-
blee
fuj..nenávidím je..tkový sračky hrajou..nedá se to poslouchat a..hrajou si na bůhvíco ale sou to akorat malý hovna...nemůžu pochopit jak může Miley cyrus milovat toho malho blbečka Nicka bo jak se menuje...bleeeee...trapáci... *16* *3* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: blee
No když je tak nesnášíš tak proč vůbec lezeš na stránku o nich??Asi protože rád schazuješ lidi,co??Takový trapáčky miluju *5* -
tak tohle nepochopím!!!
Tak když někdo nadává na JB,tak to je dobrý,to člověk musí poslouchat!!ale když se tu řekne že je Miley štětka,to se všichni rozčilujou!!Vidíte Jaký to je?!!mi máme JB rádi,a at nosína hlavě hovna,pořád je budu mít ráda!!!Nezáleží na vzhledu,ale na tom co je uvnitř!!!!!Vždyt to že na ně budete nadávat nemá cenu,akorát zbytečnej pohyb prstů!!!
Kdyby tady lidi řekl"JB se mi nelíbí,nehrají můj styl,znám někoho lepšího"-tak neřeknu,ale když se tu píše že hrajou sračky ( *15* což sem nepochopila) a že jsou to malý hovna,tak to je trošku drsný nemyslíte?!!kdyby tu každej řekl svůj názor slušně,tak se tu nikdo nehádá§!!Jasně,nikomu nezakazuju aby říkal svůj názor,ale sme lidi proboha!!tak to řeknu normálně!!!! -
ano je to ksindl a nezkutečnej a ještě o sobě prohlašujou že sou rock! ale já chápu jak může miley toho blba milovat. ona je totiz stejna k*áva jako oni ko*oti takže se k sobě dokonale hoděj :) -
-
Re: Re: blee
Říkaj, že jsou POP-ROCKOVÁ skupina!!!!!
-
-
mami lepši pisničky než milena -
A víš co by mě zajímalo? Koho,nebo co posloucháš??
Proč ti tolik vadí??
Když se ti nelíbí jejich muzika,tak je neposlouchej a jednoduše se nezčiluj..tak proč potom chodíš sem,když sama vidíš,že tady jsou teda hlavně fanoušci?Nech nás i sebe dýchat...Proč by jsi se tím měla zatěžovat? -
-
ježiš tak když se ti nedá poslouchat tak je neposlouchej a jdi do prdele!!je to tak težky??!!!!!!!!! *10* *10* *8* *8*
-
-
Kdyby jsi měl/a prachy a slávu, tak si taky hraješ na Velkýho Kinga!!!! -
Tak je neposlouchej!!!!! A je po problému!!!!!! Miley Cyrus ho miluje, ale nevydrží s ním ani 2dny!!!!! Už má zase někoho jinýho!!!! ŠTĚTKA!!! -
-
tak aby bylo jasno miley není žádná štětka. říkáte to o ní jenom protože chodila s nickem. nick je moc pěknej kluk a miley moc pěkná holka takže nevidím důvod proč tohle řešíte. já osobně to nickovi i miley moc přeju protože je mám moc ráda. rozhodně bych jim nezáviděla.jsou nádherný pár. *4* -
-
Re: Re: Re: blee
já ji nezavidim. Me takova pripada, proste mi neni sympaticka. Kazdy ma svou neoblibenou osobnost a pro me je Miley jednou z nich. A stejne uz nejsou spolu. Nejsou si souzeni.
-
-
že s nim nevydrží ani 2 dny jo?????chodila s nim 2 roky a není to žádná štětka *16* -
-
Re: Re: Re: blee
Stejně jim to nikdy nevydrží!!!!!!!!!!!!
-
-
-
-
noty
Ahojda, chcu sehnat noty písniček JB, ale nevím kde hledat! Napadlo mě zeptat se jich, ale teď mají turné a moc práce! -
-
Re: noty
tohle mělo být nenápadný nadhozeníže se znáš s Jonasama osobně?!!možná to zabralo na ostatní,ale na mě NE!! *13* -
-
Re: Re: noty
oni mají myspace!!!!!
-
-
-
?,?
proc furt kecate o takovejch srackach typu: co si dokazal ty? to je najakej hoperskej vikrik? co ste dokazaly vy? treba uživatel Jana291995 podle me nebude slavna i kdyz chodi na hudebni skolu protoze si furt stezuje jako vsichni ostatni tady a je pekne namyslena ale aby neco udelala tak rekne rodicum. a takhle to tady bude nejspis se vsema fanouskama , uz se stim smirte na svete neexistuje diskuze o jb kde by nebyli i anti tady to nebude jinak nevim co cekate ze je vsichni budou milovat ?kazda komercni kapela ma nejake priznivce a odpurce , a takhle to proste je ale vy si to nejspis nechcete priznat.?.
prosim nepiste mi ze sem nic nedokazal a co si vubec dovoluju sem psat ze... -
-
Re: ?,?
Máš pravdu s tím, že mají i svý odpůrce, ale anti nás musí pochopit, že je prostě chceme a budeme bránit, protože je máme rádi!!!! -
-
Re: Re: ?,?
ale já jsem s Váma,já jsem taky fanynka Jonasů!!já vám pomáhám!!!!!!nejsem proti vám!!!!!možná že jsem namyšlená,to nemůžu říkat já,ale snažím se aby jste se nehádali,ptž to je zbytečný,Mám JB ráda stejně jako vy,a nemám důvod proč bych jim měla nadávat!!!vyjste si mysleli že jsem tu proto abych nadávala 3.klukům,který znám jenom z televize?!!
Proč byhc to dělala?!!Možná že předkamera,ajsou to slušní kluci,a za kamerou?!!neznám je,tak o nich nebudu říkat že jsou to teplouši a taK!!!!JÁ VÁM POMÁHÁM!!! *9* -
-
Re: Re: Re: ?,?
Hele holky..vždyť je zbytečné se hádat! Pro mě jsou JB naprosto senzační! I když třeba z osobního myspace Nicka jde poznat že je to úplný puberťák jako my..
Co od nich čekáme?Že to budou nějací slušní supermani?Vždyť oni mají i svůj život a určitě není jednoduché být každý den sledován paparazzi(nebo jak se to píše)..Já být nimi,tak se dávno psychicky složím..Líbí se mi jejich muzika a i jako herci jsou suproví!
A komu se nelíbí,tak ať si svůj názor nechá pro sebe,vždyť já taky nepomlouvám TH apod. -
-
Re: Re: Re: Re: ?,?
Pro mě jsou taky JB nejlepší, ať si říká kdo chce co chce, ale jenom je bráním! A Nick už svoje osobní myspace nemá!!!!! Zrušil ho!! Důvody neznámé! Ale podle mě za tím je Miley(ty její hnusný kecy o něm) nebo fanynky(dopisy typu:miluju tě atd.) Je škoda, že ho zrušil, bylo na něm fakt poznat, že je to normální teenager, jako my všichni, prostě milej, roztomilej a stydlivej kluk!!!!!! Měli jenom v životě štěstí!!!!! A navíc zpěv mají v rodině!!!!
-
-
-
-
-
dobrá skupina
dobrá skupina *1* *1* -
Fuck JB
Jako tyhle tři debílky nesnášim ze všeho nejvíc!!!!Zpívaj nějakej zasranej pop, kterej stejně nikdo neposlouchá!!!A ty lidi co je maj rádi bych chtěla vidět na vlastní voči, protože to musej bejt stejný vypatlanci jako JB.Nechapu jak to může někdo poslouchat...zpívaj takoví sračky...když to slyšim v rádiu nebo v televizi tak se mi chce blejt...a jako nejvíc mě dostali ve filmu Camp Rock...takoví VOCASOVÉ... Joe si tam hrál nevim na co a jeho dva debilní bráškové se ukázali v pravym světle( Dostali mě s tou ptačí budkou *8* )...jako řeknu vám že větší a ubožejší trapáky sem nikdy neviděla...a vy co tady píšite "Co ste dokázali vy, děte se podivat do zrcadla", tak musíte bejt taky dost ubohý...vy taky nikdy nic pořádnýho nedokážete...kdybych já měla zpívat takoví sráče jako voni tak si radši pudu někam do ticha hodit mašli, než s timhle vubec vylízt na podium *13* *13* *13*
Bych se potom musela stydět před celym světem!!! -
-
Re: Fuck JB
nech toho ty musíš být teda taky zruda
jak o nich mluvíš oni jsou nominováni
na spoustu cen v hitparádach mají většinou
1. místo *5* -
-
Re: Re: Fuck JB
Já bych se bejt tebou moc nerozčilovala...tady to je volná diskuze a každej si tady může vyjádřit svuj názor...já sem jenom napsala co si o nich myslim...a je to čistě muj názor a neřikám že s nim musíte všichni souhlasit, ale vy si tady asi potřebujete vyléčit svoje komplexy, tak se navážíte do lidí, co si tady píšou komenty... a jak víte tak sem tam napsala že s tim co uměj voni bych se radši šla oběsit...nenapsala sem že bych s tim vylezla na pódium a někomu bych řikala ahoj...to jako fakt ne... *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Fuck JB
Si piš, co chceš!!!! Ale piš to s tím, že na to budem my fanoušci reagovat tak, že je budem bránit!! A kdyby jsi se šla oběsit(na to nemáš odvahu), tak ukazuješ, že na to nemáš!!!!!! Vylízt na podium!!!!!
-
-
-
Víš co? Podívej se sama do zrcadla!! Určitě nejsi bůhvíjak nádherná ani chytrá!!!!! Já taky nejsem žádná miss, ale aspoň mám mozek na správným místě(což ty asi ne!!!!) Neponižuju se tím, že schazuji někoho, koho nemám ráda!!!!! Pokud ty to děláš, tak máš asi vážný psychický problém!!! Běž si o tom s někým promluvit!!! Tohle Ti radím já!!!!!! Jdu studovat psychologii a něco o tom vím!!!!!!! Tohle radím všem, co chodí na osobnosti, které nemají v lásce a snaží se přesvědčit fanoušky, že jsou to buzíci, že neumí zpívat atd.!!!!!!! Vy co tady na ně nadáváte, zkuste si vystoupit před 50 000 lidí a zpívat, hrát a prostě se bavit!!! Nedokážete to!!!! Ani říct ahoj! Já bych to taky nedokázala!!!!! Oni mají odvahu!! Vlézt na pódium a ještě čelit kritikám!!!! S jedním jsem si psala a jsou to opravdu jenom obyčejní kluci, co si rozhodli splnit sen a povedlo se jim to!!!! -
souhlasim *4* -
víš,mně se líbí,a myslím že těmahle kecama nám JB nevezmeš!!!Když se ti nelíbí,tak je neposlouchej a je to!!nikdo ti je nenutí...ale pořád tady mluvíš o ubohosti!!Něco ti povím!!
Ubohý je urážet a nadávat 3.klukům kteří něco dokázali,možná neumí zpívat,ale dokázali se stát slavnými,a dokázali se naučit zpívat!!!!to je něco!!!!!!co jsi dokázal ty??????já jdu na hudební školu,a třeba budu na jejich místě!!třeba taky budu slavná,a pak se ti budu smát!!NIC SI NEDOKÁZAL,A URÁŽÍŠ SKVĚLÝ KLUKY!!!!AŽ NĚCO DOKÁŽEŠ,TAK NĚCO ŘÍKEJ!!! *4*
-
-
Sakra už toho nechte!!!!!!!!
ku*** můžete už konečně přestat je odsuzovat!!!bež te si za svými skupinami když už to konečně pochopíte ku***!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* a co ste dokázali vy??hmm??? *16* Hovno!!!!jsou dobří a debílci to nemůžou rozkousnout *15* podívejte se do zrcadla cos te dokázali hmm??? *16* *16* *16* jenom nadávat a urážet!! *10* *10* *10* *10* -
Oni jsou dobrý
Mě se líbí jejich písničky.Já nejsem nějakej ultramega fanda JB ale jsou dobrý.Těm co se nelíbí tak ať to sem nepíšou. *9* Nechápu lidi, co sem píšou bůhví jaký to nejsou teplouši nebo debilové, koho to zajímá. *7* Ti co sem píšou komenty tipu:,, Je mi z nich nablití!" tak mě je nablití z nich! *9* Takže komu se nelíbí, nepiště to sem protože jejich fanoušky to nezajímá spíš ty lidi jenom sjedou.Sbohem!HannahMiley -
-
Re: Oni jsou dobrý
a myslis si ze tady tvuj komentar nekoho zajima *7* myslis ze te poslechnou ti co nenavidej JB *7* tak to se asi pletes kazdy si tu muze psat co chce *8* od toho je diskuze je pro fandy a antifandy tak drz pysk -
-
Re: Re: Oni jsou dobrý
Tak to máš pravdu že si sem člověk může psát co chce!!Tak at si to hannahmiley sem napíše a nemusí držet pysk!!!Drž si ho sama krávo jedna vyblitá!! *16* *16*
-
-
-
sajrajt
Jo, kurva, to me taky sere, ze takovy kokoti maju uspech. Doufam, ze po nejakejch par mesicich po nich ani pes nestekne. je mi na bliti z tehle JONAS KOKOTU. -
-
Re: sajrajt
mas recht me je taky na bliti z tehle JONAS KOKOTU jsou to buzeranti nejvetsi -
Re: sajrajt
Oni získali slávu kvůli své hudbě a vzhledu!!!!!! Když ty nejsi slavná/ý, tak teda musíš fakt hrozně vypadat!!!!!!!!!!!!
-
-
To neni hudba
z SoS je mi na blití *9* -
-
Re: To neni hudba
A mě je na blití z tebe!!!!!!! Jejich písničky maj úspěch a to je to hlavní!!!!! -
-
Re: Re: To neni hudba
a me je zase na bliti z tebe *9* !!!!!!!!!!!jo a pro tvoji zajimavost posloucham rap a ne metal -
-
Re: Re: Re: To neni hudba
si poslouchej, co chceš, ale neser se do mojí milovaný skupiny!!!!!!!!!!!!! Demente, jdi si na rap!!!!! Tohle je pop-music, ale to asi ty nevíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: To neni hudba
no jo tvoje milovana skupinka myslim ze bys byla i schopna vypit jejich chcanky -
-
Re: Re: Re: Re: Re: To neni hudba
Zas tak moc ne! Ale když ty to tak nadhazuješ, tak bys ho vykouřil každýmu od rapu!!!!!
-
-
-
-
-
-
maj maly kare
nejvetsi kokoti uhekany a ani zpivat neumej no nemam slo proste jinas brothers jsou nejhorsi *13* *16* *8* a vase pojebany komentare me nezajmaj *10* *13* *16* *8* -
-
Re: maj maly kare
oni jsou dobry maj dobry písničky hlavně
Year 3000 a When you look me in the eyes já tu písničku milujuhttp://img.osobnosti.cz/smile s/6.gif a ty jsi kokot že
je nenávidíš a určitě na 100 procent
se ti libí hokio kotel (neboli tokio hotel)
*1* -
-
Re: Re: maj maly kare
kokot?protoze je nenavidim? takze to je podle tebe kokot kazdej clovek kterej tyhle buzeranty nenavidi? tak to potom nejsme kokoti my co je nenavidime ale ty ze jses na ne zavisla *8* jo a tokio hotel taky posloucham rozhodne maj lepsi pisnicky nez tyhle bukvice -
-
Re: Re: Re: maj maly kare
Tokio hotel??????!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Jonas Brother se aspoň nemalují a nesnaží se uboze napodobit Emo styl!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: maj maly kare
radci TH nez JB kravo *16*
-
-
-
-
Re: maj maly kare
lepší než nějakej zkurvenej metal, kde jenom řvou!!!!!!! To není ani hudba!!!!!!!!!
-