-
mozna ze sem neco malo jako blba ae ty si i horsi tak si dej otchot
pro tvoji inforaci ja taky fandim JB a nwm prov bych tady na ne mela neco hnusnyho psat nevis???ti to nak nemysli ja je mam rada narozdil ot tebe tak di do prdele a ja to o nich nepsala ze sou naky samponi to ty nebno snat nekdo jinej ty debile tak se hot do klidu ty protze ja sem normalne klidna a nech me uz jako bejt ja se neminim hadat s nekim blbim kterej ani nepremejslki je mi te skoro lito ubozaku dej si odchota ozna ze sem neco malo jako kunda ae ty si horsi *15* *16* -
gfsd
Abyste se z nich tady neudelaly vy dyliny to neumite nic jinyho nez furt kopirovat to co frci v Americe??? *13* Nj snazite se bejt in ale uz je to fakt trapny. *1* HlAVNe tO V@se PsANi *15* -
-
Re: gfsd
jakooooooo JB jsou mrte jestli to neumíš ocenit tak táhni *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
narozdil od nakyho blbecka Efrona nebo tokio hotel sou to naprosto obycejny kluci.a kdyby ste je neznali a jeli s nima v autobuse tak by ste se jich ani nevsimli a za dva roky uz si na ne ani nevzpomenete narozdil od pravejch nekomercnich skupin kery hrajou treba 30 let *3* -
hm.ses dost trapnejjjj -
-
Re: Re: gfsd
ty víc
-
-
vtf ja už sem kdo by z JB nebyl a naser si ty zmrde zkurvenej sem nelez dyž je to tak trapný
*14* -
tak se z nich udelame, ae tobe do toho nic neni. A z Ameriky mas i dziny a bez tech neda dneska nikdo ani ranu, tak se zklidni. Nerikame ze jsme in, ae ty jsi naprosto OUT! -
no a ty ses co???ty si este vic trapnejsi nes my a dokonce si i takovej srab ze se ani nepodepises *15* je mi te skoro lito a to ze sem piseme aby sme je pochvalili za to jak hrajou neni zadny kopirovani a uz vubec nn rapny vsadim se ze to delas i ty tak zmlnki a aby bylo jasny ja mam svuj styl a kopirovat nehodlam ani tu nejmilejsi pro me osobu nebudu to cumis co?? *5* *15* tahni si s tim do pr....... tady o tvoje nazori nikdo nestoji vsadim se ze te skoro nikdo nema rat de to uz videt a prosim klidne si mej na me neco jenze me je to u prdele protoze jaq se ani namahat nebudu abych si cetla ty tvoje trapny vzkazi a jestli sme trapny úprotoze sem pisem tak si trapna s nama ae to si i bes tohodle psani tak si vylis picu a tahni lizat prdel svimu klukovi ou sry ty vlastne zadnyho neas nebo holce -
-
Re: Re: gfsd
Jeste sem nevidel nikoho kdo by se tady podepsal ani ty ses nepodepsala tak nevim proc bych mnel bejt hned srab.A mozna sem out ale to neznamena ze budu kuli tomu poslouchat naky komercni sracky a oblikat se jak nakej priteplenej sampon *1* A to jak ses hned sprosta svedci akorad o tom jak ses nevychovana *9* -
-
Re: Re: Re: gfsd
ježiš ty seš určitě zase nějaká hoperská buzna, tak musíš zase pomluvat ostatní, jen kvůli tomu, že je nemáš rád *9* -
-
Re: Re: Re: Re: gfsd
no a za tebe mluvi uz ta tvoje prezdivka vazne si debil jj a jestli to nevis tak ses pridal taky k nejblbejsimu cloveku na tyhle diskusi vlastne prakticky na tomhle svete jj a udelej mi laskavost NESER SE DO TOHO!!! *10* jestli si fanda JB tak ti nezakazuju aby si sem chodil ae neplet se do niceho do ceho ti nema nic bejt ae jestli nemas rat JB tak ocat vypadni ubozaku vypatlanej a navic ja se vychovana protoze ja k smrti nenavidim selenu gomez a chodim snat na jeji stranky a pisu ji tam ze je pica??!!nn to ja nedelam protoze sem lepsi nes vy a nikdy vas ani napodobovat nebudu *15* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: gfsd
ty kundo nebo co vlastně seš hoď se do klidu a nepiš sem taký píčoviny o JB že sou to šamponci atd.... a taky nwm do čeho se seru spíš ty, pže tady je většina lidí fandí JB a nepotřebujou slyšet trapný kecy od dnějakejch tragedů jako ty
-
-
-
no prosimte mi nerikej ze ty ses vychovanej kdyby si byl tak sem jako pako nepises tyhle nesmyslny lzi a ses srab a ja se ti klidne predstavim sem adela a co jako a vsadimse ze ty mas taky nekoho rat a nekam neco pises a JB NEJSOU KOMERCNI SRACKY se treba podivej na tk ten debil tom uhodil svoji holku to sou teprv sracky jb se chovaj aspon slusne a nikoho nelatej jj a ohledne toho ze sem sprosta tak tobe to muze bejt upe u pr....... a nenavazej se do me laskave jj?? nebyla bych sprosta kdyby si me tak nesral/a no a prosi pises sem naky komerci a ani nevis co to je si vazne tak natvrdlej/la nebo to jen ze sebe delas aby si mel este vic neprazel presne takovyhle lidi jako ty ze se chovaj jako debilove tak je proto nikdo nema rat boze vzdej to uz ubozaku/cko -
nikdo te nenuti abys je poslouchal/a ani aby ses oblikal jak oni!! A vis vubec co je to komercni??! Kdyz uz to pouzivas! -
-
Re: Re: Re: Re: gfsd
to nebylo na tebe luido *3* *4* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: gfsd
ja vim ja to psala na fsjfk
-
-
-
-
-
-
Nickoušek
tobe se adelko zda ze kdyz ti nekdo pripada sexy, ze je to uchylny? Me teda ne. Nick se mi libi nejvic a je sexy ae Joe je asi sexy vic:-) -
-
Re: Nickoušek
tak jako uchylny nn ae pride mi to divny takle nekomu rikat vis??ae jinak sem ti jako nemyslela ve zlim
-
-
Nickoušek
tobe se adelko zda ze kdyz ti nekdo pripada sexy, ze je to uchylny? Me teda ne. Nick se mi libi nejvic a je sexy ae Joe je asi sexy vic:-) -
-
JB maj od 17.května světový turné, bohužel do ČR nedorazej ale nejblíž budou v Berlíně. Podrobnosti - http://www.jonasbrothers.com/?conte nt=tour -
Joe je fakt pěknej a sexy ale Nick taky není vůbec špatnej!!! *14*
-
-
Nickoušek
kdo se libi tobe???anicko i vam vsem
no tak anicko nedalo by se rict ze je sexy protoze nejsem uchyl (ani ty nn) ae NICK je nej klucina a za tim si budu stat a co ty??kdo se libi tobe?? *3* *4* -
Anička
Kdo je podle vás nejvíc sexy? -
-
Re: Anička
joe
-
-
ty co tady nadavate JB tak se mirnete a to nerikam jen ja
zuzka ma pravdu nikdo tady o ty vase blbi stupidni a este k tomu nesyslny nazori nestoji ty co nadavaj JB a navic jestli ste asi tak kolem 9h. neposlouchali fajn radio ta rikala ta viktorie z myslim ze fajn black chard tam rikala na ty lidi ktery nadavaj naky skupine tohle rekla "hele lidicky jestli na nakou tu skupinu nebo cloveka nadavate a nekam o nich neco hnusnyho pisete tak to prosim nedelejte ,protoze fakt to neni zrovna lehky stat pred vsema tea lidmama na podiu "atd kazdopadne ja s ni souhlasim a tady na ty diskuzi myslim ze nejsem jedina -
-
Re: ty co tady nadavate JB tak se mirnete a to nerikam jen ja
jo presne ja taky souhlasim *8* *8* *8* -
-
Re: Re: ty co tady nadavate JB tak se mirnete a to nerikam jen ja
Přesně!!!!Co Vás na tom baví na ně nadávat, že jsou buzny, nejhorší skupina atd.? Nám fanouškům se líbí a nic nám to nevyvrátí!!!!!!! Tak se zklidněte a když se Vám nelíbí, tak sem NELEZTE!!!!!!!
-
-
-
tak hele....
řeknu to narovinu...!!! *10* *10* a už to nebudu opakovat!!! *16* *16* kdo je nemá rád at jde pryč !! *16* *16* že vám to není trapný pořád do kolečka říkat jak je můžem poslouchat a že jsou jebací a co ste ješte nakecali..!!!no a co tak je posloucháme a neřešte to,když jsou tak jebnutí a blbý a že jsou to buzíci tak proč to tu pořád ste ???!! *7* *7* když jsem vám nelibí tak je neposlouchejte a nevšímejte si jich!!a nechodte na jejich diskuzi!!!!chápete to!!!!! *16* *16* *16* *16* -
-
Re: tak hele....
presne mas pravdu -
Re: tak hele....
*když se
-
-
fuj
muj nazor je že tihle týpci sou nejvetší buzeranti na světě...nechapu jak mužou tyhle skupiny vubec existovat...bléééé je mi z toho špatně *7* -
-
Re: fuj
a muj nazor zas je ze JB jsou skveli a suprove zpivaj. Jejich hudba se mi libi stejne jako oni:-* a tenhle nazor mi nikdo nezmeni!!! -
Re: fuj
tak existují!!abys náhodou z toho neumřel!!! *8* a zvracej si jak chceš klidně 10 kibliku ale ja je posloucham!!!a je to naše věc jakou skupinu posloucháme!!! *16* *16* *16*
-