-
?
A kdes to vzal(a)??? *8* -
wow!!!
ahoj!!musíte mi VĚŘIT já fakt nelžu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam na ně číslo!!tady je:+18187488887 -
-
Re: wow!!!
neěříím že je to jejich číslo.nejsou tak blbí -
hele nekecej.anglicky mluvici staty maj 7 cisel a prvni 3 jsou 555.teda aspon to je na mobil. -
-
Re: Re: wow!!!
tak hele aby ste se nehadali tak vam dam dukaz http://www.youtube.com/watch?v=BEtm 2TJTP7Y&feature=channel na konci videa mate to jejich cislo!!!!!!takze dejte pokoj jasny?akorat budete muset pridat tu predvolbu +181
-
-
plosimte kecas to je jasny -
-
ty wole tak si tam zawolej znowa!!!+18187488887 je to číslo!ale když tam woláš tak před to číslo musíš dát i to plus proto ti to asi nešlo... *4*
-
-
hele ty si asi fakt blba kdo ti to nakecal ze je to jejich čislo ja to prozvaněla a eklo mi to že to čislo nerexistuje -
-
me to slo
-
-
no kde si to vzala jak mame verit nekomu kdyz to ani nevime ani se nepodepises na to cislo schvalne zavilam a uvidime jak ti mame verit no? -
-
dobře,zavolej tam aspoň se přesvedčíš že NELŽU!!!! *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: wow!!!
twll fakt xD sem to zkousela a vzalo mi to 40 kc nebo tak nejak a maj tam namluvenou zpravu a mluvej vsichni:)
-
-
-
-
falesnej mail
ahoj ten mail(l.h.jonas@mail.com)je falesnej.nevim ktera vymastena p*** se za ne vydava, ale je fakt uboha.klidne ji to muzete napsat fanynky, ale nenutim vas.
PS:Jonas Brothers gratuluju, tu cenu si zaslouzi.:-D -
JB jsou nej hudební skupinou!!
JB vyhráli včera Kid's CHoice Awards 2009 v kategorii oblíbená hudební skupina!!! *4* -
-
Re: JB jsou nej hudební skupinou!!
jůůůůůůůů to je supeeeeer!!!to jim moc přeju!!! *4* *4*
-
-
mail
ten mail je l.h.jonas@mail.com a piste jim co nejvic at se z toho zblaznej.uz na to cekaj. -
Klidek!!!
A proč sem jako tahate tokio hotel?? Tohle sou Jonas brothers tak se už uklidněte!!! Mě Th nevaději...proč? aspon něco dokazali!! ne jako TI co je tu pomlouvaji a maji plnou hubu kecu a přitom jsou nic!!! takže klidek ok?! *13* -
METAL
spolu s tokio hotel sou to o5 nabuzený kkti..ale th sou horší to zas pardon..metal 4ever -
-
Re: METAL
tokio hotel[TH]=totální howada!!! *1* -
-
Re: Re: METAL
jo jsou to namalovaný holčičky ale proč to pišem do diskuze JB?? *15* *15*
-
-
-
???
Prosím .. napiště sem někdo naky kontakty na ně!třea email!!! *14* *9* -
-
Re: ???
hej napis mi na seznam a ja ti ho dam -
Re: ???
rada bych sem ten mail dala,ale slibila sem jb ze ho nikomu nereknu.tak smula.prijedou v kvetnu pristiho roku. -
-
Re: Re: ???
no jasne a odkud si ho vzala -
-
Re: Re: Re: ???
zadala jsem na seznamu jonas brothers v cr a vyhodilo mi to nakou diskuzi kde naka holka ten mail napsala.
-
-
Re: Re: ???
ahoj plosíím napište mi někdo emial na jonasbrothers prosíím já to nikomu nedáám prosíím já už nwm kde máám hledat prosíím na můj email ajulinka130@seznam.cz -
Kdyby
Kdybys jim ten mail dala tak by joemu nestačilo ani 2000 mb. schránka. *5* -
-
Re: Kdyby
no prave.maj na krku me a je s nima hrozna sranda.
-
-
-
-
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (jonas brothers jsou tam taky) a odmažte si v tom odkazu tu blbou mezeru -
-
miley 123
kevin,joe a nick jsou nejkrásnější kluci na světě! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: miley 123
souhlasim mono tos psala ty??
-
-
-
neprijedou:(
ahojda jb tento rok neprijedou!:( psali mi to na mail. -
-
Re: neprijedou:(
prosimtě žádnej mail na ně nemáš!!!takže nemůžeš vědět jesli tenhle rok přijedou nebo ne!!! *10* *8* *16* *13* -
-
Re: Re: neprijedou:(
ze neprijedou jsem psala driv, nez jsem zjistila, ze ten mail(l.h.jonas@mail.com)je falesnej.ale ani na Nickovym Myspace neni v koncertech CR.Ale moc je tady chcu.snad sem prijedou.
-
-