-
Zdravím jen fanoušky a faninky!
ahoj všechny faninky (i fanoušci ale předpokládám že moc kluků JB nemá rádo :))Když jsem přišla na tuhle debatu tak jsem si myslela že se tu bude kecat hlavně o JB a né o tom jak se správně píšou slova a že se mají někteří vrátit do školy a naučit se psát(některejm bych to ale doporučovala *4*.Takže bych prosila ty kteří tady dělaj ten rozruch aby s tím urychleně přestali ,protože já třeba nemám moc v oblibě např.p!nk nebo TH a urážim je někde?ne protože si jich nevšímám!Tak to skuste taky jestli teda dokážete pár dní někomu nenedávat nebo urážet jo?Ahoj! -
-
Re: Zdravím jen fanoušky a faninky!
Ty mi tu mluv o gramatice! *1* -
-
Re: Re: Zdravím jen fanoušky a faninky!
No vidíš už to správný psaní zase rozebíráš!Jsou tam třeba chyby ale přečetl/a jsi to nebo ne?
-
-
já si myslím že je Nick boží
někdy si s mojí nej kámojdou děláme
srandu že mu voláme mobilem *1*
já vim sme prdlí Nick je sqelej ten jeho
hlas miluju ho a snad ho někdy uvidím *14* -
-
Re: Re: Zdravím jen fanoušky a faninky!
ja si s Nickem pisu na myspace. On je taaaak sladkej.
-
-
jo!! já s tebou souhlasím!'!!
-
-
this is true
i love you nick forever *14* *14* -
Fans in Czech Republic
Hi, I'm Nick Jonas and I need to find out how many fans have a JB in the Czech Republic, that we could come to a concert. This is probably the biggest discussion on the JB, so therefore I am writing here :). We love you and listen Jonas Brothers :). Your Nick and JB -
-
Re: Fans in Czech Republic
Kterej netušící tu zase vytáhl anglickej slovník? *13* -
Re: Fans in Czech Republic
kterej netušící tu zas vytáhl anglickej slovník? *13*
-
-
Re: Re: Re: z.u.z.k.a
jeee vtipny , dobre nepisu spisovne ale slovo este najdes i v knizkach v prime reci blbko *3* -
-
Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a
Máš pravdu! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a
říkejte si co chcete je mi to u prdele!!! *5* *15* je to můj problém tak ho neřešte!!taky neřeším jaký ste magoři a tak!!!
-
-
-
z.u.z.k.a
hele holka tobe fakt este nedoslo jak se pise z toho ? z tebe ?vrat se do skoly *15* *15* -
-
Re: z.u.z.k.a
jdi do prdele kreténe!!chápeš že tady je to jedno *1* a jestli neumíš číst s chybama tak je to tvůj problém!!! *1* já si můžu psat jak chci a co chci tak se do toho neser je to můj problém tak to neřeš!!! *8* *8* -
-
Re: Re: z.u.z.k.a
Tak když si můžeš ty psát,co chceš,tak bleeker snad taky,ne?
A je fakt,že bys už mohla začít chodit do školy! *1* -
-
ale tobě jsem to nepsala!!tak se do toho neser jo!!!
-
-
Re: Re: z.u.z.k.a
hlavně že ty umíš psát že a víš vůbec jak se píše ještě!!?? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak nevím kdo tady neumí psát!!
*15* *15* -
-
tak mi tady nedávej nějaké lekce o češtině!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a
A pojem nářečí ti nic neříká,že? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
zlatý otto 2008
v bravu zlatý otto 2008 porazili jonas brothers tokio hotel takze jsou na 1 miste *3* *3* *3* *4* *4* (kategorie skupina samozrejme *15* ) -
-
Re: zlatý otto 2008
To je snad jedno,ne? Která sračka vyhraje,vždyt' máš fuk,jestli tahle nebo tahle.... *1* -
-
Re: Re: zlatý otto 2008
tak vypadni sračko!!! *8*
-
-
Re: zlatý otto 2008
anooooo ! ! !
-
-
nechte je BEJT!!!
TAKŽE TOHLE PRO VŠECHNY KRETÉNY CO NESNÁŠI JB A PÍŠOU SEM O NICH JAK JE NESNÁŠÍ JAK JSOU TRAPNÝ ATD.!!PÍŠU TO PRO VŠECHNY KOKOTY CO JIM TADY NADÁVAJ PROTOŽE KDYBYCH TO MĚLA PSÁT KAŽDÝMU MAGOROVI ZVLÁŠT TAK SEM TU JĚŠTĚ ZEJTRA!!!!TAKŽE PRO VŠCHNY CO TU NADÁVAJ JB:DĚTE DO PR... JSTE TRAPNÝ A UBOHÝ CHTĚLA BYCH SLYŠET VÁS JAK ZPÍVÁTE!!!! *13* -
bezte do prdele!!
běžte vy zkurvení kreténi někam!! -
Blé...
Tohle je diskuze o JB a sem si můžeme psát sví názory......můj je že JB jsou ty největší kreténi v galaxii co si hrajou na rockery ae přitom to sou hrozní diskanti........já je nesnášim a na jejich hudbu mám alergii......OMG fakt lůzr roku.....newim kdo je objevil ae vim že udělal moc velkou chybu!!!! *13* JB jsou kreténi..... -
-
Re: Blé...
asi nevis jak vypadaj diskanti co?radsi si to nekde zjisti nez tu zacnes psat takovi kraviny.a na rockery si rozhodne nehrajou maj svuj vlastni styl a nikoho nenapodobuji.a jestli mas na ne alergii tak je neposlouchej.asi ta jejich hudba bude dobra kdyz maji tolik fanousku -
-
Re: Re: Blé...
Jo dobrá hudba to bude možná tak pro 12leté až 13leté fanynky, které jsou posrané z jejich vzhledu a nemají to v hlavě v pořádku. A ne z toho co a jak hrajou. Takže si raději dál ocucávejte jejich plakáty a nedělejte chytré že se kdovíjak vyznáte v hudebních stylech... Tak a teď mě tady můžete začít nadávat ať se tady u nás doma všichni pobavíme!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Blé...
s radostí!!ty krávo blbá kdy pochopí ten tvůj blbý mozek že je má někdo rád!!! *16* *16* no a když to nemáme v hlavě v pořádku tak si nás nevšimej a bež si za svojíma skupinama!!!to je tak težké pochopit kurva!!!???? -
-
Re: Re: Re: Re: Blé...
Hele šetři s těma sprostýma slovama. To tě doma neučili, že takový 12letý malý holčičky sprostě namají mluvit?..PS: až se naučíš psát tak potom choď do diskusí. *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Blé...
A to řek kdo???? -
a tobe zas došlo že máš jít do prdle!!!!!!!! *5* *5* -
Konečně ti to došlo SLÁVA!! -
víš co už mě to s takovým kokotem nebaví klidně jsi mi tady nadávej a piš mi ale já ti odpovídat nebudu o takoveho zkurveného kokota nemam zajem se hádat *8* takže od tedka budu psat s lidma kteří mají rádi jonas brothers ale budu se bavit i kdo nema rád jonas brothers ale jenom stím kdo jim nebude nadávat!! *13* *13* tak sbohem kokote!! -
Asi tvoje osvědčená technika že ano ale u mě se neosvědčila takže smůla... *13* *1* -
tak dobře ven si mapu čokla a baterku!!mapa ti uletí čokl ti uteče a batrka ti zhasne a si v prdeli!!! *1* -
No klidně ale napřed mi musíš ukázat cestu ty už to tam určitě znáš. Tebe už tam muselo poslat lidí že bych se nedopočítal... *1* -
jdi do prdele ty čuráku zasraný!!!!!! -
Hmm..Sama si řekla že jsem debil zkurvený, zpičený, zmrdaný a když je někdo debil tak to asi logicky nemá v kebuli v pořádku to znamená že ani nemůžu pochopit že mám jít do prdele a že tu nikoho nezajímám když už jsem ten debil. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* PS: A na diskuse o TH si běž sama protože to jsou stejní čůráci a pičusi jako ti zajebanci JB. A od takové malé krávy jako si ty se z tadyma nenechám vyhnat tak si to kurva pamatuj ty mi nebudeš rozkazovat ty PÍČO MALÁ!!! A modlit se můžeš jak chceš... *1* *15* -
*nepíšu -
a jestli ti vadí že tu nepíču čárky tak to je tvůj problém *1* je to moje věc!! *13* *13* -
my všichni:víš co polib mi prdel!!! *10* ty debile zkurvený,zpičený,zmrdaný... *10* hlavně že ty to máš v té tvojí kebuli v pořádku!!! *8* *5* můžeš už konečně pochopit že máš jít do prdele a že tady nikoho nezajímáš!!! *10* a je to můj problém že neumím psát tak to neřeš!! *13* *8* a běž už do prdele za tokio hotel..attd.. *16* a nebo víš co by bylo ještě lepší!!!Abys už konečně šel za svýma sračkama jo!!!! *8* *16* *10* a ted se modlím abys to pochopil!!! *4* -
Sorry teď tě asi zklamu já ale nejsem takové prase jako ty abych se posíral. A kde si přišla na to že umíš psát tak to teda nevím. -
sorry umím psát!! *1* tě zklamu!!!poser se!!
-
-
Re: Re: Re: Re: Blé...
Sorry ty p*čo zamrdaná, ale ja jsem ON ne ONA. A kdyby to ta tvoje vymaštěná věc co máš v hlavě (jestli tam teda něco máš, což pochybuju)nepochopila, tak ON znamená, že jsem kluk. Ale jinač na této diskuzi je fakt sranda ještě větší než na té o TH. Takže sem asi ještě párkrát zajdu když se budu nudit....Hlavně se tu všichni hádejte je to k posrání když to člověk čte. *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* -
-
a jak to mám kurva vědět že jsi ON máš tam napsané my všichni tak stěri!!šuline zmrdanej!!
-
-
-
-
-
Re: Blé...
táhni do hajzlu sračko jedna!! *10* chtěla bych slyšet zpávat tebe!!to by bylo určitě horší jak ječení opic *1*(hahaha)a když je nemáš ráda tak sem NELEZ!!!já mam zase alergii na tebe ty trapko hnusná!!protože já mam alergii na všechny lidi který nesnáši JB!! *13* *13* *13*
-
-
:-(
The Jonas Brothers jsou zasraný kokoti!!!!! Neuměj hrát ani zpívat,jsou hnusný,nedá se na ně ani podívat,je mi z nich na blití!!!!!!!!! *16* The Jonas Brothers=nejtrapnější skupina na světě
PS:teda až po tokio hotel *1* -
-
Re: :-(
pravda,pravda.......úpa souhlasim....jsou to zasraní kokoti...ty woe fakt newim kdo tyhle zmrdy objevil.. -
-
Re: Re: :-(
ty!!
-
-
Re: :-(
jo přesně!!! *15*
-