Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anetka

myluju Jonas brothers sou to mylacci hlavne Kevin a Joe ale ani Nick neni spatnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ja je proste zboznuju
  • Jonas Brothers

I love Joe Jonas and Nick Jonas *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ¨
    já sem tak šťastná že je můžu vídat často u nás jsou ted 3hodiny ráno a já už od večera pařím na pc *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
  • onich

jsou fakt super *14* .líbí se mi joe *4* .už jsem ho 2 namaloval.a proto doporučuji jonas brothers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4* *14* *14* *14* *1* *14* *14*
    • Re: onich

ty seš gey? *1* *3*
  • nick-love

nevíte někdo skype nebo icq nebo adresu na nicka mocinky moc dekuju
    • Re: nick-love

já na ně sice mám i číslo na mobil i icq atd ale já sem jim slíbyla že to nikomu nedám to sem jim nabídla sama a Nick řek:Yes ok *3*
      • Re: Re: nick-love

ahooojky ty máš fakt na ně icq a mobil???......ty se máááš já je tak strašně miluju......nechces mi dat aspoň icq pls pls pls já bych za to dala uplně cokoliv *14*

Hej dej mi jenom icq co ti to udela plosimmm..! *9* *9* smutne koukam

tak co das to aspon jedny z nas??pls *9* ja je mam rada a je pravda ze bych proto abych je uvidela nebo slysela udelala cokoliv ae ty to asi nikomu nedas vid??ach jj tak promin uz nebudu otravovat protoze vm ze chtej mit soukromi promin uz nebudu *9* *9* *9* *9* jen me to mrzi celou tu dobu sem zila jen kvuli tomu ze sem je videla a slysela a tohle by bylo to nej nej nej co by sem zazila jenze se to asi nesplni takze...........ae neprestanu na NICKA ´myslet a az snim zase budes mluvit prosim rekni mu ze tady v cesku ´ho ma nekdo mooc rad a rekni ze to byla jen jedna obyc holka tak nic pozdravuj ho *9* *9*

ja vm a taky vm ze chtej mit soukromi ae videt slyset je a zit pro ne to ja umim nejlip a delam to pro ne to je celej muj zivot ja pro ne proste zkracene ziju a jestli mas srdce tak ho das aspon jednomu ne??vyber si ae rikam co ja bych bejt tebou dala za to kdyby mi rekli aspon jedno slovicko to by mi stacilo NICK je totiz moje A TO bez srandy vysnena laska to mozna kazdyho ae ja to myslim uprimne a vazne a kdyby mi ek treba jen ahoj byla bych ta nejstastnejsi holka na svete *9* *14*

tak ja si to zjistim sama to icq mam i na miley cyrus
        • Re: Re: Re: nick-love

ahooojky pls pls pls kdybys zjistila to icq dala bys mi ho plosíím.......já je tak strašně miluju *14* dala bych za to cokoliv fakt nekecam
  • Love :-*

I love Johnas Brothers! They are the best, best, best, simple BEST! :D *14*
  • :-)

JoNaS bRoThErS jSoU úPe NeJlEpČí... *14*
  • lily25

jonas brothers miluju vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas hlavne joa *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *1* *3* *5* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: lily25

jj taky se mi libi joe *14* *14* nechapu jak se muzes nekomu libit treba tokio hotel(bez urasky)tak ahojky *4*
      • Re: Re: lily25

Protože né všechny holky jsou ukňouraný slepice jako tahle parta JB fans!! Neserte se do TH *10* *10* *10*
        • Re: Re: Re: lily25

no týýjo ty seš hustá (to by člověk neřek) !!!! *9* *9* *1* *1* *1* *1* *1*

fuck off !!! *3*
      • Re: Re: lily25

to mas pravdu to taky nechapu zatim ahojky *3* *1* *3*

tky fuck off !!! *3*
  • :D:D:D

A záááávidět!! Nooo to se přece nedělááá ..!! Tak budte hodní a poslouchejte si co chcete(vždyt vás do toho, aby jste je poslouchali nikdo nenutí)jooo a necpěte ostatním jak se nesnášíte... O Váš stupidní názor tady nikdo nestojíí ..!!! papa *3* *1* *1*
    • Re: :D:D:D

Pardon: Jak je nesnášíte!!! *3*
  • hhh

Joooo a mimochodem!!! Tim jak jim tady nadáváte akorát dokazujete, že jim závidíte ..!! tak ahojjj :D:D *1* *9* *9* *3* *15*
    • Re: hhh

A co se na nich dá konkrétně závidět,to mi řekni..
  • :-*

jonááásci upa nejj !!! žeruu je *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Nick nejjjj :-******

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit