Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blé

*16* Debilní buzerantská komerční sračka *8*
    • Re: Blé

*16* TY dRž hUBU JO *13* neMUsIs JE uRAzeTh....JA tREba NEmaM RAda MEtaL *16* a beRu to nekOmu NE *13* taK diTE neKAM a NECHoDte SEmKA ne *10* A neBO si DETE bUZErOvatH NEcO InychO *7* kaZdey MA IneJ StyL *10* TAK KUR** UZ SE TADY (ne jenom tuady)DO GROUP KTERY NESNAŠITE NESERTE *16* AKORATH VAS KAŽDEJ VYFAKUJE *10*
      • Re: Re: Blé

StrCH SI TeN CApS LOcK DO PrdeLE ty PIcHO ! kurva už do hajzlu, co jsme, Češi nebo nějaký zpičený Maďaři, abysme nemohli psat česky a museli jak kokoti luštit každý slovo ?! Do piči s tebou ! *16*
        • Re: Re: Re: Blé

jo přesně nejsme madaři :D dobrý odjeb :D jonas brothers sou na hovno *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Blé

hej jako ty curaku zmrdanej vymackej si bedaky a pak neco pis a nelez sem kdyz jim nadavaas
      • Re: Re: Blé

další debil/ka se ozval/a...mimocodem já sem holka...
  • bvh

Jsou to totální debili,nechápu jak to můžete poslouchat. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: bvh

tak hele ty kreténe nebo krávo!!!já ti řeknu jak je můžu poslouchat prostě je straaaaaaašně MILUJU a hlavně ♥Joa♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* takže jim přestaň nadávat!! *13* *9*

Souhlasím sou to debili buzeranští neco jak TH. *8*

miluju je.......hlavne joe je k sežrání.a vy se děte vycpat....sme nelezte když se vám nelíběj
      • Re: Re: bvh

Nevim proc by sme tu jako nemeli lozit kdyz vy co ty buzeranty poslouchate lozite vecne na blogy jinych skupin ktere urazite a nadavate na ne a JB tam vychvalujete!!!!!!!!
  • hmmm

Zase nějaká popová zkupina co vydrží na výsluní tak měsíc a za rok po ní ani pes neštěkne. Tři šamponi složí teplou písničku a třináctky se mužou ...... *3*
    • Re: hmmm

di do hajzlu!!!oni nejsou teplý >>!!NAROZDÍL OD TEBE!!<< a jsou slavný dýl než měsíc takže se nauč počítat :D :D :D !!!!jo a jako nevim po kom neštěkne ani pes!!!nebudeš to náhodou ty???já myslim že jo!!!protože oni narozdíl od tebe něco umí a jsou SLAVNÝÝÝÝ!!
      • Re: Re: hmmm

jj hrajou uz 3 roky *15* *15* *15*

Ošklivá komerční kravina. Už od pohledu to vypadá jak nějaká reklama "mám hezkej xicht kup si desku" Tohle fakt poslouchají jen blázni. *5*
      • Re: Re: hmmm

Hloupeho napověz chytrého trkni takže já tě skopu a možna ti dojde že ste trapní a že tím uražením nic nezmůžete!!! *1* *10* *16* *5*
        • Re: Re: Re: hmmm

myslím že když někoho skopeš tak to stejně neviřešíš nebo když si tady budete nadavat
          a hadat se každej ma jinej styl ne ? *7* A vubec ja nemam v lasce TH a lezu na stranky a pomlouvam je tam ne !! radim ty idioty ignorovat a ono je to přestane bavit !!! ja žeru Nika a nemam vubec naladu ani povahu na hatky a tky mi to nikdo nevimlouva a kdyby jo tak ho ignoruju a je to
        • Re: Re: Re: hmmm

ty ho skopeš joo :D hmm tak to chci vidět :D maximálně se ho dotkneš :D jonasi jsou trapnýý *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

no oni sou uz znamy dyl nez jeden mesic nebo rok.po nich urcite stekne kazdy.a neurazejte je porad je to dost hnusny dit je ani neznate,jste hrozny ČURÁCI a trapny *10*
  • ♥♥LoVe♥♥

Píšete to všichni tag já se přidám☺JB sou upe božííííí♥a kdo si myslí že ne mě je to jedno dohadovat se s ním nebudu(každému se líbí něco jiného)
    Tag pp *1* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *4* *4*
  • nabídka

hej mam dva lístky na jonas brothers v londýně v červnu kdo má zájem ať mi napííše na mail anitan007@gmail.com *14*
  • Sbírka

