální. Je to ovšem vubec netrápí. Mě naši romští spoluobčané vykládají a vlastně přímo básní o tom, že jsme rasisti, a že je špatný systém sociální podpory a sociálních dávek v tomhle státě a pak.. v dusledku toho ,,sedí", jsou ve vazbě uplně nevinně, ani prý často vubec neví za co vlastně (tam) sami ,,sedí". Jen si chtěli zvýšit příjem.. K tomu mužu říct jen jediné, jsem chudý a taky s tím sakra přece furt nikoho neotravuju!! Tak at mě neštvou, nebo..!!! O tom nežertuju. Pěkně mě naši romští spoluobčané štvou, a dochází mě s nimi má trpělivost. Už abych měl k poslechu to slíbené cedko německých rammstein.. to bude od nich skutečně to nejlepší odreagování se, který muže v životě už vubec (právě) bít.. *4* *15* -
rockovým fandum do hosen
krátím si chvilku,ale jinak pro upřesnění .. jsem svobodný (výzva všem lištičkám),podmínkou je obliba poslechu rockové hudby-Hosen,steelky,arafatka,osamě lost a nezakotvenost v životě.Pak si třeba budeme teprve rozumět. -
hudební vkus
Je to od německých Rammstein "Mutter" *15* .. a snad se taky pak konečně dočkám na cedku toho zesnulého rakušana Falca.. jeho alba "Out Of The Dark".. *15* -
rockovým fandum do hosen
Jinak s tím mím rozpoložením se to má přesně takhle..je dlouhá chvilka,cítím se nějak prázdně,je mě z toho smutno.Vzduch z toho těžkne a klesá k zemi..dýchá se těžce v té osamělosti a nezakotvenosti..jen nejít sám.Jsem nezaměstnaný,bez partnerského vztahu,je to skoro něco jako uděl..svobodný,bez závazku."Nic mě tu nedrží,seber se a jdi" ..jen "You Never Walk Alone"..jen nejít sám,jen nejít sám.. a krátím si chvíli,a rapuju anebo skládám haiku.Ohhh Ohhh Ouuu Ouuu Ohhh Ohhh bez se.u se vubec nevyspím.Je to těžký život.je to uděl.Nesu si svuj křížek.A co ty???? .. -
Pomluvy a drby o sovách
věcně viz níže.. *4*