-
Co sem pletete miley!!?
ježis marja co sem pletete miley!! *7*pokud vím tak je tady diskuze o JB a ne o Miley *13* bežte do její diskuze si oní pokecat ne!! *8* *1* -
:D
snad mě nezničíte:D:D....pouhý názor...stává se:D -
Miley...:D:D
Co to tu pořád řešíte....kdo ví jaká je Miley...Nick to asi ví:D al ekdo ví jestli spolu fakt chodí.Špatná nemusí být jen prootože chodí s Nickem.Taky by jste psali že je camilla blbá kráva,štětka a atd.když chodila s Joem S tím souhlasím:D:D je to kráva.Ale miley aspon něco umí...hrát a pěkně zpívat...njn je to kráva.:D:D
Ale tímhle nic nedokážeme když budem pomlouvat -
-
Re: Miley...:D:D
já Miley nepomlouvám(napsala jsem 1. že je štětka), je to můj názor na ni. Neposlouchám ji a nevšímám si ji. Tak anti neposlouchejte JB a uleví se vám i nám fanouškům.
-
-
hahaha
Dneska zrovna davaly HM dil kd ejsou Jonaskove *15* *15* *15* jsme s ezase zasmala *15* *15* -
sbírka
Nabízím plakáty´,sbírky atd. o různých celebritách mrkněte se na www.littlebuffy.blog.cz -
Frajeři...
Jonáásci jsou nejlepší skupina na světě....mají nejlepší písničky a jsou to prostě ti největší borci jaké znám...žeru jeeee..... *14* *14* *14* *14* -
JonasFan
Sakra lidi, proč se hádáte? Já JB osobně miluju a taky mám kapely, který nsnášim, ale pomlouvám je, nebo urážim? Ne! Tak toho taky nechte! Možná neni Miley štětka, možná jo, ale co my víme... Možná sou Jonas buzny, možná ne! Ale my je máme rádi kvůli zpěvu a ne kvůli sexuální orientaci, nbo vzhledu!! Nechápu vás. Každej má svůj vkus a já, jakožto naprostý neznalec, se taky nemotám do vašeho hip-hopu, rapu, R'n'B, Rocku, nbo metalu.... -
:D
Víte proč se ta skupina líbí jenom holkám? Protože nosí stejný oblečení. -
-
Re: :D
No to jsi nás ale ohromil ! JB se 100% oblíkaj líp než ty a holčičí oblečení rozhodně nenosí myslím že bych si toho za těch pár roků co jsem jejich fanynka asi všimla nemyslíš ? -
ježiši, ty jsi táák vtipnej! A co nosíš ty, drsňáku? Army? -
to měla být urážka nebo kompliment? *7*
-
-
jonas brothers
ta skupina je strasne cool mam je moc rada maju krasne pesnicky ,chcem ich vydiet na zivo ,pesnicka s.o.s. je naj cool *14* milujem tu skupinu *1* *14* *14* -
blee
miley není štětka a nikoho nemááá..nepotřebuju slávu...jak někdo..xD