-
:-D
Kliiiid... ty anti si mysleji že sou vtipný ale už je to nudný ;-) *9* -
-
Re: :-D
jo přesně....hej lidi nevšímejte si jich *15* oni za nic nestojí!! *5* *5* jen at si jim nadavají když jim nebudem odpovídat tak půjdou pryč skratka budem si psat jenom kdo je ma rad a kdo je nepomlouva *5* *5* ignorace je lepší než je pořád premlouvat aby sli pryc!! *3* *3* stejne by nesli pryc protoze jim bavi nadavat a hadat se snama *5* *5* -
-
Re: Re: :-D
samozrejme kdo stim nesouhlasi(myslim fanousky)tak nemusite ja vas nutit nebudu ale bylo by to lepsi *3* *3*
-
-
-
!!! pro Kindís
Jestli se ti nelíbí,tvoje věc.Ale nemusíš sem vůbec lozit,být vulgární a kazit nám zbytečně náladu.Vím,že tě baví otravovat ostatním život a být dotěrný/á jak moucha...ale vlastně ty mi za žádné vypisování nestojíš,takže se laskavě uklidni a vypadni tam kde jsou ti jiné hudební skupiny sympatičtější..Děkuju *4* -
Omg
Omg kreténi největší víc nemám co říct -
Do ČR toto turné nejedou:'(
Ahoojky fanoušci JB!! *3* ..Mám pro některé z vás,tedy pro ty,kteří to ještě nevědí.Jonas Brothers toto turné k nám do Čech nejedou:'(..Ale Nick píše,že to už projednává s bratry a manažery,aby jim to příště vyšlo.Totiž až tak jednoduché to není:(..
Pokud na ně chcete jet,tak nejblíž do Německa a to buď do Frankfurtu nebo do Berlína..anebo buďte trpěliví,oni k nám přijedou!!já je do toho dokopu!!
*1* *1* *1* jestli se chcete na něco zeptat a já to budu vědět,nebo to z kluků vytáhnu,můžete se mě ptát mailem.. *4* -
Světové turné
JB mají mít světové turné! Nevíte kdy budou v ČR??? *7* -
Nová soutěž JB
AHojte všichni. Chtěla bych vás jenom poprosit, jestli byste se nepodivali na moje video k nové soutěži od Jonasů. http://www.youtube.com/watch?v=tgRd _5FlPoU jestli někdo máte svoje, tak pošlete, ráda se podívám. -
-
Re: Nová soutěž JB
sorry ale to video nejde
-
-
NeWIm ne=D
No,ako normalně bych řekla že je to kravina__ae ako ta angličtina_=Dpodle mě to je možny že sem psal..=o*JůŮj=D=DaE NicK jE sLaDkeJ žE Jo??Ae aKO MĚ sE sPiš lIbÍ JoE..=)AWe wObA sOu kUáSňOučKýÝ..=o*=)=) *14* *8* *8* -
-
Re: NeWIm ne=D
Hele jako první se nauč psát česky a potom sem lez. Kdo to má po tobě luštit. Jo mimochodem to písmo je hódně trapné... *8*
-
-
co to je?!
hey jako co to je tady dole?? ze by tu psal nick jonas?:??? no...zni to docela presvedcive...co myslite? -
-
Re: co to je?!
no ja nwm barry mozna ze jj ae jak by nam asi rozumel???? *7* *9*
-
-
??
Ježiš co to je ?:D *9* -
vs
uz jste videli nove video JB? ..kdyz na nej koukam tak me simra.. http://www.youtube.com/watch?v=WF19FxTdj0E *14* -
-
Re: vs
hahaha *1* tak to je fakt trapny video jonas brothes sem si tam nevsimla ale asi budu slepa *3* -
-
Re: Re: vs
taky jsem si jonas brothers nevsimla *1*
-
-