-
Máme nadeji
Tak jsem se na Nickovym myspace dočetla tohle! Dostávám hodne zpráv z Čech jestli k nim také prijedem ! Pokusím se to projednat z bratry ale nic neslibuji ! To je skvelá zpráva ne? Já když to četla tak jsem si říkala on zná Českou republiku není to uža? A dokonce možná prijedou!!!! A pokud neveríte kouknete sem http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=443252603&blogID=476864959 -
gfgyxt
Jsou to debili zasraní. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: gfgyxt
di do hajzlu ty herko jedna usraná!sam/a si debil! -
toho andela si tam ani davat nemusis protoze ses trapnej a ty andel rozhodne nejsi at si kdo si ses proste traaaaaaaaaaaappppppppppneeeeeeejjj jj člověk a stym byses mes smirit
jo aa jb jsou uzasn a krasni a ty nemas co tady kecat a nadavat jim sproste *3* *3* *3* *4* *4* *1* *1* *3* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jj stejne jako ty -
tokio hotel -tulpacky (namalovany)holcicky *15* *15* a je to vyrovnany ete naky dotazy?? *5* *5* *5* -
-
Re: Re: gfgyxt
adelko,ale tady se řeší Jonas Brothers a ne TH! *1* -
-
Re: Re: Re: gfgyxt
ja vim dianko jen aby to bylo vyrovnany nebo ty by si snad chtela aby sem lezli naky blbci ani nn s mozkem a nadavali jb ktery im nic neudelali?? *7* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: gfgyxt
Mně to je úúúúúúplně jedno..... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: gfgyxt
tak neodpovidej!! *15* *15* *15* -
zuzana:Tady nejde o to,že musím mít poslední slovo,ale ty chceš,abych sem nic nepsala a pořád mně něco píšeš,tak jak tady nemám nic psát?! Tak už mě nech! -
diana114:já zapoměla to ty musíš mít poslední slovo že! tak sorry!!!!!! *1* *5* -
z.u.z.k.a:Já už sem nic psát nebudu,ale tak už mi ty nic nepiš! -
diana114:hlavne ze si jim nadavala!! -
z.u.z.k.a:Já tady nadávám? Já jen píšu,že tady je diskuse o JB a ne TH a že je mi vcelku jedno,co tady řešej,ale jinak sem už nic nepíšu,tak nwm,co ti zas tolik vadí... ale souhlasím s tebou v tom,že je Joe nejhezčí *5* -
no dobre dianu114:ja pujdu za tu tvoji madonnou a taky tam budu nadavat uvidime jak se ti to bude libit!!!! *16* *1* *5* *5* *5*
-
-
-
-
-
joooooo
-
-
♠
JB=Jebnutí Bráchové *15* -
-
Re: ♠
si debilníí ani určitě si neslysel/a jedinou písničku ježiš sme lidi upe všeci a nende o to jestli sou slavni bo ne...ale o to že maj zamilovany pisničky...ktery posloucha asi polovina ceske republika....ja se taky nevyjadruju proti nikomu jinymu i kdyz si o nem myslim svy....jenom proto ze je to taky jenom clovek....VSICHNI SME SI ROVNI! *5* -
-
Re: Re: ♠
jj mas pravdu lucko kazdej s kazdym sou si soberovni -
Máš pravdu-ale jak můžeš vědět,že jsem neslyšela ani jendu jejich písničku? Slyšela jsem Burnin' up a Tonight! Jenže kdybych to tady napsala už předtím,tak by se mě zase ptali:,Tak proč je posloucháš,když se ti nelíbí?'
-
-
Re: ♠
ses trapna -
-
No a?
-
-
-
Re:Re: Re:ffff
hele vercidelko ty si jeden z tech lidi co si mysli ze ceska republika je stredem sveta? metallica to je proto protoze nedavno vidali novy album a kazdej po nem sili samozrejme az na ceskou republiku a kings of leon sou uplna novinka a v americe sou dlouho uz dlouho mezi top 10 s hitama jako use somebody nebo sex on fire . a pokud vim tak jonas brothers nejsou ani v top 20 *15* kdybi sis to chtela overit koukej na mtv nebo vh1 nebo na internetu to uz najdes -
-
Re: Re:Re: Re:ffff
no tak nejsou ani v top 20 ale nekomu se treba jejich pisnicky libijou
-
-
z.u.z.k.a
nejhezčí je joe!! *14* *14* -
-
Re: z.u.z.k.a
To jo...ale ostatní jsou hnusní. -
-
Re: Re: z.u.z.k.a
všichni sou hezci ne jenom joe joe je nejhezci ale vsichni sou krasni *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: z.u.z.k.a
já úpe souhlasím jsou to nejklásnější kluci ze všech skupin *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: z.u.z.k.a
jjjj.....moje slovaaaa *14* -
-
Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a
přesně tak!!!jako já nwm jak jim může někdo nadávat když je to nééééééééééééééééé éééékj skupina na světě!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Re:ffff
jisty/a fanda (pavlusqa) sem pridal uplne ubohy komentar jak vis ze jsou nejpopularnejsi skupina nasi doby? aha tvuj super skvelej mozek si to uvedomil sam , koukni na nejaky americky stranky a zjisti si ktera kapela je nejoblibenejsi ja bych typnul ze na prvnim miste v soucasnosti jsou kings of leon nebo metallica -
-
Re: Re:ffff
no tak a jak ty můžeš vědět, že tam bude např. ta Metalica, nebo to druhe to ani nikdo kromě tebe nezna jo tak klidni hormon.... *10* *8* -
-
Re: Re: Re:ffff
Víš když jsem tak ubohá tak me nereš *1*
-
-
Re: Re:ffff
Jo souhlas
-
-
ffff
lucinko radsi zalez nevim co to tu delas zza divadylko ale tvuj naressss me teda uplne prastil do obliceje *15* -
!!!*LOWE*!!!
*14* *14* *14* *14* *14* Joe is BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Praha
Jonas Brothers byli v Praze (jako předskokani Avril) *14* *14* -
-
Re: Praha
jako to faakt že byli v prate...?a ty si je viděla..?twe jako kdyby přijeli toto leté *14* *14* aspon bych viděla nicka live *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Praha
praze
-
-
hej si delas pr*** to ani nevim hej lidi okamzite chcu jejich koncert...kdybyste je slyseli na zivo oni jen nezpivaj a nerikaj neco lidem oni jim rikaj svy pocity a i neco ze svyho sveta....proto je miluju protoze jsou pro ne duleziti fanousci...mluvi s nema jako by to byli nej kams...a pritom se vidijou jednou...proto jsou pro me THE BEST!!!! *14* -
hej tys tam jako byla??? *8* *8* -
Achh jeden trapák větší než druhej *5* -
-
Re: Re: Praha
Avril z nich nejtrapnější. *1*
-
-
-
jaj
Když jsem tu byla na posled nandala jsem to ňákejm bbcům co si mysleli že jsou lepší než JB!!a nebojím se to nandat i ňákej blbcům co tu sou teď a ještě k tomu píšou gramatický chyby!!neříkám že já sama je občas nepíšu ale to co tu píšou ty blbci tk to je docela nářes!!!A TŘEBA JAKO ,,LALA"!!!!§CO SI TÍMHLE STUPIDNÍM VZKAZEM DOKAZUJEŠ???NOO????HELE JÁ MŮŽU ŘÍCT:JB JSOU BLBÍ ALE TK JAKO JSOU BLBÍ ONI........ TK TO SE NEDÁ VYJÁDŘIT!!!!!! *15* *15* *15* -
-
Re: jaj
*9* hhhhhh už se bojiiiiim tak dělej nandej mi toooo *1*
-