-
...
(pro zaláskovaný fanynky)mě je docela jedno jestli je coopi nebo mates nejsladší ze skupiny *1* mě se líbí muzika *1* *1* tady vám nikdo nebere to že jsou hezký jenom vám raděj aby jste znormálněly *1* -
tak jako ja nevim ...ste blbí nebo jak???,,
hale tak jako...myslíš si že kuli jednomu videu ktery je navíc vtipný nebo aspon pro me tak ze by jako stratili fanoušky jo????si asi uplně vymaštěná ne???'!!!! asi si jen zamilovana a po tomhle se ti znachutili :D
to si myslim !!! jako myslim že n ormální člověk si u toho uáchcava a ma je jeste radši a ty tohle!!!tžo mas asi fak dost -
:D
hey kde jste sebrali to, že má Mates holku?:D jen se ptám, přeju mu to xD ikdyž bych ho měla radši já xD ale TOHLE je SKUTEČNOST.. vim :) -
-
Re: :D
MÁ UŽ 4 ROKY, HRAJE SKORO KAŽDEJ PÁTEK V JEKYLLU ;)) -
Kde jsme to sebrali? Třeba proto,že je znam,a znam i Matesovo žáňu? Ty si doostxD -
Dyk to se ví, menuje se Žaneta Sladká a sou spolu už dlouho. *3* -
no tak to už snad přeháníš ne? *1* *1* *1* k smíchu slečno jednoznačně -
-
Re: Re: :D
ano? a to jako proč? *1*
-
-
-
hledá se žena..=)
Hledá se žena...krásná písnička..=* *14* -
kockosi
si uplne megovy ja ich zerem ti kks.. je to moja naj skupina!!:) *14* *3* -
nevim nevim
no tak skupina Mandrage se mi líbí ale co sem viděla tyhle videa se mi z nich dělá na blití..
http://www.youtube.com/wa tch?v=Z3__l-3XDfc&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=VjjtjHxndds&feature=related
takhle si moc fanynek neudržíte..;) -
-
Re: nevim nevim
no a co...je to jen video....to jako nemůžou pořádně zakalit nebo co?Jsou ve věku kdy si můžou pořádně užívat..jsou to taky jen lidi....A jinak me nejvic dostalo jak Mates hodil po Vitovi tu housku :D to jsou úleťáci -
Mám pocit že bavit se může každý! A to posvým! :D
Myslím si že jít si někam sednou s kámošema vzít pár krabek cigaret propašovat chlast a opít se a užívat si života dokud ho máš není zas tak zlý a když je k tomu ještě kvalitní hudba ;) A taky se to nemusí týkat jen kluků :D xP
Nj tak já sem se u videi pobavila a dodám k tomu JEN SE BAVTE!! xD xP :)) -
Nevím jak u vás, ale u mě si naopak klucí více přilepšili. Je vidět, že s nima není nuda a fakt si to užívaj a to je správný *1* -
Jéžiš je to jejich pravé já, jsou to pžece jen lidi jako každej,že hrajou v kapele a par lidi je z nich vedle hned neznamená že nemužou normalne žít...a jesli si faninky udržej nebo ne ty co je žerou pro to jak hrajou neztratej jen kvuli nejakýmu videu u kterýho se aj zasměješ *1* -
-
Re: Re: nevim nevim
ja nevim co v tech videech vidite chovaj se jako kluci nic vic a to je na klukach to nej nebo nn? pochbuju ze by sme poslouchali nejaky vypaskovany buziky to radsi poslouchejte v rade za sebou tri cunici dou...
takz jen tak dal kluci *14* *5* *14* *14* -
Re: Re: nevim nevim
jojo presne souhlasim s lenkou..taky sem se celkem zasmala..dyt zaprvy sou to kluci a ti uz sou takovy a zadruhy jak uz rikala lenka sou to jen lidi a to ze hraji v kapele neznamena ze sou bezchybni...kazdy si chcem uzit a ti kluci si to evidentne uzivaj se vsim vsudy tak je nech zit at si delaj co chcet ty s nema prece nezijes tak by te to nemelo nejak srat... *4*
-
-
-
Závyslost...
Jak to tady čtu hodně zajímavé přízpěvky někdy se aj zasměju někdy radši ani dál nečtu..:D na Mandrage sem asi už mužu řict zavyslá hodne dlouho a žeru je jako jeden celej hrajou užasně a je mi jedno jestli je někdo sladoučkej...krásnej a pod.
Děvčata některá byste se mela probrat a začít žít v realitě...
Kdybyste se vžila do kůže jejich přítelkyn,manželek.Poklonu jim že to snášej... -
Brusel
Jééééé Brusel - tam jsem žila přes rok a je to super městečko, několikrát jsem navštívila Atomium - to je fakt paráda , jako v jiném světě. Mazec! Hoši, doufám, že se zase potkáme na fesťáku - kde budu zpívat taky :-) Přeji hodně úspěchů!!! -
nn
ty si taky ubohá a pište tu uz něco normálního *5* -
-
Re: nn
ne nejsem.Ty jsi taky jedna z nich vid? xD...Dilinka jak se sluší a patří. *1*
-
-
75
děte všichni do prdele už mi to leze na nervy jak ste všichni trapny