-
oo
Nesnášim ty uřvaný slečinky celá ta jejich skupina je jenom komerční sračka a za pár let po nich neštěkne ani čokl!!! *9* *5* -
-
Re: oo
ježiši marja nekdo se nam tady pokakinka
jenom zavidis ze sou slavni ty ichtyle -
nn *13* -
a co poslouchas ty? Evu a Vaska a Moravanku!!? -
a co poslouchas ty?? Evu a Vaska a Moravanku vid!! -
tem kteri tady protestujou musim rict jen jedno:
MÁTE PRAVDU *3* *3*
JB JE BLBOST
-
-
Re:Re: ghjdg
tomas a ty si co za praseci rypak? vsichni ste blby primitivove copak nevidite ze jsou uspesni diky svemu vzhledu ,tri rozkosni bratri co neumejji hrat ,ve hre na kytaru bych je trumfnul s gracii, a dost trapny je tady rikat rozbiju vam drzku ,abys sam nedostal -
-
Re: Re:Re: ghjdg
ANO sou to jenom 3 lamy a jak jim to říkáme? másla těsta apod. a v dubnu až přijede do česka CoF a grght tak je zavřem do klece *15* a budou s toho mít doživotní trauma a Dani bude hrát mi budem pařit a bude to hustýý jupíííííííííí *15* -
-
Re: Re: Re:Re: ghjdg
hejj hejj co to tady pišete za traparny o jonasss brothers *7* jsoou ti s 5 NEJ vole a kdo si to nemysli tak at laskavě zaleze pač všechny serete *16* jsou šajleně sladci a žůžo spivaj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nik *14* joe *14* kevin dcl de
-
-
-
AHOJI
Jste prostě úžasní JONAS BROTHERS joooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooo k sežrání *14* *4* *15* -
-
Re: AHOJI
*14* *14* JONAS BROTHERS SOU NEJ NEJLEPŠÍ SKUPINE NA SVĚTĚ!!!! *14* *14*
HLAVNĚ JOE TOHO UPA MOC ŽERU *14* *14*
-
-
ghjdg
hele nechci tady nadávat takže vám to řeknu takhle.Zkuste si někdy zahrát v kapele před mrtě díváku a zahrát aby se jim to líbilo...Klidně se s vámi vsadím že nezahrajete ani tón když budete mít takovou trému a chci tím říct at jim nenadáváte když ani nevíte jaké to je.Takže ještě někdo je tu bude buzerovat tak se naštvu a dám vám po držce *5* -
-
Re: ghjdg
jo ale ja neplet do toho jak by nam bylo kdyby sme byli misto nich ale slipknoti delaji to samy takze tedy pisu jenom o jejich stylu hudby ktery se mi vubec nelibi.Kdyby spivali Hard Metal atd. nereknu to by sem tu napsal ze ujdou ale tohle!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: ghjdg
*16* *16* HELE JESTLI SE TI TO NELÍBÍ TAK JE NEPOSLOUCHEJ NIKDO TĚ DO TOHO NENUTÍ POSLOUCHEJ SI TY TVOJE SRAČKY!!!A NESER *10* *10* *10*
-
-
-
aaaaaaaaaah
hele, když se vám nelíbí, tak co chodíte na jejich profil *7* mám chuť vám dát přes hubu *5* miluju je a líbí se mi *14* vy jim nidko nesaháte ani po kotníky, i kdby jste se poskládali všichni na sebe, jste jenom banda trapáků *8* -
_OuUu_
_JsOu sQeLý_HlAvNě JoE ♥_MiLuJu TĚěĚ!_ *14* *14* *15* -
-
Re: _OuUu_
je to kravina sveta spivaji jak nafoukly becky v konzerve pisnicky maji jaku zmutovany jazz.
lidi spamatujte se a poslouchejte slipknon -
-
Re: Re: _OuUu_
hadej:prosim te nauc se psat a pak zacni nadavat!!!! *15* *15* *15* *15* lamo!!! *15* *15* *8* -
jsi stupidnííí hńupo kterej neumí vyzpívat stupnici c-dur tak si polib prdel a di někam...urážíš tady každýhoo...tak si ty svý řečičky strč někam nikdo tady není zvědavej maximálně tvý podvrženci keří jsou stejně stupidní jako ty -
-
Re: Re: Re: _OuUu_
ty katy to nadavas na mne jen tu pisu svuj nazor tak si zalep pusu samolepkama ci ja nevi treba nicka a pak neco rikej -
-
Re: Re: Re: Re: _OuUu_
Naprosto s tebou souhlasím,jen dáváš najevo svůj názor!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: _OuUu_
presne tak vzdyt je to tady na to
-
-
-
-
Sice tam máš chyby,ale je to pravda. *5*
-
-
-
I Lowe JB
Hele lidi nwite jestli přijedou někdy do ČR?? Já bych je dost ráda viděla prtže sou užo. Já sem prostě do nich blázen *3* -
-
Re: I Lowe JB
jj, meli by prijet v lete. Moc se na ne tesim
-
-
i love JB
JB je skvela skupina. Maj super texty a hudbu. Ja metal moc nemusim a urazim ho?? NE!!! tak se zklidnete a nepiste sem taky srance. Viva JB -
-
Re:
slipknot jsou dobri a metal taky.jonas brothers jsou popove mocky z kazachstanu nemaji tu co robit *13*
-
-
Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
mily/a ............... , vis moje hvezdy jako jimi page, james hetfield nebo bruce springsteen maj pravo bejt namisleny prtoze kazdej z nich mel tuhej zacatek a kazdej z nich ma ted vic prachu a slavy nez by se tem tvejm brachum mohlo zdat -
-
Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
tihle jazzovi psychouni patri kajsi na k jejich druhu. ja si myslim ze to vhlave nemaj v poradku to jsou take kraviny ty jejich zmutovany jazz protoze prava hudba je metal!!!!!!!!!lidi *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* prosim vzdyt je to parta nafouklych pubertaku kteri si mysli ze jsou nejlepsi i kdyz muzo spivat kajsi na ulici v kazachstanu ale tady jsou nuly *10* -
Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
tady ta stránka je plná úchylů tím myslím že ůchl je ten kdo to poslouchá už jsem to tu psal ale niak to nezapusobilo myslím že každý kdo tu píše je bud feták uchyl debil kokot a další devianti kteří se hodí do psychyatrie
až na ta chytré lidi kteří tu protestujou
Rada tadle skupina jsou uchylové poslouchejte SLIPKNOT *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
tak to bych si radši zabodla kříž doprdlele a tahala ho za sebou hajzle -
-
Re: Re: Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
krka a ty co na nich furt mas vzdyt je to obycejna nudna pisnicka ten jonas brothers a slipknot vzdyt to je total huste slysela si od nich aspon psychosocial nebo duality? *13*
-
-
-
-
upe miluju
miluju je *14* *14* hlavně joea *14* *14* mno prostě hezounci *14* *14* teda kain moc ne no ale prej je snim nejvíc sranda *7* mno já to nwm osobně ale nevadilo by mi je takhle znát *14* *14* mno já bych ale joea asi sežrala láskou takže bych jim nedoporučovala se ke mě přibližovat *15* *15* mno bohužel to nehrozí *9* miluju jje a chci aby přijeli do čech *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: upe miluju
sundin:tak kdyz se ti nelibi tak jdi do prdele!! *8* a ty jsi tu blba!! *16* *16* kazdy ma jiny styl jestli nevis!!!! *16* *16* *16*
-