Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JB nejdříve do Evropy přijedou na podzim..

je to marný..jb nejdříve do Evropy přijedou na podzim..do svého programu asi ČR nenacpou..... *9* *8* *8*
    • Re: JB nejdříve do Evropy přijedou na podzim..

do Evropy přijedou v listopadu-prosinci a objíždí jenom velký země:-( ale jak už jsem psala, Nick přemlouval všechny, ale odpověď zněla NE! Prý se pokusí pro český fanoušky udělat všechno a jednou přijedou, a to možná už příští léto:-)
      • Re: Re: JB nejdříve do Evropy přijedou na podzim..

hele mozna ze prijedou pristi leto ale cokdyz je uz nebudu poslouchat to bi bylo trosicku divny a bylo bi mi to litp protoze bych si rekla kdyz sem je milovala tak sem nemohli prijet ale kdyz je neposloucham musijou prijet trosku divny *13* *13* *13* *9* *9* *9* *10* *10* *10* *16* *16*
  • JBJBJBJBJB

Ahoj holky,jak maji ted Jonas brothers to turne ,nemate v planu jen nektera do Berlina nebo do Frankfurtu???nebo nevedeli byste o nekom kdo by jel,nebo pojede?? *7* *3* *7* *3* *14*
    • Re: JBJBJBJBJB

jestli plsky napišeš kolko to stojí tak já tam možná pojedu jestli to nebude stát mocccc *5*
      • Re: Re: JBJBJBJBJB

jestli bys chtela uloz si mne na ajsko ja bych ti to vysvetlila ,alespon to malo co vim o vstupenkach a tak ju? *3* *3*
    • Re: JBJBJBJBJB

ja přemýšlela že pojedu do Berlína, ale ceny jsou v eurech a to by bylo drahý:-( a navíc do Německa mě nikdo nedostane. Němci jsou ee!
      • Re: Re: JBJBJBJBJB

docela drahy by to bylo,to fagt zejo,ale za ten zazitek *3* *3* *1* *1* kdyztak mi prosim nekdo pisnete na icq kdo tam pojede bo kdo vi o nekom kdo jede ,hm?? *3* *3* 411-687-739
  • s

pitomi holky *15*
    • Re: s

no to je prdel vid ,ty jedno pubertacky pako *16*
    • Re: s

Proč?! Protože máme rády to, co ty ne?? Že máme rády JB neznamená, že se nám nedostává inteligence!!
  • jOe

i LoVe JoE *14* *14* *14* *14* sI nEjLePšÍ *14* *14* *14* *14*
  • petice

prosím jděte na tenhle blog: htp://jonasbrothersczechsites.blog. cz a podepište petici, když bude několik tisíc hlasů možná přijedou do ČR prosím!!! *14* *14* *14*
    • Re: petice

takže Nick vydal na myspace rozhodnutí, že toto turné do ČR nepřijedou. Přijedou až příště někdy v létě. Tak se těšme!
  • Zlatíčka

Jonas Brothers jsou (aspoň pro mě) nejlepší skupina, žádnej z nich není gay (jak tu někdo psal) , jsou to hrozný zlatíčka a mí miláčci. Kdo se mnou nesouhlasí, ať si to nechá pro sebe, a kdo je se mnou, ať se ozve!
    • Re: Zlatíčka

jsem taky s tebou *14* *14* *14*
    • Re: Zlatíčka

jsu s tebou!!! *3* *4* *16*
      • Re: Re: Zlatíčka

ja se s tebou nikoho tady nezajima to ze je nekdo nema rat sem bysme meli psat jen samipochvali za ty vykony co oni davaj ze jj??maj fanousky radi nadevse i s rodinou a my zas je I LOVE JONAS BROTHERS *14* kdo je ma este rat??
      • Re: Re: Zlatíčka

jeeee sorry ten smajlik červený tam nemá byt to bylo omylem *1* *1*
  • dsf

vy blbky je tam napsany ze chodi s justinem gastonem tak asi je buzna, najdete i fotky jak sesnim liba
    • Re: dsf

sry ale radne ses sekl/a, pac s Justinem chodi Miley a ne Nick! Co si myslis? Ze by Nick prebral Miley kluka? To chce klid a nohy v teple!:-D:-)

prohlásila Miley a vůbec jí přitom nevadilo, že nyní chodí s modelem a zpě­vákem Justinem Gastonem (20). sorry ale stim chlapem chodi s miley ne nick *15* *15* *15* *15* nick uz mel nekolik holek *15* *15* *15* jo a kde mas fotku jak se libaji??? *15* *15* *15* *15* *8*

prohlásila Miley a vůbec jí přitom nevadilo, že nyní chodí s modelem a zpě­vákem Justinem Gastonem (20). jestli myslis tohle tak to sorry stim chodi miley ne nick *15* *15* *15* *15* *15* uz mel nick nekolik holek vis *15* a neni tam zadna fotka jak se libaji *15* *15* *15* *15*
  • HAHA!

NicK Jonas je homouš je to na http://www.super.cz/bulvar/co-se-kd e-sustne/31886-miley-cyrus-miluje-s veho-ex.html *9* *9* *9* *9* lol hahaha
    • Re: HAHA!

a navic o jeho homosexualite tam NIC neni! Je tam jenom to, ze ho Miley stale miluje.
      • Re: Re: HAHA!

Miley Cyrus miluje svého ex.....a to znamena ze je gay?? *15* *15* *15*
    • Re: HAHA!

proc myslis ze se tomu rika bulvar? Protoze si VYMYSLI! Nick rozhodne NENI GAY!! Jenom ted s nikym nechodi a to hned neznamena ze je teplej!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: gfsd

tady nektery lidi pusobi naprosto vipatlanym zpusobem, to ze mame dziny z ameriky je naprosta somozrejmost to je jako by sis k jidlu dala maso s bramborama, a jb sou komercni jako vsechny slavny osobnosti takze nevim co vam vadi na slovu komerce

*7*
    • Re: Re: Re: Re: Re: Re: gfsd

nam hlavne vadi, ze jim tady nekteri nadavaj do sracek, buzerantu, nejhorsi skupiny atd. Kdyz se Vam anti tady nelibi, tak si JB NEvsimejte, NElezte sem, NEposlouchejte je a NEnadavejte na ne, protoze je to hodne trapny a tim, ze na ne nadavate, ukazujete svou slabost a taky to jak jste blbi!!!!! Je Vam to uz konecne jasny?!?!?!?!?
  • petice

ahojda!! *4*
    V-Š-I-C-H-N-I jonas *14* fanynky/fanoušci ale i klidně lidi co nám chtěj pomoct a nejsou zakomplexovaný hateři tak prosím klikněte se tenhle odkaz ---)

http://jonasbrothersczechsites. blog.cz/0905/petice-jb-podepis

a pozte nám dostat JB do ČR!!! s dostatkem lidí se nám to podaří!!! *14* ale musí nás tam bejt co nejvíc rozuměno?? *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit