Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .....

We aren't EMO, we are the BLACK PARADE.
    STOP EMO, start chemical AGE.
    • Re: .....

Hate Emoidiots xD
      Love Punkrock Lovers
      Love My chemical Romance
    • Re: .....

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!! *15* *15* *15*
  • I ♥ MCR

http://converse.star.sblog.cz/2007/ 10/20/150
  • nej skupina

já neřeším ,jestli sou emo, nebo ne,ale prostě je zbožnuju,jasný...
  • Jak malý děcka

Jako lidi ploč to řešíte není to jedno i kdyby byly nebo nebyly budete je mít mín rádi?Jako se spíš máte bavit která písnička je dobrá která mín a ne všechny příspěvky řešit tuhle volovinu!MCR jsou nej nej nej skupina ale jediný co mi vadí že z ema udělali komerčárnu i když třeba nejsou!Ale jako dokud tu nebyly o emu by skoro nikdo nic nevěděl stejně thy co o tom veděj houby tak si myslej že emo je jen jako že jsou jak malý děcka a řežou se!Tak takovej lidem bych vskázala možná tak FUCK OFF *16* *16* *16* *16* *14* *14* *14* *7* *7* *7*
  • info

jak rikate ze se muzou stat nejlepsi ROCKOVOU kapelou....... tak podotikam ze nejsou ROCK ale PUNKROCK
  • Nejsou žádní Emomylové!

Hele.. lidi.. říkám vám.. MChR nejsou, nebyli a ani nikdy nebudou žádní trapní emomylové.. emoboys.. emokapela.. emofilové.. emo.. prostě neee! tak se proberte! *5*
    • Re: Nejsou žádní Emomylové!

Jo nejsou emo..Aasi nejsou no!!Já už mám hlawu jen plnou Geeho a jejich songů!!Asi za chwilu skončím z blázinci!!Ségra asi taky co??Bože to je něco.......Prostě Gee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *14* *14* *14*
    • mcr

ahojky abych řekla pravdu tak mcr posloucham už 3 roky a mužu vam řict že nejsou emo ale je to rock někdy i punk ale emo ne třeba naka písnička se vam zda jako emo třeba je ale napul každej zpěvak zpiva o emocích tak z nej hned nedelejte emo ale sou prostě užasny mam je rada byla sem na nich i v anglii a mam fotky tak je sem kdyžtak dam tuhle skupinu miluji jako miluji svoji skupinu mud-pies hrajeme neco podobnyho jako oni a nejsme emo ale punkeři ty fotky sem určo dam pa a mejte se hezky a poslouchejte dal to co se vam libi a nedavejte na ostatni jj *1* *9* *3*
    • Re: Nejsou žádní Emomylové!

Hele, ty prostě ty, ne? máš svatou pravdu...asi bychom tam těm emíkům měli hodit do palice budíka aby se probrali, ne? *3* když to nejde jednoduše, tak hold musíme polopaticky *1*
      • Re: Re: Nejsou žádní Emomylové!

Přesně tak, hele.. ty jsi můj člověk.. normálně já bych ty emo.. ehm.. víš co vid´? *15*
        Nenenenene.. Mikey ani Gee.. (a ani žádnej člen kapely) si nepíše deníček! *13* - to si děcka zapamatujte jednou pro vždy! *8*
        • Re: Re: Re: Nejsou žádní Emomylové!

Svatá pravda!Když emouše nesnášej, tak emo fakt bejt nemůžou!!!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: Nejsou žádní Emomylové!

můj názor je takovej, ať seš Emo nebo ne, a líbí se ti My chem, (pokud se ti fakt líbí) tak máš vkus a to je celý, jinak zasraný Emáky nechte ať nosej růžový čelenky a puntíkatý cvičky a ať za sebou tahaj třeba plastovou kachnu, když jim to příjde in a drsný a nechj svět žít ve svejch problémech, nemusej ho zanášet ještě svejma depresema ze smrti křečka
            táhněte do prdele emáci zasraný
  • Sou emo i nejsou

Mno, MCR nejsou emo, ale maj takovou image *3* ale sou stejně upe boží *14*
  • !!

polovina lidí říká že jsou emo, polovina že nejsou..
    ta první polovina se mýlí, MCR nejsou emo

pořád se tady spolu hádáme a mě to štve.. když nejsou emo, nejsou!!
  • MCR NEJSOU EMO

vy emo sracky! mcr nejsou emo! víte vůbec co gerard řekl? tohle je z jednoho rozhovoru:

Vím, že v souvislosti s vaší muzikou nemáte rádi pojem emo. Chtěli byste k tomu něco říct?
    G: "V podstatě se dá říct, že nás to vůbec nevystihuje. Emo kapely jsem zaznamenal, když jsme jezdívali na turné s křesťanskýma metalistama, protože na naše tour nikdo nevsázel. Myslím, že emo je zas*anej brak, je to hovadina. Jsou tu kapely považovaný za emo, se kterýma nás, bohužel, dávají do jednoho pytle, což z nás, bez našeho vědomí, taky dělá emo. Jediný, co k tomu můžu říct, je, abyste dali ty dvě desky vedle sebe a poslechli si je. Zjístíte, že je to o něčem jiným. Myslím, že emo je hromada s*aček."

tak co melete! Jak může být někdo ímou, když o tom říká že je to sračka? He? *3*
    • Re: MCR NEJSOU EMO

naprosto s tebou souhlasím... taky si myslim ze my chemical romance nejsou emo.. podle me je to urazi... nesnasim ty lidi co oto tvrdej... *16*
  • nej skupina

my chemical romanc=nej skupina na svete *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit