-
Koncert
Hele lidi, budou mít letos JB koncert v Česku?? A jestli ne, tak nevíte jestli někdy v budoucnu jo??? -
-
Re: Koncert
Doufam ze nikdy!!!!!!!!!!!!! *9* *9* Nedalo by se to vubec poslouchat. Takovej hnus. -
-
Re: Re: Koncert
di do hajzlu!!!!!!!!!ty hajtro jedna usraná!!!!chtěla bych widět teba jak zpíwáš!!!!oni aspoň narozdíl od tebe umí zpíwat a jsou slawný!!!tak jim nedáwej a WYPADNI když je je nemáš rád/a *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
*10* *10* *16* *16* *8* *8* HELE TY KURVO CO JIM NADAVAS TY PICO *16* *16* *7* *7* *7* TY SI SNIMA SNAD SUKALA ZE TO VIS??????JA NERIKAM ZE JA JOP AE NEVIDIM DUVOD K NADAVANÍ TAK SI HLED SVYHO A NESER SE SEM A HLAVNE NESER MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TY KUNDO VSELIJAKA!!!!!A NECHAPU CO SI VO SOBE MYSLIS TY KRAVO NAMACHROVANA!!!!!! *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* -
Přesně...to by sem musela jet z Prahy pryř...třeba za babičkou...a s ní rači poslouchat dechovky *10* -
jdi do prdele *10* kdyz se ti nelibi jonas brothers tak sem nelez kokote!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
AHOJ
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat.
Je pravda že JB se spojí s Tokio hotelem?
Já si myslím že ne ale nevím to jistě. *3* *3* -
-
Re: AHOJ
coooožeeeee?????mno jako doufám že ne!!!!!!!!!!!!??vždyt tokio hotel jsou takoví hovna zasraný oškliví a trapnýýý,a Jonas Brothers takoví skvělí,krásný,úžasný!!!to by byl úúúúlet!!!!!!!!!! -
jsi blazen ne? co by takovy skveli kluci delali s takovejma debilama jako je th? *16* -
Verunkaa17
Ahoj,jestly se chcete o Jonas Brothers dovětět víc tak se mrkněte na můj blog který patří předevšim jim *4* *14* -
-
Verunkaa17
www.Verunkka17.blog.cz toje ten blog pro Jonas Brothers
-
-
-
AHOJ
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat.
-
to by bylo krásný..sračka k sračce sedá -
-
Re: Re: AHOJ
Ale TH se aspon daj poslouchat.
-
-
-
AHOJ
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat.
-
jak tady čtu tvůj příspěk tak vím že jsi sis to přečetla v bravu.V Bravu jsou většinou nepravdivý drby až jsou k smíchu.Jo je to dobrý časák,ale někdo to přehání a ne to neznamná že JB maj společnou fotku tak se hned spojí.Oni zpívají a mají úplně jinačí styl takže pochybuju jen jsem něco slyšela že kdyby k nám Tokiáči přijeli tak JB by měli být předskokany,ale možná to bude taky drb to se ukáže časem,ale těšte se před letními prázdninami se k nám dostane JB film!3D MOVIE EXPERIENCE!Je to potvrzený přímo od nich na myspce!Jen není ještě uveřejněný datum a opravdu to bude stát za to! *1*
-
-
lidi
nema cenu se hadat stejne se tim nic nevyresi -
BLBÁ LIDI
VŠICHNI KDO JE CHCETE POMLOUVAT DĚTE DO PRDELE TADY JE FANKLUB KAŽDEJ MÁ RÁD NĚCO JINÝHO p.s :JB SOU SUPER -
lovisek
Ako ja nwm co se vam na TH tak libi dyt sou to upe nejvic debilove a JB sou stokrat lepsi nez naky gejove z nemecka I LOVE JONAS BROTHERS a hlavne NICKA *14* *14* *14* -
TH??
Ahoj lidi...mužu se zeptat co maj JB společnyho s TH??nemohl by mi to nekod vysvetlit??díky lidi *3* -
-
Re: TH??
