Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • internetova novinka

Jestli chcete získat AUTOGRAMY JONAS BROTHERS,nebo se dozvědět něco nového o filmu camp rock a všech jeho hercích,podívat se na camp rock videa,nebo si jen tak přečíst texty pisnicek z camp rocku,nebo se podivat na čupr fotecky a mnoho dalsiho
    jděte na WWW.JUST-CAMP-ROCK.BLOG.CZ
    k tomu jeste vse o jonas brothers.....
  • Jonas Brothers ♥

Ahojky, mám straně ráda Jonas Brothers a Camp Rock....na Camp Rock jsem se divala podruhe a hned jsem se do něj zamilovala!!!!!! Newíte, jak se mám setkat s Jonas Brothers????
    *14* *14* *14* Jonas Brothers *14* *14* *14*
  • Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas *4*(Jonas Brothers jsou tam taky *3* )
  • Podporování

Prosim dejte hlas Miley Cyrus na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám
    • Re: Podporování

promiň ale miley zrovna nemusim...songy má některý hezký.... ale ináč mě nijak nebere *9*
    • Re: Podporování

proc jako?? *7* *1* kunci
  • Podpořte Jonas Brothers

podpořte Jonas Brothers v 2. kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • ...........

Jonasové jsou dokonalost sama *3*
    • Re: ...........

JB jsou nejlepší , a nejhezčí skupina *14* *14* *14*
  • COOL

Jsou prostě dokonalý a těím se do L.A. až tam poletím..bude nejvíc super *14*
  • BRAVO ZLATÝ OTTO 2008

BRAVO ZLATÝ OTTO 2008
    Stačí poslat SMS ve tvaru "BR SKUPINA 10" (10= číslo přidané Jonas Brothers)
    a to poslat na číslo ČR: 900 15 03 nebo SR: 6663 (Cena 1 SMS je 3,-Kč)
    *14* *14* *14* *14*
    • Re: BRAVO ZLATÝ OTTO 2008

Asponˇ toho Zlatýho Otta at' vyhraje nějaká talentovaná skupina! To Jonasové nejsou!!!!!!!!!!!
    • Re: BRAVO ZLATÝ OTTO 2008

hm tohle je v BRAVU
  • Jonas Brothers

Jonas Brothers *14* !To je moje nejoblíbenější skupina!Moc se mi líbí Joe *14* je moc krásný,ale i ostatní jsou fajn *14* .konečně jsem je mohla vidět i naživo!Moc se mi to líbilo.no tak se mějte fajn.Vaše Ewa:).
    • Re: Jonas Brothers

no to nejsi sama!!!!já ho taky miluju!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

jjj souhlasím oni jsou príma kluci na světě mám je moc rádá *14* *14* *3* *4*

Ty jsi je viděla live?
  • :-o

co to kurva je? tak toto mužou poslouchat fuck jenom mentálně vadni lidi,vždyť sou to buzeranti!!!!!!maj debilni songy.... *5* *5* *10* *7* bože ta dnešni hudba tak upada..... *9*
    • Re: :-o

víž že jsi totalně vadná a jejich pisničky jsou dobré jenom buzerantum se tato písničky nelíbí jestli to máš v papírech tak to beru ale jestli ne tak to nemáš v pořádku *1* *1* *13* *16*

newm co jako pises nekomu se ta skupina libi a newm proc to pises psali bi to tak 5 leta dedcka

Mno,tak já se ani nedivám že neposloucháš Jonas Brothers protože ty posloucháš asi 3 citronky *3* Jonas Brothers nejsou pro tebe protože jsi ještě mimino hahahaa a asi
      jím závidííš že jsou slavnííí a oni nejsou žádný buzerandi ty jsi buzerant nabo lazba!!! hahahha tak si toho nech jooo i vy ostatní co jste trochů blbní mno vlastně ne trochů ale mocccc *15* ty kteří mají rádí Jonas Brothers tak jsou nej a maj styll pro hudbu !!!!! *5*
      • Re: Re: :-o

jasně Citron-to je aspoň skupina *3*
        • Re: Re: Re: danisqa

hm to jsi na velkým omilu oni se takhle nerozešli tak nevím kdes to vzala *7* *9*
          • Re: Re: Re: Re: danisqa

no tak jak se rozesli ty pani chytra!!!!!!!!!!! *8* *8*
        • Re: Re: Re: :-o

pro verunkaa17:ty pico nauc se cist!! *16* *16* ja sem psala ze chodil kurwo!!! *13* jo a za druhe ja sem dala odpoved tam tomu co jim nadaval a nemuzu za to ze je to posrane a dalo se to tam *10* *10* pico!! *16* *16* nauc se cist a pak zacni nadavat!!! *8* *8* kdyz nic jineho neumis!!! *16* *16* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* kurw!!!prejiti vsechno nejhorsi *16* *16* *16*
          • Re: Re: Re: Re: :-o

tebe já poslouchát nebudu to spýš ty se nauč číst!!!!!! souhlásím s týma kdo říka že sjou skvělí a oni sjou skvšlí Jonas Brothers a stebou se nehodlam bavit ani stracet čas pochopylas ale asi ne podle mě!!!!! *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *9* *9* *13* *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :-o

TY SI ALE PIČA...!!!! JÁ JSEM TO ALE NEPSALA TOBĚ ALE TOMU KOKOTOVI!!! UMÍŠ ČIST ZE SE JIM TAKY ZASTÁVÁM PROTŽE JE MILUJU!!! SKLAPNI PICO!! *16* *16*

neser me vole fakt se nauc cist je to fakt hruza co me tady nadavas kvuli nejake picovine a ani si to nemuzes poradne precist!! *15* *16* *16* *8* lemro!!! *8* *13*

neboj se ja ctu dobre!!!!ale ty ne!!napsala jsem ze chodili vis!!! *16* *16* *16* *8* *8* *8* tak nedelej divadlo!!jo a jeste bavis se semnou na icq!!! *15* *15* ha takze stery!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: :-o

a neser me *16* *16* *16* aby ses pak nedivila jaka budu!!! *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Verunkaa17

Mno,tak já se ani nedivám že neposloucháš Jonas Brothers protože ty posloucháš asi 3 citronky Jonas Brothers nejsou pro tebe protože jsi ještě mimino hahahaa a asi
        jím závidííš že jsou slavnííí a oni nejsou žádný buzerandi ty jsi buzerant nabo lazba!!! hahahha tak si toho nech jooo i vy ostatní co jste trochů blbní mno vlastně ne trochů ale mocccc ty kteří mají rádí Jonas Brothers tak jsou nej a maj styll pro hudbu !!!!! jsi děsnýý :-O!!! *9*
        • Re: Verunkaa17

ale,JB sou mimina,ty si mimino,ale však vy z toho vyrostete, *5* že...? oni neumijou hrat,sou to teplouši-to me nikdo nevymluvi. OMG doufam ze brzo skončijou...lol!!!! háhá já a závidět jim jo? a co jako? že sou buzeranti? že neumijou hrat? že je poslouchaj 12-ti lety puberťačky? tak to jim fuck nezávidim... *5* *5* *5*
          • Re: Re: Verunkaa17

drz hubu nejsou to teplousi *13* kdyz asi nick chodils miley cyrus a joe jeste s nekim a kevin hmm.... *10* tak by si mel zapojit mozkove zavity(jestli mas!! *15* )a mel bys vedet co je to teplous!!!! *13* *15* *15* buzerante kdyz se ti nelibi jdi do prdele kretene!! *5* *16* *16*
            • Re: Re: Re: Verunkaa17

Miley může mít lepšího.

nick se s miley rozesel kvuli tomu ze ona mu na jednom koncerte dala pusu a on nechtel aby to nekdo vedel ze s ni chodi as cdal ji kopy
            • Re:smizuzi

TY KRÁVO POCHOP TO ŽE JÁ SEJÍCCH TADY CELOU DOPU ZÁSTÁVÁM A ŘÍKAM ŽE TO NEJSOPU TEPLOUŠI ALE SKVĚLÍÍ KLUCI !!!! JO A JEN TAK PRO ZAJÁMAVOST NICK UŽ NECHODÍ Z MILEY CYRUS!!! AEL TY JSI NĚJAKA OPOŽDĚNÁ TO NEMÁ CENU SE STEBOU BAVIT!!! *9* *5*

no tak ted si me tak nasral ze tu rikas ze jako si myslis ze jenom 12 lety holky to poslouchaj me je 25 let a taky posloucham jonas brothers a libi se mi jejich songy a vis vubec proc?????asi ne co???a urcite jim zavidis jinak bys jim tu nenadaval *1* *1* *1* *1* *1* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16*

hahahahaaaa já bych se teda moc divila kdyby ti bylo 25!!!! hahahahaaaa!!!!!!!!!!!!!typuju tak 13... *7* *8* *8* *8*
            • : Verunkaa17

Já jim nenadává ale já sejich zastavám!!!! takýe se uklidni jo!!!!!!!! *16* *16* *5* *5* *8* *8* *8* *13* *13* *13*
          • Re:ykim

Hele ty smrade oni jsou skvělí a ty nejsi NIC tak jim moc a moc závidííš CO ..?!! jo a jsi stým trapný-á hahahahaa kolik pak ti asi jeee coo ??!!!! *7* *8*

souhlasim...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit