-
JB
JONAS BROTHERS JE PROSTĚ NEJ NEJ NEJ A 1000X NEJ -
JB
My všichni milujeme Jonas Brothers.
Kdo se mnou souhlasí klikne na 1. *14* -
Libi se vam Jonas Brothers?
Libi se vam Jonas Brothers??? Me strasnnee mocinky... *14* *8* *15* -
ajoj
komu se nelíbí at si prdel polibi kazdej si muze poslouchat co chce -
Poslední slova
Já svuj nazor nezmenim sou to vypatlaný zasraný ukvákaný
curáci a to co vydávaji za zvuky neni muzika ale totální hnus hawk domluvil sem -
faf
JB= Jebnuti Brachové! *15* -
-
Re: faf
JB=Jebnutí Bráchové *15* *15* *15* *15* Přesně!!!!!! -
kydž se ti nelíbí tak sem nepiš!! *13* *9* -
to melo byt vtipne *7* ty kdybys se treba jmenovala zdenka krocilova *15* tak bys byla zk=zkurvena krava *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: faf
teda sorry ty jsi zkurvena krava *15* *15* *15*
-
-
TY JEBNUTEJ KRETÉNE, JESTLI POSLOUCHÁŠ METALICU NEBO JINÝ SRAČKY, TAK MI LASKAVĚ VYSVĚTLI , CO DĚLÁŠ TADY V DISKUZÍCH O JONAS BROTHERS!!!!!!!
VĚŘ NEBO NE, ALE NA TO, ABY SI TADY BYL ZA HVĚZDU, KTERÁ VYPADÁ, JAKO KDYBY PRÁVĚ ZABLOUDILA A NEMOHLA SE DOSTAT PRYČ Z DISKUZÍ O JONAS BROTHERS, TAK NA TO JSI MOC KRÁTKEJ A KAŽDEJ TŘEBA I PODLE TEBE KRETÉN, KTEREJ ŠÍÍÍÍLENĚ LOWUJE JONAS BROTHERS JE UŽ JENOM PROTO HVĚZDA..... *15* *15* *15* *13* *13* *1* *1* -
zavidis co ze sou nejlepsi *7* Jsou to best kluci klidne si je urazej ale nazory fanousku neovlivnis -
JONAS BROTHERS SOU SUPER JONAS BROTHERS SOU SUPER
JONAS BROTHERS SOU SUPER
JONAS BROTHERS SOU SUPER
JONAS BROTHERS SOU SUPER -
*9* nemáš mozek *16* *8*
-
-
I LoVe JoNaS
aHOJKY!§ NEVÍTE NĚKDO JĚSTLI BUDOU MÍT Jonas koncert v ČR? a nevíte kdy!! díkess! *3* -
-
Re: I LoVe JoNaS
podivej se niz nevim kdy -
-
Re: Re: I LoVe JoNaS
tam to nikde není... -
-
Re: Re: Re: I LoVe JoNaS
urcite v praze,brne,a olomouci ale podle toho jestli budou mit na spech tak jenom v praze -
-
Re: Re: Re: Re: I LoVe JoNaS
jj to vím..ale já jen jestli nevíte třeba darum nebo měsíc...ale díky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I LoVe JoNaS
tak to nevim oni se jeste rozhodujou ale nic mene miley cyrus prijede letos ma turne po evrope
-
-
-
-
Re: Re: I LoVe JoNaS
A\ kde?
-
-
-
TH -trhli holcicky(my to asi nebudem )vy vite kdo
hele to ze ste se po dlouhy dobe zase ukazali a delate nam kazani otom co neni a je pravda neznamena ze vam budeme verit co si jako o sobe myslite ??!!!!! *7* *1* a kdyz ste tady tak dlouho nebyly to znamena ze vam nekdo rek co vas a ty vase blbi upominky zabrzdilo nebo snad nn???vy nemyslici hovada.A kdyz vy nadavate tem co se libej nam teda JB tak mi muzeme nadavat tem vasim a vite co znamena TH -trhli holcicky a to nejse my fynousci JB a vy ste taky fynousci nn??? *4* *5* *5* -
Fuuuuuuuuujjjjj
fuj takovi trapaci se vam libi jsou hnusny jak noc a zpivaj jak holka *1* *1* -
-
Re: Fuuuuuuuuujjjjj
komu se nelíbí at si políbí
-
-
Fuuuuuuuuujjjjj
fuj takovi trapaci se vam libi jsou hnusny jak noc a zpivaj jak holka *1* *1*