-
chcete je do česka?
chcete aby Jonas Brothers prijeli do česka??
Tak klikejte!!!
http://eventful.com/pe rformers/jonas-brothers-/P0-001-000 001976-0/demand¨ -
Songy-> Burning up,Play my music,Paranoid,Hello Goodbye
Ahoj Jobrosáci! :)
Chtěla bych někoho z Vás poprosit,zda nemáte stáhlé tyto písničky:Burning up,Play my music,Paranoid,Hello Goodbye.Jestli aspon nekteré máte,prosím o zaslání na můj email n1VeRuNkA@seznam.cz ..Díky moc...A mějte se Jobře =* *14* -
rgg
ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):) -
songy
ahoj, toto je POUZE PRO FANOUŠKY této skupiny. Chtěla bych vás poprosit, jestli máte někdo písničky Paranoid a Fly with me, tak mi je pls pošlete na mail luida@seznam.cz . Moc děkuji. -
-
Re: songy
jj ja to mám stáhlé v komplu jestli chceš já ti pošlu !! *3* *4* *3* *4* *3* *14* -
-
Re: Re: songy
pošleš mi je taky plosím *7* *7* *14* *15* martina.mikulu@seznam.cz
-
-
-
Sajrajt
Ach, jo kurva, Uz se to zlepsilo, je nas tady vich, Hater-u a Antifans techle Jonas Kokotu. Uz zacinam byt v pohode, zlepsuje se to. Jsou to Kokoti vyjebani, Vyjebanci a Tlupa Zaostalejch debilu. Velky smradlavy lajno na nejaky louce si vic vazim, nez tuhle tlupu Jonas Kokotu. -
-
Re: Sajrajt
No myslím že do tý tvojí ''Tlupy zaostalejch debilů'' patříš ty a všichni ostatní kteří nadávají JB ! -
-
Re: Re: Sajrajt
toz ale ja toho mám fakr dost!!!!!!!!!!!!hele je mi jedno co si myslite ale ty vase nazory si nechte pro sebe jo!!!!!!!!!!!uz me to fakt sere!!!!!!tkdyz je nemate radi tak proc je řesite!!!!?????????? -
-
Re: Re: Re: Sajrajt
CIGANE
-
-
-
Re: Sajrajt
drž hubu!! Jenom shazujes sama sebe, kdyz jim nadavas!! Vyseru se u tebe pred tvou jeskyni, ty neandrtalce, a me vykaly budes uctivat jak Boha. Trapko zkurvena, vyjebana!!
-
-
jonas brothers sou nej
jonas brothers sou nej *1* já osobně mam nejradši Nicka *14* *14* ale nechápu proč sem lezou ty který je jenom pomlouvaj *7* jak mužete říct že je vam z nich na blití *16* -
-
Re: jonas brothers sou nej
ja souhlasim ti co je nemaji radi tak at jsem nelezou.JB jsou nej moc mam rada Joa *14* *14* Zrovinka dnes slavi 20.narozeniny.Happy Birthday Joe *14* *4* -
-
Re: Re: jonas brothers sou nej
jj joe je nej *14* *14* slavi 2 kulatiny *14* *14* prekrasny vek *14* *14* *14*
-
-
-
jonas blbci
fuj nesnasim jee..jo..fakt je zhe sou jeden hezci nez druhej.. *9* *9* a zpivaj uzasne *8* *8* *9* *9* ...a mysli si o sobe zhe sou buhvi co.. *9* *9* ..ale nemam je rada.. *13* -
-
Re: jonas blbci
Můžeš mi říct jak ty můžeš vědět co si o sobě myslej?Ty je snad znáš že to tvrdíš s takovou jistotou?Jenom závidíš,nic jinýho.. *5*
-
-
okay
ja osobne jonas brothers nenavidim..takovy blbecci ja wim klidne reknete zhe sem trapná bo pica bo co ete..ale kazdej by mel mit svuj nazor..XOXOXo -
-
Re: okay
kdyz ri rekl/a pro tebe osobne, tak to nevadi. Ale ostatni, co na ne nadavaj, si mysli, ze si ty hnusny veci o nich mysli vsichni. Kdyby napsali: PRO ME NEJSOU TAK SKVELY, NELIBI SE MI A NEMAM JE RAD/A. Tak to beru. Ale kdyz pisou, ze jsou to kokoti a buzny, tak to je sila. Vzdyt je neznate!! Nevite jaci jsou!! Ja si s nima pisu(myspace), a jsou to uplne normalni kluci.
-
-
ffuujj
je mi z nich na blití proč voni musí existovat běžte poslouchat metal ten je lepší né nějaký buzny *16* *16* -
-
Re: ffuujj
Ty se ptáš proč musí existovat JB ? Já se ptám proč existuješ TY když je urážíš ? -
Re: ffuujj
jejda to nás tak dostalo že budem poslouchat metal *1* *1* vážne nám to nerozlmuvíte a je ti znich na blití je to tvůj problém a ja se můžu jenom smát *1* *15* a proč musíš existovat ty když je tady pomlouváš!!!!!!!!!!!!! *16* já snad urážím metal hmm...!!!?????????běž radši prýč jo nikdo na tebe není zvědavěj!! *13* věř že tě tady všichni fifakujou!!! *13* *8* a proč nás do takové věci jako nutíš co hmm???není to náhodou naše věc co posloucháme a máme rádi!!!si vážně trapná a nikdy mi to nerozmluvíš co mám a nemám dělat!!!!! *13* *16* *16* -
-
Re: Re: ffuujj
trapná/ý -
-
Re: Re: Re: ffuujj
ale jako metal si trosku poslechnu jo ale JB mam nejvic rada prose je lowuju!! *14* a nikdo mi to nerozmluvi!!! *13*
-
-
-
-
vgf
beestíík skupina bestíík kluci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*