Pravě že nic(jen že jsou to kluci) proto se nedaj srovnávat. Proto nemůžete říct že je někdo lepší (třeba TH na to že jsou to Němci tak toho dokázali hodně, JB zase žijou v USA tam jsou úspěšní hlavně proto že hráli ve filmu (spousta hvězdiček začínala ve filmu např. Hilary Duff,Miley Cyrus,Vanessa Hudgens...) Neříkám že je někdo lepší jen že každý vede jiný život.... *4* -
-
Re: Re: TH??
hele to se vubec neda srovnat, ted jsem se po 2 letech vratila z ameriky a to je normalni manie tam! Jonas Bros. a Miley Cyrus a last movie of High School Musical Senior Year to je konec tam to zerem naprosto maximalne *14* A to mi neni 15 nebo 16! That's the mania *14* -
Re: Re: TH??
tohle sme zrovna nemyslela..ja sem jen chtela yvsvetlit...co se pripravuje...všede ctu JB+Th ale nevim o co jde?jako že se maj dat dohromady nebo s nima maj mit turne nebo jak?diky za odpoved *4* -
-
Re: Re: Re: TH??
To jen Bravo psalo že možná spolu něco nazpívaj ale to je blbost *4*
-
-
-
-
JB
Oni jsou nej...A hlavně Joe... *14* *14* *14* *14* *14* ...Prostě krása, škoda, že je nikdy nepotkám... -
-
Re: JB
Miluju joea *14* *14* -
-
Re: Re: JB
hale Joe je mujjj nesahat!! :D xD xD *14* *1* *15* *14* *4* *14* *1* *1*
-
-
Re: JB
jj taky miluju joea *14* *14* *3* *4* -
?
Múžu se zeptat,kdy ti vymyli mozek *9* -
-
Re: ?
nikdy!! *15*
-
-
-
meli byste jb dekovat (pro ty co jb nadavj)
hele prestante furt na ne nadavat prave sem cetla clanek kde se JB snazili o to aby meli jejich fanousci radi i TH tak zmlknete JB vlastne tem vasim namalovanejm holcickam delaji laskavost a furt jb rika svim fanouskum jak sou senzacni a ze by ti jejich fandove meli poslouchat i th takze nwm proy tady na tehlech diskusich nadava´te nekomu kdo prokazuje laskavost th ikdyz sou uz na dne a th ma rado jb tak nwm co ste si to tady vymejsleli takze byste meli jb dekovat *1* *15* -
-
Re: meli byste jb dekovat (pro ty co jb nadavj)
Kdo říkal že TH jsou na dně? TH tu byli davno před JB a budou tu jěště dlouho po nich (to není namířené proti JB to je fakt *3*) Nejlepší bude když vy nebudete chodit na TH jim nadávat a mi nebudem chodit sem. Vždyď TH a JB nejde vůbec srovnávat.... -
-
Re: Re: meli byste jb dekovat (pro ty co jb nadavj)
Nevim jak si to vykládáš, ale asi ti nedošlo že JB jsou !bráchové!, takže tu budou spíš dál JB než TH, protože když se rozpadnou JB, tak se rozpadne i rodina a (estě ktomu když sou křesťani) se těžko stane. Tak u tohodle trochu přemýšlej :) *3* -
hm to by bylo super jenomze za 1.tady o th nikdo uz dlouho nemluvil ani jim nenadaval z fandu JB a za 2.ty sem uz mozna beudes chodit a nadavat jb ae ty ostatni jj takze kdyz se nak domluvime tak my uz by sme uco nenadavali th a vy zase JB???ikdyz my th nenadavame uz dlouho takze domluvime se nak??? *7* *3* *9* me to uz nebavi jak tady ostatni nadavaj skupinam kterym se nelibi jb a zas naopak doufam ze vsechny uz taky takze ja sem ochotna uz nenadavat th ted je to ae jen na vas *5* -
ale jde JB je lepsi nez TH vis a myslim ze JB maji vice fandu nez TH no asi urcite -
-
Re: Re: Re: meli byste jb dekovat (pro ty co jb nadavj)
to je rpo lenu hm???dany
-
-
-