Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • plakáty

kdybyste měli zájem o něco s JB tak se mrkněte na www.buffy-prodej-313.blog.cz
  • jonas brothers

Mam rada jonas brothers a chapu ze je nekdo nema rad!!!ale copak jim musite porad nadavat???? *5* ani je ve skutecnosti neznate *10* takze to vase nadavani nic nezmeni!!my je mame proste radi a s tim se musite smirit!!! *1* kdyz vsichni tvrdite ze je to pro 10-12 pubertacky tak proc tu ste?? *15*
  • Jonas Brothers nej skupina

Jooo...jona brothers jsou ta nejky skupina a vy co je neposloucháte tak sem nelezte debilové..!! *16*
  • Vy jste fakt trapný

Tak hele!!!!!!! Ty Vaše trapný názory jsou dost ubohý!!!!!!! Proč sem lezete, když je nemáte rádi?????????? Laskavě se zklidněte, klidně se běžte oběsit, skočte z mostu, je mi to fuk. Věnujou Vám tak akorát minutu ve zprávách a nic si tím nedokážete!!!!!!!!! Vaše matka si udělá nový děcko a vychová ho pořádně, protože už nebude chtít opakovat stejnou chybu jako u Vás!!!!!! A za 15let už po vás nevzdechne ani pes!!!!!!!!!! Tahle skupina je nominovaná na všelijaký skvělý hudební ceny a jednou to určitě vyhrajou!!!!!§ A co budete dělat Vy???????, Čumět na gauči s otevřenou držkou a říkat si ,,To není možný!!!!!!!!" Opravdu to nemá cenu na ně nadávat!! Ukazujete jenom svou ubohost a slabost!!!!! Oni už aspoň něco dokázali, ale Vy nedokážete NIC!!!!!!!!!! Přemýšlejte o sobě!!!!!!!!!
    • Re: Vy jste fakt trapný

JJ přesne tak.... Miluju je!!!!! A tohle má být diskuze o kapele Jonas Brothers, ne o tom, kdy zkončí svět....
    • Re: Vy jste fakt trapný

jo
  • ble

by ste vipily i jejich chcanky ne *9*
    • Re: ble

jen jestli ty ne? že už máš chuť!!!??
  • :P

no presneji konec sveta ma byt v roce 2012 uz za tri roky , jinak jouda brothers sou čuračci
    • Re: :P

jj,má to být přesně 21.12 2012
      • Re: Re: :P

Neříkej, že tomu věříš!!!!????????? Taková blbost!!!!!!!!!!
        • Re: Re: Re: :P

Ne,já netvrdím,že tomu věřím. *1* Prej to dokazují nějaký vědci,ale podle mě je to stejně nesmysl.
          • Re: Re: Re: Re: :P

to teda je nesmysl!!!!!!!
  • Jonas Brothers

Dneska my přišel email,že Kevin požádal Danielle o ruku a ona řekla ANO... takže bude SVATBA!! *4* *4* *4*
    • Re: Jonas Brothers

Dneska????? Oni se zasnoubili už v lednu!!!! Ale říká se, že se rozešli!!!
      • Re: Re: Jonas Brothers

To byl kec :D
  • Re : P

Caute, vsichni antifans a Hateri tehle Jonas Kokotu. Nejhorsi je, ze za takovych 10 - 15 let se tenhle BORDEL a SAJRAJT bude povazovat za uplne normalni. Jsou to HOVADA, A VYJEBANCI, Ta hudba je NEPOSLOUCHATELNA, tak se uz kurva vzbudte
    • JB jsou taky curomrdi

rikejte si co chcete ale JB sou taky curomrdi ze to neni ani pravda ste se vsichni do nich zase zamilovali jak naky stetky *15* sou hnusny jak prdel taky buzici neni ani pravda kam ten svet speje *1*
      • Re: JB jsou taky curomrdi

hele vím že je nemete rádi že zrovna ted nejsou oblbení nemaj svoje dny jako a každý má pravo říct svuj názor co poslouchat ne? takže kod nemá rad JB TAK AT JDE DO PR..NEJSOU TO UBOZÍ SMRDI ATD ALE ANDÍLCI MILUJÍCI ANDÍLCI JAK JOY JONAS APOD,,,, *14* *14* *14* *14*
      • Re: JB jsou taky curomrdi

ja ti presne reknu kam speje..speje k tomu ze se rodi takovy telata jako jsi ty!!nemas je rad?ok, nelez sem ses leda tak trapnej ..uz vidim jak se budes hadat,ze jsem blbka,krava atd..klidne si nadavej ,jen mne to utvrdi v tom ze si idiot *9*
    • Re: Re : P

hej jako ted mi neco rekni...dokazal jsi nekdy neco jako treba Nick Jonas???jo???jestli jo,klidne mej takovydle ,,nazory,,ale jestli ne,byt tebou,zavru tlamu a jdu se stydet do kouta...fagt ze jo *3* *9* *9* *9*
      • Re: Re: Re : P

hmmm....no vidis ale aspon je znas a zna je nekolik fanynek a nekolik lidi ktere je neposloucha ale porad onich nekdo vi ale tebe nezna skoro nikdo jen nejakci tvoji prihloupi kamaradi *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* chtela bych slyset tebe to tvoje krakohani *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Re: Re : P

Cože????!!!! Že za 10-15 let se bude považovat za normální něco takovýho,jako je Jonas Brothers?? Tak to se radši půjdu oběsit *9* než abych tady za 10 let byla
      • Re: Re: Re : P

za 10 let je koenc sveta muzes bejt v klidu *1* jinak JB curaci kokoti skurveny
  • Super!!!

...souhlasííím se wšema...sou super!!!...maj skwělý hity,sou sladcí... *14* ...no prostě bomba...a nejlepší je Joe!!!... *14* ...ale Nick a Kevin sou taky hezcí...Nick je takowej slaďoušek... *14* ...no musím říct,že nechápu,proč sem chodí někdo,komu se nelíbijou...je prawda,že každej může mít na kohokoli jakejkoli názor...ale tak nemusí tady našu oblíbenu skupinu hanit a může si to nechat pro sebe...když je tak nesnášíte,tak sem wubec nechoďte ne???...ale jinak prostě--->THE JONAS BROTHERS SOU NAŠÍÍÍ!!! *14* *14* *14*
    • Re: Super!!!

moje řeč!! *1*
  • led zeppelin

holky, víte kdo jsou Led Zeppelin prosím??? jenom taková nenápadná otázka. *4*
    • Re: led zeppelin

ja to vim urcite nejsem sama ale proc ta otazka?tady neni diskuze o nich ajejich hudba uz je docela stara me se teda nelibi
    • Re: led zeppelin

já to vím, ale mám ráda Jonas Brothers. A ty buď tý lásky a ochoty a běž někam, když se ti JB nelíbí. Třeba na profil Led Zeppelin!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit