-
co furt řešíte
Bože!co furt řešíte..pstě někdo je má rád..a nekdo né!každý má jiný názor...každý má rád někoho jinýho!ale pořád nejsem tak blbá..!abych se otravovala tím..abych psala komenty ke skupinám který nemám ráda!pohá stráta času!jeden má ráda linkinpark druhej JB třetí má rád nekoho jinýhoooa.e pořád nedokážete pochopit žety vaše pojebaný nadávky nikoho nezajimajou!a popravdě!ste mi všeci u prdeléé!mě se lïbi JB ale můžu říct žesemi třeba nelibi tokio hotel..a myslíš..že to řeším?né!tak už se konečně ostatni vzpamatujte a vratte se do reality! -
luky
tady nekdo rekne svuj nazor bez vulgarit, ale dotycny 12 - 14, mozna i vic abych nerurazil, fanynky hned nadavaji ...lol -
-
Re: luky
no si vem prizpevek lein ten jim nenadava ale joker jim nadava.....tohle je nazor?? ne to je nadavani!!! -
-
Re: Re: luky
nahodou to je normalka serou me serou tak co
-
-
-
JB jsou
buzíci čůráci trapáci hahaha hohohohohhahahahohahaha -
-
Re: JB jsou
111 DDD JJJ _I_I_I (přeloženo pro tupouny kteří nemaj rádi JB vlez mi na hrb mega nulo) si fakt kretén *5* -
-
Re: Re: JB jsou
no jo nejakej kokot tu cumi na camp rock a nic jinyho rict neumi nez od tech trapaku -
-
Re: Re: Re: JB jsou
drz tu tvoji plenivou hubu ty kokote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bez si za svima skupina čurááku!!!!a nesr mě nebo budu ještě víc prostá že si to nedoveděš přestavit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *8* *8* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: JB jsou
sprostá!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JB jsou
asi se nudis co!!!!!!???????????ani je neznas mozna nehrajou podle tveho stylu tak je tady pomlouvas!!!!!a bez uz do prdele nebe se naseru!!!§!!oni aspon dokazali byt slavni a maji hodne fanousku!!!!!!!!!!!a ty si jenom dokazal tady je nadavat nic jineho ze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!debile zkurveny vypadni nebo ti dam do drzky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!kokote .........čuráku!!!!!!!
-
-
-
-
-
Re: JB jsou
zalez,sam jsi curak a buzik tak zavri klapacku a moc me neser... *1* -
-
jdi do pici *1* -
si trapný...nic lepšího si nedokázal? *7* -
-
Re: Re: Re: JB jsou
a ty si snad neco lepsiho dokazala *7*
-
-
-
-
jb
ted mluvim sam za sebe jako kluk , nevadi mi ze holky na ne letej jen kvuly vzhledu a protoze si vyholily chlupy v nosu a vsechny mozne partie na tele, me sere to ze zpivaj o takovejch blbostech jako kdyby poznali celej svet a tak trochu mi pripada ze ze sebe delaj fylozofi??? muj nazor , a ted me zdrbejte ! -
-
Re: jb
Vezmu to postupně 1.Jestli si myslíš že se JB všude holej koukni na Kevču(hrudník) nebo Joea(obočí) (nebojte holky nic proti nim ale potřebuju příklad)2.Jestli si myslíš že zpívat o lásce nebo o cukrovce je blbost jsi FAKT VELKEJ KRETÉN 3.Názor neznamená na někoho nadávat ale říct slušně co si o něm myslíš *5* -
ja te drbat nebudu,respektuju tvuj nazor...me se jejich texty nahodou moc libej,aspon jsou o necem,narozdil od skupin ktery o necem napisou a nedava to vubec smysl:-)jinak nevim jak si prisel na to ze se holej vsude mozne...to me fakt pobavilo:-) -
uplne s tebou souhlasim ja zrovna po nich nejedu
-
-
MILUJU JEEEE
JA TUHLE SKUPINU MILUJU!!!JE NEJLEPSI NA SVETE!!!KLUCI JSOU UPLNE NAAAADHERNY A MAJ NEJLEPSI PISNICKY,FAKT KRASNY!!!NIKDY JE NEPRESTANU MILOVAT,PROTOZE JSOU TAK DOKONALY!!!MILUJU VAAAAS,KLUCI!!! -
MILUJU JEEEE
JA TUHLE SKUPINU MILUJU!!!JE NEJLEPSI NA SVETE!!!KLUCI JSOU UPLNE NAAAADHERNY A MAJ NEJLEPSI PISNICKY,FAKT KRASNY!!!NIKDY JE NEPRESTANU MILOVAT,PROTOZE JSOU TAK DOKONALY!!!MILUJU VAAAAS,KLUCI!!! -
haha
METAL 4EVER!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! -
-
Re: haha
co se opičiš?????!!!!!!!! *10* *10* *1* -
antifanousci jsou trapny
no jasne,ja chapu ze kazda skupina ma i svoje antifanousky,ale proste nedokazu pochopit,proc sem musi porad chodit a psat o nich hnusny veci...ja treba taky nenavidim tokio hotel,ale proste na ne nelezu a nepisu o nich kdovico...je to fakt desne trapny!!!!
-
-
Re : Zuzka
A ty si zase nepochopila, ze neni skupina /resp. tlupa/ bez Hateru a bez Antifanousku. -
-
Re: Re : Zuzka
no jasne,ja chapu ze kazda skupina ma i svoje antifanousky,ale proste nedokazu pochopit,proc sem musi porad chodit a psat o nich hnusny veci...ja treba taky nenavidim tokio hotel,ale proste na ne nelezu a nepisu o nich kdovico...je to fakt desne trapny!!!! -
Re: Re : Zuzka
di do prdele ty pičo!!!!!zhebni ty hnusná svině!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* ty zase nic nechápeš! *16* -
-
Re: Re: Re : Zuzka
v kazdem ale uplne v kazdem skupine či zpeváčce se najde nejaky antifanousek ty krávo!
-
-
-
Tlupa Jonas Kokotu
Oui,´D´accord. je pense, que cet group est tres horrible. Ces sont les Coques. les Coques. A po cesky si to taky zopakuju : Totalne yebla tlupa je to. nenavidum hudbu tehle Jonas KOKOTU. Yebla tlupa. ne skupina, tlupa. *9* *9* *9* -
-
Re: Tlupa Jonas Kokotu
bože ja nwm jestli ste všichni blbý že to neumíte pochopit že má každý jiný styl a jsme všichni rozdílní!!!! *8* jsme lidi a každý se narodil jinak a má jiný styl!!!!každý má nějakou chybu !!Vy máte že je tady pomlouváte a neumíte příjmout že je někdo poslouchá a má je někdo rád!!!!!!!už to tady konečně může nějaký debil pochopit!!!!!!!??? *7* *7* *16* *16* -
-
Re: Re: Tlupa Jonas Kokotu
Moje řeč *1*
-
-
-
haha