Ahoj fanoučci!!Mám sbírku JB jestli byste o ni měli zájem tak mi napište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz
  • Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

rial sem ze sou popularni ale pro holky jako si ty mozna sou v americe cislo 1 ale pro deti, pro sirsi publikum jsou tu kapely jako pink floyd nebo led zeppelin a stale sou to nejuznavanjeis kapely sveta at chces nebo ne , ale jelikoz to sou uz legendy tak nejnovjejsi sou ted kings of leon ty sou ted na pozici jedna pokud ja vim (samozrejme podle sirsiho publika) a dyl nez jonas brothers tam taky byli foo fighters
    • Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

a to ti tak vadi ze je maji radi hlavne holky.rikej si co chces vsechny ty skupiny co si rikal maji svy fandy stejne jako jonas brothers.a myslim ze kdyz se zeptas lidi tak ti reknou ze znaji jb nez kings of leon.sice ne kazdy ale taky je to tak.ale neberu ti to uznavam ze led zeppelin sou legendy,a taky ze foo fighters posloucham dokonce i ale narozdil od tebe nechodim do fanklubu tech skupin a neurazim je.ja uznavam jonas brothers a uznavam ze se ti nelibi ale uz by si moch prestat *5*
      • Re: Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

prosim tě nech těch trapných rečí a běž do prdele!! *16*kdo to má pořád číst!!! *16* *10* tokové urážky které stojí za hovno píšeš jenom ty!!!! *10* a je to moc srapské!!!takové lidi jako jsi ty nesnáším a víš proč!!protože píšou co není pravda a myslí si že jsou machři že tady bude urážet skupinu kterou nemá rád!!! *16* *16*
        • a

Aby ses stěch debilů nepisrala. *15* *15* *15*
          • Re: a

neznám slovo nepisrala *7* *15* *15*
            • Re: Re: a

stoho-a to umíš češtinu. *1*

jo a tobe sem to nepsala tak drz pysk!!!

mno vidis tak si blba *15* *15* poser se stoho!!! *15*

Já zase neznám slovo interigence. *15**15**15*
        • Re: Re: Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

to si psala me nebo tomu nade mnou moc by me to zajimalo *9*
          • Re: Re: Re: Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic

na tebe ne to bud klidná *1*
  • vy kluci nesnesete vuuubec nic -

jeee ty ses ale vtipna a jak blboucka si ,hele je mi jasny ze sme v cesky republice ,nikdy nepochoipm vas zpusob mysleni , dýýdý ty budes takova pica co se stara jenom o vzhled a anglicky neumis ani tuk nejaka tady tvoje blba kamoska skomila moji prezdivku mozna to neni dobrya prezdivka ale rozhodne ma v sobe vic vyznamu nez nick dýýdy, ja sem svuj nazor rekl a jenom zdegenerovany dementi jaky ty ho asi nepochopily , ceska republika neni stred sveta , jak sem uz rekl jonas borthers sou mi celklem ukradeny uznavam ze sou popularni ale maximalne u blbejch holcicek a je mi jedno ze moje idoly tady na osobnosti.cz nemaj tolik fandu jako jonas brothers ale treba v americe si ty jonas borthers neskrtnou oproti mejm idolum *15*
    • Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic -

jjjjjjjjjj franto mozna ze ja budu porad blboucka holcicka ae jestli to budu PORAD ja ta blbka tak ty budes porad zdegenerovanej idiot kterýmu je uz vic nez nam a porad se hada jak maly mimino divim se ze vubec sem umis neco napsat ty mimino *15* *15* *15* ae aby si pochopil ze sem chytrejsi nez ty a ty tvoje idolove tak na tebe uz seru vis co kdo by ti veril ty se tady snazis o nich neco roztroubit o nich jako pomluvi ae kdo by ti veril kdyz ani psat neumis to si nekdo rekne "boze to pise nakej ubozak kterej chodi nejspis do zvlasni kdyz ani psat neumi!" asi tohle sem si rekla ja a asi par 10tek lidi ktery tyhle tvoje blbi argumenty ctou a vis co?me to nebavi cist si ty tvoje urazky jak je libo nadavej si jim jak kces ae pamatuj jestli budes ty nam jako osina v zadku tak i ja to umim a byla bych neco horsiho nez osina v zadku uhh sry teda v tvy prdeli chlupaty a to tvoje si uz cist nebudu tak se ani nesnaz mi nak odpovidat me to bude UPEEEEEE u moji krasny zadnice v poho zuzko??neboj je to ubozak a hadat se s nim je ubohy
      • Re: Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic -

jj a ty nichole a sry neci bejt nak vlezla ani va rozkazovat jj?? *3* *9*
    • Re: vy kluci nesnesete vuuubec nic -

no podle me jsou prave oni a hlavne v americe cislo 1.nechci se hadat ale jestli rikas ze je nejaka skupina lepsi nez jb tak rekni ktera to je a pak tady muzes neco kecat.a jestli je nesnasis tak proc o nich porad neco resis.mel bys si jit radis do fanklubu svy skupiny a tam neco psat a ne provokovat fandy jonas brothers *10* *10* nevim kdo to tady psal ale je pravda ze ti jen vadi ze to nejsou nejaky kozaty holky ale kluci po kterych sili hodne holek ale jesli me chces presvedcit o opaku tak sem prosim nelez.je hrozny jak se chovas mel by si respektovat ze se nekomu proste jb libej *16*
  • I love JB

Jonas brothers jsou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeej na swětě!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A nejvíc Nick!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vy kluci nesnesete vuuubec nic

*14* JONAS BROTHERS *14* sou nejlepsi skupina a ty co se tady hadaj sou blbi protoze treba ty *15* franto *15* mimo to blbi jmeno) ty se smir proste ze nesneses ze JB ma vic fandu nez ty vase blbiny co poslouchate ae i nam je to jasny ze je nekcete protoze to nejsou naky buchty s velkyma kozama jak staje proste vy kluci nesnesete kdyz se jednou doprava holkam co?? *15* *1* *5* ste k smichu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit