-
věcná rada
Až k ni omylem (kdy) dojdu, pak tu taky nebudu. *4* *3* -
liščata
Takový pěkný liščata tu jsou na Uřadě Práce.. a zrovna sedí a vrtí se nadšením a radostí vedle mě, že mě tu vydí. Taky bych na ně hned hopnul. Rozptylují mě tu, nemužu se vubec soustředit na psaní, na diskusi ani pak na hledání pracovních nabídek. Sexuální akt možná není stálá pracovní činnost, ale možná mě (alespon) povznese moji pracovní morálku. Dle mého otce žádnou nemám. Jak to muže vědět? Od někoho, kdo se chlubí uniformou StB to sedí!! To říkám otevřeně. *13* *5* *4* *3* -
sociální dávky a životní perspektiva nezaměstnaných
Mou jedinou životní snahou a mou jedinou perspektivou v životě je (poctivě) zbohatnout na sociálních dávkách po všech vládních škrtech a reformách. A to říkám na rovinu a otevřeně. To říkám rád otevřeně, protože až pošlu galerku téhle nedoceněné tvurčí geniality na MPSV v tomhle státě, jistě ocení mé případné, ano mé eventuelní případné pracovní nasazení (pak ještě) v jiné ,,pracovní" činnosti (..než je mé tvurčí psaní) a právě mou rozhodně vysokou pracovní morálku ve svém životě.. kterou se svým intelektem na wikipedii už pak nenajdou. *13* *3* *4* -
Pařánek
Pařánek mě poslal e-mail, že je v Bueno Aires. ..tak jsem mu odepsal.. ,,To jsem od začátku tušil. To mě vubec nepřekvapuje. Pěkně si to tam všechno vyfotografuj, abych věděl v jaké městské noblese tam vlastně Hosen koncertují. Řekni jim tam (fandum do hosen), že přátelská (vý)pomoc při skrývání celostátně hledané osoby je však dle zákona jejich spolupodílem na zločinu. To už pak nejsou Pařánku žádní přátelé, ale tvý kumpáni. Daleko neutečeš.." *13* *15* -
604 891 787 *9*
-
k věci
Kde mám vubec dnes tu maringotku odstavenou někde v lesíku, jak jsi mě slíbyl.. mohl jsi přece za Rychnovem nad Kněžnou si koupit (či odkoupit) k tomu pozemek, když jsem nedědil.. *7* .. nebít jeho ženy muj otec je dnes jistě milionář, ale v její přítomnosti furt ze sebe dělá v životě chudého a zadluženého. V její přítomnosti dělá furt ze sebe zadluženého chudáčka.. dělal to tak dlouho, až se jím stal. Dělal ze sebe zadluženého chudáčka tak dlouho, až se jím stal.. až tomu uvěřil, že jím v životě (skutečně) je. Tak hlavně uspěšně Pepo, každý by to na tvém místě nevydržel. Každý by na to neměl v životě nervy. Na takovou obscesi.. zabývat se furt jen svou ženou. Já jsem nikdy nevěřil v léčbu Placebo učinkem, dokud s ním nepřišel muj otec. *7* *15* *3* *4* -
věcně
Uražka na ,,cti" druhých osob je tu na denním pořádku.. jen to slovo musí bít psané v uvozovkách. *3* *4* ..kdyby se tu náhodou objevil nějaký ukřivděný a nedoceněný kverulant. *7* *3* *4* *15* -
dilema
Jako třeba muj otec. Jen ještě sám vubec nemím, že nějakého v životě mám.. aha..!! *7* *3* *4* *15* -
věcně
..tak to bude pak tady (jen) nedorozumění. Otec mě pak rád promine, byl totiž zjevně (evidentně) řádně a poctivě vychováván k tomu, aby druhým lidem v životě vše (nepatřičné) odpouštěl. jako mé matce mé narození.. *3* *4* *15* -
Pařánek
Už se Pařánek vrátil z Bueno Aires? Má doma přece syna odhozeného u serveru You-tube v tričku s potiskem (s logem) "Bis Zum Bitteren Ende" Die Toten Hosen. Nemuže ho přece zanedbávat.. Nemuže jeho peči už přece zanebávat!! Přece není už žádný Brad Pitt ze "Sedm Let v Tibetu".. nevím, jestli by vubec měla jeho žena v životě takovou trpělivost. *15* *3* *4*