-
BEESTT**
oni jsou vážně nej na celmy světě miluju je a to se nikdy nezmění celej pokoj mam polepenej jejich plakátama... plotože nej se mi líbí JOE tk tam nejvíc jeho mno to dá asi smysl když se nad tím tak s¨zamyslim *1* joe já vážně roztomilej... štěstí že se rozešel s ČD camillou belle tou hnusnou načuřenou krávou psali to v rytmus života kdyby něco..bravu nevěřit *3* nikdy.poučila jsem se.mno... a každej to říká takže..ale tedka zpátky k těm našem kouzelným klukům.. jako Nick toe taky klásnej klučina taky bych ho sežrala láskou je to pstě kus... a Joe ?? to je roztomilej králíčekk k zamilování... *14* *14* *14* *14* *14* lavuju ho.... Kevin...no.... na svý 2 nádherná a krásný brách nemá... ale taky je docela v poho.... ne?? *1* vypadá na normal kluka kterej si na nic nehraje...ale kdo ví... já je teda osobně neznam *9* *9* bohužel..ale chtěla byh to se ví... mno..Frankie je takovej malej klučina..kdo ví co z něj jednou bude... možná z BONUS JONAS.. bude jednou normál JONAS--- mno kdo ví *7* *3* .. JB__ sou o dost lepší než třeba TH..to sou teplouši..sice Nick říkal že se JB líbí hudba TH ale to je jedno:D.. mocinky lavuju JOEA NICKA a mám dcla ráda KEVINA...ale miluju jonas brothers... oni sou nejky skupina..děěsně chci aby přijeli do čech.--.. miluju váááss.. hroozně moc kluci.. ste ti nejky... *14* -
-
Re: BEESTT**
KEVIN JE NEJHEZČÍ a nick je taky hezky
joe tak na blití *1* -
-
Re: Re: BEESTT**
Joe na bliti jo??tak to si prehnala!!!!!!!!!!!!KEVIN NEJHEZCI SE MI NEZDA ALE JAKO DA SE ....NICK TEN SE MI MOC NELIBI!! JOE JE NEJ MA TY NEJHEZCI OCI A VLASY!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: BEESTT**
jo takže podle tebe je joe hezký!jo docela ujde ale pochopíš když se někdo rozejde s holkou po telefonu!!!!!! ještě je nej
-
-
-
-
fgsdf
Abyste se z nich tady neudelaly vy dyliny to neumite nic jinyho nez furt kopirovat to co frci v Americe??? Nj snazite se bejt in ale uz je to fakt trapny. HlAVNe tO V@se PsANi -
-
Re: fgsdf
tak se uděláme, co je ti po tom!!!!!! My je máme jenom rádi a snažíme se je bránit před těma, co na ně nadávají!!!!! Kreténe vyjebanej!!!!!!!!
-
-
jelimani brachove
doufam ze za dva roky po nich ani pes nestekne * -
-
Re: jelimani brachove
hele proč je odsuzuješ ja je osobně neznám
ale to co jsi napsala je hrůza jo třeba
jsou nafoukaní ale neví se to tak toho nech *13* -
Re: jelimani brachove
Po tobě neštěkne ani za rok!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: jelimani brachove
Víš proč? Protože ty si dokázal/a úplný hovno!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: jelimani brachove
jo nechte je být!!!copak mi taky chodíme na vaše skupiny??!!!ste fakt ubohýýýýýýý!!!!!a trapnííí!!!víte co je mi už jedno co si tady o ně nakecáte!!!!ja je prostě mám ráda a to se nezmění i kdyby mi tady pořád někdo vykládal ze jsou to teplouši.......
-
-
-
-
Sajrajt
Aj tak to jsou vyjebanci. Vy fanousci by ste byli nejradeji, kdyby se o nich psali same chvaly a ani jedna kritika. Vzbudte se kurva. Takhle svet nefunguje. A picoviny si psat budu porad, me to proste bavi. -
-
Re: Sajrajt
A mě prostě baví urážet tebe, ty krávo jedna vymaštěná!!!!!! Ani vlastní matka tě už nemůže cejtit!!!!!! -
Re: Sajrajt
Ale my je máme rádi, tak proto chceme psát samý chvály!!!!!!! Ale to tě asi s tím tvým miniaturním mozečkem nenapadlo, že?!? Pokud samozřejmě nějaký máš!!!!!!!!
-
-
HLASUJTE
AHOJ,chcete aby Jonásci vyhráli,a zároven předběhli US5?
Podpořte je na mém blogu www.sweet-fruit-color.blog.cz
V duelu 0.3...zatím sice vedou,ale jen o 3.bodíky!! *4* hodně štěstí -
hnm
jak tet v bravu psaly že jejich kariera de pomalu do haje a taky střídaj až moc holky !!!! už se mi nelíbí -
-
Re: hnm
JB jsou furt super a bravo je ulhaná sračka!! Možná střídaj holky ale kdo ne?! Mě se líbí jejich zpěv a vzhled, a to je to hlavní!!!! -
-
Re: Re: hnm
máš pravdu *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
-
-
pro luida
jo jasny zacnem fetovat ten tvuj ibuprofen , tohle je uplne ubohy prispevek devce takhle hatery a antifans neodezenes *15* -
-
Re: pro luida
Kdo říká, že máš fetovat?!!!! Stačí když to prostě sežereš a zapiješ!!!!! Je to tak těžký!!! Nebo máš až tak vysokou hladinu demence??????!!!!!!!! Když to sežerete, tak vás krásně zaženu!!!! -
Re: pro luida
ale ty jsi taky ubohý!!! *15* *15* DEBILE!!! *16*
-
-
Berte...
Víte co?? Všichni antifanoušci do sebe hoďta tak 2 plný krabičky Brufenu(Ibuprofen), možná stačí jedna. Následky vám neřeknu, ale z celého srdce vám to přeju. Následky jsem viděla na vlastní oči. -
Antifanousek Jonas Kokotu
Hele, kurva, je nas tady docela malo, Hateru a Antifans tehle Jonas Kokotu. Nic, ono se to postupne mozna zlepsi, ze jo, HEHEHEHEHEHEHEHEH. -
-
Re: Antifanousek Jonas Kokotu
nezlepší škoda že?!!!!!!! A teď táhni ty svině!!!!!
-
-
BRAVO
ahojte lidicky! ja sem si koupil BRAVO a tam pisou ze JB ztracej fanousky a ze vsechny veci co udelaj sou absolutni propadaky. Ja se o JB vubec nezajimam ale tohle me docela zarazilo tak me napadlo zeptat se lidi ktery se o to zajimaji jestli je to pravda nebo jestli je to jenom dalsi bravackej vymysl *4* jinak JB taky zrovna moc nemusim a kdybych rekla ze na ne nenadavam tak bych kecala *4* ale tady o nich nic psat nebudu je to proste vas nazor a ja vam do nej rejpat nebudu *9* tak se mejte a zatim cago *5* -
-
Re: BRAVO
bravackej vymysl!!!! jednoznačně!!
-