Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ldi

vím že vás to tu už nebaví poslouchat ale tak já je žeru to nejde!:-*<3<3<3<3
    • Re: ldi

jj ja je taky desne zeru,to mi proste nikdo nevezme...a nejaky zasrany trapny kokoti uz vubec ne *1* strasne Jonasky miluju *14* je to fakt ta nejlepsi skupina na svete!!!
      • Re: Re: ldi

jo to jo doufám že přijedou do česka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    ahojte lidi.JB jsou ti nejlepší *14* *14* a od toho se tky vynořil můj dotaz:Nemáte pls někdo jejich ICQ nebo třeba FACEBOOK nebo LIDÉ nebo plostě něco tkovýho??? *7* *7* pls ten kdo by měl tk ať mi odpoví na mail pokud by to šlo... *4* předem děkuji *14* *14*
    • Re: ICQ

myslíš jejich? Tak já mám myspace. A tam se musíš zaregistrovat. Měl tam i Nick svůj osobní, ale ten zrušil *9*
    • Re: ICQ

facebook..no jedině musíš se stát fanouškem někdo mi říkal že nemají soukromé FB jenom pro fanoušky..attd.. a icq.. : pch to teda fakt nwm..
  • SAJRAJT

JSOU TO KOKOTI VYJEBANI, VYJEBANCI, HAVED POYEBANA SKURVENA SMRADLAVA. HOVNA SMRADLAVY TO JSOU. pICUSE
    • Re: SAJRAJT

Souhlásím sou to kokoti ani neví o čem zpívaj :DD Ať dou radši někam vitírat podlahu a neserou se do zpívání :-!
      • Re: Re: SAJRAJT

jo neví o čem zpívají?? když to asi píšou tak asi ví píšou ne?? píšou o jejich trápení..attd.. ale ty zřejmě nechápeš o čem zpívají tak se do toho neser kdyý víš hovno jo!! *15* a proč by měli vytírat podlahu? to je tvoje povolání přece ti neukradnou práci ne? *15* tak hele oni na to mají a kdyby nemeli tak by asi tolik fanoušků neměli a ani by nezpívali kdyby neuměli zpívat!! *15* ta vaše inteligence je fakt nulová...copak podlahu už máš umytou a nemáš co dělat?? *15*

jsi trapná jak si se svou pidiinteligencí vůbec našla tuhle stránku? asi náhoda

Nejdřív se nauč psát jako normální inteligentní člověk,pak teprve můžeš vyjádřit svůj názor v diskusy....pěkně jsi se ztrapnila,holčičko,protože tohle nás opravdu nemůže naštvat,ty trapko *1*

Obsahuje tvůj slovní něco jiného než kokoti, hovna, smradlavý, pojebaný??? To tady píšeš furt!!!!!! Malá slovní zásoba, ty budeš na zvláštní.

no pěkně ses vyjádřil.. *15* a co jako to nás mělo nasrat nebo co??!! *7* *15* já ti k tomu řeknu jen jedno slovo : TRAPNÉÉÉÉÉÉ!! *15* *5*
  • :-)

vytvorila jsem na osobnostech jejich mamku Denise Jonas tak se tam kdyztak mrknete *4* papa
  • mtv

http://ema.mtv.tv/artists/jonas_bro thers

kluci jsou nominováni na MTV Ema. tak dejte hlas. je tam napsany Vote, tak klikni.
  • Pomoc!

Holky pomoc, musím Kevovi poslat přání a nic mě nenapadá. A ani nemůžu nic dobrého najít. Kdyžtak pošlete do vzkazů. A nějak do jeho narozek.
  • Něco

Jonas brothers jsou FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUJJJJJJ
    lepši je billy talent a nebo goldfinger
    *13*
    • Re: Něco

swatá prawda... *5*

jo souhlasím, SOU TO KOKOTI!!!!!!!!!!!!!!! a je mi z nich nablití i jako z wás wšech co si sedíte na uších.... *9* *1*
      • Re: Re: Něco

to by me fakt zajimalo jaky sracky poslouchas ty...jonaskove jsou proste nejlepsi,tak zalez a nepis sem,kdyz se ti nelibej... *1*

jezis tak kdyz se ti Jonas Brothers nelibej,tak sem proste NELEZ!takovyhle lidi fakt nechapu...kdyz se mi nekdo nelibi,tak na nej proste nelezu...uz jste s tim fakt trapny *16*

a co mi stím... *7* seš trapnej fakt!! ani se neumíš podepsat vlastním jménem srabe!!!!!
  • Kevin

Nejlepší je Kevin. *5* Úžasně zpívá.
    http://www.youtube.com/watch?v=t3vSh8Ftgx4
    *14*
    • Re: Kevin

je sex a hezky spívá *14* *14* *14*

ja miluju vsechny *1* *14*

já mám radši Joea..ale Kevin je taky úúžasnej!!!! *14*
      • Re: Re: Kevin

já zase Nicka *1* *15*
  • JB:-*

miluju Jonas Brothers!!!!!!!!at si kdo říká co chce!! *14*
    • Re: JB:-*

jj ja je taky desne miluju a nejaky priblbly fanousky TH neresim...jo a musim rict ze Joeovi ten novej uces fakt desne slusi!!miluju ho *14*
      • Re: Re: JB:-*

jj!! Joe je vtom novém učesu upe SEXY'!!!!!!
  • rada janos ist best

jonas brothers jsou taky super klučííííci na disney chanelu mám ji moc ráda pokud byste potřebovali poradit ohledně disney-disneychanelu ráda odpovím na všechny vaše dotazi...
    nejsem přihlášená aye když dáte do uživatelu tady online-disneychanel ukážu se vám a mužete se mě ptát na ruzné druhy otázek ohledně disey-chanelu jinak rada mrkni na www.disney.cz taky super stránka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit