-
klisna
Jelikož píšu prostě rychleji než rychle, měl jsem v textu nepřesnosti...Klisna mě málem 2 nakopla a z koně jsem z 6 pádu 4 improvizovaně a statečně spadnul (celkem rád), protože jsem si častěji nedbale uvázal sedlo na klisnu a vlastně taky i proto, abych si nakonec taky vyzkoušel jaké to je vlastně ohromné vzrušo.. sledovat všechny ty americké westerny..,,íííííhááá" ....,,jééééé!!!" ....íííííháááá" ....,,jééééé!!!" Vřele doporučuju. *15* *3* -
Tak fajn...zapoměl jsem dokončit větu. ...Mé příspěvky v diskusním foru.
-
Che Guevara
Che Guevara byl moc hodný a štedrý člověk!! Vždyt přece homosexuálum už osobně zajistil komfort a takový přebytek pohodlí, jaký už jsi nakonec sami nemohli v životě dovolit!! *3* -
Jarda z Domečku
Včera jsem Jardovy odepsal že je pitomí jak Lenin (anebo Kuddel64) s mím pravopisem dohromady a po 1O minutách jsem mu napsal, že to byl vtip.. že je naopak.. ,,Prostě chytrý jak velšský básník", že je naopak.. ,,Chytrý jak Pařánek a Bob Dylan oba dva dohromady." Zeptel se mě nejdříve ,,Kuddel64 je baba, anebo chlap?", ,,Kdo je Pařánek?" a..,,Kdo je vubec Bob Dylan?" Lenina už nejspíše zná. *7* *9* *9* *9* *9* *15* *3* *15* -
věcná otázka
Mám hlad!!.. mají v Kauflandu konský salám? ..a Willyho tam vycpaného přitlučeného pověšeného na zdi čirou náhodou nemají? *9* -
Prosím (tu) o smazání všech mích příspěvku, které se nijak netýkají Die Toten Hosen. Za pochopení díky, myslím to vážně. *3*
-
otázka
Na takový ,,ad absurdum" člověk musí mít trpělivost a nervy jak Campino při svém nahrávání nesmlouvavě rockových předělávek křestanských vánočních koled a písní na "Roten Rosen - Wir Warten Auf Christkind" nemyslíte..? *7* *4* *3* *4* -
rada (mému otci)
Literární líhen (a přehlídka) lidské hlouposti, finanční negramotnosti, nuzoty, chudoby a bídy, a otřesných hygienických podmínek a společenské vykořeněnosti. A muj otec se mě ke všemu (jako by toho snad nebylo málo) ještě občas zeptá, asi jsem jeho. Co jsem komu špatného udělal nevím, ale do nebe se snad jednou dostanu. Nedotknutelnou (a svatou) povinností každého křestana je druhým lidem a svým bližním v životě odpouštět. Kdo to nedokáže, pujde s největší pravděpodobností přece do pekla. *13* -
připomínka
Udivuje mě dnes stále, že muj otec ještě vubec o mě neví, že jsem byl Dostojevskému předlohou pro Raskolnikova ze "Zločinu a Trestu" a pro jeho "Idiota". Jenže on čte nejspíše svuj workoholismus, své vlastní ("morální?") přepracování (už pak) jen v sedě za volantem.. skutečně mě z celého srdce mrzí to naše nedorozumění v životě. (tohle ho jistě povzbudí) *4* .. to mu zvedne jistě jeho morálku. -
StB
StBák mě tu vytýká, že už tu mé příspěvky nemuže známkovat a diskusi ohodnotit, protože tu dle něj žádná není. At si tvrdí co chce, já mu to neberu. Ale at mě s tím laskavě už furt (kverulantsky) nezatěžuje. A asi chce druhé kritizovat, muže nejdříve začít s věcnou (s věcnější) kritikou sám u sebe. *13*