-
Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
nektery lidi jako z.u.z.k.a mi prijdou fakt blby, ja si myslim ze tohle je uplne nahovno skupina neumej vubec hrat neumej ani zpivat a desne me sere ze se povazujou za rock`n`roll -
-
Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
oni se za to nepovazujou oni tim za prvi sou a za druhy oni zpivaj protoze je to bavi a nn kvuli tomu ze si myslej jak sou buh vi super jako si myslej namislene ty tvoje hvezdy -
pravidelně si johnasiovýma utíram prdel ale ani to nezvládnou tak mi ho vycucali ale nevěděli jaktak jsem je poslal do přirození -
-
Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
jase skoda ze tam nejsou alspon by te ji nakopali zajimalo by me co poslouchs ty kdyz je tak odsuzujes ewicku rarnejch nebo tych 5 angels haha .......kravo -
-
Re: Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
teda Farnejch je to krava ani nevi jak se to pise *7*
-
-
Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
romskej franta je gej *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
pravidelně si johnasiovýma utíram prdel ale ani to nezvládnou tak mi ho vycucali ale nevěděli jaktak jsem je poslal do přirození
-
-
nahodte téma lidi
čaute ldiičky...prestante se hadat..každy ma jiny vkus a to by jste meli respektovat ne?chtelo yb to nahodit téma aby tady nebyla takova nuda.tak o čem se bduem bavit?tak treba jaka je vase nejoblíbenejsi pisnička od Jonas brothers? *4* at to jede lidi..chci tady vasi odpovedi ju? *1* aspon udelame Joans brothers vetší počet komentárů *14* tak se mejte a fandete Jonas brothers *14* ahooooj *14* -
-
Re: nahodte téma lidi
Mě se líbí upe všechny písničky ale teď hrozně žeru písničku Can´t have you *14* *14* aaaaa je upe boží -
me se libi vsechny. Ale when you look me in the eyes je skvela. Je jich hudba a texty jsou uzasny. Pisou o tom co samy znaji a co zna kazdy. Pushin' me away je taky super. -
ajojač..moje nej písnička je Goodnight and goodbye ta je fakt bombova a pak jeste Hollywood.a vy? *3* -
-
Re: Re: nahodte téma lidi
Hollywood je hit Madonny -
-
Re: Re: Re: nahodte téma lidi
cože?ale my ymslím eHollywood od JB víš:) -
-
????????
Ale to je něco trochu jinýho. Pak taky JB mají písničku(dobrou),která se jmenuje Burnin' Up. Jenže! Takový název má písnička Madonny z roku 1983!!! Tak jako je to náhoda,že některé písně Jonasů se jmenují stejně jako písně Madonny??? Asi jo,ale stejně je to divný. -
-
Re: ????????
To jo..... Hlavně,že není stejnej text *1**1**1* -
Re: ????????
tak nazev..to muže byt nahoda..hlavni je že nemaj stejnej etxt ne?na nazvu nezaleží
-
-
-
-
Re: Re: nahodte téma lidi
Tak to moje je Lovebug.....a upa mega je taky Australia.Má mega dobrej text..:)ja ty pisničky posloucham každej den:) -
-
Re: Re: Re: nahodte téma lidi
jojo holky:)ja tedka poslední dobou posloucham Still in love with you. *14* *14* *14* *14* *14* klasna pisnička -
-
Re: Re: Re: Re: nahodte téma lidi
*15* se nam to tady nejak rozjelo. *15* dobry téma.ja posloucham všechny pač sou uzasny.ale prece jenom mam jednu oblibenejsi než ostatni- *14* Inseparable *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nahodte téma lidi
*13* nene Tonight je nééééj *5* *1*
-
-
-
-
-
-
Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
dechovky,moravanky *7* kazdy aspon trochu kulturne zalozeny clovek zna led zeppelin a black sabbath, i ti vasi jonasove je urcite znaj ,kdybi nebylo tehle kapel tak tu nemate skoro nic tak drzte kurva klapacky -
ff
sou uplně boží NICK je z nich nejklásnější a ten kdo je chce pomlouvat tak at si políbí prdel protože nepozná doubrou hubdu!a at de poslouchat evu a vaška ty sou pro ně ti nej!!:-d :-d
*1* *1* *1*
miluju NICKA a JONAS BROTHERS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
I LOVE YOU jonas brothers
jonas brotherd jsou nejlepšííííííííííí jáá je uplněééé milujůůůůů!!!!jsou andíílcíí..!!!a krásnííí!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
mILUJU jb
jN JA SI TAKY MYSLIM ZE TO NEJSOU ONI ALE KDE LEŽÍ 4R ASI VÍ KDYŽ NAPSALI ČR MEZI MÍSTA KDE SE BUDE VYSÍLAT 3D FILMA JINAK KDYZ SEM CHODÍTE JEN ABYSTE NAPSALI JACI SOU TO KRETENI ATD TAK BEZTE NEKAM JINAM JA VAM TAKY NEPOMLOUVAM VASE POSRANE DECHOVKY!!! *5* -
Lide.cz
Hele lidi mam dotaz.už jste taky vdieli na lidech.cz zaregistrovany selenu demi nicka kevina joa miley atd?jedna holka mi psala že sou to vazne oni...ale ja tomu neverím.vždyt ani nevi kde česka republika leží natož aby se registrovali na lidech.co si o tom myslíte vy?napiste svuj nazor a jinak jestli se chcete juknout na ty profily tak písnete papa *14* Jonas ´s fans *14* -
-
Re: Lide.cz
a jak se tam jmenuji na lide?? *15* *15* *15* *15* -
Re: Lide.cz
TAK TO TI ASI LHALA KRÁVA JEDNA BLBÁ!! *1*
-
-
fasgdfg
sou to posranci blby ,nikdy bych je nesrovnaval s takovejma legendama jako led zeppelin nebo black sabbath -
-
Re: fasgdfg
je to skvela skupina. Jejich texty jsou skvely, protoze pisou o zivote. SOS je pisnicka o bolesti, When you look me in the eyes je o lasce .... Stary skupiny jsou sice fajn, ale na zepeliny jsu moc mlada. Viva Jonas Brothers. -
-
Re: Re: fasgdfg
♦dianna114♦:jo a ja ti takovou picovinu budu verit!! *15* a co se tyce te inteligenci co sem napsala tak sem se spletla o jedno pisemko no boooooze!!! *15* aby ses stoho neposrala!! *15* a nebylo cilem te nasrat ale napsat ti pravdu kterou by sis mela uvedomit!!! *13* *16* *15* *15* jooo ty jsi dostala 1 z anglictiny hmm... tak to pochibuji!!! *15* zbohem a uz se nevracej čupko!!! -
-
Re: Re: Re: fasgdfg
tak o dve no boooze *15* aby ses stoho nahodou nezblaznila ty jsi trapna!!!!jo a cestina mi jde ale tady v diskuzi je to u prdele!!! *15* a na pocitaci se da lehce preklepnout takze neznamena ze neumim cestinu!! *1* *1* tak co uz se ti rozvitilo???!!! *7* konecne??!!! *7* *1*
-
-
-
would:Naprosto s tebou souhlasím! -
-
Re: Re: fasgdfg
drz hubu kravo!!!!! *8* *16* *16* *16* bezte do prdele za svyma dechovkama!!! -
-
máš pravdu sou to dementi nevědí co to je hudba.jenže pro ně je asi lepší moravanka!!! *1* *15* a vůbec jestli se jim to tu nelíbí tak co sem lezou???!!! -
-
Re: Re: Re: Re: fasgdfg
daniasekJB :a ty snad víš co je to hudba?? *15* *15* -
dianna114:nenechám tě bejt!!!nadáváš tady ty tvojima ubohýma slovama a jsou tááák trapnééé!!! *9* *9* a nwm proč jím nadáváš bez důvodně když si je ani nepoznala a ani určitě neumíš anglicky(jde to na tebe vidět stvou inteligencí *15* ty ani vlastně nevíš co je interigence tak sorry *15* )řekla bych že mi je ti líto ale nereda lžu!! *15* *15* *9* *9* si trapná jak moje prdel!!! *9* *15* *15* *5* tak ahoj kundo!! *8* *15* moc mě netěšilo!!! *15* *16* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fasgdfg
z.u.z.k.a:Tak ted' si sedni na tu svou trapnou prdel a čti:Jestli jsi mě chtěla tímto přístěvkem naštvat,tak se ti to nepovedlo! *15**15* Z angličtiny jsem měla 1,možná jí neovládám perfektně,ale čeština mi jde,rozhodně líp než tobě. *1* A když jsi tak chytrá,můžeš mi vysvětlit,co je to ta interigence(nebo inteligence *7*)? Teda sorry,že se ptám,to je asi zbytečný,se na to ptát někoho,kdo ani neví rozdíl mezi chytrostí a inteligencí. *1*xD*8* Tak papa,už jdu na jinou diskusi,aby ses tady ze mě náhodou nezbláznila. *15*
-
-
-
Umíš vůbec začínat příspěvky jinak než ,drz hubu'? A to,že někdo neposlouchá rock nebo jiný sračky,ještě neznamená,že fandí dechovkám! A ty jsi trapná,jak se do každýho hned pouštíš! Můžeš odpovídat asponˇ normálně,je OK,že Jonase bráníš, a ne ty antifandy hned odtud vyhánět,jako by nemohli napsat svůj názor!!!!!!!!! A jestli se ti nelíbí,že každej není posranej z týto přitroublý skupiny,tak máš smůlu! -
-
dianna114:ty kravo jedna zasrana neser me!! *16* *16* kdyz se ti nelibi tak bez do prdele nikdo na ty tvoje zkurvene slova neni zvedavy!!! *8* *13* pico!! *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fasgdfg
Víš co,jdi si tam sama,ty krávo blbá a vem si tam sebou třeba plakát Jebnutých Bráchů a mě nech bejt,jo???????
-
-
víš co di do prdele jestli se ti tu nelíbí tak vypadni ty kráávo!!!
*16* *16* *5* *8* *10*
-
-
-
-
drz hubu demente!!!! *16* *16* *8* *8* *16* *16* *16*
-
-
JB
*14* ja sem z nich uplně paf. *14* od te doby co je posloucham tak už neposloucham nic jinyho:Dmaj andherny texty..jejich hudbu miluju *15* hlavne Joe je klasnej *15* božííííí *1* nejvic se teším na jejich 3D Concert.megaa *3* -
-
Re: JB
Uplně souhlasim *14* *14* *14*
-
-
Lol
"Naprostá mánie v celé Americe! Kam vkročí bráchové Kevin, Joe a Nicktam se ozývá jen ječení fanynek - prostě jako TH mánie u nás v Evropě." *1* Lol. Ona je v Evropě nějaká Tokio Hotel mánie? *1* Jinak Jonas Brothers ujdou.