Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z.u.z.k.a

:p dobrej pokus s tou krávou ale Já jsem kluk ... :D takže máš smůlu moc si se netrefila no ale to se taky stává.....těm blbějším :p *1*
    • Re: z.u.z.k.a

Fuj TH, EMO jenom kazí!!!!
      • Re: Re: z.u.z.k.a

a co já stím..tak když se ti ulevíí tak si teda šulin hnusný,trapnýýý!! *16* *1*
  • Potpořte Jonas Brothers

Ahoj lidi mám new soutěž na méém blogu
    Potpořte Jonas Brothers se songem Fly with me
    http://papirek256.blog.cz/0910/ nejlepsi-song-wideo
    díík moc ;-)
  • Jonas Brothers uměj říct česky ahoj

To bylo hezký jak se Joe učil ahoj a on řikal enhoj a Nick ho opravil a řekl this is ahoj.Lovuju nicka *1* *1*
    • Re: Jonas Brothers uměj říct česky ahoj

Taky jsem si nejdřív myslela, že to je ,,naše české ahoj'', ale není! *9* Jedna holka jim něco psala a místo ,,enjoy'' napsala ,,enhoy'', tak se tomu smáli! Ale okamžitě jsem jim psala, že umí český pozdrav ,,Ahoj'', co to znamená u nich, odkaz na video jsem jim dala(ať ví, co myslím) a taky ať si to zapamatují, že nás takhle přivítají v Česku na jejich koncertě!
    • Re: Jonas Brothers uměj říct česky ahoj

ahoj ...je nejaky video s tim? plz *4*
  • Smradlavy hovna

VYJEBANCI, SMRADLAVY HOVNA to jsou !!!!!!!!!!!
    • Re: Smradlavy hovna

TAK SI JICH NEVŠÍMEJ A ULEBÍ SE TI!!!!!!!!!!!!!!!
  • Smradlavy hovna

• Smradlavy hovna

TAK SI JICH NEVŠÍMEJ A ULEVÍ SE TI!!!!!!!!!!
  • Smradlavy hovna

• Smradlavy hovna

ty kravo co ty mas neco jako na jonasy nadavat kdys je ani neznas ty jedna pipino , ............................
      ty jedna ......... *13* *5*
  • JB

Vy se chováte jak malý 5-letý děcka co se dohadují.Když se někomu JB nelíbí a nemá je rád(a) tak nechápu proč sem lezou a píšou tady ty svoje výtažky z mozku.A co vůbec nechápu je že tady píšou o tokio hotel,jestli jste si nevšimli tak todle je stránka vjenovaná Jonas Brothers.A ted můj názor naně.Jonas Brothers mám moc ráda,líbí se mi oni i jejich písně,aspon píšou o něčem normálním a né kravinách který občas nedávají smysl.A taky chcu říct at se tady nehádáte a ti co JB nemájí v lásce at jsem prostě nelezou a jdou si stěžovat a nadávat někam jinam !!
  • hledám

Ahoj hledám někoho s hudebním talentem. Nedávno jsem napsala text písničky a hledám někoho kdo by ji zhudebnil prosím ozvěte se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit