Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-D

Kliiiid... ty anti si mysleji že sou vtipný ale už je to nudný ;-) *9*
    • Re: :-D

jo přesně....hej lidi nevšímejte si jich *15* oni za nic nestojí!! *5* *5* jen at si jim nadavají když jim nebudem odpovídat tak půjdou pryč skratka budem si psat jenom kdo je ma rad a kdo je nepomlouva *5* *5* ignorace je lepší než je pořád premlouvat aby sli pryc!! *3* *3* stejne by nesli pryc protoze jim bavi nadavat a hadat se snama *5* *5*
      • Re: Re: :-D

samozrejme kdo stim nesouhlasi(myslim fanousky)tak nemusite ja vas nutit nebudu ale bylo by to lepsi *3* *3*
  • !!! pro Kindís

Jestli se ti nelíbí,tvoje věc.Ale nemusíš sem vůbec lozit,být vulgární a kazit nám zbytečně náladu.Vím,že tě baví otravovat ostatním život a být dotěrný/á jak moucha...ale vlastně ty mi za žádné vypisování nestojíš,takže se laskavě uklidni a vypadni tam kde jsou ti jiné hudební skupiny sympatičtější..Děkuju *4*
  • Omg

Omg kreténi největší víc nemám co říct
  • Do ČR toto turné nejedou:'(

Ahoojky fanoušci JB!! *3* ..Mám pro některé z vás,tedy pro ty,kteří to ještě nevědí.Jonas Brothers toto turné k nám do Čech nejedou:'(..Ale Nick píše,že to už projednává s bratry a manažery,aby jim to příště vyšlo.Totiž až tak jednoduché to není:(..
    Pokud na ně chcete jet,tak nejblíž do Německa a to buď do Frankfurtu nebo do Berlína..anebo buďte trpěliví,oni k nám přijedou!!já je do toho dokopu!!
    *1* *1* *1* jestli se chcete na něco zeptat a já to budu vědět,nebo to z kluků vytáhnu,můžete se mě ptát mailem.. *4*
  • Světové turné

JB mají mít světové turné! Nevíte kdy budou v ČR??? *7*
  • Nová soutěž JB

AHojte všichni. Chtěla bych vás jenom poprosit, jestli byste se nepodivali na moje video k nové soutěži od Jonasů. http://www.youtube.com/watch?v=tgRd _5FlPoU jestli někdo máte svoje, tak pošlete, ráda se podívám.
    • Re: Nová soutěž JB

sorry ale to video nejde
  • NeWIm ne=D

No,ako normalně bych řekla že je to kravina__ae ako ta angličtina_=Dpodle mě to je možny že sem psal..=o*JůŮj=D=DaE NicK jE sLaDkeJ žE Jo??Ae aKO MĚ sE sPiš lIbÍ JoE..=)AWe wObA sOu kUáSňOučKýÝ..=o*=)=) *14* *8* *8*
    • Re: NeWIm ne=D

Hele jako první se nauč psát česky a potom sem lez. Kdo to má po tobě luštit. Jo mimochodem to písmo je hódně trapné... *8*
  • co to je?!

hey jako co to je tady dole?? ze by tu psal nick jonas?:??? no...zni to docela presvedcive...co myslite?
    • Re: co to je?!

no ja nwm barry mozna ze jj ae jak by nam asi rozumel???? *7* *9*
  • ??

Ježiš co to je ?:D *9*
  • vs

uz jste videli nove video JB? ..kdyz na nej koukam tak me simra.. http://www.youtube.com/watch?v=WF19FxTdj0E *14*
    • Re: vs

hahaha *1* tak to je fakt trapny video jonas brothes sem si tam nevsimla ale asi budu slepa *3*
      • Re: Re: vs

taky jsem si jonas brothers nevsimla *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit