Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Martinelli

upozornuji na to,že kdo tu mé příspěvky blbě ohodnotí,tak si ho najdu a zabiju!!! ..když tu editor mé příspěvky smaže,tak si ho též najdu a zabiju!!..radím vám to ve vašem zájmu proto hodnocení příspěvku (a psaní příspěvku) lépe zvážit,jinak si vás najdu a zabiju!! *5* *5* *5* *5*
  • hip-hop a hipáci v Česku

Já hip-hop a hipáky nesnáším. Až hip-hop usliším, tak jim tam na té zavšivené ubytovně vyhodím pojistky a ty pubescentně přiblblé hipáky vyházím z okna, at je (tam) od těch zmrdu konečně pokoj. *3* ..mnohem raději bych si skutečně poslechl "Mutter" od Rammstein. *3* *4*
  • pracuju o víkendu na oddálení orgasmu

Ted mám co dělat..pracuju přes víkend na oddálení svého orgasmu,nebudu mit na sociální pracovnice čas.Mrzí mě to,při troše trpělivosti to jistě pochopí.Jednou bych se chtěl udělat taky o něco déle než do 4 minut!!..třeba tu od něžného pohlaví jak doufám nakonec najdu pomoc. *7* *7* *7*
  • dilema

Doufám, že ty hipáky nepotkám cestou. Musel bych si (totiž) odložit. *4*
  • Jan Horák je impotent

Jan Horák je impotent. *3*
  • strkat ocas do něčí prdele je nechutný!!!

Já stejně nechápu,jak to vubec mužou strkat do prdele.je to nechutný!! *4*
  • lištička

Na ubytovně je jedna moc pěkná lištička, která se doufám vubec netrápí kvuli tomu, co jsem říkal. Co jsem řekl, mě mrzí z duvodu, že jsem nikdy nebyl rasista, byla to z mé strany jen provokace a byl bych raději, kdyby si to vubec nebrala osobně. přehnal jsem to z jiného duvodu.. *15*
  • strkat svuj ocas do něčí prdele je nechutný!!

čekám na ohodnocení svých příspěvku.Nezklamte mě.A nestrkejte svuj ocas laskavě do něčí prdele,vždyt je to nechutný!!..
  • Vzpamatujme se zatraceně!!!

přemýšlím co sem vubec o sobě napsat.Nerad píšu o sobě přes net,proto všechny ty legrácky,a přitom se jen velmi nerad vyjadřuju vulgárně a vzato se vlastně vubec nevyjadřuju vulgárně,ale jen si tím krátím svou dlouhou chvíli ve chvíli,kdy mě dojde s diskusí trpělivost a bez zájmu druhých o diskusi tu člověk muže vzdát svuj příspěvek předem a svou snahu o diskusi stejně tak předem,a pak to dopadá přesně takhle.Stačilo by trochu upřímného zájmu o diskusi tu s druhými,nikoliv tu jen diskusi odbýt jednou větou a adios.To druhé nasere,vzpamatujme se kurva!! *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Jan Horák

Omlouvám se tu panu Janu Horákovy za všechno nedopatření a nedorozumění. Jsem naopak po diskusi s ním již přesvědčený o tom, že je to upřímný, poctivý, milí, vstřícný a přívětivý sympatický člověk a naopak tu už prosím.. žádám editora těchto web stránek tohoto (ne)diskusního fora o to, aby všechny mé příspěvky, které se ho týkají tu rozhodně byli v nejbližší době smazány.. a byl tu při té příležitosti už také opravený muj pravopis, anebo přepsány mé předešlé příspěvky. Doufám že editorem těchto webovek je alespon mladá, svobodná a nezadaná ,,editorka".. *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit