-
Pařánek
Uvydíme.. nic mě potom není.. žárlit přece (případně) už nemusí. Jen mám starost o to, aby tam nebyla zatažená obloha a sluníčko ho prostě hřálo a svítilo mu, až bude fotit a chlubyt se svými fotografickou zručností pak na svém blogu.. *4* -
Martas
prý mám invalidní e-mailovou adresu a proto mě to tu neotiskne příspěvky.. to jsem nevěděl, to jsou věci. *7* -
Ježíš se ptá recepčního..
Potkal jsem dnes před Kauflandem 2 kachny. Vypadali spokojeně.. a před O2tučkem bylo celé hejno kachen. Opodál akorát zrovna přecházeli chodník se podívat k O2. Přijde Ježíš do hotelu a ptá se recepčního: ,,Kde se tu u vás mužu na noc se upíchnout" a recepční mu povídá: ,,na 3O6 je jedno volné lužko. Je tam pan Dyntar. Čte právě ted Dostojevského "Zločin a Trest".. s nímž si doufám budeš řekl bych nejlíp rozumět. Rád si tě na zed jistě někam přitluče. Rád si taky (nějaký ten) hřebíček zatluče.. tím si bud jistý. Bude mit (..krom poslechu ruských Korol I Shut) v tom svém věčném utrpení utěchu. Ráno se mu bude do nového dne (pak) jistě líp stávat." *4* -
Tohle nejsou mé webové stránky, prosím tu o smazání všech mích přispěvku, který se nijak netýkají tohoto diskuzního fora Die Toten Hosen. Psal jsem je, protože trpím depresemi!!! Za smazání mích příspěvku předem dík!
-
pohřeb
Na mém pohřbu se bude pít ruská vodka a budou ho doprovázet písně ruských Korol I Shut, a na vyjímky třeba i Rammstein. Nikdo nebude na pohřbu plakat.. nikdo nebude druhé ve svém životě litovat. Lítost je špatná. To prostě sdílím v životě s ruskou a s německou s jejich národně kulturně vyspělou mentalitou, o které se traduje, že vydrží v životě už uplně vše a že nejduležitější je pro člověka v životě teprve a jedině už jeho vlastní charakter, nad kterým nic jiného v životě není.. žádné jiné hodnoty.. nad kterým není už pak vubec žádné cti (..a respektu) hodné autority, která by si zasloužila naši pozornost.. protože právě takový člověk se pak už nikdy v životě více neohne.. neohýbá se před druhými lidmi. To je u lidí jejich vlastní slabostí, na kterou ve svém životě nejvíce doplácejí. Není už vubec přece třeba a není nutné už mit své obavy z naší lidské povahy. Z naší lidské přirozenosti. Protože svým zpusobem biologické přírodní zákony vždy stáli vysoko nad lidskou soudností.. ale to je myslím na dlouho.. *4* -
Koncerty tento rok
Měl jste někdo štěstí a sehnal lístky na koncerty, které budou na konci tohoto roku v Německu a Rakousku? Od ledna jsou všechna lepší místa beznadějně vyprodaná *9* -
-
Re: Koncerty tento rok
Ty jdi taky do prdele..všem tu nasrat!! -
Re: Koncerty tento rok
JA TEDA ROZHODNE NE.A PEKNE ME TO SERE.JESTE JSEM JE NEVIDELA NE ZIVO.VLASTNE JO,ALE JEN V TV.PISNETE MI NA MAIL.CUS *1* *5* -
-
Re: Re: Koncerty tento rok
NAJDU SI VAS A ZABIJU!!! -
ANI TO TU NECTI,NECTI TO TU..NECUM A ODPAL!!! -
ANI TO TU NECTI A ODPREJSKNI..NAJDU SI TE A POVESIM ZA KOULE DO PRUVANU,PAK TE SNIM!! -
JDETE TU VSICHNI DO PRDELE..NASRAT VSEM,NIC NEBUDE -
JDETE TU VSICHNI DO PRDELE..NASRAT VSEM,NIC NEBUDE
-
-
-
CD In aller Stille
Přesně na svoje narozeniny, 27.12.je uvidím v Mnichově!!!
http://paranek.blog .cz/0812/die-toten-hosen-recenze-cd -in-aller-stille -
-
Re: CD In aller Stille
Ty jdi taky do prdele!"!..a moc si tu se vstupenkou nad ostatní nevyskakuj zmrde!..
-
-
k věci
Daleko mě k tomu v životě už nechýbí.. *4* -
morální výtka
To vás zjevně netrápí! Nechte mě a tisíce nezaměstnaných lidí umřít hlady!! *13* -
Kafka
Ted si však potřebuju hledat práci a kdybyste o něčem.. o nějaké té práci věděli, jsem tu pro vás. Nemám už vubec čas na tyhle bláboli.. přečtěte si raději Franze Kafku a uvydíte.. co já neuvydím, protože jsem ho ještě nečetl. Jenom už možná z donucení kdysi povině při školní četbě a to je přece uplně něco jiného, protože to pak dozvím se jen nanejvýše to, čím to - ten jeho který román- vlastně začíná a (čím to vubec) končí a celé to pak vubec nečtu. Nemám to zapotřebí. To bych si dal s bláznivým Kafkou (skutečně pak práci).. zbláznili jste se?!! *13*