Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježíšek

Včera jsem poslouchal Hosen,otevřel si staráče,vyhonil si,napil se,lehnul si,napil se,vyhonil si,napil se,sednul si,napil se,vstal a vykouknul z okna na okolí,zývnul,lehnul si,a napil se..a pak už si nic nepamatuju.Jen jsem cítil zaškuby svalu na těle,nemohl se hnout ani křičet,neslišel jsem svuj hlas a cítil jsem,jak se mé tělo přenášelo,vznášelo ke stropu..díval jsem se z hury sám na sebe,jak se rozdvojuju,a uvyděl před sebou tunel a na jeho konci ostré světlo..a něco mě našeptávalo a stále říkalo.. "pojd synu,neboj se..pojd.."..než jsem se rozhoupal,to světlo zmizelo.Kurva!!!!!
  • Jan Horák

Jedná se o Jana Horáka, spolumajitele ubytovny UNISIM v bývalém stavocentru ve Vážní 2313/1 ve Sladištní oblasti v Hradci Králové. *15*
  • mimčo

Kurva pořád scházím kopeček nad albertinem,pod ním hodspoda,kousek od hospody most,pod mostem v řece hladové kachny,za mostem zase kurva kopeček,pak námko,a zpátky se mě do toho zasraného kopce nikdy nechce..kurva dojdu do dpc vyčerpaný,pustím si beat a otevřu si staráče,a jsem ve společnosti obscénních lolitek k přehlídce Leo magazínu na zimu 2O1O,občas kouknu na čt2 na nějaký to životní drama ze života zapomenutých e.istencí druhého konce světa..dneska jsem potkal odložený kočárek a v něm mimčo,blbě čumělo,tak jsem se přívětivě (na něj) usmál,udělal na něj ksychtík až se to mimčo nepříčetně rozesmálo..tak jsem se raději vytratil. *7* *7*
  • obezřetnost

Já u nás na nějaké kulturní menšiny, a na naše romské spoluobčany už z vysoka seru. Došla mě trpělivost. At se raději starají sami o sebe. Vím moc dobře, že to tu po mě jisté osoby, které nechci jmenovat čtou, jinak bych sem nepsal. Nic nedám, at si (něco vy..) žebrají prozměnu u druhých lidí, které by sami naši romští občané na ubytovně kde jsem, jak vydím už (mnohem) raději nechali s klidem chcípnout hlady, ale přitom už sami častěji od nich.. od těchto lidí vždy něco potřebují a vyžadují. Na jejich pomoc jsou ,,jakoby" odkázáni. Pak jsou teprve s nimi velký kamarádi. To je nejspíše dané už v samotné povaze, v mentalitě našich romských spoluobčanu a nijak mě to nepřekvapuje. Takové to jejich.. ,,Máš, dej.. a co osobně mám, po tom ti nic není" Případné fyzické utoky nebudu tolerovat a předám je k projednání na policii.. od té doby, co jsem si to uvědomil, jsem ve styku s nimi (a nejen s nimi) obezřetný a opatrný. *15* *13*
  • brigoška

O kulturní vyžití v žamberku mám postaráno..lehnu si a budu celí den odpočívat a už nebudu stávat...kdo by to chtěl změnit,přidte o víkendu do hospody u divadla,koncertují v ní rockové bandy..a to scháněj k tomu na brigošku někoho na točenou zmrzlinu a já tam ještě nezavolal.Jsem kurva bez kreditu.A bez se.u.Co se slitovat a přijet se mnou sdílet orgasmus do žamberka.A třeba i partnerský vztah.třeba i naději a štestí..lásku,oddanost,věrnost, astrální cestování po nocích,rockové bandy valící se z eteru rádia beat,a hosen.Ted jsem si zamiloval právě korol i šut.líbí se mě od nich písen "Rom",a klip je skvělí.Doporučuju ho vřele shlédnout.Ted za mnou přišla..jestli si prý hledám pracovní nabídky na netu píča jedna!!!Mám ted mnohem duležitější věci na starost..jako třeba dopsat sem tenhle příspěvek. *4* *4* *4*
  • Najdu si tě a zabiju!!!

čekám kdy tu budou konečně poctivě ohodnoceny mé příspěvky,neserte mě kurva!!!..dochází mě trpělivost.K tomu ještě při scházení kopečka pod albertinem poslouchat ten zasraný ptačí orchestr (pěvecký zbor),potkávat vyděšené vřeštící veverky a čumět na hejna hladových kachen.Kurva já už takhle vážně nemužu dál..at zvednou prdel a odletí do teplích krajin!!! ..a mě mužou vzit klidně sebou.6O4 183 97O.
  • Martinelli

že tu diskuse brzo mím přičiněním se jistě pokvete o tom nepochybuju.A když ne,tak sem laskavě nechodte a příspěvky nečtěte.jste tu na hovno!!!..čtěte čtěte příspěvky a hodnotte,pište sem pište sem poslouchejte korol i šut,budte nezaměstnaný a bez partnerského vztahu,osamělí a nezakotvený a pak si třeba budeme líp rozumět.A berte za to finanční odměnu..eehmm totiž chtěl jsem vlastně říct sociální podporu.Tenhle život je totiž otřesný. *4* *4* *4*
  • .....

O tomhle vubec nežertuju..
  • Hledám fandy

kurva asi se vám z těch všech mích příspěvku co tu po mě tady jsou (tady) zamotá šiška..dobře vám!!!..kde zas kurva brouzdáš po netu pařánku??..tvé recenze (na snímek "Palermo Shooting") jsou nudný a otřesný,nedají se dočíst do konce,nepřínašejí nic nového a zajímavého,co bych si jinde (třeba v cinema anebo v refle.u už nepřečet)..kuddell64 co zas kde kurva vyvádíš??..nestěžuj si,když sem mě nic nenapíšeš!!Ty jsi fakt fanda do hosen za všechny prachy.Tohle znáš??.."Dávej ber,třeba se přetrhni,ale dávej ber!!"
  • perverzní sklony Jana Horáka a Matušky

Co furt dělá ta čubka (Jan) Horák..?!! Ten si ho při mém odposlechu s Matuškou honí. Prý je to nesmírně vzrušuje a na žhavou linku, na sex po telefonu (už) nemají oba dva totiž peníze. Tak to ty chudáci pak řeší takhle. To mě vubec nepřekvapuje. *4* *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit