Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jonaseci :-*

*14* *14* *14* Milujuuu Jonas Brothers ..sou nejlepší *1* *14* *14* *14*
    • Re: Jonaseci :-*

jj a nejhezčí je joe *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Jonaseci :-*

jj je ale kevin a nick sou taky pekni ne jenom joe ale joe je nejhezci *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: Jonaseci :-*

mě se líbí nejvíc Nick. On je taaaaaaaaak roztomilej. A podívejte se na Joeovo video na youtube, kde paroduje klip Beyoncé-single ladies, je to fakt sranda!!!
          • Re: Re: Re: Re: Jonaseci :-*

to už je tam hooooooooodne dlouho *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • blééé

je mi z těch jonas brothers na blití*9* ,fůůj*9* .takví barbináci bléé *9*
    • Re: blééé

tak blij, dokud neumřeš!!!!!! Nám se budou líbit pořád!!!
      • Re: Re: blééé

jj presne *5*
  • :P

souhlasim
    • Re: :P

já taky
      • Re: Re: :P

jetis to si zase ty!?? *16* *16* bez do prdele za svou madonou!!! *8*
        • Re: Re: Re: :P

Co sem pleteš Madonnu. To je aspoň opravdová umělkyně s kvalitní hudbou. Jonas Brothers je jen banda trapáků,co se proslavila tím,že dokázala oblbnout nějaký přihlouplý pubert'ačky a za pár let po nich neštěkne ani pes. *8* *16*
          • Re: Re: Re: Re: :P

hele ja jsem tobe nic nenapsala tak se tady neser jo!! *16* ja jen rikam at si jde za ni at tady nemusi porad nekomu nadavat jako ty!!!pico jedna hnusna!!! *16* *16* jo je to mozne ze se to stane ze budou lepsi a lepsi pisnicky a skupiny ale netahej sem budoucnost kdyz jsme v pritomnosti!!! *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :P

Hmm.. Když jsem napsala 'já taky',tak jsem taky nereagovala na tebe a i tak odpovídáš *15* *1*
        • Re: Re: Re: :P

*15* *15* *15*

A já zas NESOUHLASÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • :P

Ty vole!Tohle je fakt ztracená generace.ještě v devadesátých letech by kapela jako je tato,která je totálně bez náznaku talentu a která se proslaví tím že dokáže zaujmout přihlouplý puberťačky neměla šanci uspět.A CO HŮŘ??BUDE TO JEN HORŠÍ,ZA 10LET BUDE úplně normální poslouchat něco takovýho.

Drž tlamu!!!!!!!!!!! Jdi si za svýma oblíbencama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! A nelez sem když se ti nelíbí!!!!!!! Nikdo tu o tvý debilní názory nestojí!!!!!!!!!! A maj talent!!!!!!!!!!!!!! A víš co???????? Co bylo, bylo a není důvod už na to myslet!!!!!!!! Takže si strč ty svý devadesátýléta někam!!!!!!!! Možná se líbí přihlouplým puberťačám, ale ty nejsi určitě nijak vyspělý/á!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Potřebuju pomoct

Nevíte jak se jmenujou ty jejich cd? a jaké je první,druhý a třetí? pls chci si je koupit díky za pomoct *3* začala jsem jim fandit nedávno,po skouknutí camp rocku,tam jsme je viděla poprvé a tak jsem se stala jejich fanynkou.
    • Re: Potřebuju pomoct

1.It's about time, 2.Jonas Brothers a Jonas Brothers:bonus Jonas, 3.A little bit longer, 4.JB:The 3D concert experience(bo tak nějak:-D)5.Lines, vines and trying times a to by mělo být všechno.... Já jim začala fandit po shlédnutí klipu Burnin' up, a od tama jsem zjistila i jejich jména:-) Oni jsou táááááák boží!!!
      • Re: Re: Potřebuju pomoct

díky,jsou fakt skvělý *14*
  • jb sou nej

JB sou upe k sežrááánííííí *14* *14* ne jakty trapný 5 angels ten novej video clip paranoid od JB je super *15* *14* *15* *14* *15* *14* *15* *14*
  • BEST STAR

Zapoj se do mého projektu a zvol si svoji nej star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zůčastnění:-)
    • Re: BEST STAR

fanoušci hlasujte pro JB! Ale zvolte si sami...
  • Metal

tak sice su metalista, jonas brothers nemam rad ale rozhodne sou lepsi oni nez nakej zkurvenej eminem a celej hip hop...
    • Re: Metal

eminem je dobrej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      j o a ty mas rad/a black eyed peas a ty
      zpívaj hip hop
      *16*
    • Re: Metal

Tak nevím co tu pleteš Eminema. To je aspon pořádnej chlap. A ne jak tyto buzny JB. Jebnutí Buzeranti *1*
      • Re: Re: Metal

Tak sem nelez, když se ti nelíbí!! A žádný buzny nejsou!! Táhni si za Eminemem, když ho tak miluješ!! Tady o tebe nikdo nestojí!!! A nenuť mě to opakovat!!!!!!!!
  • ..

For JONAS BROTHERS fans
    Ahoj..chystáme se udělat nové video pro naše kluky..téma není přesně určený, ale tak je jasný, že by se to mělo týkat JB. Budou celkem dvě videa. Jedno bude s fotkama,obrázkama atd. Druhý bude ve stylu kratkýho videa, takže můžete natočit nějakou scénku, upoutávku nebo nějakej vzkaz, ať už v angličtině nebo v čestině, je to jedno (k čestině se budou dávat titulky). Kdo by vůbec nevěděl jak na to, může se inspirovat naším posledním videem.. http://www.youtube.com/watch?v=qkUn RqeRCXo klidně nám můžete vyfotit i nějaké věci a JB, co jste si vyrobili, je to na vás. Takže vaše fotky, obrázky a videa posílejte na mail:
    LuCinKaKaKa@seznam.cz

nebo misahorakova8@seznam.cz

a to nejpozději do 12.června 2009. Doufám, že se vás zapojí co nejvíc a JB se u nás konečně ukážou.
    • Re: ..

no že to de
  • Miluju jeee

Jonas Brothers jsou úplně moooc megaaa ...milujuuu jeeeeee !!!!! hlavně Nicka !!!!!!
    • Re: Miluju jeee

jooooo!!! Nick je nejsladší!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit